Το βίντεο ξεκινάει με αυτές να είναι ήδη πάνω από το κεφάλι του και να ρεκαζουν. Κρίνοντας δε από τον βόθρο που έβγαινε από το στόμα τους σε όλο το βίντεο, γυρεύε τι αλλά είχαν πει πριν ξεκινήσει να γράφει η κάμερα.
Κρατάω όμως το γεγονός ότι δικαιολογείς την βία και μάλιστα τέτοιου είδους, όπως το να σπρώξεις κάποιον για να πέσει ανάσκελα από την καρέκλα στο τσιμέντο, επειδή σε έβρισε.
Εννοείται πως αν η γυναίκα έβριζε και ο άλλος την έσπρωχνε έτσι θα ουρλιάζες και πάλι.
Κρατάω επίσης το γεγονός ότι δικαιολογείς και το δεύτερο κύμα επίθεσης των γυναικών, όπου ενώ είχαν μπει στο αυτοκίνητο να φύγουν, βγήκαν ξανά και συνέχισαν. Αυτό στο δικαστήριο θα είχε πολύ πλάκα να το εξηγήσουν.
Γενικά εγώ, δεν είμαι μισογυνης όπως εσύ ώστε να νιώθω αντρακλας που κάθε γυναίκα είναι μυγακι μπροστά μου και μηδενικη απειλη.
Αναγνωρίζω πως οποιοσδήποτε άνθρωπος μπορεί να μου κάνει ζημιά ειδικά όταν μου επιτίθεται με τέτοιο τρόπο.
Οι ταξιτζήδες, αξιέπαινοι, δεν έγιναν βίαιοι σε κανένα σημείο απέναντι στις γυναίκες αυτές.
Έναν άντρα όμως θα τον είχαν πλακώσει στις φάπες ομαδικώς αν είχε σπρώξει τον άλλο έτσι επι σκοπου για να πέσει κάτω με την πλάτη.
Οπότε αφού έκαναν διαχωρισμό τέτοιο ανήκουν στην ίδια κατηγορία με σένα.
Εσύ είσαι οι ταρίφες του βίντεο, όχι εγώ.