Επιβάτις πηδάει απ' το παράθυρο

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Επιβάτις πηδάει απ' το παράθυρο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 17 Δεκ 2023, 13:25

Εμπεδοκλής έγραψε:
17 Δεκ 2023, 12:53
Σοβαρά τώρα και απευθύνομαι σε όλους. Έχετε κυκλοφορήσει ποτέ στην Αθήνα σαν κανονικοί άνθρωποι. Δε ρωτάω σαν αστοί και αριστοκράτες, ούτε καν σαν μεσοαστοί.
Γιατί εντάξει, μπορεί να σας αρέσει να ζείτε με το ρίσκο αν θα φτάσει το λεωφορείο ή να είστε αργόσχολοι να μη σας πειράζει αν θα κάνετε είκοσι λεπτά αλλά και δύο ώρες για να μετακινηθείτε. Να μην έχετε πρόβλημα να κάτσετε όρθιοι δίπλα σε πορτοφολά, πρεζόνια που κάνουν τη δόση τους, αλβανούς, πακιστανούς ή ρομά. Τύπους που μυρίζουν σκατίλα και έχουν τσακωθεί με το μπάνιο. Ε, χίλιες φορές καθιστός, με μουσικούλα, άνετος και ωραίος.
Μπουρζουάς κομμουνιστής.

Το τελευταίο σύντομο ανέκδοτο. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 17 Δεκ 2023, 13:26

Είστε πραγματικά αστείοι.

Μείνετε όπως είστε. :smt023
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 17 Δεκ 2023, 13:30

Το ότι είναι ο Εμπεδοκλας κομμουνιστής από που προκύπτει;
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 17 Δεκ 2023, 13:41

Αν μετακινείσαι για λίγη απόσταση καλά είναι τα λεωφορεία, για όποιον δεν έχει αυτοκίνητο (για διάφορους λόγους).
Αν μετακινείσαι δηλαδή στον δήμο ή σε γειτονικούς δήμους. Αν πρέπει να διασχίσεις το κέντρο (δήμο Αθηνών) είναι σκέτη ταλαιπωρία.

Άβαταρ μέλους
Πλέριος
Phorum.gr user: aytos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πλέριος » 17 Δεκ 2023, 13:55

Dwarven Blacksmith έγραψε:
17 Δεκ 2023, 13:30
οποιος δεν στηριζει Κουλης ειναι Κουμουνι

Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος » 17 Δεκ 2023, 14:37

Εμπεδοκλής έγραψε:
Πτολεμαίος έγραψε:
17 Δεκ 2023, 12:31
Εμπεδοκλής έγραψε:
17 Δεκ 2023, 11:52

Λοιπόν, τα επιχειρήματα σου δείχνουν κάποιον ο οποίος δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ του ΜΜΜ (και όχι ΜΜΕ όπως βλακωδώς γράφετε πολλοί).

Το παρκάρισμα στο κέντρο δεν είναι επιχείρημα. Υπάρχουν πολλές νόμιμες θέσεις στο κέντρο. Αλλά εδώ μιλάω με φτωχάντζες που δεν έχουν να δώσουν πέντε ευρώ στο πάρκινγκ.

Όσον αφορά το διπλάσιο χρόνο που αναφέρεις είναι αστείο. Με το αυτοκίνητο πας πιο γρήγορα από ότι το λεωφορείο. Μέχρι να πας στη στάση, να περάσει, να σε χωρέσει, έχω φτάσει.
Το ακριβώς ανάποδο συμβαίνει.
Πρέπει να αισθάνεσαι ξεχωριστός και αριστοκράτης για να μην μπεις στο λεωφορείο.
Οπως η δικιά μου που δεν πάει με το 608 από Ζωγράφου στη δουλειά της στον ευαγγελισμό καθαρά από ελιτισμό και ας ταλαιπωρείται με το παρκιν και με το 5-7λεπτο περπάτημα μετά.

Παρκιν στο κέντρο με 5 ευρώ;
Αχαχούχα.
Στο μισάωρο εννοείς;
Μπρο, πρώτα από όλα ένας ένας. Δεύτερον, την έχεις ρωτήσει τη δικιά σου για τις εμπειρίες στο περίμενε του λεωφορείου; Πόσο είναι το περισσότερο που έχει περιμένει στη στάση; Επίσης, η Ριζάρη έχει ωραιότατο υπόγειο πάρκινγκ ώστε να μη στο τρώει και ο ήλιος.

Σοβαρά τώρα και απευθύνομαι σε όλους. Έχετε κυκλοφορήσει ποτέ στην Αθήνα σαν κανονικοί άνθρωποι. Δε ρωτάω σαν αστοί και αριστοκράτες, ούτε καν σαν μεσοαστοί.
Γιατί εντάξει, μπορεί να σας αρέσει να ζείτε με το ρίσκο αν θα φτάσει το λεωφορείο ή να είστε αργόσχολοι να μη σας πειράζει αν θα κάνετε είκοσι λεπτά αλλά και δύο ώρες για να μετακινηθείτε. Να μην έχετε πρόβλημα να κάτσετε όρθιοι δίπλα σε πορτοφολά, πρεζόνια που κάνουν τη δόση τους, αλβανούς, πακιστανούς ή ρομά. Τύπους που μυρίζουν σκατίλα και έχουν τσακωθεί με το μπάνιο. Ε, χίλιες φορές καθιστός, με μουσικούλα, άνετος και ωραίος.
Κινούμαι αποκλειστικά με τα ΜΜΜ.
Και μετά πάσης βεβαιότητος μπορώ να πω ότι το μόνο μέσο που κάνει για Αθήνα είναι το δίτροχο και το μετρό. Αν βολεύει, το μετρό είναι το καλύτερο μέσο.
Το αυτοκίνητο είναι απλά εφιάλτης.
Όσοι αρέσκεστε στις μετακινήσεις σας με αυτό, είστε απλά αδιάγνωστοι ψυχοπαθείς. Και πως αλλιώς μπορείς να περιγράψεις ένα άτομο που γυρίζει 17 ώρες γύρω γύρω να βρει πάρκινγκ απλά και μόνο για να μην μπει στο λεωφορείο.
Πάρκινγκ στη Ριζάρη μας λες.
Τιμή δεν μας λες.

Αφήνω ασχολίαστο το "Αλβανοί, Πακιστανοί, Ρομά"
Δε σε βλέπω τόσο ελιτιστή σε άλλα νήματα διότι εκεί βρίσκεις λίγο ρατσιστή όποιον καταφερθει ενάντια σε αυτούς ή τις συνήθειες τους.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 17 Δεκ 2023, 15:27

Πλέριος έγραψε:
17 Δεκ 2023, 13:55
Γενικά, ζούμε το θέατρο του παραλόγου. Έχουν χτίσει μια άμυνα που λέει εγώ είμαι αστός και όσοι διαφωνούν μαζί μου είναι κομμούνια. Έρχεται ο άλλος και τους λέει φτωχάντζες επειδή κυκλοφορούν με άθλια μέσα εις βάρος της ποιότητας ζωής τους και δεν έχουν κάτι άλλο να σου πουν. Θα σε πουν κομμούνι που παίρνεις το αμάξι. Μέχρι εκεί φτάνει ο παραλογισμός τους.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 17 Δεκ 2023, 15:48

Πτολεμαίος έγραψε:
17 Δεκ 2023, 14:37
Εμπεδοκλής έγραψε:
Πτολεμαίος έγραψε:
17 Δεκ 2023, 12:31

Το ακριβώς ανάποδο συμβαίνει.
Πρέπει να αισθάνεσαι ξεχωριστός και αριστοκράτης για να μην μπεις στο λεωφορείο.
Οπως η δικιά μου που δεν πάει με το 608 από Ζωγράφου στη δουλειά της στον ευαγγελισμό καθαρά από ελιτισμό και ας ταλαιπωρείται με το παρκιν και με το 5-7λεπτο περπάτημα μετά.

Παρκιν στο κέντρο με 5 ευρώ;
Αχαχούχα.
Στο μισάωρο εννοείς;
Μπρο, πρώτα από όλα ένας ένας. Δεύτερον, την έχεις ρωτήσει τη δικιά σου για τις εμπειρίες στο περίμενε του λεωφορείου; Πόσο είναι το περισσότερο που έχει περιμένει στη στάση; Επίσης, η Ριζάρη έχει ωραιότατο υπόγειο πάρκινγκ ώστε να μη στο τρώει και ο ήλιος.

Κινούμαι αποκλειστικά με τα ΜΜΜ.
Και μετά πάσης βεβαιότητος μπορώ να πω ότι το μόνο μέσο που κάνει για Αθήνα είναι το δίτροχο και το μετρό. Αν βολεύει, το μετρό είναι το καλύτερο μέσο.
Το αυτοκίνητο είναι απλά εφιάλτης.
Όσοι αρέσκεστε στις μετακινήσεις σας με αυτό, είστε απλά αδιάγνωστοι ψυχοπαθείς. Και πως αλλιώς μπορείς να περιγράψεις ένα άτομο που γυρίζει 17 ώρες γύρω γύρω να βρει πάρκινγκ απλά και μόνο για να μην μπει στο λεωφορείο.
Πάρκινγκ στη Ριζάρη μας λες.
Τιμή δεν μας λες.

Αφήνω ασχολίαστο το "Αλβανοί, Πακιστανοί, Ρομά"
Δε σε βλέπω τόσο ελιτιστή σε άλλα νήματα διότι εκεί βρίσκεις λίγο ρατσιστή όποιον καταφερθει ενάντια σε αυτούς ή τις συνήθειες τους.
Αποκλείεται να κινείσαι αποκλειστικά με τα μέσα και να μην είσαι φοιτητής ή φτωχάτζα. Ειδικά όταν μου λες για Ζωγράφου που δεν έχει μετρό. Να μου έλεγες ότι παίρνεις το μετρό και αυτό από Χολαργό μέχρι την πρεσβεία να σου πω εντάξει, είναι λογικό. Αλλά ρε τύπε μου λες ότι μπαίνεις στο 608 και πιστεύεις ότι δεν είσαι φτωχάτζα;

Όσο για το πάρκινγκ στη Ριζάρη, νομίζω ότι είναι γύρω στα 3-4 ευρώ. Ε δε χρειάζεται να είσαι από μεσοαστός και πάνω ώστε αντί να πληρώνεις 2,30 για ένα όποτε έρθει λεωφορείο ή να πηδάς από τα παράθυρα έτσι και μπουν κατσαρίδες ούτως ώστε να βάλεις κάτι παραπάνω και να πας άνετα, καθιστός, με το αιρκοντίσιον και με τη μουσικούλα σου και να παρκάρεις σε ένα πάρκινγκ.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 17 Δεκ 2023, 15:51

Εμπεδοκλής έγραψε:
17 Δεκ 2023, 15:27
Πλέριος έγραψε:
Γενικά, ζούμε το θέατρο του παραλόγου. Έχουν χτίσει μια άμυνα που λέει εγώ είμαι αστός και όσοι διαφωνούν μαζί μου είναι κομμούνια. Έρχεται ο άλλος και τους λέει φτωχάντζες επειδή κυκλοφορούν με άθλια μέσα εις βάρος της ποιότητας ζωής τους και δεν έχουν κάτι άλλο να σου πουν. Θα σε πουν κομμούνι που παίρνεις το αμάξι. Μέχρι εκεί φτάνει ο παραλογισμός τους.
Οκ, διευκρινήστε τί είστε εσύ και ο Πλέριος και αφήστε τις αναλύσεις για παραλογισμούς και άμυνες.

Γιατί το μπακγκράουντ σας, είναι απολύτως σαφές. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Πλέριος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πλέριος » 17 Δεκ 2023, 15:52

ΓΑΛΗ έγραψε:
17 Δεκ 2023, 15:51
Εμπεδοκλής έγραψε:
Πλέριος έγραψε:

Οκ, διευκρινήστε τί είστε εσύ και ο Πλέριος και αφήστε τις αναλύσεις για παραλογισμούς και άμυνες.

για εμενα, για πες πιο ειναι?

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 17 Δεκ 2023, 15:55

Πλέριος έγραψε:
17 Δεκ 2023, 15:52
ΓΑΛΗ έγραψε:
Εμπεδοκλής έγραψε:

Απαντήστε πρώτα με σαφήνεια σ' αυτό που ρώτησα (αν σας πείραξε ο χαρακτηρισμός "κομμουνιστές") και έχουμε χρόνο για περαιτέρω αναλύσεις.

Αυτό που έγραψα πάντως για τους φωσφορίζοντες κωδικούς του είδους σας, ισχύει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 17 Δεκ 2023, 15:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 17 Δεκ 2023, 15:57

ΓΑΛΗ έγραψε:
Εμπεδοκλής έγραψε:
Πλέριος έγραψε:

Σφραγίδα του τί είναι έχουν μόνο τα πρόβατα και τα αρνιά που τα πάνε για σφάξιμο. Αυτά τα οπαδιλίκια με ερωτήσεις του τί είσαι εσύ ή του είναι ο άλλος αφορούν τις κατώτερες κοινωνικά τάξεις. Αν δεν το καταλαβαίνεις απλά ανήκεις σε μια από αυτές τις κατώτερες κοινωνικά τάξεις και ίου παίρνεις και μέσα μαζικής μεταφοράς όπως οι ακόμη πιο χαμηλές τάξεις από εσένα, τα πακιστάνια, οι γύφτοι και οι αλβανοί...

Έχεις δει αστό ή αξιωματούχο να χρησιμοποιεί τα ΜΜΜ αν δεν έχει κάμερες και δεν κάνει εγκαίνια; Τυχαίο; Άκου εκεί Καλλιθέα - Μαρούσι με τον ηλεκτρικό. Ίου. Και ασχολούμαι και μαζί σας people of low quality life...

Άβαταρ μέλους
Πλέριος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πλέριος » 17 Δεκ 2023, 15:58

ΓΑΛΗ έγραψε:
17 Δεκ 2023, 15:55
Πλέριος έγραψε:
17 Δεκ 2023, 15:52
ΓΑΛΗ έγραψε:

Απαντήστε πρώτα με σαφήνεια σ' αυτό που ρώτησα (αν σας πείραξε ο χαρακτηρισμός "κομμουνιστές" και έχουμε χρόνο για περαιτέρω αναλύσεις.

Αυτό που έγραψα πάντως για τους φωσφορίζοντες κωδικούς του είδους σας, ισχύει.
ασε τις λεξικοπλαστικες παπαριες σου και απαντησε για μια γαμημενη φορα σαν ανθρωπας

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 17 Δεκ 2023, 15:59

ΓΑΛΗ έγραψε:
Εμπεδοκλής έγραψε:
Πλέριος έγραψε:

Σαφές ή ασαφές, έχουμε δικό μας αυτοκίνητο. Δεν κάνουμε το Καλλιθέα - Μαρούσι αγκαλιά με τον μισό ιδρωμένο πληθυσμό του Αγίου Παντελεήμονα...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 17 Δεκ 2023, 16:02

Εμπεδοκλής έγραψε:
17 Δεκ 2023, 15:57
ΓΑΛΗ έγραψε:
Εμπεδοκλής έγραψε:

Σφραγίδα του τί είναι έχουν μόνο τα πρόβατα και τα αρνιά που τα πάνε για σφάξιμο. Αυτά τα οπαδιλίκια με ερωτήσεις του τί είσαι εσύ ή του είναι ο άλλος αφορούν τις κατώτερες κοινωνικά τάξεις. Αν δεν το καταλαβαίνεις απλά ανήκεις σε μια από αυτές τις κατώτερες κοινωνικά τάξεις και ίου παίρνεις και μέσα μαζικής μεταφοράς όπως οι ακόμη πιο χαμηλές τάξεις από εσένα, τα πακιστάνια, οι γύφτοι και οι αλβανοί...

Έχεις δει αστό ή αξιωματούχο να χρησιμοποιεί τα ΜΜΜ αν δεν έχει κάμερες και δεν κάνει εγκαίνια; Τυχαίο; Άκου εκεί Καλλιθέα - Μαρούσι με τον ηλεκτρικό. Ίου. Και ασχολούμαι και μαζί σας people of low quality life...
Παπαριές μαρίτσα μ, που πιθανόν να πιάνουν σε όσους είδαν και βίωσαν όσα είδες κι εσύ, καρακαημένο.

Οπότε, προτείνω όντως να κόψεις τις ενασχολήσεις... :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών