Θέλω σκάλα να βγω εκεί πάνω και είναι ακριβώς πάνω το μπάνιο. Η λατρεία έχει ένα project με την δουλειά και τον έβαλαν να δουλεύει απανωτές νυχτερινές βάρδιες, πλας το ότι μετράμε αντίστροφα τα λεφτά για να πληρωθούμε. Πρέπει να έρθει κάποιος να το αξιολογησει πρώτα και μετά να δούμε πώς θα προχωρήσουμεnostromos έγραψε: ↑18 Δεκ 2023, 16:03Casp έγραψε: ↑18 Δεκ 2023, 15:27Μα γι' αυτό έχω εκνευριστεί τόσο και του απαντάω πίσω.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Δεκ 2023, 15:23Σας δουλεύει προφανώς, δεν είναι δικό σας θέμα. Η εξαπάτηση είναι στο αίμα του λαντλορντ.
Όντως με το που πληρωθούμε θα φέρουμε κάποιον (ποιόν φέρνεις σε τέτοιες περιπτώσεις;;) για να του πω την "διάγνωση" μες τα μούτρα και να αναγκαστεί να πληρώσει. Άνθρωποι ζούμε εκεί μέσα, όχι ζώα.
παντως συμφωνα με τις φωτο δεν εχεις καθαρισει ακομη ...
Υγρασία και μούχλα στο σπίτι
Re: Υγρασία και μούχλα στο σπίτι
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Κι' όμως παρά να είχαμε τους δικούς μου στο κεφάλι μας, καλύτερα να παλεύουμε μόνοι μας με την μούχλαΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑18 Δεκ 2023, 16:22Αντί να είσαι στο παλάτι σου με το Ρουφ Γκάρντεν παλεύεις με τη μούχλα...

Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Απλώς να μάθετε ποιος τεχνικός μπορεί να πιστοποιήσει το πρόβλημα, σχετικό με υδραυλικά, μονώσεις κλπ και να βάλει μια έγκυρη υπογραφή από κάτω ως στοιχείο.Casp έγραψε: ↑18 Δεκ 2023, 17:36Η απάντησή του πριν λίγο:ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Δεκ 2023, 16:04Σαφώς και δεν είναι δικό σας θέμα. Και τα σχετικά με τον αερισμό είναι βλακείες. Τα μπάνια εκ των πραγμάτων έχουν πάντα πολύ υγρασία, λόγω υδρατμών και ακριβώς γι' αυτό μπαίνουν και τα πλακάκια. Το αν παίζει κακή μόνωση στα πλακάκια ή διαρροή δεν είναι δικό σας αλλά καθαρά δικό του θέμα.
Και πρέπει να υπάρχει και νομική κάλυψη γι' αυτό, ρίξε μια ματιά σε σχετικούς νόμους για υποχρεώσεις ιδιοκτητών από τη στιγμή που έχετε συμβόλαιο και μην ψαρώνετε.
Καλησπέρα. Ναι η αλήθεια ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω πως σε 1,5 μήνα έχει αυτό το πρόβλημα. Και σίγουρα αν αφήνετε τα παράθυρα ανοιχτά δεν θα έπρεπε να έχει αυτό το πρόβλημα. Πρώτη φορά στα τόσα χρόνια που έχω το διαμέρισμα βλέπω τέτοια κατάσταση!
Όταν θα δει κάποιος το διαμέρισμα, ενημερώστε με και εμένα τι βρήκε γιατί είμαι πολύ περίεργος να μάθω τι συμβαίνει.
Σε ευχαριστώ
Εννοείται πως θα το ψάξουμε. 1000 ευρώ παίρνω μισθό. Δεν θα φτιάχνω τους τοίχους του
Το αν παίρνεις 500, 1000 ή 10000 ευρώ, είναι αδιάφορο σ' αυτήν τη φάση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
κανεις δεν προκειται να αρχισει να σκαβει τοιχους αν πρωτα δεν βεβαιωθει οτι προκειται για διαρροη ... θα σου πει καθαρισε το και δες τι θαγινει μετα απο 2-3 μηνες ... στο λεω για να μην τρως τη μουχλα περιμενοντας τσαμπαCasp έγραψε: ↑18 Δεκ 2023, 17:40Θέλω σκάλα να βγω εκεί πάνω και είναι ακριβώς πάνω το μπάνιο. Η λατρεία έχει ένα project με την δουλειά και τον έβαλαν να δουλεύει απανωτές νυχτερινές βάρδιες, πλας το ότι μετράμε αντίστροφα τα λεφτά για να πληρωθούμε. Πρέπει να έρθει κάποιος να το αξιολογησει πρώτα και μετά να δούμε πώς θα προχωρήσουμε
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Ψάξτε άλλο σπίτι.
Ναι είπα ήδη στην λατρεία να συμβουλευτεί τον μπαμπά του για να μας πει και να το συντομεύουμε γιατί δεν μπορώ πλέον να μπαίνω στο μπάνιο χωρίς να με πιάνουν νεύρα και κατάθλιψηΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Δεκ 2023, 17:45Απλώς να μάθετε ποιος τεχνικός μπορεί να πιστοποιήσει το πρόβλημα, σχετικό με υδραυλικά, μονώσεις κλπ και να βάλει μια έγκυρη υπογραφή από κάτω ως στοιχείο.Casp έγραψε: ↑18 Δεκ 2023, 17:36Η απάντησή του πριν λίγο:ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Δεκ 2023, 16:04
Σαφώς και δεν είναι δικό σας θέμα. Και τα σχετικά με τον αερισμό είναι βλακείες. Τα μπάνια εκ των πραγμάτων έχουν πάντα πολύ υγρασία, λόγω υδρατμών και ακριβώς γι' αυτό μπαίνουν και τα πλακάκια. Το αν παίζει κακή μόνωση στα πλακάκια ή διαρροή δεν είναι δικό σας αλλά καθαρά δικό του θέμα.
Και πρέπει να υπάρχει και νομική κάλυψη γι' αυτό, ρίξε μια ματιά σε σχετικούς νόμους για υποχρεώσεις ιδιοκτητών από τη στιγμή που έχετε συμβόλαιο και μην ψαρώνετε.
Καλησπέρα. Ναι η αλήθεια ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω πως σε 1,5 μήνα έχει αυτό το πρόβλημα. Και σίγουρα αν αφήνετε τα παράθυρα ανοιχτά δεν θα έπρεπε να έχει αυτό το πρόβλημα. Πρώτη φορά στα τόσα χρόνια που έχω το διαμέρισμα βλέπω τέτοια κατάσταση!
Όταν θα δει κάποιος το διαμέρισμα, ενημερώστε με και εμένα τι βρήκε γιατί είμαι πολύ περίεργος να μάθω τι συμβαίνει.
Σε ευχαριστώ
Εννοείται πως θα το ψάξουμε. 1000 ευρώ παίρνω μισθό. Δεν θα φτιάχνω τους τοίχους του

Είχα δώσει 2000 ευρώ της μάνας μου (λεφτά που μου έβαλε η γιαγιά μου) μόλις έσπασα γραμμάτειο τον Σεπτέμβρη επειδή μου ανακοίνωσε τότε για το δάνειο που έκανε για το διαμέρισμα και εγώ δεν είχα ιδέα. Και επειδή την λυπήθηκα της τα έδωσα κατευθείαν. Το διαμέρισμα το έχουν, τα λεφτά είναι δικά μου, οπότε της έστειλα μηνυμα σήμερα και τα ζήτησα. Έκανε λες και της ζητούσα δικά της λεφτά. Με τα πολλά μου έστειλε πριν 5 λεπτά και μου είπε να μου δώσει αύριο τα 500 και τα υπόλοιπα τον Γενάρη. Οπότε θα μπορούμε να φέρουμε άμεσα κάποιον να το δει.
απο τους σωλινες του ηλιακού ίσως περναει υγρασια, απο καπου περναει παντως, δεν ειναι δικο σου θεμα. Τρίψε ένα υγρο σφουγκαρι στον τοιχο, μενει καθολου χρωμα πανω του; Μοιαζει υδροχρωμα, μαλλον το ξερουν οτι εχει προβλημα ο τοίχος και προτιμούν την μούχλα από το φουσκωμα του σοβά. Καθάρισε τοπικά, ρίξε νερό με το ντουζ παντού να φύγει η σκόνη από το υρδοχρωμα και βάλε αστάρι αντιμουχλικο και λαδομπογιά η καλό πλαστικό, η μούχλα θα σταματήσει, ο σοβάς μετά από λιγο καιρο θα φουσκώσει και δεν θα υπαρχει λογος να συζητάς τι φταιει.
Γιατί πρέπει να συμβουλευτεί ο λατρείας τον μπαμπά του;* Δηλαδή πόσο δύσκολο είναι να βρείτε κάποιον τεχνικό μόνοι σας;Casp έγραψε: ↑18 Δεκ 2023, 17:52Ναι είπα ήδη στην λατρεία να συμβουλευτεί τον μπαμπά του για να μας πει και να το συντομεύουμε γιατί δεν μπορώ πλέον να μπαίνω στο μπάνιο χωρίς να με πιάνουν νεύρα και κατάθλιψηΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Δεκ 2023, 17:45Απλώς να μάθετε ποιος τεχνικός μπορεί να πιστοποιήσει το πρόβλημα, σχετικό με υδραυλικά, μονώσεις κλπ και να βάλει μια έγκυρη υπογραφή από κάτω ως στοιχείο.Casp έγραψε: ↑18 Δεκ 2023, 17:36
Η απάντησή του πριν λίγο:
Σε ευχαριστώ
Είχα δώσει 2000 ευρώ της μάνας μου (λεφτά που μου έβαλε η γιαγιά μου) μόλις έσπασα γραμμάτειο τον Σεπτέμβρη επειδή μου ανακοίνωσε τότε για το δάνειο που έκανε για το διαμέρισμα και εγώ δεν είχα ιδέα. Και επειδή την λυπήθηκα της τα έδωσα κατευθείαν. Το διαμέρισμα το έχουν, τα λεφτά είναι δικά μου, οπότε της έστειλα μηνυμα σήμερα και τα ζήτησα. Έκανε λες και της ζητούσα δικά της λεφτά. Με τα πολλά μου έστειλε πριν 5 λεπτά και μου είπε να μου δώσει αύριο τα 500 και τα υπόλοιπα τον Γενάρη. Οπότε θα μπορούμε να φέρουμε άμεσα κάποιον να το δει.
*Εκτός αν είναι σχετικός λόγω εργασιακού αντικείμενου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η λατρεία μου γράφει τώρα σε μήνυμα: "να το φτιάξουμε τώρα (θα έρθει αύριο ο μπαμπάς του εδώ) για να δούμε σίγουρα ότι όντως δεν είναι εσωτερικό το πρόβλημα και να βγάλουμε φωτο μόλις φτιαχτεί για να έχουμε να συγκρίνουνε που θα μας ξανακάνει θέμα".
Δεν ξέρω αν συμφωνώ, ή αν έχει νόημα
Ναι είναι σχετικός. Θα έρθει αύριο από εδώ. Δες τι έγραψα τώραΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Δεκ 2023, 17:57Γιατί πρέπει να συμβουλευτεί ο λατρείας τον μπαμπά του;* Δηλαδή πόσο δύσκολο είναι να βρείτε κάποιον τεχνικό μόνοι σας;Casp έγραψε: ↑18 Δεκ 2023, 17:52Ναι είπα ήδη στην λατρεία να συμβουλευτεί τον μπαμπά του για να μας πει και να το συντομεύουμε γιατί δεν μπορώ πλέον να μπαίνω στο μπάνιο χωρίς να με πιάνουν νεύρα και κατάθλιψη
*Εκτός αν είναι σχετικός λόγω εργασιακού αντικείμενου.
Παπαριές μαρίτσα μ' λέει ο λατρείας.Casp έγραψε: ↑18 Δεκ 2023, 17:59Η λατρεία μου γράφει τώρα σε μήνυμα: "να το φτιάξουμε τώρα (θα έρθει αύριο ο μπαμπάς του εδώ) για να δούμε σίγουρα ότι όντως δεν είναι εσωτερικό το πρόβλημα και να βγάλουμε φωτο μόλις φτιαχτεί για να έχουμε να συγκρίνουνε που θα μας ξανακάνει θέμα".
Βάρεσε άμεση υποχώρηση και θα φέρει το μπαμπά για να σώσει την κατάσταση προσωρινά και νιανιανιά
Καν' τε ό,τι θέτε, δεν παίζεστε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Χαχαχαχα. Του την είπα και συμφώνησε να φέρουμε ειδικό επειδή δεν έχω άλλη υπομονή. Απλά δεν ξέρουμε ποιόν να φέρουμε.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Δεκ 2023, 18:03Παπαριές μαρίτσα μ' λέει ο λατρείας.Casp έγραψε: ↑18 Δεκ 2023, 17:59Η λατρεία μου γράφει τώρα σε μήνυμα: "να το φτιάξουμε τώρα (θα έρθει αύριο ο μπαμπάς του εδώ) για να δούμε σίγουρα ότι όντως δεν είναι εσωτερικό το πρόβλημα και να βγάλουμε φωτο μόλις φτιαχτεί για να έχουμε να συγκρίνουνε που θα μας ξανακάνει θέμα".
Βάρεσε άμεση υποχώρηση και θα φέρει το μπαμπά για να σώσει την κατάσταση προσωρινά και νιανιανιά
Καν' τε ό,τι θέτε, δεν παίζεστε.
Ποιόν φέρνουμε για τέτοια θέματα;
Θα κάνω ούτως ή άλλως μετά το search μου αλλά αν ξέρετε κάποιοι θα με ευκολύνετε.
https://quickservice.com.cy/el/services/humidity-mold/
Βρήκα αυτό. Θα πάρουμε αύριο τηλέφωνο να ρωτήσουμε για ραντεβού, τιμές κτλ.
Βρήκα αυτό. Θα πάρουμε αύριο τηλέφωνο να ρωτήσουμε για ραντεβού, τιμές κτλ.
Σταμάτα εσύ!!!
Πω πω, μου έλειψες!

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γυρνάτε το μεσημέρι σπιτι...
από George_V » 20 Σεπ 2024, 17:38 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 15 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zundapp
20 Σεπ 2024, 22:13
-
-
- 11 Απαντήσεις
- 516 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
24 Σεπ 2024, 14:02