Μαλλον λεει και ψεμματα για την ηλικια του,να ζητησει ταυτοτητα.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
το σε ποιον δεν είναι θέμα δημοσίου ενδιαφέροντος (και το ότι έστελνες έγινε θέμα, επειδή είχες το θράσος να χασκογελάσεις στο σχετικό σχόλιο της δαπιτομάνας)Fata_Morgana έγραψε: ↑24 Δεκ 2023, 13:27Έστελνα εγώ πιμι να φλερτάρω φορουμιτη επειδή τον είχα τρελό κρας. Έστελνα εγώ πιμια σε φορουμιτη επειδή τον είχα εγώ τρελό κρας. Οκ. Σε ποιον.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑24 Δεκ 2023, 13:24Όχι με ταχυδρομικά περιστέρια θα έγινε το τρελό κρας δύο μελών, τι να τα κάνουνε τα πμ;Fata_Morgana έγραψε: ↑24 Δεκ 2023, 09:02
Όχι δεν είσαι σαφέστατος. Για αυτό σπυ ζηταω διευκρίνηση. Όταν λες είχα τρελό κρας εννοείς ότι την έπεφτα σε κάποιον με πιμιά κτλ ;και δεν θέλω να ακούω την λέξη "την πέφτω" για μια καθώς πρέπει νεαρά, αυτές οι λαμέ εκφράσεις είναι για την συμπεριφορά των ανδρών. Οι γυναίκες φλερτάρουν. Χεχεχε.
Διευκρίνιση με γιώτα, τούβλο.
Να μας κάνεις την χάρη.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑24 Δεκ 2023, 15:31το σε ποιον δεν είναι θέμα δημοσίου ενδιαφέροντος \Fata_Morgana έγραψε: ↑24 Δεκ 2023, 13:27Έστελνα εγώ πιμι να φλερτάρω φορουμιτη επειδή τον είχα τρελό κρας. Έστελνα εγώ πιμια σε φορουμιτη επειδή τον είχα εγώ τρελό κρας. Οκ. Σε ποιον.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑24 Δεκ 2023, 13:24
Όχι με ταχυδρομικά περιστέρια θα έγινε το τρελό κρας δύο μελών, τι να τα κάνουνε τα πμ;και δεν θέλω να ακούω την λέξη "την πέφτω" για μια καθώς πρέπει νεαρά, αυτές οι λαμέ εκφράσεις είναι για την συμπεριφορά των ανδρών. Οι γυναίκες φλερτάρουν. Χεχεχε.
Έγινε θέμα το ότι έστελνα εγώ πμ σε φορουμιτη επειδή είχα κρας μαζι του. Αν δεν πεις όνομα φορουμιτη είσαι μηδέν.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑24 Δεκ 2023, 15:31το σε ποιον δεν είναι θέμα δημοσίου ενδιαφέροντος (και το ότι έστελνες έγινε θέμα, επειδή είχες το θράσος να χασκογελάσεις στο σχετικό σχόλιο της δαπιτομάνας)Fata_Morgana έγραψε: ↑24 Δεκ 2023, 13:27Έστελνα εγώ πιμι να φλερτάρω φορουμιτη επειδή τον είχα τρελό κρας. Έστελνα εγώ πιμια σε φορουμιτη επειδή τον είχα εγώ τρελό κρας. Οκ. Σε ποιον.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑24 Δεκ 2023, 13:24
Όχι με ταχυδρομικά περιστέρια θα έγινε το τρελό κρας δύο μελών, τι να τα κάνουνε τα πμ;και δεν θέλω να ακούω την λέξη "την πέφτω" για μια καθώς πρέπει νεαρά, αυτές οι λαμέ εκφράσεις είναι για την συμπεριφορά των ανδρών. Οι γυναίκες φλερτάρουν. Χεχεχε.
έστελνες;
Ναι μωρε, σε ενα μηνα εμεις το καναμε ετσι.
Εδώ είναι που την πατάς, γλυκό μου φεμιναζουλινι. Έγινε πρώτα θέμα από την πορδογρια ότι την πέφτω εγώ στα ΠΜ και εσύ αντί να διαμαρτυρηθείς για αναφορά θέματος που δεν αφορά την δημόσια συζήτηση, χασκογελασες. Πες πρώτα εσύ και η πορδογρια, ονόματα και μετά θα πω και γω.Fata_Morgana έγραψε: ↑24 Δεκ 2023, 16:18Έγινε θέμα το ότι έστελνα εγώ πμ σε φορουμιτη επειδή είχα κρας μαζι του. Αν δεν πεις όνομα φορουμιτη είσαι μηδέν.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑24 Δεκ 2023, 15:31το σε ποιον δεν είναι θέμα δημοσίου ενδιαφέροντος (και το ότι έστελνες έγινε θέμα, επειδή είχες το θράσος να χασκογελάσεις στο σχετικό σχόλιο της δαπιτομάνας)Fata_Morgana έγραψε: ↑24 Δεκ 2023, 13:27
Έστελνα εγώ πιμι να φλερτάρω φορουμιτη επειδή τον είχα τρελό κρας. Έστελνα εγώ πιμια σε φορουμιτη επειδή τον είχα εγώ τρελό κρας. Οκ. Σε ποιον.
έστελνες;
Μην επιμένεις, με φέρνεις σε δύσκολη θέση
Naida έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 12:26Νομίζω κάποιοι δείχνετε αχαριστία. 17 χρόνια το συντηρούσαν αφιερώνοντας προσωπικό χρόνο και χρήμα.
Δικαιωμά τους να το κλείσουν όποτε θεωρήσουν ότι δε πάει άλλο.
Όποιος είχε γραπτά με κάποια αξία θεωρώ κρατάει backup. Αν δεν κράτησε υπαίτιος είναι ο ίδιος.
Καλώς σας βρήκα κιόλας.
-Μμμμ πληρώθηκα για το πρότζεκτ, μπήκαν τα μισά στον λογαριασμό σου, για τα εισιτήρια που έβαλες για βουδαπεστη
Ένα 15χρονο που καμώνεται τον μεγάλο.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑24 Δεκ 2023, 18:02Εδώ είναι που την πατάς, γλυκό μου φεμιναζουλινι. Έγινε πρώτα θέμα από την πορδογρια ότι την πέφτω εγώ στα ΠΜ και εσύ αντί να διαμαρτυρηθείς για αναφορά θέματος που δεν αφορά την δημόσια συζήτηση, χασκογελασες. Πες πρώτα εσύ και η πορδογρια, ονόματα και μετά θα πω και γω.Fata_Morgana έγραψε: ↑24 Δεκ 2023, 16:18Έγινε θέμα το ότι έστελνα εγώ πμ σε φορουμιτη επειδή είχα κρας μαζι του. Αν δεν πεις όνομα φορουμιτη είσαι μηδέν.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑24 Δεκ 2023, 15:31
το σε ποιον δεν είναι θέμα δημοσίου ενδιαφέροντος (και το ότι έστελνες έγινε θέμα, επειδή είχες το θράσος να χασκογελάσεις στο σχετικό σχόλιο της δαπιτομάνας)
έστελνες;
Ρούφα τώρα το τρομπόνι.