Είμαι;

Είμαι;
Της έδειξε εμπιστοσύνη όταν σταμάτησε να είναι επιφυλακτικός απέναντί της. Αν αυτή την εμπιστοσύνη την έδειξε επειδή του κατέβηκε, δεν είναι προδοσία (φχαριστήθηκες;) . Αν βοήθησε κι αυτή στο να χτιστεί είναι προδοσία. Δεν πρόδωσε την φιλία, πρόδωσε την εμπιστοσύνη που προηγουμένως είχε αποδεχτεί.Naida έγραψε: ↑09 Νοέμ 2018, 15:35Η εμπιστοσύνη που της δείχνει είναι στο ν' ανοιχτεί στα προσωπικά οτυ και αντίστοιχη του δείχνει και αυτή. Εφόσον τα προσωπικά παραμένουν προσωπικά και δε τα "βγάζει" στη φόρα δεν τίθεται θέμα προδοσίας. Φιλία δεν είχαν ούτως ή άλλως για να πεις προδίδει τη φιλία τους. Αυτό που κάνει είναι ότι βγάζει μια κακή συμπεριφορά σε έναν άνθρωπο που δε ξέρω κατά πόσο την αξίζει.
Γιατί και ο φουκαράς που γουστάρει για να είναι εκεί τριγύρω να το παίζει φίλος μάλλον κάπου έχει κάνει και αυτός τις μαλακιούλες του.
Της εστειλα και D PicksGherschaagk έγραψε: ↑09 Νοέμ 2018, 15:11Πω μλκ μου εδώ μέσα γίνονται τα σοντομαν και τα γκομοραν, η Ναϊδα τα βρήκε με τον Αγις!!
Gherschaagk έγραψε: ↑09 Νοέμ 2018, 15:43Είμαι;
Ναι μωρέ ένα γλυκούλικο.Αγις έγραψε: ↑09 Νοέμ 2018, 15:44Της εστειλα και D PicksGherschaagk έγραψε: ↑09 Νοέμ 2018, 15:11Πω μλκ μου εδώ μέσα γίνονται τα σοντομαν και τα γκομοραν, η Ναϊδα τα βρήκε με τον Αγις!!SpoilerShow
Ότι μπορούμε κάνουμε.
Ώπα! Σοβαρεύει το πράγμα.Αγις έγραψε: ↑09 Νοέμ 2018, 15:44Της εστειλα και D PicksGherschaagk έγραψε: ↑09 Νοέμ 2018, 15:11Πω μλκ μου εδώ μέσα γίνονται τα σοντομαν και τα γκομοραν, η Ναϊδα τα βρήκε με τον Αγις!!SpoilerShow
Θα πρότεινα κάτι σε τέτοιο
Ότι θέλετε παίδες. Όπως βολεύεστε, αρκεί να είναι άνετο.
Και ηχομόνωση να μην τον ακούει κανείς
Dude εντελώς φιλικά, ήρθε η ώρα ν' αλλάξεις κασέτα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑09 Νοέμ 2018, 18:38ο καπιταλισμος εχει αποχαυνωσει τους ευρωπαιους και τους εχει αποσυρει απο την κεντρικη στοχευση και κοινωνικο σκοπο που ειναι η αποκτηση τεκνων και η δημιουργια οικογενειας
οι χωρες που δεν αυτοχειριαζονται και δεν υιοθετουν λογικες αυτοκτονικες ισχυροποιουνται μερα με την μερα και σε αυτην ακριβως την κατευθυνση θα κινηθουμε
Χμ, τι να σου πω; Όπως σ' αρέσει, δεν επιμένω.
Και οι άντρες MOUNI.
Μόνο στις ευχάριστες δίνουμε σημασία!Gherschaagk έγραψε: ↑09 Νοέμ 2018, 18:22Ότι μπορούμε κάνουμε.
Για να περνάει η ώρα.
Ευχάριστα πάντα.