Επιβάτις πηδάει απ' το παράθυρο

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Re: Επιβάτις πηδάει απ' το παράθυρο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος » 16 Δεκ 2023, 11:56

Frappezitis έγραψε:
16 Δεκ 2023, 09:32
Η φτωχεια και η δυστυχια που εχει φερει η Δεξια των καπιταληστων εχει ως αποτελεσμα να μην περισευει σεντ για εισητηριο και ο κοσμακης να πηδαει απο το παραθυρο με κινδυνο της ζωης του.
Τουλάχιστον υπάρχουν κάποιοι εργαζόμενοι που τους πληρωνει αδρά ο εργοδότης τους και έχουν πολλά λεφτά και για εισιτήρια και για να έχουν αμάξια κλπ.

Ναι καλά κατάλαβες.
Μιλάω για τους δικούς σου εργαζόμενους.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 16 Δεκ 2023, 12:25

mao mao έγραψε:
16 Δεκ 2023, 11:31
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
16 Δεκ 2023, 11:18
Ναύτης έγραψε:
16 Δεκ 2023, 10:20

Τι πα να πει "καταδέχεται"; Εγώ κυκλοφορώ όλη την ώρα με τραμ και μετρό και δεν είμαι ούτε φοιτητής, ούτε φτωχός.
:+1:
άλλο μετρο/τραμ άλλο λεωφορείο. Έλατε Θεσσαλονίκη να περιμένετε 25 λεπτά το λεωφορείο και να είναι φίσκα.
και λεωφορεία παίρνω πολύ. μένω κέντρο και δεν αργώ να βρω γιατί τα περισσότερα με βολεύουν
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 16 Δεκ 2023, 12:37

Feindflug έγραψε:
16 Δεκ 2023, 10:23
Δημοκράτης έγραψε:
16 Δεκ 2023, 10:04
nowhere έγραψε:
16 Δεκ 2023, 09:51
θα σου πω εγώ που ξέρω.φοράνε ρούχα.δεν εχω δει ποτέ γυμνή σε λεωφορείο
Τότε έχουν λεφτά για εισιτήριο γενικώς τα ΜΜΕ στην Ελλάδα είναι πολύ φθηνα
Απ' ότι έχω ακούσει, τύπε, έχει γίνει κανονικότητα το να μην χτυπάνε εισιτήριο στα λεωφορεία.
Οι γραμμες που εχουν δωσει στα ΚΤΕΛ (πρακτικα η μιση Αθηνα) πληρωνονται με το χιλιομετρο, οχι με τους επιβατες. Βεβαια εκει δεν εχει και ελεγχο.

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 16 Δεκ 2023, 12:38

εδω ειναι το νημα οπου ζοριζονται οι δεξιοι για τα ψιλα του εισιτηρίου και οχι για τα δις
που τρωνε τα πολιτικα κοπροσκυλα!

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 16 Δεκ 2023, 12:46

Τσο και λο και κλειστό παράθυρο σε καθε τσόγλανο τσαμπατζή! Τα ξερω αυτά τα μούλικα (ανήλικα και ενήλικα) που πανε και σου κολλάνε τημπούτσα τους απο πισω σου στο πλεξιγκλας για να περασουν καβατζωτοί. Ουρτ γίδια!

Εδω να διευκρινίσω οτι αναφέρομαι κυρίως στους τσαμπατζήδες του μετρό. Το μετρό σου παρέχει μια αρκετά καλής ποιότητας υπηρεσία, και πολυ βολικη και χρήσιμη, σε σχεδον ξεφτιλιστική τιμή. Δεν δικαιολογείται να εισαι τσαμπατζής. Για τα λεωφορεία δεν ξερω πολλά, εχω να πατήσω καμια 15αριά χρόνια ισως (πλην του λεωφορείου που παει αεροδρόμιο, το οποίο μια φορά το πηρα κι αυτο στη ζωή μου πριν κατι μηνες).

Τα αστικα λεωφορεία γιατομπούτσο ηταν ανεκαθεν απο καθε αποψη, απο παροχή υπηρεσιών μεχρι και θεματα υγιεινής, οπότε ίσως και να δικαιολογείται καπως το τσαμπατζιλίκι εκει.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 16 Δεκ 2023, 13:07

Frappezitis έγραψε:
16 Δεκ 2023, 09:32
Η φτωχεια και η δυστυχια που εχει φερει η Δεξια των καπιταληστων εχει ως αποτελεσμα να μην περισευει σεντ για εισητηριο και ο κοσμακης να πηδαει απο το παραθυρο με κινδυνο της ζωης του.
η τσαντα της αξιζει οσο 2 χρονια εισιτηρια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 16 Δεκ 2023, 13:14

Εν τω μεταξύ, έχει απομακρυνθεί 10 μέτρα απο το λεωφορείο και συνεχίζει να τρέχει στο ακυρο. Που απο τη στιγμή που βρεθεις εκτος λεωφορείου (με τον οποιοδήποτε χαζό τρόπο) και σταματήσεις να αποτελεις επιβάτης, ακομα και λιγο πιο εξω απο την πορτα να στεκεσαι, εχω την εντυπωση οτι δεν εχει το δικαιωμα να σε σταματήσει/ελέγξει.

Αυτή αν δεν πηγαινε απο αμαξι ή μηχανοβιο καθως έπεφτε, θα πήγαινε απο αλλο αμαξι 15 μετρα πιο κατω, οσο έτρεχε σαν παλαβή ακομα. Ο,τι να 'ναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 16 Δεκ 2023, 13:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 16 Δεκ 2023, 13:15

:p2:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα την 16 Δεκ 2023, 13:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 16 Δεκ 2023, 13:20

vantono έγραψε:
16 Δεκ 2023, 13:14
Εν τω μεταξύ, έχει απομακρυνθεί 10 μέτρα απο το λεωφορείο και συνεχίζει να τρέχει στο ακυρο. Που απο τη στιγμή που βρεθεις εκτος λεωφορείου (με τον οποιοδήποτε χαζό τρόπο) και σταματήσεις να αποτελεις επιβάτης, ακομα και λιγο πιο εξω απο την πορτα να στεκεσαι, εχω την εντυπωση οτι δεν εχει το δικαιωμα να σε σταματήσει/ελέγξει.

Αυτή αν δεν πηγαινε απο αμαξι ή μηχανοβιο καθως έπεφτε, θα πήγαινε απο αλλο αμαξι 15 μετρα πιο κατω, οσο έτρεχε σαν παλαβή ακομα. Ο,τι να 'ναι.
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.
Έμπαινες; :003:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 16 Δεκ 2023, 13:27

vantono έγραψε:
16 Δεκ 2023, 12:46
Τσο και λο και κλειστό παράθυρο σε καθε τσόγλανο τσαμπατζή! Τα ξερω αυτά τα μούλικα (ανήλικα και ενήλικα) που πανε και σου κολλάνε τημπούτσα τους απο πισω σου στο πλεξιγκλας για να περασουν καβατζωτοί. Ουρτ γίδια!

:o:o:o
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Esperos
Phorum.gr user: Esperos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Esperos » 16 Δεκ 2023, 13:28

Αίλουρος η κοπέλα λέμε, πολύ θα ήθελα να την γνωρίσω
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 16 Δεκ 2023, 13:28

Δυνατό μιλφάκι. Κι έτσι που ζορίζεται το σώμα να περάσει απ' το παράθυρο, πολύ λαχταριστό.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 16 Δεκ 2023, 13:33

Kauldron έγραψε:
16 Δεκ 2023, 13:27
vantono έγραψε:
16 Δεκ 2023, 12:46

:o:o:o
Κανονικότατα. Κατι 16χρονα με καυλόσπυρα μεχρι και στα δοντια που την εχουν μονιμως κάγκελο σε αυτη την ηλικια, σου φερμάρουν τη μαστορική σχισμάδα με το αμούστακο Λοχ Νες τους.

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 16 Δεκ 2023, 13:34

vagabondo έγραψε:
16 Δεκ 2023, 13:20
vantono έγραψε:
16 Δεκ 2023, 13:14

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.
Έμπαινες; :003:
Επικός πουτζομεζές, για να χωρεσε να περάσει απο το παραθυράκι του λεωφορείου. Οπότε απορρίπτεται. Εμένα οριακά να περνάει το ενα μου χερι απο κει.

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 16 Δεκ 2023, 13:35

Kauldron έγραψε:
16 Δεκ 2023, 13:28
Δυνατό μιλφάκι. Κι έτσι που ζορίζεται το σώμα να περάσει απ' το παράθυρο, πολύ λαχταριστό.
Πώς ειδες μιλφάκι? Εγώ ψιλοπιτσιρίκα την εκοψα. Στανταρ συχνάζει Εξάρχεια και έχει σέπτουμ, και αποκαλεί την κολλητή της "ρε μαλάκα".

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών