ΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Δεκ 2023, 20:35
Isildur έγραψε: ↑26 Δεκ 2023, 20:25
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Δεκ 2023, 20:21
Από αναπτηράκια για την έκφραση συλλογικών γκαϊμών με καλλιτεχνικό και ποιοτικό πάντα υπόβαθρο, καλά πάμε;
Να κάνουτε προμήθειες, θα σας χρειασθούν.
Εσύ τι έπαθες πάλι; Διάβασες πουθενά ότι ο μακαρίτης ήταν Χριστιανός ή ψηφοφόρος του Τζήμερου, και βάλθηκες να τον υπερασπίζεσαι σε οτιδήποτε; Γαλίστικες εξυπναδούλες του τύπου "
από... συμπληρώστε ό,τι μαλακία θέλετε άλλο τίποτα" ως συνήθως; Και η συνήθης κατάταξη όσων δεν συμφωνούν 100% μαζί σου, σε φανταστικές κατηγορίες και σέχτες;
Πρέπει να τραβάς χοντρά ζόρια γενικά, ε;

Κανένα χοντρό ζόρι. Απλώς γιατί έχω καλύτερο κόντακτ με το βόρειο πνεύμα απ' ότι εσύ. Και ξέρω να εκτιμώ καλύτερα τα βασικά χαρακτηριστικά του.

Οπότε ασ' το ρε Ισίδλδουρα και άντε να υποστηρίξεις τις αυθεντικότητες που σε καλύπτουν καλλιτεχνικώς και πολιτικώς. Μία ακόμη τέρμα ξενέρωτη και τελείως συνηθισμένη περίπτωση είσαι.
Ναι, το βλέπω ότι δεν τραβάς ζόρια. Κάνει μπαμ...

Απλά μωρέ, έχεις την συνήθεια να πετάγεσαι εδώ κι εκεί να λες μαλακίες στους άλλους, όποτε εκφράζουν την άποψή τους για κάτι και αυτή δεν είναι 100% του γούστου σου, 100% χριστιανική, 100% μαγκιόρικη και αρχιδάτη και σύμφωνα με το πνεύμα σου κλπ κλπ. Και, ω του θαύματος, αν πέσεις σε κανέναν αψίκορο να καταστρέφεις νήματα με αλληλοκατινιάσματα. Απλά εδώ χτυπάς λάθος πόρτα, να το ξες. Που το ξες δηλαδή, απλά προσπαθείς μάταια μπας και σου ανοίξω. Γι' αυτό και δεν σχολιάζω καν τους χαρακτηρισμούς σου προς εμένα, ή την μεγάλη ιδέα που έχεις για τον εαυτό σου.
Άντε, τσους τώρα. Πάνε* να παίξεις με κανέναν υποτακτικό σου, ξες εσύ.
* Πήγαινε, στα αθηνέζικα. Αλλά ξέχασα, εσύ το βόρειο πνεύμα το κατέχεις καλά...