Να πατησεις αναφορα εσυ βρε κατακαημενη που η μονη σου ασχολια ειναι η ειρωνια και οι βρισιες;
Κοιτα ειρωνια ρε.
Ποσο ξιπασμενη κωλογρια εισαι ρε;
Να πατησεις αναφορα εσυ βρε κατακαημενη που η μονη σου ασχολια ειναι η ειρωνια και οι βρισιες;
Επιτηδες το κανουν. Θελουν μετα να λενε πως ειμαι μια μαλακισμενη κακιασμενη που βριζει και γι αυτο με μπαναρανε.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 22:45Κάποιοι της την έχουν στημένη. Γράφει η Κασπ "έβαψα το νυχάκι μου", και της λένε "κρίμα τα παιδάκια που μυρίζουν τις αναθυμιάσεις στο εργοστάσιο στην Καμπότζη".
Τώρα εντάξει, δεν χρειάζεται να δίνει βάση γιατί πολλοί ψιλογουστάρουν με το μπινελίκι.
Αγαπητέ Νάνε, βγάζει τα μάτια του ο Κοντός με το Κολλητό, και τη πληρώνουμε εμείς.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 22:45Κάποιοι της την έχουν στημένη. Γράφει η Κασπ "έβαψα το νυχάκι μου", και της λένε "κρίμα τα παιδάκια που μυρίζουν τις αναθυμιάσεις στο εργοστάσιο στην Καμπότζη".
Τώρα εντάξει, δεν χρειάζεται να δίνει βάση γιατί πολλοί ψιλογουστάρουν με το μπινελίκι.
Απο ποτε εχεις να κανεις σεξ; Ελα μολογα ομως.Kauldron έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 22:50Αγαπητέ Νάνε, βγάζει τα μάτια του ο Κοντός με το Κολλητό, και τη πληρώνουμε εμείς.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 22:45Κάποιοι της την έχουν στημένη. Γράφει η Κασπ "έβαψα το νυχάκι μου", και της λένε "κρίμα τα παιδάκια που μυρίζουν τις αναθυμιάσεις στο εργοστάσιο στην Καμπότζη".
Σου έχω δωσει πολλές φορές συμβουλές, ήπια, λιγο εντονα, πολύ έντονα. Δεν σκοπεύω κάθε φορά που σε πιάνει η παράνοια, να σου λέω ό,τι γουστάρεις να ακούσεις. Ναι, είμαι αρχίδι, σκατόγρια και ό,τι άλλο κοσμητικό θες να με ''στολίσεις''. Πρήζεις αρχίδια, είσαι 30 χρονών γυναίκα και αντί να πιάσεις τη ζωή απ'τα μαλλιά και να τη φέρεις βόλτα, αναλώνεσαι με επαρκείς και γαργαλιστικές λεπτομέρειες της προσωπικής σου ζωής, κυρίως.Casp έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 22:43Τα εχω κανει μπουρδελο ε; Επειδη θελω να μετακομισω και να μην ζω σε ενα αχουρι με μαλακα ιδιοκτητη;
Τουλαχιστον εχω εναν ανθρωπο να νοιαζεται για μενα, να τον αγαπω και να με αγαπαει. Και να τον αντεχω και να με αντεχει. Επισης εχω και ζωη. Δεν νιωθω την αναγκη να μπαινω σε ενα φορουμ για να κανω κλικα με κατι αλλους κατακαημενους και να ειρωνευομαι ανθρωπους που μοιραζονται εδω καποια πραγματακια επειδη ετσι γουσταρουν. Εσεις που νιωθετε αυτη την αναγκη, πρεπει να ψαξετε μεσα σας τον λογο που το κανετε. Ειναι κομπλεξ; Κακια; Ανασφαλεια; Ζηλια; Κατι αλλο; Δεν ξερω, ψαξε λιγο μεσα σου και εσυ, καλο θα σου κανει μια αυτοκριτικη. Το προβλημα δεν ειναι παντα οι αλλοι, ξερεις
Φαίνεται, απ' τη ψυχική ηρεμία σου.Casp έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 22:52Απο ποτε εχεις να κανεις σεξ; Ελα μολογα ομως.Kauldron έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 22:50Αγαπητέ Νάνε, βγάζει τα μάτια του ο Κοντός με το Κολλητό, και τη πληρώνουμε εμείς.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 22:45Κάποιοι της την έχουν στημένη. Γράφει η Κασπ "έβαψα το νυχάκι μου", και της λένε "κρίμα τα παιδάκια που μυρίζουν τις αναθυμιάσεις στο εργοστάσιο στην Καμπότζη".
Επειδη εμεις πλεον ειμαστε τοσο αγαπημενοι μεταξυ μας, που ακομα και το ενα 2ωρο πριν παει δουλεια, το εκμεταλλευομαστε καταλληλα.
Εσυ;
Ωπα, νευριασε η σκατογρια;Πασιφάη έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 22:53Σου έχω δωσει πολλές φορές συμβουλές, ήπια, λιγο εντονα, πολύ έντονα. Δεν σκοπεύω κάθε φορά που σε πιάνει η παράνοια, να σου λέω ό,τι γουστάρεις να ακούσεις. Ναι, είμαι αρχίδι, σκατόγρια και ό,τι άλλο κοσμητικό θες να με ''στολίσεις''. Πρήζεις αρχίδια, είσαι 30 χρονών γυναίκα και αντί να πιάσεις τη ζωή απ'τα μαλλιά και να τη φέρεις βόλτα, αναλώνεσαι με επαρκείς και γαργαλιστικές λεπτομέρειες της προσωπικής σου ζωής, κυρίως.Casp έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 22:43Τα εχω κανει μπουρδελο ε; Επειδη θελω να μετακομισω και να μην ζω σε ενα αχουρι με μαλακα ιδιοκτητη;
Τουλαχιστον εχω εναν ανθρωπο να νοιαζεται για μενα, να τον αγαπω και να με αγαπαει. Και να τον αντεχω και να με αντεχει. Επισης εχω και ζωη. Δεν νιωθω την αναγκη να μπαινω σε ενα φορουμ για να κανω κλικα με κατι αλλους κατακαημενους και να ειρωνευομαι ανθρωπους που μοιραζονται εδω καποια πραγματακια επειδη ετσι γουσταρουν. Εσεις που νιωθετε αυτη την αναγκη, πρεπει να ψαξετε μεσα σας τον λογο που το κανετε. Ειναι κομπλεξ; Κακια; Ανασφαλεια; Ζηλια; Κατι αλλο; Δεν ξερω, ψαξε λιγο μεσα σου και εσυ, καλο θα σου κανει μια αυτοκριτικη. Το προβλημα δεν ειναι παντα οι αλλοι, ξερεις
Δεν έχω λόγο να ζηλέψω κατακαημένη. Έχω τα παιδιά μου, την οικογένειά μου, δόξα τον Μανιτού, είμαι σούπερ. Αυτοκριτικη κάνω απ'τον καιρό που μπόρεσα να φτάσω για να βλέπω τον καθρέπτη.
Δώσε αλλού συμβουλές για ψυχ και τα συναφή.
Πολύ.
Δεν καταλαβες καλα.
Ναι, μόνο εσύ κοινωνείς όλη σου τη ζωή στο πχόρουμ.Casp έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 22:56Δεν καταλαβες καλα.
Τα γραφω και ειμαι σκασμενη στα γελια
Συνεχιστε
Τι αλλο να πουνε για τον κολλητο;
Για σενα δεν απαντησες ομως.
Ποσο καιρο εχεις να βγει εξω; Ποτε εκανες σεξ τελευταια φορα;
Ε τι; Μονο εγω να μοιραζομαι πραγματα και να κρινετε;
Για πες, ειμαι οοοολη αυτια
Έχω λίγο τσίπουρο να σου στείλω. Διαμάντι. Να πιείς στην υγειά της σκατόγριας. Είναι άνευ. Δεν ξέρω αν το προτιμάς..Casp έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 22:54Ωπα, νευριασε η σκατογρια;Πασιφάη έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 22:53Σου έχω δωσει πολλές φορές συμβουλές, ήπια, λιγο εντονα, πολύ έντονα. Δεν σκοπεύω κάθε φορά που σε πιάνει η παράνοια, να σου λέω ό,τι γουστάρεις να ακούσεις. Ναι, είμαι αρχίδι, σκατόγρια και ό,τι άλλο κοσμητικό θες να με ''στολίσεις''. Πρήζεις αρχίδια, είσαι 30 χρονών γυναίκα και αντί να πιάσεις τη ζωή απ'τα μαλλιά και να τη φέρεις βόλτα, αναλώνεσαι με επαρκείς και γαργαλιστικές λεπτομέρειες της προσωπικής σου ζωής, κυρίως.Casp έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 22:43
Τα εχω κανει μπουρδελο ε; Επειδη θελω να μετακομισω και να μην ζω σε ενα αχουρι με μαλακα ιδιοκτητη;
Δεν έχω λόγο να ζηλέψω κατακαημένη. Έχω τα παιδιά μου, την οικογένειά μου, δόξα τον Μανιτού, είμαι σούπερ. Αυτοκριτικη κάνω απ'τον καιρό που μπόρεσα να φτάσω για να βλέπω τον καθρέπτη.
Δώσε αλλού συμβουλές για ψυχ και τα συναφή.
Να στε καλα παντως, με γλεντατε αποψε.
Λιγο κρασι ρε παιδιαααα
Δεν απαντααααςKauldron έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 22:58Ναι, μόνο εσύ κοινωνείς όλη σου τη ζωή στο πχόρουμ.Casp έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 22:56Δεν καταλαβες καλα.
Τα γραφω και ειμαι σκασμενη στα γελια
Συνεχιστε
Τι αλλο να πουνε για τον κολλητο;
Για σενα δεν απαντησες ομως.
Ποσο καιρο εχεις να βγει εξω; Ποτε εκανες σεξ τελευταια φορα;
Ε τι; Μονο εγω να μοιραζομαι πραγματα και να κρινετε;
Για πες, ειμαι οοοολη αυτια