Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Καρράς

Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Καρράς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 26 Δεκ 2023, 19:53

foscilis έγραψε:
25 Δεκ 2023, 21:44
Πραγματικά δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα, ένας καλλιτέχνης να είναι τόσο βιρτουόζος στο Χ, να πληρώνουν ατελείωτα λεφτά ΑΚΡΙΒΩΣ για να τους εκφράσει αυτό το Χ σε φάσεις που το νιώθουν ("έλεγε αυτά που ένιωθες αλλά δεν τόλμαγες να πεις" έγραψε κάποιος πολύ σωστά) και όποιον τολμάει και λέει "τρομερός στο Χ" ο Καρράς να αρχίζουν τα "δε σέβεσαι τον νεκρό" και "ώστε Χ ε φοσιλάκο;".

Δεν πάτε καλά παιδιά. Εγώ δεν είπα τίποτα κακό για τον Καρρά, απέχει πολύ από τα γούστα μου φυσικά αλλά ξέρω να αναγνωρίζω έναν καλό τραγουδιστή, έναν καλό επαγγελματία και έναν καλό άνθρωπο (έτερο ΕΝΤΕΛΩΣ ανεξάρτητο πράγμα όπως είπε και ο Κόκκορας) και μάλιστα από χθες που έμαθα ότι τον έχουν άχτι οι αλφάβητοι επειδή ΤΟΛΜΗΣΕ να είναι μόνο υπέρ του συμφώνου συμβίωσης[*] και όχι και υπέρ της υιοθεσίας τον θεωρώ ακόμα πιο γαμάτο.

[*] ΠΡΙΝ ψηφιστεί παρεμπιπτόντως όχι εκ των υστέρων ΟΦΑ.[/b]
:lol::lol::smt023
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 26 Δεκ 2023, 20:06

Κατά τα άλλα, εύχομαι να μην πέσετε σε ιντελεκτουέλ προδομένους ή προδομένες που είναι ψαγμένοι μουσικά σε ρίαλ φάση...

:lol::lol::smt005:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 26 Δεκ 2023, 20:07

Όσον αφορά στον μακαρίτη, τα πράματα είναι απλά (από μένα). Συλληπητήρια στους δικούς του, κρίμα γιατί ήταν σχετικά νέος (για τα τρέχοντα δεδομένα) και γιατί απ' όσο διαβάζω από διάφορους που λένε ότι είναι του χώρου και τον ξέρανε (ή νόμιζαν πως τον ξέρανε, όσο μπορεί κάποιος να ξέρει κάποιον σε τέτοιες περιπτώσεις) ήταν καλό ανθρωπάκι. Έτσι διαβάζω δηλαδή, δεν έχω προσωπική άποψη για το θέμα του χαρακτήρα του.

Καλλιτεχνικά μού ήταν από αδιάφορος έως και απεχθής. Καλλιτεχνικά λέω. Δεν με τραβάει καθόλου -μα καθόλου- το μουσικό είδος που ακολουθούσε, οπότε το να πω ότι τον θεωρώ καλύτερο ή χειρότερο από τον τάδε ή τον δείνα, νομίζω δεν έχει καμμία σημασία. Ναι, ως μην φαν του είδους προτιμώ χίλιες φορές να ακούσω (αν με υποχρεώσει κάποιος) τον Τερζή που θεωρώ ότι έχει φωνάρα, αλλά από τη στιγμή που δεν μού αρέσει γενικά το είδος, φαντάζομαι πως οι οπαδοί του έχουν πιο σωστή άποψη για το αν κάποιος ταιρίαζει καλύτερα ή χειρότερα σ' αυτό. Στο δικό μου αυτί πάντως, ακούγεται σαν ένα κλαψομουνιάστικο γαύγισμα και ο μακαρίτης πρέπει να ήταν όντως καλός σ' αυτό το αλύχτισμα, αν κρίνω από τις αντιδράσεις των φανς του.

