Ψάχνεις λοιπόν κάτι, ένα σκουπάκι π.χ.
Διαλέγεις ένα με πολλά αστέρια, όχι από τα φθηνά, και διαβάζεις κριτικές.
Οι πρώτες 10 είναι κάπως έτσι:
Ενθαρρύνεσαι σιγά-σιγά, λες αυτό είναι, εύκολο ήταν.Λοιπόν παιδιά είναι απίστευτο, είναι σα να έχεις τη μαύρη τρύπα από το Ιντερστέλαρ σε σκουπάκι. Το έχω 7 χρόνια και κάθε μέρα ευχαριστώ το Θεό που με φώτισε και το πήρα. Στο μεταξύ παντρεύτηκα και τώρα κάναμε και παιδί, ήρθε η ώρα να σταματήσω να το χρησιμοποιώ τουλάχιστον μέχρι να μεγαλώσει λίγο το μωρό για να μη το ρουφήξει και αυτό. Τι να πω, ό,τι πληρώσεις παίρνεις!
Και φτάνεις στο κλασσικό review:
Γιατί είναι έτσι ο κόσμος μας; Γιατί δεν μπορεί η κατανάλωση τουλάχιστον να είναι εύκολη; It's literally all we have left.Τέτοια μούφα δεν έχω ξαναδεί. Είδα τις καλές κριτικές και το πήρα. Δε ρουφάει ούτε ψίχουλο. Πήρα και την αντιπροσωπεία και μου το άλλαξαν για να μου φύγει η ιδέα λέει, αλλά πάλι τα ίδια. Στην πρώτη εβδομάδα έσπασε και η σύνδεση με το ακροφύσιο και περιστρέφεται καθώς ρουφάει (που δεν ρουφάει αλλά λέμε τώρα). Πρέπει να το βαστάς κάπως με τον ώμο και με το δείκτη και τον αντίχερα να στρίβεις παλινδρομικά σκύβοντας, σα να κάνεις μασάζ με χάπι έντινγκ σε γκόλντεν ριτρίβερ.
Το πέταξα τελικά, προσωρινά χρησιμοποιώ ένα σκουπόξυλο που έφτιαξα δένοντας κάτι άχυρα και μπορώ να πω ότι βρήκα την υγειά μου.
Αν είχα όλους αυτούς που έβαλαν τα πεντάστερα μαζεμένους σ' ένα ορφανοτροφείο, θα το ανατίναζα χωρίς δεύτερη σκέψη.