Τώρα το τι εννοεί ένα τραγούδι με ποια είναι η αξία του τραγουδιστη-ανθρωπου, μόνο η πορδόγρια θα τα μπερδευε
Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Καρράς
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
-
Re: Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Καρράς
αααα, θέλουμε αρθράκιΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑25 Δεκ 2023, 07:03Προβλέπω ο φοσιλις να γράφει άρθρο για το "male gaze" των τραγουδιών του Καρρά στις "ναι είσαι μισογύνης".
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Δεν χρειάζεσαι και πολλά, σκυλάδικα έλεγε, άλλο αν η ελλειψή μας τους ονομάζει όλους λαικούς

και οι μπρουταλ φανς πίπες γράφετε, ο Πλέριο το τερμάτισε
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Κούνα το μωρό μου, κούνα το.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑25 Δεκ 2023, 12:09Τώρα το τι εννοεί ένα τραγούδι με ποια είναι η αξία του τραγουδιστη-ανθρωπου, μόνο η πορδόγρια θα τα μπερδευε
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ενιγουέι, σε άφτερ έχω πάει και πέρασα καταπληκτικά.
Αυτό που δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου, είναι να κουνάω συγκινημένη αναπτηράκια σε ποιοτική συναυλία.
Αυτό που δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου, είναι να κουνάω συγκινημένη αναπτηράκια σε ποιοτική συναυλία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 25 Δεκ 2023, 12:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
κρίμα για τον άνθρωπο έφυγε νωρίς. δεν ήταν ο τύπος των τραγουδιών του που μου άρεσε, έκανε όμως κέφι και αρκετό κόσμο να διασκεδάσει με αυτό το είδος.
από ότι θυμάμαι, είχε δώσει ένα σεβαστό ποσό στα χωριά ΣΟΣ της Θεσσαλονίκης. για αυτό και μόνο, όταν το διάβασα ανέβηκε στην εκτίμηση μου ως άνθρωπος.
από ότι θυμάμαι, είχε δώσει ένα σεβαστό ποσό στα χωριά ΣΟΣ της Θεσσαλονίκης. για αυτό και μόνο, όταν το διάβασα ανέβηκε στην εκτίμηση μου ως άνθρωπος.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Ναι απλά στον Καρρα δε πήγαινε κάποιος για να ακούσει φωνητικές ικανότητες. Γιαυτό που πήγαινε ήταν ο κορυφαίος.stergiosbik έγραψε: ↑24 Δεκ 2023, 20:40Νταξ.
Δεν ειμαι του λαΐκου αλλα η συγκριση Καρρα με Τερζη ειναι ιεροσυλια.
Ουτε μια τριχα απο τα αρχιδια του Τερζη δεν ηταν ο μακαριτης.
Είναι γνωστό πως μπουζούκια δεν ακούω αλλά ο συγχωρεμένος ήταν ένας από αυτούς τους ελάχιστους που θα πήγαινα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
έχασες αυτό
ειναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ να συγκρινουν Καρρα με ΤερζηΕρμής έγραψε: ↑25 Δεκ 2023, 12:28Ναι απλά στον Καρρα δε πήγαινε κάποιος για να ακούσει φωνητικές ικανότητες. Γιαυτό που πήγαινε ήταν ο κορυφαίος.stergiosbik έγραψε: ↑24 Δεκ 2023, 20:40Νταξ.
Είναι γνωστό πως μπουζούκια δεν ακούω αλλά ο συγχωρεμένος ήταν ένας από αυτούς τους ελάχιστους που θα πήγαινα.
απαισιο
Αυτα τα παλια που εβαλαν ηταν λαϊκα.
Που παρεμπιπτοντως δεν τα λες ουτε βαρυ μπουζουκι ουτε βαρια αντρικια φωνη οταν εχει παιχτει κατι τετοιο
(γενικοτερο προβλημα των "μεγαλων του λαϊκου" αυτο συνοψιζομενο στην θεϊκη ατακα του Μαρκου προς παραγγελοντα θαμωνα "ρε μαλακα εχεις κοτζαμου Μαρκο μπροστα σου και ζητας να ακουσεις Καζαντζιδη;")
-
Επειδη τα σκυλαδικα δεν τα βλεπα ουτε με το κυαλι,δεν μπορω να σου απαντησω.Ερμής έγραψε: ↑25 Δεκ 2023, 12:28Ναι απλά στον Καρρα δε πήγαινε κάποιος για να ακούσει φωνητικές ικανότητες. Γιαυτό που πήγαινε ήταν ο κορυφαίος.stergiosbik έγραψε: ↑24 Δεκ 2023, 20:40Νταξ.
Απλα συμφωνα με τα δικα μου γουστα Τερζης και Καρρας δεν μπαινουν καν στο ιδιο καλαθι.
Πόσω μαλλον δε να συγκριθουν.
Υπάρχουν πολλοί εκφραστές του είδους, που πέρασαν από το χώρο και δεν τους θυμάται ή δεν θα τους θυμάται κανένας.Naranjita έγραψε: ↑25 Δεκ 2023, 12:25κρίμα για τον άνθρωπο έφυγε νωρίς. δεν ήταν ο τύπος των τραγουδιών του που μου άρεσε, έκανε όμως κέφι και αρκετό κόσμο να διασκεδάσει με αυτό το είδος.
Οι τραγουδιστές σαν τον Καρρά και κυρίως το κόντακτ που έχουν με τον κόσμο, είναι άλλο πράγμα.
Ποτέ δεν ήταν η φωνάρα, ούτε ερμήνευσε κλασσικά λαϊκά κομμάτια με ψαγμένους στίχους ή μουσική αλλά είναι από τις περιπτώσεις, που ακόμη και στα τελευταία του ήταν καλύτερος από τον οποιονδήποτε καλλιτέχνη πίστας με καλύτερες φωνητικές δυνατότητες που θα επιχειρούσε να πει ένα δικό του τραγούδι, ανεξαρτήτως του ποιος ήταν ο στιχουργός και ο συνθέτης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Προσωπικώς πάντως, αν μου έλεγε κάποιος να διάλεγα κάποιο άφτερ μεταξύ Μάρκου, Καζαντζίδη και Καρρά (στην υποθετική περίπτωση που ζούσαν και οι τρεις) θα διάλεγα δαγκωτό Καρρά.
Γιατί στα άφτερ δεν πας με προγραμματισμό, πας μετά από μπαράκια, ταβέρνες κλπ αν έχει δημιουργηθεί το χ κέφι. Αν έχεις κλείσει τραπέζι, δε λέει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
16 Μαρτιου 1987 λέει το βίντεο.
Και η πλάκα ειναι οτι εκείνη την ημέρα ηταν Δευτέρα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 82 Απαντήσεις
- 5057 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
18 Ιουν 2023, 14:00
-
-
Νέα δημοσίευση Πέθανε ξαφνικά ο κρατούμενος Βασίλης Δημάκης – Πρώην σύζυγος της κόρης της Βόσσου
από Μαδουραίος » 07 Φεβ 2025, 15:35 » σε Εσωτερική Πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 407 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
10 Φεβ 2025, 18:55
-
-
- 52 Απαντήσεις
- 2794 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πρετεντέρης
27 Φεβ 2024, 19:59