Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Καρράς
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Re: Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Καρράς
βεβαιως πιο ωραια η ελληνικη διασκευη,σχεδον αλλο τραγουδι
-
Έχουμε και απειλή γυναικοκτονιας, "είμαι ικανός και να κάνω φόνο", μπορεί να τον περιλάβει η υπερφεμινιστρια Χριστίνα Γαλανόπουλου σε λίγο καιρό.Μπίστης έγραψε: ↑25 Δεκ 2023, 12:11αααα, θέλουμε αρθράκιΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑25 Δεκ 2023, 07:03Προβλέπω ο φοσιλις να γράφει άρθρο για το "male gaze" των τραγουδιών του Καρρά στις "ναι είσαι μισογύνης".
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
Κι αυτό κόμματαρα.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Είναι κάτι πιο υπερβατικο από "κοροϊδία".
Δεν είναι καθόλου προσβολή προς τον καλλιτέχνη, ούτε καν προς το τραγούδι (που όπως προανέφερα, μου αρέσει)
Είναι κοροϊδία και χλευασμός προς την κουλτούρα των κεραταδων που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν αντρικεια μια απόρριψη και κλαίγονται "για μια γυναίκα".
Μιλάμε ότι πολλοί από αυτούς τους τύπους είναι τόσο drama queens, που κάνουν projecting ότι είναι κερατάδες χωρίς καν να έχουν απορριφθεί από κάποια.
Εχω καεί από απόρριψη ενός μουναρου κάποτε αλλά συνέχιζα και άκουγα Trance.
Όσο για τις διασκευές, έχω διασκευάσει μέχρι και τον Εθνικό Ύμνο.
Κάθε τραγούδι που ακούω στο ράδιο στο αυτοκίνητο, το σιγοτραγουδαω με χυδαιοστιχους.
Από μικρός.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Ο αδερφος της λατρειας ειναι 14 χρονων. Πηγα να τον παρω χθες απο το σπιτι για να τον φερω σπιτι μας, επειδη η λατρεια σχολανε στις 7 και θα ετρεχε σαν τρελος για να παμε στα γενεθλια της αδερφης του στις 20:30, μεχρι να παμε να παρουμε και τον αδερφο του απο το σπιτι και να προλαβουμε να παμε πριν την αδερφη του (ητανε surprise). Ο αδερφος του λοιπον, μεσα σε ολα, ακουει και Καρρα! Ητανε 18:30, δεν ειχαμε ιδεα εμεις και ειχα spotify εγω και του λεω «ελα, βαλε ο,τι θες να δω τι ακους!» και μου εβαλε Καρρα. Στα πολλα, μπαινει κι’ αυτο το τραγουδι τυχαια:
Το ακουω εγω και του λεω «ωπα, ωραιιιιο ειναι αυτο!».
Ηρθαμε σπιτι, βρηκαμε το μεγαφωνακι και εβαλε την μουσικη στη διαπασων (οταν ηρθε η λατρεια την χαμηλωσε για να μην ενοχλουμε τους, κατα τα αλλα, θορυβωδεις γειτονες). Δεν περναει μια ωρα, μπαινουμε instagram και facebook και διαβαζουμε για τον θανατο του.
Θα το πω στα κυπριακα. Εμαραζωσα παρα μα παρα πολλα…
Παραμονη χριστουγεννων. Χθες, λιγο πριν γυρισει η μερα των χριστουγεννων, εμαθα οτι πεθανε και μια γειτονισσα/φιλη της μανας μου που ειχαμε καλες σχεσεις. Ανοιξα τα ματια μου το πρωι, ειδα το μηνυμα απο την θεια μου και εβαλα τα κλαματα. 52 χρονων, απο καρκινο.
Ο Θεος ας αναπαυσει την ψυχη τους…
Το ακουω εγω και του λεω «ωπα, ωραιιιιο ειναι αυτο!».
Ηρθαμε σπιτι, βρηκαμε το μεγαφωνακι και εβαλε την μουσικη στη διαπασων (οταν ηρθε η λατρεια την χαμηλωσε για να μην ενοχλουμε τους, κατα τα αλλα, θορυβωδεις γειτονες). Δεν περναει μια ωρα, μπαινουμε instagram και facebook και διαβαζουμε για τον θανατο του.
Θα το πω στα κυπριακα. Εμαραζωσα παρα μα παρα πολλα…
Παραμονη χριστουγεννων. Χθες, λιγο πριν γυρισει η μερα των χριστουγεννων, εμαθα οτι πεθανε και μια γειτονισσα/φιλη της μανας μου που ειχαμε καλες σχεσεις. Ανοιξα τα ματια μου το πρωι, ειδα το μηνυμα απο την θεια μου και εβαλα τα κλαματα. 52 χρονων, απο καρκινο.
Ο Θεος ας αναπαυσει την ψυχη τους…
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
-
Κι αυτό όλα ταιμ κλασικ. Βίντεο συγκινητικό δραχμοσημιτικο, από τα κορυφαία χρόνια του ελληνικού έθνους σε όλα τα επίπεδα. Όσο και να το παίζουν κάποιοι πως ακούνε μόνο ασιντ τζαζ με Τανζανικα μονοχορδα, ακόμα μετανιώνουν γιατί σνομπαραν την ξαδέρφη τους όταν τους είπε να πάνε ένα βράδυ του 95 Καρρά/Τερζή/Μαζωνάκη/Σφακιανάκη.
Αιωνία η μνήμη του. Συμπαθέστατος λαϊκός τραγουδιστής.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
-
Αυτό το τραγούδι μου έχει μείνει. Λέει αυτός πως θα πεθάνει, σκοτωσει, κάνει όλες τις κριντζι ανώριμες τρελές του ερωτευμενου, κι αυτή του απαντά "ο καθένας ΞΕΡΕΙ να αγαπά, σιγά το πράγμα". Όντως δηλαδή, όλοι ξέρουν, δεν είναι κάποια υψηλή τεχνογνωσία, κάνα ιδιαίτερο χάρισμα, η γνώση είναι εκεί προσβάσιμη για όλους , άρα μην μας πρηζεις. Τι του είπε, τον ξεφτιλησε.
-
δεν είμαι φίλος αλλά θα πάρω τα τανζανικά μονόχορδαΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑26 Δεκ 2023, 00:20Κι αυτό όλα ταιμ κλασικ. Βίντεο συγκινητικό δραχμοσημιτικο, από τα κορυφαία χρόνια του ελληνικού έθνους σε όλα τα επίπεδα. Όσο και να το παίζουν κάποιοι πως ακούνε μόνο ασιντ τζαζ με Τανζανικα μονοχορδα, ακόμα μετανιώνουν γιατί σνομπαραν την ξαδέρφη τους όταν τους είπε να πάνε ένα βράδυ του 95 Καρρά/Τερζή/Μαζωνάκη/Σφακιανάκη.

Αυτός ο μαλάκας γιατί ανακατεύεται ?
Στεναχωρέθηκε τόσο ή του είπανε οι σύμβουλοι παιξ' το σκυλάς ?
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Γενικά είναι στην μόδα, τύπε να λες ότι είσαι και του αλωνιού και του σαλονιού. Να λες ότι ξέρεις από ποιότητα, αλλά σουλατσάρεις και τις νύχτες σε στέκια αλλιώτικα.
Λες και θα σου δώσει παράσημο η κοινωνία, αν πεις ότι ενίοτε κυλιέσαι στον καλλιτεχνικό βούρκο ή αντιλαμβάνεσαι τα τραγούδια και τους χορούς των Μουσών.
Δεν είναι όλα για όλους, τύποι. Αποδειχθείτε το ποιοι είστε και μην ζητάτε αποδοχή από υποσύνολα που δεν έχετε καμμία σχέση, φύσει και θέσει.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Για να απαντήσω α-λα φόσκυλης:40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑25 Δεκ 2023, 16:39Isildurπρέπει να φτιαχτεί ένα τμήμα στην κόλαση για τους τύπους που απαντάνε χωρίς να κάνουνε παράθεση με αποτέλεσμα να μαθαίνεις καιρό μετά ανυποψίαστος ότι δεν σου εδόθη η ευκαιρία να απαντήσεις εγκαίρως στην απάντηση, ενώ έζησες με την αβάσταχτη πλάνη της απόρριψης ότι δεν σου απάντησαν ποτέfoscilis έγραψε: ↑25 Δεκ 2023, 01:401. το κερατο
2. η γκομενα
3. δεν ειναι δυνατον για εμενα προσωπικα να φανταστω τι νιωθει ο αλλος αν δε μπω στη θεση του να δω την κατασταση απο τα δικα του ματια και επειδη υποθετω δεν εχει δει βιντεο να γαμιουνται, ο Καρρας φαντασιωνεται να ειναι η γκομενα του και να γονατιζει για να τσιμπουκωσει τον αλλον με τον οποιον κερατωνει τον Καρρα. Εννοειται για να φτασει στο σημειο να το σκεφτεται αυτο, εχει πρώτα απασχολησει το μυαλο του με 1002 αλλες οπτικες γωνιες του γεγονοτος οτι τρωει κερατο, απο τεχνικες στυλ πού διάολο εβρισκαν χρονο να συναντιούνται μέχρι ηθικές στυλ τι ξεφτίλα έχει υποστεί. Είναι σαν paper για πχ τις ιδιοτητες των κυρτών διανυσματικών πολυχώρων σε μη Ευκλειδια γεωμετρία. Δεν ξεπηδά εν κενώ, προϋποθετει πεντε-δεκα αιωνες μαθηματικων και λιγους λεω.
4. Ντεπον.
απλά δεν έχω σκεφτεί αν θα έχει ειδικά βασανιστήρια ή αρκεί ως βασανιστήριο για τους οπόλοιπους παρόντες η ομαδική παρουσία των nowhere, hellegennes & foscilis

Και για την αναφορά στο θέμα με τις παραθέσεις, αλλά και γιατί μ' έφερες στο νήμα και είδα κάποια "διαμαντάκια" εδώ από διάφορους...

Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 82 Απαντήσεις
- 5059 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
18 Ιουν 2023, 14:00
-
-
Νέα δημοσίευση Πέθανε ξαφνικά ο κρατούμενος Βασίλης Δημάκης – Πρώην σύζυγος της κόρης της Βόσσου
από Μαδουραίος » 07 Φεβ 2025, 15:35 » σε Εσωτερική Πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 407 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
10 Φεβ 2025, 18:55
-
-
- 52 Απαντήσεις
- 2800 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πρετεντέρης
27 Φεβ 2024, 19:59