Μέσα στο μυαλό της γυναίκας
Re: Μέσα στο μυαλό της γυναίκας
Συμπαθής και γλυκύτατος ο Βαγγέλης αλλά:
Κι εσύ είσαι γλυκούλης, μπαζούμπα μου.
Οπότε, όλο και με κάποιους συμπαθέστατους γλυκούληδες θα συνεννοείσαι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Eθνικοκοινωνιστης

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Sid Vicious
Ένα ατρόμητος και περήφανος Λευκός Ιππότης πάντα κερνάει, δεν μασάει τίποτα, παλιά μέχρι δράκους σκότωνε. Πιστοί Φρουροί του Αρχέτυπου.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Sid Vicious
Τι λες, εγω στα 50 μου ακόμα χορεύω δυναμικά στα pits των συναυλιώνCecily Anne έγραψε: ↑16 Δεκ 2023, 19:22Σε κανένα φύλο δεν μπορείς να συγκρίνεις 25ρηδες με 45ρηδες. Δεν έγραψα πουθενά ότι αφορά μόνο τη γυναίκα.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
- Fata_Morgana
Είναι όλα θέμα ανθρώπου. Άλλες στα 30 της και είναι "κουρασμένη" " και άλλη στα 40 της είμαι μπουμπούκι.
- Cecily Anne
Ναι σαφώς! Αλλά κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις. Σε γενικές γραμμές όμως όσο μεγαλωνεις, αποκτάς Πχ εμπειρίες, οικονομική ευχέρεια, ενώ η εμφάνιση μπαίνει σε δεύτερη μοίρα και αρχίζει η πτώση. Τώρα από εκεί και πέρα τα πάντα έχουν εξαιρέσεις.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Δεκ 2023, 19:35Σαφώς και μπορείς να συγκρίνεις ρε Σέσι. Υπάρχουν ασχημόπαπα που κατέληξαν κύκνοι και κύκνοι που κατέληξαν ασχημόπαπα σ' αυτές τις ηλικίες. Ισχύει για άντρες και γυναίκες.Cecily Anne έγραψε: ↑16 Δεκ 2023, 19:22Σε κανένα φύλο δεν μπορείς να συγκρίνεις 25ρηδες με 45ρηδες. Δεν έγραψα πουθενά ότι αφορά μόνο τη γυναίκα.
Το θέτω υπερβολικά αλλά καταλαβαίνεις τι εννοώ, έτσι δεν είναι;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Αγαπητό μου νούμερο, εγώ πέρα από δεικτική γραφή για διαφορα αψυχολογητα ποστ σου σε τοπικς και κριτική στην πολιτική σου στήριξη, δεν σε είχα αποκαλέσει καπως ούτε είχα κάνει ψυχογραφήματα του κώλου. Εσύ ξεκίνησες τα χιλιοφτυσμενη χλαπατσα (και δεν εννοώ σήμερα Ε; όταν τα ξεκίνησες). Και μετά απάντησα με προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Χλαπατσα λοιπόν να πεις τον γιο σου ή όποιο πρόσωπο δείξει κατανόηση στην διανοητική σου κατάσταση. Εγώ δεν δείχνω.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Δεκ 2023, 18:57Ο γιόκας μου σου ρίχνει τουλάχιστον 20 πόντους καλό μου, οπότε προτείνω να μην τον ανακατεύεις γενικώς και ειδικώς.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑16 Δεκ 2023, 18:25Υπάρχουνε θήκες που αναγράφουν μέρα της εβδομάδας και πρωί/απόγευμα και δεν τα μπερδεύεις. Ο σούπερ ουάου γιοκας σου είναι απασχολημένος και δεν μπορεί να σου πάρει μια;
Καρατσεκαρισμένο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα την 17 Δεκ 2023, 00:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και οι δυο μαλακιες λενε.Fata_Morgana έγραψε: ↑16 Δεκ 2023, 19:54Είναι όλα θέμα ανθρώπου. Άλλες στα 30 της και είναι "κουρασμένη" " και άλλη στα 40 της είμαι μπουμπούκι.
-
- Phorum.gr user: Pollaplasiastis
Κανεις λαθος. Γιατι σκεφτεσαι "ελληνικα". Αν πας Αμερικες/Ρωσσιες, οχι, υπαρχουν 45ρηδες που μασανε ατσαλι κυριολεκτικα.Cecily Anne έγραψε: ↑16 Δεκ 2023, 19:22Σε κανένα φύλο δεν μπορείς να συγκρίνεις 25ρηδες με 45ρηδες. Δεν έγραψα πουθενά ότι αφορά μόνο τη γυναίκα.
Ιδιως Ρωσσια υπαρχουν αντρες που δεν θα το πιστεψεις οτι υπαρχουν.
Θα κοιτας κατι 60ηδες Σβατζενεγκερ να κανουν τζογκιν στους -30 κελσιου στο δασος με τις αρκουδες κ δεν θα πιστευεις τα ματια σου!!!
Θα πινεις καφε να ξυπνισεις κ αυτοι ακομα θα ειναι μεσα στα χιονια κ θα κανουν καμψεις.
Ειλικρινα νομιζω οτι ειναι τι ρατσα ειναι ο καθενας κ ποσο κοντα στη φυση ζει.
Οι κοινωνιες μας στην Δυση εχουν ξεφυγει κ τα αρσενικα τους ειναι πλεον "σαπια" σαν αυτες. Αλλα οι αντρες ως ειδος δεν ηταν παντα ετσι.
Οι γυναικες χαλατε λογω κυοφοριας, κ αυτα ΑΝ ΜΟΝΟ ζειτε κ σεις σε πολεις. Αν δεις κατι Ρωσσιδες λιγες μερες μετα την γεννα θα νομισεις οτι σε δουλευαν κ δεν καναν παιδι !!! Εκει να δεις μαμαδες ναναι πιο ομορφες απ τις κορες....
Κ αυτα σε καθημερινη βαση, οχι μερικες λιγες εξαιρεσεις.
Τοτε αρχιζεις να καταλαβαινεις οτι κατι δεν παει καλα με τον τροπο ζωης μας, τις τροφες μας κ το περιβαλον μας.
Αλλα για να σου απαντησω στην τοποθετηση σου-- οχι, κ σε αντρες κ σε γυναικες, 45 με 25 ΔΕΝ ειναι σοβαρη διαφορα κ υπαρχουν ΑΝΕΤΑ ατομα κ απ τα δυο φυλα που συναγωνιζονται τα παιδια τους (γιατι κανονικα κ ανα τους αιωνες ως ειδος 20 χρονων ειμαστε γονεις).
Οι δυτικες κοινωνιες/ μεγαλουπολεις εχουν σαπιους πλυθησμους.
Αλλα επειδη συνεχως βλεπουμε τις ιδιες παραστασεις απο ενα κ μονο περιβαλον, μας μενει η ψευδαισθηση οτι υπαρχει μεγαλη διαφορα στο συνολο.
Truth sounds like hate to those who hate truth-- Proverbs 9:7-8
Bacteria is life on Mars but a heartbeat is not life on Earth...
Αν αυτός έχει πατήσει Ρωσία και Αμερική εγώ είμαι ο Σβατζενεηγκερ που κανει τζογκινγκ στα χιόνια.
- Dwarven Blacksmith
αν βγάλετε εσείς άκρη, πείτε και σ εμάς
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
- Phorum.gr user: Pollaplasiastis
Ο απιστευτος Ρουλης ξαναχτυπα !!! Περιμενε κρυμενος μερικες σελιδες κ επεστρεψε δρυμιτερος, με καινουργιες βρισιες, να σοκαρει ξανα την αγορα!!!40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑16 Δεκ 2023, 18:19Σταμάτα το σιχαμερό γλείψιμο και πλήρωσε αμέσως το μερίδιο σου, γύφτε
Εδω του εχω ενα καλο συμβουλευτικο βιντεακι ακριβως για την περιπτωση του !!
Αφου εχει κατανοησει οτι οι γυναικες δεν τον κοιταν γιατι θελουν νεοτερους, αποφασιζει να περασει "την μαντρα απ την αλλη πλευρα" !!
Να αρχισει "να φυσα τον κουραμπιε" !!
Οπου, ομως παλι οι γυναικες του την σπανε, γιατι τωρα ειναι ο φυσικος του ανταγωνισμος !!!
Εδω ερχεται το βιντεο να βοηθησει!! Συμβουλες πως να κανεις εναν αντρα να σε ερωτευτει !! Με αυτοσυγκεντρωση παρακαλω !!!
Ποιο πιλατες κ ποια γιογκα μου λες εδω, θα σου κανω εγω τον Ρουλη γκουρου του διαλογισμου για Λοατκι !!!
Οχι μονο θα μαθει να προσελκυει τον αραπη του, θα μαθει να ηρεμει το κορμι του πριν την διυσδειση, κ να κρατα τις μικρες πορδες μετα απ αυτην, μεχρι να παει στο μπανιο, για να μην φαινεται αγενης κ ναχει "ατυ-χηματα" με τσουρουκανια στο πατωμα κλπ κλπ.... σε ολα θα του χρησιμευσει η αυτοσυγκεντρωση. Μεχρι κ τις τριχες πανω απ την φαλακρα θα χτενιζει καλυτερα, αν ειναι σε "βαθυ εγκεφαλικο σταδιο" !!!
Truth sounds like hate to those who hate truth-- Proverbs 9:7-8
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση σε ποιον πήγε το μυαλό μου
από βοθρατζης » 15 Οκτ 2024, 01:23 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 252 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
15 Οκτ 2024, 05:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ἡ προἐλευση τοῦ μύθου τῆς Λιλίθ, τῆς πρώτης γυναίκας τοῦ Ἀδάμ.
από tanipteros » 19 Νοέμ 2024, 03:17 » σε Θρησκειολογία - 1 Απαντήσεις
- 262 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
19 Νοέμ 2024, 03:27
-
-
- 43 Απαντήσεις
- 1014 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
23 Οκτ 2024, 17:03
-
-
Νέα δημοσίευση Το δικαστήριο που αθώωσε τον δολοφονο της γυναικας του εφάρμοσε το νόμο Φλωρίδη
από Μαδουραίος » 13 Ιούλ 2024, 10:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 18 Απαντήσεις
- 385 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
13 Ιούλ 2024, 11:13
-