Να κάνω και μια ερώτηση στους ειδικούς, αν θέλει κάποιος να απαντήσει. Επειδή λίγο μπερδεύω κάτι Μελάδες, Καρράδες κλπ, αυτός ήταν που από κάποια φάση και μετά βροντοφώναζε ακόμα και τις εισπνοές του, σαν να ακούς τον Coverdale να τραγουδάει το Here I Go Again, αλλά με τον αναπνευστήρα του Vader;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 26 Δεκ 2023, 20:21

Isildur έγραψε:
26 Δεκ 2023, 20:07
Όσον αφορά στον μακαρίτη, τα πράματα είναι απλά (από μένα). Συλληπητήρια στους δικούς του, κρίμα γιατί ήταν σχετικά νέος (για τα τρέχοντα δεδομένα) και γιατί απ' όσο διαβάζω από διάφορους που λένε ότι είναι του χώρου και τον ξέρανε (ή νόμιζαν πως τον ξέρανε, όσο μπορεί κάποιος να ξέρει κάποιον σε τέτοιες περιπτώσεις) ήταν καλό ανθρωπάκι. Έτσι διαβάζω δηλαδή, δεν έχω προσωπική άποψη για το θέμα του χαρακτήρα του.

Καλλιτεχνικά μού ήταν από αδιάφορος έως και απεχθής. Καλλιτεχνικά λέω. Δεν με τραβάει καθόλου -μα καθόλου- το μουσικό είδος που ακολουθούσε, οπότε το να πω ότι τον θεωρώ καλύτερο ή χειρότερο από τον τάδε ή τον δείνα, νομίζω δεν έχει καμμία σημασία. Ναι, ως μην φαν του είδους προτιμώ χίλιες φορές να ακούσω (αν με υποχρεώσει κάποιος) τον Τερζή που θεωρώ ότι έχει φωνάρα, αλλά από τη στιγμή που δεν μού αρέσει γενικά το είδος, φαντάζομαι πως οι οπαδοί του έχουν πιο σωστή άποψη για το αν κάποιος ταιρίαζει καλύτερα ή χειρότερα σ' αυτό. Στο δικό μου αυτί πάντως, ακούγεται σαν ένα κλαψομουνιάστικο γαύγισμα και ο μακαρίτης πρέπει να ήταν όντως καλός σ' αυτό το αλύχτισμα, αν κρίνω από τις αντιδράσεις των φανς του.

Να κάνω και μια ερώτηση στους ειδικούς, αν θέλει κάποιος να απαντήσει. Επειδή λίγο μπερδεύω κάτι Μελάδες, Καρράδες κλπ, αυτός ήταν που από κάποια φάση και μετά βροντοφώναζε ακόμα και τις εισπνοές του, σαν να ακούς τον Coverdale να τραγουδάει το Here I Go Again, αλλά με τον αναπνευστήρα του Vader;
Από αναπτηράκια για την έκφραση συλλογικών γκαϊμών με καλλιτεχνικό και ποιοτικό πάντα υπόβαθρο, καλά πάμε;

Να κάνουτε προμήθειες, θα σας χρειασθούν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 26 Δεκ 2023, 20:25

Αν και σχετικά παλιό, μου ακούγεται σαν αντίο όταν λέει "ας γίνει η σωτηρία μου η καταστροφή μου, επιλογή μου.

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 26 Δεκ 2023, 20:25

ΓΑΛΗ έγραψε:
26 Δεκ 2023, 20:21
Isildur έγραψε:

Από αναπτηράκια για την έκφραση συλλογικών γκαϊμών με καλλιτεχνικό και ποιοτικό πάντα υπόβαθρο, καλά πάμε;

Εσύ τι έπαθες πάλι; Διάβασες πουθενά ότι ο μακαρίτης ήταν Χριστιανός ή ψηφοφόρος του Τζήμερου, και βάλθηκες να τον υπερασπίζεσαι σε οτιδήποτε; Γαλίστικες εξυπναδούλες του τύπου "από... συμπληρώστε ό,τι μαλακία θέλετε άλλο τίποτα" ως συνήθως; Και η συνήθης κατάταξη όσων δεν συμφωνούν 100% μαζί σου, σε φανταστικές κατηγορίες και σέχτες;

Πρέπει να τραβάς χοντρά ζόρια γενικά, ε; :102:

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 26 Δεκ 2023, 20:35

Isildur έγραψε:
(...) Να κάνω και μια ερώτηση στους ειδικούς, αν θέλει κάποιος να απαντήσει. Επειδή λίγο μπερδεύω κάτι Μελάδες, Καρράδες κλπ, αυτός ήταν που από κάποια φάση και μετά βροντοφώναζε ακόμα και τις εισπνοές του, σαν να ακούς τον Coverdale να τραγουδάει το Here I Go Again, αλλά με τον αναπνευστήρα του Vader;
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 26 Δεκ 2023, 20:35

Isildur έγραψε:
26 Δεκ 2023, 20:25
ΓΑΛΗ έγραψε:
Isildur έγραψε:

Εσύ τι έπαθες πάλι; Διάβασες πουθενά ότι ο μακαρίτης ήταν Χριστιανός ή ψηφοφόρος του Τζήμερου, και βάλθηκες να τον υπερασπίζεσαι σε οτιδήποτε; Γαλίστικες εξυπναδούλες του τύπου "από... συμπληρώστε ό,τι μαλακία θέλετε άλλο τίποτα" ως συνήθως; Και η συνήθης κατάταξη όσων δεν συμφωνούν 100% μαζί σου, σε φανταστικές κατηγορίες και σέχτες;

Κανένα χοντρό ζόρι. Απλώς γιατί έχω καλύτερο κόντακτ με το βόρειο πνεύμα απ' ότι εσύ. Και ξέρω να εκτιμώ καλύτερα τα βασικά χαρακτηριστικά του. :)

Οπότε ασ' το ρε Ισίδλδουρα και άντε να υποστηρίξεις τις αυθεντικότητες που σε καλύπτουν καλλιτεχνικώς και πολιτικώς. Μία ακόμη τέρμα ξενέρωτη και τελείως συνηθισμένη περίπτωση είσαι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 26 Δεκ 2023, 20:37

Ναύτης έγραψε:
26 Δεκ 2023, 20:35
Isildur έγραψε:
(...) Να κάνω και μια ερώτηση στους ειδικούς, αν θέλει κάποιος να απαντήσει. Επειδή λίγο μπερδεύω κάτι Μελάδες, Καρράδες κλπ, αυτός ήταν που από κάποια φάση και μετά βροντοφώναζε ακόμα και τις εισπνοές του, σαν να ακούς τον Coverdale να τραγουδάει το Here I Go Again, αλλά με τον αναπνευστήρα του Vader;
Εικόνα
:lol:

Στο μεταξύ, με το που άκουσα το νέο τις προάλλες, το μυαλό μου πήγε κι εμένα κατ' ευθείαν στον Σεβάσμιο που έλιωνε για τον "Μπιλάρα" του, όπως και του vatraxos :cry

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 26 Δεκ 2023, 20:40

Isildur έγραψε:
26 Δεκ 2023, 20:37
Ναύτης έγραψε:
Isildur έγραψε:
Εικόνα
:lol:

Στο μεταξύ, με το που άκουσα το νέο τις προάλλες, το μυαλό μου πήγε κι εμένα κατ' ευθείαν στον Σεβάσμιο που έλιωνε για τον "Μπιλάρα" του, όπως και του vatraxos :cry
Πολύ ωραίος ήταν ο Βασίλης, νομίζω από τους καλύτερους λαϊκούς τραγουδιστές ever (για όποιον του αρέσουν τα λαϊκά βεβαίως).

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 26 Δεκ 2023, 20:42

τι είναι αυτό το πνεύμα το βόρειο που έχει κοντακτ η γαλή?

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 26 Δεκ 2023, 20:42

Οργισμένος έγραψε:
25 Δεκ 2023, 21:48
foscilis έγραψε:
25 Δεκ 2023, 21:44
Πραγματικά δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα, ένας καλλιτέχνης να είναι τόσο βιρτουόζος στο Χ, να πληρώνουν ατελείωτα λεφτά ΑΚΡΙΒΩΣ για να τους εκφράσει αυτό το Χ σε φάσεις που το νιώθουν ("έλεγε αυτά που ένιωθες αλλά δεν τόλμαγες να πεις" έγραψε κάποιος πολύ σωστά) και όποιον τολμάει και λέει "τρομερός στο Χ" ο Καρράς να αρχίζουν τα "δε σέβεσαι τον νεκρό" και "ώστε Χ ε φοσιλάκο;".

