Μέσα στο μυαλό της γυναίκας
Re: Μέσα στο μυαλό της γυναίκας
Εμένα γιατί με κάνεις tag? Πάντα πληρώναμε μισά μισά και βασικά η ζυγαριά έγερνε προς εμένα (εννοώ, πλήρωνα πάντα -πολύ- περισσότερα, ειδικά από την μέρα που έμενε μαζί μου). Όταν το συζητήσαμε και τον στρίμωξα, μου είπε πως έτσι έμαθε από μικρός (είναι από φτωχή οικογένεια), να τα μετράνε όλα και ότι εγώ εξαρχής ήθελα να πληρώνει μια ο ένας μια ο άλλος. Απλά κάπου στην πορεία νομίζω πως όντως βολεύτηκε.
Για 2 μήνες τα πλήρωνα όλα εγώ επειδή έμεινε χωρίς δουλειά και νιώθει άσχημα που δεν μπορεί να προσφέρει. Ακόμη δεν συζητήσαμε πώς θα είναι τα έξοδα, έχει στο μυαλό του πως θα βάζει ο καθένας όλο τον μισθό του στο joint account στην revolut (επειδή σχολίασε πως θέλει να μου κάνει δώρο και δεν θα είναι έκπληξη επειδή θα δω από πού ψώνισε και πόσα έδωσε). Πλέον με την καινούρια δουλειά που βρήκε θα παίρνει περισσότερα από μένα. Για 2-3 μήνες, μέχρι να βάλουμε πίσω κάποια λεφτά που έχω στην άκρη και πήρα μερικά για να τα βγάλουμε πέρα, θα κινηθούμε έτσι. Μετά τους 3 μήνες που θα μπουν πίσω και θα είμαστε και πιο άνετοι, θα του πω να βάζει ο καθένας τον μισό του μισθό στο joint account και τα υπόλοιπα να τα κάνουμε ό,τι θέλουμε. Π.χ σε δώρα για άλλους, για τον εαυτό μας, για εξόδους κλπ.
Όσον αφορά νύχια και λοιπές μαλακίες, εγώ τα βάφω μόνη μου μια φορά το τρίμηνο, δηλαδή όποτε θυμηθώ. Ρούχα σπάνια αγοράζω και μόνο αν χρειάζομαι κάτι. Είχε σχολιάσει μια φορά, αν θέλω, να πάω στην νυχού της αδερφής του και του είπα πως δεν έχουμε λεφτά και ότι αν θέλω τα κάνω μόνη μου (του αρέσουν τα χρώματα αλλά και το μαύρο) και φυσικά δεν σχολιάζει το οτιδήποτε.
Για 2 μήνες τα πλήρωνα όλα εγώ επειδή έμεινε χωρίς δουλειά και νιώθει άσχημα που δεν μπορεί να προσφέρει. Ακόμη δεν συζητήσαμε πώς θα είναι τα έξοδα, έχει στο μυαλό του πως θα βάζει ο καθένας όλο τον μισθό του στο joint account στην revolut (επειδή σχολίασε πως θέλει να μου κάνει δώρο και δεν θα είναι έκπληξη επειδή θα δω από πού ψώνισε και πόσα έδωσε). Πλέον με την καινούρια δουλειά που βρήκε θα παίρνει περισσότερα από μένα. Για 2-3 μήνες, μέχρι να βάλουμε πίσω κάποια λεφτά που έχω στην άκρη και πήρα μερικά για να τα βγάλουμε πέρα, θα κινηθούμε έτσι. Μετά τους 3 μήνες που θα μπουν πίσω και θα είμαστε και πιο άνετοι, θα του πω να βάζει ο καθένας τον μισό του μισθό στο joint account και τα υπόλοιπα να τα κάνουμε ό,τι θέλουμε. Π.χ σε δώρα για άλλους, για τον εαυτό μας, για εξόδους κλπ.
Όσον αφορά νύχια και λοιπές μαλακίες, εγώ τα βάφω μόνη μου μια φορά το τρίμηνο, δηλαδή όποτε θυμηθώ. Ρούχα σπάνια αγοράζω και μόνο αν χρειάζομαι κάτι. Είχε σχολιάσει μια φορά, αν θέλω, να πάω στην νυχού της αδερφής του και του είπα πως δεν έχουμε λεφτά και ότι αν θέλω τα κάνω μόνη μου (του αρέσουν τα χρώματα αλλά και το μαύρο) και φυσικά δεν σχολιάζει το οτιδήποτε.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
-
Μπα, με τίποτα αυτό. Δεν βολεύουν για τρέξιμο στο χωράφι.Gherschaagk έγραψε: ↑11 Δεκ 2023, 16:00Σταμάτα μωρέ τη γκρίνια. Δεν σου ζήτησα να βάλεις και γόβες.Isildur έγραψε: ↑11 Δεκ 2023, 15:55Done. Άντε να δω τι άλλες υποχωρήσεις θα κάνω.Gherschaagk έγραψε: ↑11 Δεκ 2023, 15:36
Ναι βρε εννοείται. Επειδή δε μ' αρέσει το γιασεμί, γίνεται να μυρίζουν τριαντάφυλλο Δαμασκού;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Παχαίνει το σταφύλι.
Στα χωράφια γιατί να τρέξεις;

Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
-
Εχμ... έλα μαρή, είπα δεν θα ρωτήσεις. Φανταζόμουν ότι θα το ήξερες, είναι πιο παλιό κι από τις λάσπες αυτό.Gherschaagk έγραψε: ↑14 Δεκ 2023, 19:52Στα χωράφια γιατί να τρέξεις;Isildur έγραψε: ↑14 Δεκ 2023, 19:41Μπα, με τίποτα αυτό. Δεν βολεύουν για τρέξιμο στο χωράφι.Gherschaagk έγραψε: ↑11 Δεκ 2023, 16:00
Σταμάτα μωρέ τη γκρίνια. Δεν σου ζήτησα να βάλεις και γόβες.
Δεν λέει και πολλά σαν ανέκδοτο φυσικά, απλά είναι απ' αυτά που "αφήνουν" ατάκες.

Πού; Στο Χόμπαρτ;40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑14 Δεκ 2023, 19:56Ωραία μέρα σήμερα

Καλά ρε συ, δεν κατάλαβες ότι είναι παραδοσιακό μαστ σε όλα τα ερωτικά σκηνικά το κυνηγητό σε χωράφια, δάση και παραλίες; Για να μην αναφερθώ και στα πιτσιλίσματα, ακόμη στην έναρξη της Ολυμπιάδας είχαν παίξει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Fata_Morgana
Α εμείς δεν έχουμε τέτοια θέματα. Ο καθένας προσφέρει αυτό που μπορεί στη σχέση.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑14 Δεκ 2023, 12:19πηγήΕίναι κάτι που δέν θεωρώ πρόβλημα(άλλα άτομα μου το παρουσιάζουν ώς τέτοιο)θα ήθελα όμως να το μοιραστώ μαζί σας.
Είμαι 22,σπουδάζω και δέν εργάζομαι,το αγόρι μου είναι 25,και έχουμε σχέση ένα χρόνο.Το αγόρι μου μετά το τέλος των σπουδών του και του μεταπτυχιακού του,εργάζεται στην οικογενειακή τους επιχείρηση που είναι άμεσα συναφής με τις σπουδές του,και επικερδής.
Το αγόρι μου,από την πρώτη στιγμή που είμαστε μαζί έως και τώρα,έχει μία “παραξενιά”,ας την πώ έτσι.Δέν θέλει να πληρώνω εγώ και για τίποτα όταν βγαίνουμε,και γενικά όταν είμαστε μαζί.Μου ξεκαθάρισε από την αρχή ότι αυτός είναι,έτσι το βλέπει,και ότι δέν μπορεί να αλλάξει σε αυτό το θέμα.Δέν το κάνει για λόγους χειρισμού,δέν έχει ύποπτα κίνητρα ή περίεργες βλέψεις η συμπεριφορά του αυτή(τον ζώ ένα χρόνο τώρα και έχω καταλάβει πολύ καλά)απλά έτσι είναι και δέν αλλάζει.Από εμένα δέχεται με ευχαρίστηση όσα δώρα μπορώ να του κάνω ανά διαστήματα,αλλά όταν είμαστε μαζί μου έχει δηλώσει πως το πορτοφόλι μου δέν θα το ακουμπήσω.
