Όλοι στα βάφενεςες τέτοιοι αστειάτορες είστε;
Μέσα στο μυαλό της γυναίκας
Re: Μέσα στο μυαλό της γυναίκας
μη προσπαθειςνα βρεις καποια λογικη -δεν υπαρχει, τα ζα ειναι ζαPollaplasiastis έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 12:16δες κανα λοατκι πορνο με μαυρους εσυ να ηρεμησεις κ ξαναελα.
επισης αν τους γραψω εγω οτι η πεθερα του θειου μου εκει γυρω στα 65
εσπαζε ενα βραχο με ημερήσιο προγραμμα επι δυο συνεχομενα καλοκαιρια
για να ανοιξει τον βοθρο σε μερος που δεν πλησιαζε μηχανημα
θα το παρουν σαν απιστευτο γεγονος
-
- Phorum.gr user: Pollaplasiastis
Φαντασου τωρα να δεις κοινωνια ολοκληρη ετσι. Μια κωμοπολη ας πουμε. Δεν θα παθεις πλακα??Fata_Morgana έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 11:24Πάντως για να πούμε και του στραβού το δίκιο, όντως το κρύο είναι αναζωογονητικό. Βλέπω διαφορά βιντεα που χωνονται μέσα σε μπανιέρες με πάγο. Επίσης έχω φίλο ρωσοποντιο 55+ και μου το έχει πει αυτό με το χιόνι κάτι τέτοιο τελοσπάντων και έχουν και χαμάμ. Κάθε σπίτι έχει και χαμάμ. Και αυτός εδώ έχει φτιάξει σπίτι του χαμάμ. Είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, γυμνασμένος και δυνατός φουλ. Και δεν πίνει .
Δεν θα ζηλεψεις??
Βαλε κ ολας να εισαι κ συ "της παρεας". Να τα εχει φερει η ζωη κ να εισαι απο διπλα κ να τους βλεπεις καθημερινα.
Να σου θυμιζουν κατι αιωνοβιους γιαγιαδες κ παππουδες σε κατι νησια δικα μας, που ζησαν εχοντας τα μυαλα τους 400 μεχρι τα 100φευγα κ πεθαναν ησυχα στο κρεβατακι τους μια μερα !! (θυμασαι αυτες τις ιστοριες απο τα δικα μας τα μερη?)
Ανθρωπους που ουτε αυτοι ειχαν τα φαγητα μας, δουλευαν ολη την ζωη τους ακαταπαυστα, κ αναπνεαν καθαρο αερα μεχρι να κλεισουν τα ματια τους.
Γιαγιαδες που αλατιζαν την σαλατα πλενοντας τις ντοματες του κηπου τους στην θαλασσα.
Βαλε λοιπον, να ξυπνας κ καθως πινεις τον καφε σου (το λεω γιατι για μενα ηταν εμπειρια σοκ) να βλεπεις τα ατομα να μπαινοβγαινουν στα χιονια, στα γυμναστηρια κ στις σαουνες καθε πρωι !!
Οσο ειμαστε "μεταξυ μας" ολα ειναι καλα, κ το πολυ πολυ ριχνουμε δουλεματακι στον βλακα που εκανε το λαθος να πει κατι "για Ρωσσια".
Οταν ομως αρχισουν τα περα-δωθε για αιματος κ στεφανιογραφιες..... τοτε τα αστεια τελειωνουν....
Εγω φιλεναδα ηδη εχω αρχισει διαφορα προβληματα.
Ο πεθερος, οπως ειπα, παει 70 κ ειναι τεθωρακισμενο.....
Πως λοιπον να συμφωνησω με τους αλλους εδω που μου λενε θεωριες ?? Τι να τους πω κ τι να μου πουν.....
Οι Ρωσσοι κ πολλοι Αμερικανοι το εχουν πιασει το νοημα της υγιεινης ζωης. Για μας ειναι πολυ αργα νομιζω.
Truth sounds like hate to those who hate truth-- Proverbs 9:7-8
Bacteria is life on Mars but a heartbeat is not life on Earth...
-
Ναι κ του ειπε να σου κανει δωρο εναν μαυρο.
-
Σωστα, αλλα κ γω τι να κανω σαν γνησιος μεσογειος λατρης του φραππε Κυριακη πρωι??nemo έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 12:35μη προσπαθειςνα βρεις καποια λογικη -δεν υπαρχει, τα ζα ειναι ζα
επισης αν τους γραψω εγω οτι η πεθερα του θειου μου εκει γυρω στα 65
εσπαζε ενα βραχο με ημερήσιο προγραμμα επι δυο συνεχομενα καλοκαιρια
για να ανοιξει τον βοθρο σε μερος που δεν πλησιαζε μηχανημα
θα το παρουν σαν απιστευτο γεγονος
Ο πεθερος κανει γυμναστικη αμιλητος κ αγελαστος.
Εγω δεν κανω γυμναστικη, αλλα τουλαχιστον γελαω με τα ζα κ ξεκινα η μερα καλα!!
Τους συνηθισα πλεον. Δεν επιδρουν στην απολαυση του φραππε.
Οποτε λιγο καλαμπουρι για να υποκαταστησουμε την ελλειψη γυμναστικης. Το γελιο μεγαλωνει την ζωη δεν λεμε??
τι να τον κανω δόκτορ?γίνε πιο συγκεκριμένος
Δεν σε πιάνω, δικιά μου.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 11:41Μάλλον δεν έθεσα σωστά το ερώτημα. Δεν αφορούσε στην ψυχολογία των παιδιών και τις σχέσεις των γονέων ή των νέων συντρόφων αλλά στο τι γίνεται όταν δεν παίζει πλέον το θέμα της ενδόμυχης ανάγκης διαιώνισης του είδους από άντρες και γυναίκες. Τα βιολογικά ρολόγια κλπ αφορούν αυτούς και αυτές, που δεν έχουν παιδιά και θέλουν να κάνουν.Feindflug έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 10:25Αν και δεν την γνωρίζω καλά αυτήν την κατηγορία, τύπισσα, θα κάνω μια εκτίμηση βάσει αρχών της ψυχολογίας των φύλων.
Υπάρχουν δύο μεγάλες περιπτώσεις: Η μία είναι όταν τα παιδιά είναι μικρά και βρίσκονται κάτω από την ίδια στέγη με τον γονέα και η άλλη όταν είναι αρκετά μεγάλα και έχουν το δικό τους σπίτι και ίσως οικογένεια.
Στην πρώτη περίπτωση, υπάρχει καταρχάς μεγάλο θέμα με το πώς θα δημιουργηθεί αυτή η σχέση, λόγω ωραρίων και ελεύθερου χρόνου. Τα παιδιά θα αρχίσουν να αναρωτιούνται για το πού βρίσκεται ο γονέας, αν βρήκε κάποιον να αντικαταστήσει την μαμά/τον μπαμπά κλπ. Στην δε υποπερίπτωση της συγκατοικήσεως-γάμου, πάντα θα υπάρχουν γκρίνιες από τα παιδιά, θα υποβόσκει μια αμφισβήτηση προς τον νέο σύντροφο, η οποία θα εμφανίζεται σε στιγμές έντασης. Το πιο σημαντικό όμως είναι ο ρόλος του πρώην συντρόφου, ο οποίος αν δεν είναι εξαφανισμένος πλήρως από την ζωή του νέου ζευγαριού, πάντα θα λειτουργεί ως ένα τρίτο άτομο στην σχέση τους και στο σπίτι τους, είτε ως πρώην, είτε ως γονέας, είτε ως και τα δύο. Προσωπικά, το βρίσκω μια δύσκολη κατάσταση, στην οποία δεν θα ήθελα να μπλέξω.
Στην δεύτερη περίπτωση, εφόσον υπάρχει έλξη και συνενόηση στο ζευγάρι, δεν βρίσκω κάτι κακό, να πορευτούν μαζί, εφόσον δεν θα επεμβαίνει πολύ ο ένας στα της οικογένειας του άλλου και δεν υπάρχει ζήτημα προικοθηρίας και εκμεταλλεύσεως.
Εκτός αν εννοείς ότι αυτοί και αυτές που θέλουν να βρουν ένα "καλό παιδί" ή ένα "καλό κορίτσι" για να "ανοίξουν σπίτι", είναι καλυμμένοι και ερωτικώς, αν τα βρουν.
Εννοείς αν είναι σε ηλικία για τεκνοποίηση, αλλά δεν νιώθουν την βιολογική ανάγκη για κάτι τέτοιο ή την παραμερίζουν;
Πάλι τα ίδια ισχύουν πάνω κάτω. Το γεγονός ότι οι άνδρες προσπαθούν να το βάλουν όπου έχουν ευκαιρία, είτε νεαρή, είτε μεγάλη, είτε άσχημη, είτε όμορφη, είτε οτιδήποτε, βασίζεται πάλι στο αρσενικό ένστικτο του ότι ρίξε όπου μπορείς, αν θέλεις να έχει ευκαιρία να διαιωνιστείς και για να μεγαλώσει πληθυσμιακά η κοινωνία.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Συμφωνώ. Και στην τελική, αυτό ακριβώς κάνουν.Feindflug έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 12:52Δεν σε πιάνω, δικιά μου.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 11:41Μάλλον δεν έθεσα σωστά το ερώτημα. Δεν αφορούσε στην ψυχολογία των παιδιών και τις σχέσεις των γονέων ή των νέων συντρόφων αλλά στο τι γίνεται όταν δεν παίζει πλέον το θέμα της ενδόμυχης ανάγκης διαιώνισης του είδους από άντρες και γυναίκες. Τα βιολογικά ρολόγια κλπ αφορούν αυτούς και αυτές, που δεν έχουν παιδιά και θέλουν να κάνουν.Feindflug έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 10:25
Αν και δεν την γνωρίζω καλά αυτήν την κατηγορία, τύπισσα, θα κάνω μια εκτίμηση βάσει αρχών της ψυχολογίας των φύλων.
Υπάρχουν δύο μεγάλες περιπτώσεις: Η μία είναι όταν τα παιδιά είναι μικρά και βρίσκονται κάτω από την ίδια στέγη με τον γονέα και η άλλη όταν είναι αρκετά μεγάλα και έχουν το δικό τους σπίτι και ίσως οικογένεια.
Στην πρώτη περίπτωση, υπάρχει καταρχάς μεγάλο θέμα με το πώς θα δημιουργηθεί αυτή η σχέση, λόγω ωραρίων και ελεύθερου χρόνου. Τα παιδιά θα αρχίσουν να αναρωτιούνται για το πού βρίσκεται ο γονέας, αν βρήκε κάποιον να αντικαταστήσει την μαμά/τον μπαμπά κλπ. Στην δε υποπερίπτωση της συγκατοικήσεως-γάμου, πάντα θα υπάρχουν γκρίνιες από τα παιδιά, θα υποβόσκει μια αμφισβήτηση προς τον νέο σύντροφο, η οποία θα εμφανίζεται σε στιγμές έντασης. Το πιο σημαντικό όμως είναι ο ρόλος του πρώην συντρόφου, ο οποίος αν δεν είναι εξαφανισμένος πλήρως από την ζωή του νέου ζευγαριού, πάντα θα λειτουργεί ως ένα τρίτο άτομο στην σχέση τους και στο σπίτι τους, είτε ως πρώην, είτε ως γονέας, είτε ως και τα δύο. Προσωπικά, το βρίσκω μια δύσκολη κατάσταση, στην οποία δεν θα ήθελα να μπλέξω.
Στην δεύτερη περίπτωση, εφόσον υπάρχει έλξη και συνενόηση στο ζευγάρι, δεν βρίσκω κάτι κακό, να πορευτούν μαζί, εφόσον δεν θα επεμβαίνει πολύ ο ένας στα της οικογένειας του άλλου και δεν υπάρχει ζήτημα προικοθηρίας και εκμεταλλεύσεως.
Εκτός αν εννοείς ότι αυτοί και αυτές που θέλουν να βρουν ένα "καλό παιδί" ή ένα "καλό κορίτσι" για να "ανοίξουν σπίτι", είναι καλυμμένοι και ερωτικώς, αν τα βρουν.
Εννοείς αν είναι σε ηλικία για τεκνοποίηση, αλλά δεν νιώθουν την βιολογική ανάγκη για κάτι τέτοιο ή την παραμερίζουν;
Πάλι τα ίδια ισχύουν πάνω κάτω. Το γεγονός ότι οι άνδρες προσπαθούν να το βάλουν όπου έχουν ευκαιρία, είτε νεαρή, είτε μεγάλη, είτε άσχημη, είτε όμορφη, είτε οτιδήποτε, βασίζεται πάλι στο αρσενικό ένστικτο του ότι ρίξε όπου μπορείς, αν θέλεις να έχει ευκαιρία να διαιωνιστείς και για να μεγαλώσει πληθυσμιακά η κοινωνία.
Η πλάκα είναι ότι αυτοί συνήθως το παίζουν και ζόρικοι στις επιλογές τους, στο πχόρουμ και όχι μόνον.
Τα ψάρια που πιάνουν, τρώνε και διαιωνίζουν

ΥΓ. Καμμία προσωπική αιχμή, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
η γαλή και οι άλλοι,εκείνοι
-
ρωτα την Καρντασιαν για οδηγιες.
μπορεις να ψαξεις κ στο ιντερνετ για "black guy in santa claus gift unboxing" για μια πρωτη ματια.
Ποιοι είναι οι "άλλοι" nowhere;
Εκείνοι και εκείνες που θεωρούν κεκτημένο τους δικαίωμα το "εκλέγειν" και παθαίνουν ένα κατιτίς με την αποδοχή του "εκλέγεσθαι" για την πάρτη τους;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση σε ποιον πήγε το μυαλό μου
από βοθρατζης » 15 Οκτ 2024, 01:23 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 265 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
15 Οκτ 2024, 05:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ἡ προἐλευση τοῦ μύθου τῆς Λιλίθ, τῆς πρώτης γυναίκας τοῦ Ἀδάμ.
από tanipteros » 19 Νοέμ 2024, 03:17 » σε Θρησκειολογία - 1 Απαντήσεις
- 269 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
19 Νοέμ 2024, 03:27
-
-
- 43 Απαντήσεις
- 1034 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
23 Οκτ 2024, 17:03
-
-
Νέα δημοσίευση Το δικαστήριο που αθώωσε τον δολοφονο της γυναικας του εφάρμοσε το νόμο Φλωρίδη
από Μαδουραίος » 13 Ιούλ 2024, 10:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 18 Απαντήσεις
- 389 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
13 Ιούλ 2024, 11:13
-