Δεν πάτε καλά παιδιά. Εγώ δεν είπα τίποτα κακό για τον Καρρά, απέχει πολύ από τα γούστα μου φυσικά αλλά ξέρω να αναγνωρίζω έναν καλό τραγουδιστή, έναν καλό επαγγελματία και έναν καλό άνθρωπο (έτερο ΕΝΤΕΛΩΣ ανεξάρτητο πράγμα όπως είπε και ο Κόκκορας) και μάλιστα από χθες που έμαθα ότι τον έχουν άχτι οι αλφάβητοι επειδή ΤΟΛΜΗΣΕ να είναι μόνο υπέρ του συμφώνου συμβίωσης[*] και όχι και υπέρ της υιοθεσίας τον θεωρώ ακόμα πιο γαμάτο.

[*] ΠΡΙΝ ψηφιστεί παρεμπιπτόντως όχι εκ των υστέρων ΟΦΑ.
Ωχ μωρε φοσιλι, αυτο με την οβιδιακη υπερβολη σου κοιτα να το βελτιωσεις,
Ωπα ωπα λιγο εδω χαμω... ΔΛδ ο μακαριτης δεν στηριξε την θεσμοθετηση υιοθεσιας απο ομοφυλοφιλικα ζευγαρια και εσυ επικροτεις!!! Ετσι ειναι λοιπον. ΟΙ σοσιαλφασιστικες φραξιες, ειτε διεθνιστικες ειτε εθνικιστικες στο τελος ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΜΟΛΑΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. Ντροπη σου ρε που υποτιθεται εισαι και μορφωμενος.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 26 Δεκ 2023, 20:45

Επ' ευκαιρία, αυτό το θέμα των "λαϊκών" της Ελλάδας όταν προβάλλεται ως κάτι ανεκτό στην καλύτερη από τους τύπους που καραγουστάρουν τα "λαϊκά" άλλων κρατών, έχει όντως κοινωνικό ενδιαφέρον.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 26 Δεκ 2023, 20:46

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 26 Δεκ 2023, 20:47

ΓΑΛΗ έγραψε:
Isildur έγραψε:
26 Δεκ 2023, 20:25
ΓΑΛΗ έγραψε:

Κανένα χοντρό ζόρι. Απλώς γιατί έχω καλύτερο κόντακτ με το βόρειο πνεύμα απ' ότι εσύ. Και ξέρω να εκτιμώ καλύτερα τα βασικά χαρακτηριστικά του. :)

Οπότε ασ' το ρε Ισίδλδουρα και άντε να υποστηρίξεις τις αυθεντικότητες που σε καλύπτουν καλλιτεχνικώς και πολιτικώς. Μία ακόμη τέρμα ξενέρωτη και τελείως συνηθισμένη περίπτωση είσαι.
Ναι, το βλέπω ότι δεν τραβάς ζόρια. Κάνει μπαμ... :smt005:

Απλά μωρέ, έχεις την συνήθεια να πετάγεσαι εδώ κι εκεί να λες μαλακίες στους άλλους, όποτε εκφράζουν την άποψή τους για κάτι και αυτή δεν είναι 100% του γούστου σου, 100% χριστιανική, 100% μαγκιόρικη και αρχιδάτη και σύμφωνα με το πνεύμα σου κλπ κλπ. Και, ω του θαύματος, αν πέσεις σε κανέναν αψίκορο να καταστρέφεις νήματα με αλληλοκατινιάσματα. Απλά εδώ χτυπάς λάθος πόρτα, να το ξες. Που το ξες δηλαδή, απλά προσπαθείς μάταια μπας και σου ανοίξω. Γι' αυτό και δεν σχολιάζω καν τους χαρακτηρισμούς σου προς εμένα, ή την μεγάλη ιδέα που έχεις για τον εαυτό σου.

Άντε, τσους τώρα. Πάνε* να παίξεις με κανέναν υποτακτικό σου, ξες εσύ.

* Πήγαινε, στα αθηνέζικα. Αλλά ξέχασα, εσύ το βόρειο πνεύμα το κατέχεις καλά...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μουσική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών