Ναι ο τρόπος είναι που την κάνει χειρότερη, αλίμονο
Υγρασία και μούχλα στο σπίτι
-
Re: Υγρασία και μούχλα στο σπίτι
Ε είπα να σας επιβεβαιώσω κιόλας βρε καρδούλλα.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑22 Δεκ 2023, 11:31Ναι ο τρόπος είναι που την κάνει χειρότερη, αλίμονο
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
-
Casp έγραψε: ↑22 Δεκ 2023, 10:16Μα αυτό ήθελα. Να γίνω χειρότερη απ' αυτούς.
Όχι τίποτ' άλλο, αλλά να έχουν τουλάχιστον έναν χειροπιαστό και εντελώς αξιόπιστο λόγο να μου την λένε. Ούτως ή άλλως το έκαναν, ε τώρα τους πρόσφερα απλόχερα την ευχαρίστηση να δικαιολογήσουν τον εαυτό και τα συμπεράσματά τους.
Ψαγμενη η σκέψη σου. Και εγώ νόμιζα ότι απλώς ο (ελάχιστα) βαθύτερος εαυτός σου άγεται και φέρεται όπως μια κακότροπη αγράμματη γριά τσατσά, κάτω από την επιδερμική επικάλυψη της προσηλωμένης στα πρότζεκτ της χαμηλών τόνων καριερίστας.
-
Είναι το κλασικό που η γυνή φλυαρεί ακατάπαυστα και βάζεις εμοτικον επειδή δεν έχεις κάτι άλλο να πεις αλλά θες να δείξεις ότι διαβάζεις ακόμα. Σε όλους μας έχει συμβεί

Το αντίστοιχο αν είναι γυναίκα φίλη που έχει βαρεθεί και δεν έχει τίποτα να πει είναι ν αναφωνήσει με """"τρομερό ενδιαφέρον"""": αλήθειααααα;
Μένιο για πες μου λίγο, πού είσαι τώρα;
Δουλεύεις καθόλου;
Εγώ που είμαι στη δουλειά τουλάχιστον παραδέχομαι ότι έχω άπλετο ελεύθερο χρόνο. (έχω 3 βδομάδες να δουλέψω, και το μπος μου είπε να ξαναδουλέψω μετά τις γιορτές και επειδή με είδε που τον ρωτούσα διάφορα για σπόντα, μου έδωσε κάτι που το τέλειωσα σε 2 ώρες). ΕΣΥ?
Δουλεύεις καθόλου;
Εγώ που είμαι στη δουλειά τουλάχιστον παραδέχομαι ότι έχω άπλετο ελεύθερο χρόνο. (έχω 3 βδομάδες να δουλέψω, και το μπος μου είπε να ξαναδουλέψω μετά τις γιορτές και επειδή με είδε που τον ρωτούσα διάφορα για σπόντα, μου έδωσε κάτι που το τέλειωσα σε 2 ώρες). ΕΣΥ?
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Μίλησε και ο εμμονικούλης κακιασμένος. Άχου το μωρέ.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑22 Δεκ 2023, 11:37Casp έγραψε: ↑22 Δεκ 2023, 10:16Μα αυτό ήθελα. Να γίνω χειρότερη απ' αυτούς.
Όχι τίποτ' άλλο, αλλά να έχουν τουλάχιστον έναν χειροπιαστό και εντελώς αξιόπιστο λόγο να μου την λένε. Ούτως ή άλλως το έκαναν, ε τώρα τους πρόσφερα απλόχερα την ευχαρίστηση να δικαιολογήσουν τον εαυτό και τα συμπεράσματά τους.
Ψαγμενη η σκέψη σου. Και εγώ νόμιζα ότι απλώς ο (ελάχιστα) βαθύτερος εαυτός σου άγεται και φέρεται όπως μια κακότροπη αγράμματη γριά τσατσά, κάτω από την επιδερμική επικάλυψη της προσηλωμένης στα πρότζεκτ της χαμηλών τόνων καριερίστας.
-
Touché!
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
κουβέντα να γίνεται!
εγώ παντως λίγες ώρες σας αφησα και γεμισαν 3 σελίδες...
Σας αγαπω!!! ( νομίζω το εχω ξαναπει!!! )

εγώ παντως λίγες ώρες σας αφησα και γεμισαν 3 σελίδες...
Σας αγαπω!!! ( νομίζω το εχω ξαναπει!!! )

Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
- Andromachi
αυτά είναι!!!!!!!Casp έγραψε: ↑22 Δεκ 2023, 11:43Μένιο για πες μου λίγο, πού είσαι τώρα;
Δουλεύεις καθόλου;
εμένα πονάει η πλατη μου και τα χέρια μου! ευτυχώς θα κάνω κι εγώ διακοπές μέχρι τις 27!!!!!!!
Εγώ μέχρι τις 8.Andromachi έγραψε: ↑22 Δεκ 2023, 12:28αυτά είναι!!!!!!!Casp έγραψε: ↑22 Δεκ 2023, 11:43Μένιο για πες μου λίγο, πού είσαι τώρα;
Δουλεύεις καθόλου;
εμένα πονάει η πλατη μου και τα χέρια μου! ευτυχώς θα κάνω κι εγώ διακοπές μέχρι τις 27!!!!!!!

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Andromachi
Τελεια!!ΓΑΛΗ έγραψε: ↑22 Δεκ 2023, 12:33Εγώ μέχρι τις 8.Andromachi έγραψε: ↑22 Δεκ 2023, 12:28αυτά είναι!!!!!!!Casp έγραψε: ↑22 Δεκ 2023, 11:43Μένιο για πες μου λίγο, πού είσαι τώρα;
Δουλεύεις καθόλου;
Σήμερα 9 το βράδυ κατεβάζω ρολά!!!

E, μα, ο Μπαζούκας ανακάλυψε και πόθο για τη τύπισσα. Ολα τα βλέπει ο λευκός Ιππότης.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑22 Δεκ 2023, 01:51Βγαίνουν και άσχετα παραπονάκια στην επιφάνεια, επ ευκαιρία του νήματος

Πάντως ενδιαφέρεται. Για μένα ρωτάει αν γαμώ καθόλου, για 'σενα αν δουλεύεις.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑22 Δεκ 2023, 11:58Παρτ ταιμ γιατί έχω και κάποιες οικογενειακές δυσκολίες αυτήν την περίοδο. Θα σου έλεγα αλλά φοβάμαι ότι αύριο θα τα έχουν μάθει με το νι και με το σίγμα σε όλη την Τρούμπα
Τα δικά μου ρολά είναι μισάνοιχτα γενικώς, ακόμη και όταν δεν παίζει άδεια. Τηλεργασία γαρ, με δυο το πολύ δίωρες εβδομαδιαίες επισκέψεις στην εργασιακή μου έδρα για ενημέρωση εκ του σύνεγγυς.Andromachi έγραψε: ↑22 Δεκ 2023, 13:45Τελεια!!ΓΑΛΗ έγραψε: ↑22 Δεκ 2023, 12:33Εγώ μέχρι τις 8.Andromachi έγραψε: ↑22 Δεκ 2023, 12:28
αυτά είναι!!!!!!!
Σήμερα 9 το βράδυ κατεβάζω ρολά!!!
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γυρνάτε το μεσημέρι σπιτι...
από George_V » 20 Σεπ 2024, 17:38 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 15 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zundapp
20 Σεπ 2024, 22:13
-
-
- 11 Απαντήσεις
- 516 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
24 Σεπ 2024, 14:02