Υγρασία και μούχλα στο σπίτι
- Cecily Anne
Re: Υγρασία και μούχλα στο σπίτι
Το διάβασα! Δεν ξέρω γιατί κλαίτε τα αβγα, εγώ τους τόνους θα έκλαιγα! 2.5 ευρώ έχει πάει ο ένας!
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ε αφού το διάβασες τότε δεν κατάλαβες (ούτε εσύ) ότι το πρόβλημά μου δεν είναι τα αυγά και οι τόνοι αλλά η συμπεριφορά και ο τρόπος σκέψης τους. Και το ότι οι ίδιες προσπαθούν να γλυτώσουν ακόμα και 20 ευρώ που θα κάνει δώρο η μια στην άλλη (και θεωρούνται αδελφικές φίλες μεταξύ τους - εγώ τις βλέπω μια φορά το τρίμηνο). - Καλά ειδικά η μία είναι απάλευτη, θέλει τα πάντα κερασμένα εις βάρος όλων των υπόλοιπων ακόμη και αν δεν έχουν να φάνεCecily Anne έγραψε: ↑20 Δεκ 2023, 15:06Το διάβασα! Δεν ξέρω γιατί κλαίτε τα αβγα, εγώ τους τόνους θα έκλαιγα! 2.5 ευρώ έχει πάει ο ένας!

Απλά η εύκολη λύση και η βολική για κάποιους είναι να μου την λένε για το παραμικρό που θα πω διαστρεβλώνοντας τα πάντα
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
-
Ε μα τι λέμε, οι περισσότερες περιπτώσεις μουχλιτσας ειναι ζητημα καθαριότητας / πλυσίματος με αντιμουχλικον
πρώτα μου πήρε τον κολλητουλη, "μας ζηλεύει", ελεγε. Μετά το τηλεσκόπιο, "τι μαλακιες πας και παίρνεις, έχουμε εξοδα". Υστερα πηγε να στείλει την γιαγια μου, αντέχει να αναπνέει δηλητηρια ελεγε. Τέλος ήρθαν οι απειλες, οι φωνες, οι πρώτες σακούλες.
-

Πολύ όμορφο ποστ
(Και περιέργως το κατάλαβα όλο)
Δεν την βλέπω καλά τη γιαγιά, ώρα της είναι ν' ακούσει κάνα χεστήρι.
Επάνοδος με κοινωνική κριτική ποιητικού τύπου, όπως δεν έλεγε και ο Μπρεχτ.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αν το κάψει μέσα στη χλωρίνη μπορεί να το χρησιμοποιήσει για ακόμη μία φορά και μετά θα το πετάξει εννοείται γιατί και το σφουγγάρι θα λιώσει.Cecily Anne έγραψε: ↑20 Δεκ 2023, 14:26Ιιιιιιι φούντο το σφουγγάρι τι χλωρίνεςGherschaagk έγραψε: ↑19 Δεκ 2023, 20:28Το σφουγγάρι μετά πρέπει να μείνει γύρω στα 20 λεπτά στη χλωρίνη. Οπωσδήποτε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κατέβασα άλλη μια καλή επιχειρηματική ιδέα.αφήνεις την μούχλα να αναπτυχθεί φουλ

δεν θα πω πως μπορεί να αποδώσει γιατί θα παρεξηγηθώ πάλι

δεν θα πω πως μπορεί να αποδώσει γιατί θα παρεξηγηθώ πάλι
-
Εγώ δεν κλαίω ακριβώς τα αυγά σαν αυγά αυτά καθ' αυτά. Το διευκρινίζω γιατί μας διαβάζει και ο Ναύτης

Ναι, αλλά σού λέει έβγαλε και τόνο. Και τον ματσαμπουνίσανε οι κάρχιες άρων-άρων κι ο τηλεσκόπιος όταν γύρισε έφαγε τα παπάρια του. Το λογάριασες αυτό;40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑20 Δεκ 2023, 23:29Εγώ δεν κλαίω ακριβώς τα αυγά σαν αυγά αυτά καθ' αυτά. Το διευκρινίζω γιατί μας διαβάζει και ο Ναύτης
-
Τα χρυσά αυγά εννοούσαΝαύτης έγραψε: ↑20 Δεκ 2023, 23:34Ναι, αλλά σού λέει έβγαλε και τόνο. Και τον ματσαμπουνίσανε οι κάρχιες άρων-άρων κι ο τηλεσκόπιος όταν γύρισε έφαγε τα παπάρια του. Το λογάριασες αυτό;40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑20 Δεκ 2023, 23:29Εγώ δεν κλαίω ακριβώς τα αυγά σαν αυγά αυτά καθ' αυτά. Το διευκρινίζω γιατί μας διαβάζει και ο Ναύτης

Παρ όλα αυτά, όλοι μέσα στα χαρακώματα. Ετοιμάζεται λυσσαλέα αντεπίθεση κασπ μετά την περιγραφή σου. Παρεμπιπτόντως, γιατί κάποιος να κάνει την παραμικρή παρέα εξαρχής με άτομα που είναι τόσο γύφτοι και που ενοχλείται τόσο από την γυφτιά τους; Δεν είδα σε κάποιο σημείο να τα βρίσκουν σε κάποιον χαβαλέ ή σε ένα κοινό χόμπι ή σε οτιδήποτε

(Τις φίλες εννοώ, όχι τον σύντροφο)
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 01:58Τα χρυσά αυγά εννοούσαΝαύτης έγραψε: ↑20 Δεκ 2023, 23:34Ναι, αλλά σού λέει έβγαλε και τόνο. Και τον ματσαμπουνίσανε οι κάρχιες άρων-άρων κι ο τηλεσκόπιος όταν γύρισε έφαγε τα παπάρια του. Το λογάριασες αυτό;40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑20 Δεκ 2023, 23:29
Εγώ δεν κλαίω ακριβώς τα αυγά σαν αυγά αυτά καθ' αυτά. Το διευκρινίζω γιατί μας διαβάζει και ο Ναύτης
Παρ όλα αυτά, όλοι μέσα στα χαρακώματα. Ετοιμάζεται λυσσαλέα αντεπίθεση κασπ μετά την περιγραφή σου. Παρεμπιπτόντως, γιατί κάποιος να κάνει την παραμικρή παρέα εξαρχής με άτομα που είναι τόσο γύφτοι και που ενοχλείται τόσο από την γυφτιά τους; Δεν είδα σε κάποιο σημείο να τα βρίσκουν σε κάποιον χαβαλέ ή σε ένα κοινό χόμπι ή σε οτιδήποτε
(Τις φίλες εννοώ, όχι τον σύντροφο)

Ναύτης έγραψε: ↑20 Δεκ 2023, 23:34Ναι, αλλά σού λέει έβγαλε και τόνο. Και τον ματσαμπουνίσανε οι κάρχιες άρων-άρων κι ο τηλεσκόπιος όταν γύρισε έφαγε τα παπάρια του. Το λογάριασες αυτό;40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑20 Δεκ 2023, 23:29Εγώ δεν κλαίω ακριβώς τα αυγά σαν αυγά αυτά καθ' αυτά. Το διευκρινίζω γιατί μας διαβάζει και ο Ναύτης

Μήπως είχε πάει για φαγητό με τον κολλητό του?

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γυρνάτε το μεσημέρι σπιτι...
από George_V » 20 Σεπ 2024, 17:38 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 15 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zundapp
20 Σεπ 2024, 22:13
-
-
- 11 Απαντήσεις
- 516 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
24 Σεπ 2024, 14:02