Έψαχναν πολύ να βρούν αυτό το φυντάνι;
Re: Έψαχναν πολύ να βρούν αυτό το φυντάνι;
Αναρωτιέμαι τι ακριβώς κατάλαβαν οι ρομά από αυτά που τους είπε ο Κασσελάκης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Θες να πεις ότι ο Κουτσούμπας δεν θεωρεί το Μάο σύντροφο;Ναύτης έγραψε: ↑16 Δεκ 2023, 20:15Εν τω μεταξύ, στην εκπομπή της Γιάμαλη ο Κασσελάκης απάντησε στον Κουτσούμπα ως εξής:
"Όσον αφορά στο σχόλιό του θα τού θύμιζα τις λέξεις, που τις ξέρει καλύτερα από μένα του συντρόφου Μάο, που λέει αφήστε όλα τα λουλούδια να ανθίσουν".
Σύντροφος Μάο.
Στον Κουτσούμπα.
Δεν μπορώ άλλο λέμε.

- Cecily Anne
Όχι θέλει να πει ότι έπεσε από τα σύννεφα που τον θεωρεί σύντροφο ο Βενσάν Κασέλ.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 15:20Θες να πεις ότι ο Κουτσούμπας δεν θεωρεί το Μάο σύντροφο;Ναύτης έγραψε: ↑16 Δεκ 2023, 20:15Εν τω μεταξύ, στην εκπομπή της Γιάμαλη ο Κασσελάκης απάντησε στον Κουτσούμπα ως εξής:
"Όσον αφορά στο σχόλιό του θα τού θύμιζα τις λέξεις, που τις ξέρει καλύτερα από μένα του συντρόφου Μάο, που λέει αφήστε όλα τα λουλούδια να ανθίσουν".
Σύντροφος Μάο.
Στον Κουτσούμπα.
Δεν μπορώ άλλο λέμε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Eθνικοκοινωνιστης
μπορει να τον θεωρει ο κατιμανιδ..ε ο κασσελακηςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 15:20Θες να πεις ότι ο Κουτσούμπας δεν θεωρεί το Μάο σύντροφο;Ναύτης έγραψε: ↑16 Δεκ 2023, 20:15Εν τω μεταξύ, στην εκπομπή της Γιάμαλη ο Κασσελάκης απάντησε στον Κουτσούμπα ως εξής:
Σύντροφος Μάο.
Στον Κουτσούμπα.
Δεν μπορώ άλλο λέμε.

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Cecily Anne
Να κάνω μια ερώτηση που με τρώει μήνες, αλλά ντρέπομαι να τη ρωτήσω? Δε γαμιετ' θα την κάνω.
Μετά το φύτεμα Κασέλ και τα κολλητηλικια με Τσίπρα, μόνο εμένα μου έχει δημιουργηθεί η απορία, αν ο Τσιπρ Τσιπρ ήταν κι αυτός κεκινημένος;
Μετά το φύτεμα Κασέλ και τα κολλητηλικια με Τσίπρα, μόνο εμένα μου έχει δημιουργηθεί η απορία, αν ο Τσιπρ Τσιπρ ήταν κι αυτός κεκινημένος;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εγώ πάλι δεν ξέρω αν όλο αυτό ήταν σχέδιο του Τσίπρα αλλά το σίγουρο είναι ότι η τεκνοθεσία του Κασσελάκη από το κόμμα (και κυρίως τον λαό του, βασικό), όντως κατέληξε σε αποθέωση του Τσίπρα.Cecily Anne έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 15:28Να κάνω μια ερώτηση που με τρώει μήνες, αλλά ντρέπομαι να τη ρωτήσω? Δε γαμιετ' θα την κάνω.
Οπότε, τόσο ο πρώην αρχηγός του σύριζα όσο και ο νυν αρχηγός της νδ, ακόμη και αν δεν υπήρχε ο Κασέλ, θα έπρεπε να τον εφεύρουν.
Φάση win win και τους δύο αρχηγούς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αν ο σ. Μήτσος παραμένει ΓΓ του ΚΚΕ και δεν μεταπήδησε στο ΚΚΕ(μ-λ), μάλλον όχι.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 15:20Θες να πεις ότι ο Κουτσούμπας δεν θεωρεί το Μάο σύντροφο;Ναύτης έγραψε: ↑16 Δεκ 2023, 20:15Εν τω μεταξύ, στην εκπομπή της Γιάμαλη ο Κασσελάκης απάντησε στον Κουτσούμπα ως εξής:
Σύντροφος Μάο.
Στον Κουτσούμπα.
Δεν μπορώ άλλο λέμε.
Ο Κουτσούμπας εσχάτως αναπτύσσει δείγματα αλαζονείας και δεν είναι προς το συμφέρον του.
Καλύτερα να αρκεσθεί στην εικόνα που του έχει φιλοτεχνήσει το luben.
Καλύτερα να αρκεσθεί στην εικόνα που του έχει φιλοτεχνήσει το luben.
- Dwarven Blacksmith
Δεν έχει σχέση αυτό που λες, δεν χρειάζεται να είσαι Μαοϊκός για να αναγνωρίζεις ότι ο Μάο ήταν κομμουνιστής.Ναύτης έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 18:40Αν ο σ. Μήτσος παραμένει ΓΓ του ΚΚΕ και δεν μεταπήδησε στο ΚΚΕ(μ-λ), μάλλον όχι.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 15:20Θες να πεις ότι ο Κουτσούμπας δεν θεωρεί το Μάο σύντροφο;Ναύτης έγραψε: ↑16 Δεκ 2023, 20:15Εν τω μεταξύ, στην εκπομπή της Γιάμαλη ο Κασσελάκης απάντησε στον Κουτσούμπα ως εξής:
Σύντροφος Μάο.
Στον Κουτσούμπα.
Δεν μπορώ άλλο λέμε.
Εξάλλου ο Στάλιν σύντροφο τον θεωρούσε όσο ζούσε, και το ΚΚΕ είναι λίγο-πολύ σταλινικό, επομένως πολύ αμφιβάλλω ότι ισχύει αυτό που λες.

Τον Κασσελάκη τον ήξερε ο Καπνισάκης που τον γνώρισε στον Πολάκη (τι γίνεται τέλος πάντων μ' αυτούς τους Κρητικούς;), ο οποίος τον έβαλε στον σύριζα και τον συνέστησε στον Τσίπρα.Cecily Anne έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 15:28Να κάνω μια ερώτηση που με τρώει μήνες, αλλά ντρέπομαι να τη ρωτήσω? Δε γαμιετ' θα την κάνω.
- Cecily Anne
Τον Κάσσελ τον έχουν φυτέψει Αμερικανοι. Τώρα αν τον πρότεινε ο Τσίπρας και τον δέχτηκαν ή αν τον πρότειναν αυτοί στον Τσίπρα και το δέχτηκε δεν το γνωρίζω. Πάντως το ανέκδοτο ότι ήταν φίλος του γιου του αδερφού του γαμπρού του Γκέκα έχει παλιωσει.Ναύτης έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 18:45Τον Κασσελάκη τον ήξερε ο Καπνισάκης που τον γνώρισε στον Πολάκη (τι γίνεται τέλος πάντων μ' αυτούς τους Κρητικούς;), ο οποίος τον έβαλε στον σύριζα και τον συνέστησε στον Τσίπρα.Cecily Anne έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 15:28Να κάνω μια ερώτηση που με τρώει μήνες, αλλά ντρέπομαι να τη ρωτήσω? Δε γαμιετ' θα την κάνω.
Τη συνομωσιολογία και το ότι οι Αμερικάνοι ελέγχουν τα πάντα δεν τη βγάζεις από το μέσο Έλληνα με τίποτα!Cecily Anne έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 18:47Τον Κάσσελ τον έχουν φυτέψει Αμερικανοι. Τώρα αν τον πρότεινε ο Τσίπρας και τον δέχτηκαν ή αν τον πρότειναν αυτοί στον Τσίπρα και το δέχτηκε δεν το γνωρίζω. Πάντως το ανέκδοτο ότι ήταν φίλος του γιου του αδερφού του γαμπρού του Γκέκα έχει παλιωσει.Ναύτης έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 18:45Τον Κασσελάκη τον ήξερε ο Καπνισάκης που τον γνώρισε στον Πολάκη (τι γίνεται τέλος πάντων μ' αυτούς τους Κρητικούς;), ο οποίος τον έβαλε στον σύριζα και τον συνέστησε στον Τσίπρα.Cecily Anne έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 15:28Να κάνω μια ερώτηση που με τρώει μήνες, αλλά ντρέπομαι να τη ρωτήσω? Δε γαμιετ' θα την κάνω.
Καμία σχέση δεν έχουν οι ΗΠΑ με όλα αυτά, ο Κασσελάκης προέκυψε ως μπροστινός του Πολακη και στην πορεία τον στήριξε εμμέσως και ο Τσίπρας για να μην πάρει το κόμμα ο Τζανακόπουλος σε συμμαχία με τον Τσακαλώτο προσβλέποντας προφανώς σε δική του επιστροφή με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τα επόμενα χρόνια.
Ο Στάλιν μπορεί, ο Χρουτσώφ όχι. Την δεκαετία του '60 διερράγησαν οι σχέσεις ΚΚΣΕ και ΚΚΚ. Έκτοτε ο "μαουτσετουνγκισμός" θεωρείται από τους κουκουέδες σαν αντιθεωρία και αριστερίστικη παρέκλιση.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 18:45Δεν έχει σχέση αυτό που λες, δεν χρειάζεται να είσαι Μαοϊκός για να αναγνωρίζεις ότι ο Μάο ήταν κομμουνιστής.Ναύτης έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 18:40Αν ο σ. Μήτσος παραμένει ΓΓ του ΚΚΕ και δεν μεταπήδησε στο ΚΚΕ(μ-λ), μάλλον όχι.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 15:20
Θες να πεις ότι ο Κουτσούμπας δεν θεωρεί το Μάο σύντροφο;
Εξάλλου ο Στάλιν σύντροφο τον θεωρούσε όσο ζούσε, και το ΚΚΕ είναι λίγο-πολύ σταλινικό, επομένως πολύ αμφιβάλλω ότι ισχύει αυτό που λες.
Δεν ξέρω σε ποια στοιχεία βασίζεσαι και βγάζεις το συμπέρασμα αυτό, ότι δηλαδή τον Κασσελάκη τον φύτεψαν στον σύριζα οι Αμερικανοί και μάλιστα έπειτα από διαπραγματεύσεις με τον Τσίπρα. Αυτή είναι μια συνωμοσιολογική θεωρία που διακινήθηκε από τους εσωκομματικούς αντιπάλους του Κασσελάκη κατά τις εκλογές του σύριζα, αλλά δεν έχει βάση. Νομίζω ότι η πραγματικότητα είναι πολύ πιο απλή.Cecily Anne έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 18:47Τον Κάσσελ τον έχουν φυτέψει Αμερικανοι. Τώρα αν τον πρότεινε ο Τσίπρας και τον δέχτηκαν ή αν τον πρότειναν αυτοί στον Τσίπρα και το δέχτηκε δεν το γνωρίζω. Πάντως το ανέκδοτο ότι ήταν φίλος του γιου του αδερφού του γαμπρού του Γκέκα έχει παλιωσει.Ναύτης έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 18:45Τον Κασσελάκη τον ήξερε ο Καπνισάκης που τον γνώρισε στον Πολάκη (τι γίνεται τέλος πάντων μ' αυτούς τους Κρητικούς;), ο οποίος τον έβαλε στον σύριζα και τον συνέστησε στον Τσίπρα.Cecily Anne έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 15:28Να κάνω μια ερώτηση που με τρώει μήνες, αλλά ντρέπομαι να τη ρωτήσω? Δε γαμιετ' θα την κάνω.
- Cecily Anne
Ναι ήρθε ένας Αμερικανός γκευ πουθενας και βγήκε πρώτος σε ένα κόμμα που μερικές μέρες μετά έγινε κομμάτια. Βρε ααααασε με.kameron έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 18:59Τη συνομωσιολογία και το ότι οι Αμερικάνοι ελέγχουν τα πάντα δεν τη βγάζεις από το μέσο Έλληνα με τίποτα!Cecily Anne έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 18:47Τον Κάσσελ τον έχουν φυτέψει Αμερικανοι. Τώρα αν τον πρότεινε ο Τσίπρας και τον δέχτηκαν ή αν τον πρότειναν αυτοί στον Τσίπρα και το δέχτηκε δεν το γνωρίζω. Πάντως το ανέκδοτο ότι ήταν φίλος του γιου του αδερφού του γαμπρού του Γκέκα έχει παλιωσει.
Καμία σχέση δεν έχουν οι ΗΠΑ με όλα αυτά, ο Κασσελάκης προέκυψε ως μπροστινός του Πολακη και στην πορεία τον στήριξε εμμέσως και ο Τσίπρας για να μην πάρει το κόμμα ο Τζανακόπουλος σε συμμαχία με τον Τσακαλώτο προσβλέποντας προφανώς σε δική του επιστροφή με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τα επόμενα χρόνια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πόλυ όμορφο το rainbow κύπελο και πολύ όμορφη η κίνηση του Coffee Lab
από Μαδουραίος » 20 Μάιος 2023, 16:45 » σε Κοινωνικά θέματα - 10 Απαντήσεις
- 1303 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
21 Μάιος 2023, 11:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Που μπορούν οι πεζοπόροι/ορειβάτες να βρούν φρούτα στο δάσος και το βουνό
από Ourania-Rania » 09 Μαρ 2024, 18:34 » σε Οικολογία & Φύση - 1 Απαντήσεις
- 432 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
09 Μαρ 2024, 18:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οδηγίες προς νέους εργένηδες που θέλουν να βρουν το άλλο τους μισό
από student » 17 Ιουν 2023, 20:25 » σε Κοινωνικά θέματα - 66 Απαντήσεις
- 2872 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από klg
18 Ιουν 2023, 17:27
-
-
- 21 Απαντήσεις
- 876 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
11 Φεβ 2025, 21:36