Το πρόβλημα λοιπόν στο οποίο αναφέρθηκα,προκύπτει από τις δύο πολύ καλές μου φίλες,οι οποίες μου λένε πως αυτό έρχεται σε αντιδιαστολή με τον φεμινισμό,τον οποίο πρεσβεύω και είμαι υπέρμαχος.Μου έχουν πεί,στην πλάκα και καλά αλλά με αρκετή δόση ειρωνείας,πως ενώ εκείνες δέν σηκώνουν το “λάβαρο” του φεμινισμού όπως εγώ,εντούτοις όταν βγαίνουν με τα αγόρια τους,πληρώνει ο καθένας τα δικά του.
Όταν όμως τους αντιγύρισα το πόσες φορές μου έχουν παραπονεθεί ότι τα αγόρια τους δέν τους έχουν κεράσει ούτε καφέ,και ότι κάποιες φορές έχουν τσοντάρει εκείνες για να πάρουν τα αγόρια τους κι άλλο ποτό,τότε δέν έβγαλαν κίχ.
Τελικά πιστεύω πως όλα αυτά τα λένε από ζήλεια και θα ήθελα να ξεκόψω από εκείνες,αλλά γνωριζόμαστε από την Πρώτη Δημοτικού και έχουμε περάσει πολλά οι τρείς μας,εύκολα και δύσκολα.Τί θα έπρεπε να κάνω για να ικανοποιηθούν;
Να χωρίσω με τον άνθρωπο που αγαπάω,που είμαι ευτυχισμένη μαζί του,που και μόνο που τον κοιτάζω λιώνω όλο και περισσότερο όσο περνάει ο καιρός,που όταν είμαστε αγκαλιά παραλύω και χάνομαι,για να νιώσουν καλύτερα;
Έ αυτό δέν πρόκειται να το κάνω.Όσο για το άν είμαι φεμινίστρια,αυτό δέν επιτρέπω να το αμφισβητήσει κανείς,και κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τη στήλη για τον ρόλο και την συμβολή της σε όσα αφορούν τις θηλυκότητες και όχι μόνο.
Θα ήθελα να διαβάσω τη γνώμη σας,άν έχετε την καλοσύνη.
ΑΠΟ ΤΗΝ – Φεμινίστρια υπό αμφισβήτηση
Fata_Morgana
-
Στα λόγια μου έρχεσαιFata_Morgana έγραψε: ↑14 Δεκ 2023, 20:25
Α εμείς δεν έχουμε τέτοια θέματα. Ο καθένας προσφέρει αυτό που μπορεί στη σχέση.

Από τη μία κάνετε πλακίτσα με αυτές που κερνάνε, από την άλλη τραβάτε τρελλά ζόρια με όσες θέλουν να τις κερνάνε.
Συντονισθείτε.
Συντονισθείτε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση σε ποιον πήγε το μυαλό μου
από βοθρατζης » 15 Οκτ 2024, 01:23 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 278 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
15 Οκτ 2024, 05:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ἡ προἐλευση τοῦ μύθου τῆς Λιλίθ, τῆς πρώτης γυναίκας τοῦ Ἀδάμ.
από tanipteros » 19 Νοέμ 2024, 03:17 » σε Θρησκειολογία - 1 Απαντήσεις
- 280 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
19 Νοέμ 2024, 03:27
-
-
- 43 Απαντήσεις
- 1056 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
23 Οκτ 2024, 17:03
-
-
Νέα δημοσίευση Το δικαστήριο που αθώωσε τον δολοφονο της γυναικας του εφάρμοσε το νόμο Φλωρίδη
από Μαδουραίος » 13 Ιούλ 2024, 10:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 18 Απαντήσεις
- 393 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
13 Ιούλ 2024, 11:13
-