Μια απολύτως απτή πραγματικότητα περιγράφω.nyxtovios έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 14:23Πάλι ασυναρτησίες γράφεις;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 14:21Έχουμε πήξει στους σκληρούς διανοητές εδώ μέσα.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 14:13
Ήξερες κυρά μου και τι ψήφιζε το θύμα; Μου φαίνεται ότι έχεις σαλέψει εδώ μέσα.
Βρε δρόμο γιατί την επόμενη φορά δε θα σου απαντήσω. Δε θα σκοτώνω το χρόνο μου και σε ηλίθιες.
Εκεί έξω τα πιο γλυκούλικα, συμβιβασμένα και φοβικά παιδάκια είστε.
Νεκρός αστυνομικός από μαχαιριές Νορβηγού σε μπαρ δίπλα σε αστυνομικό τμήμα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Νεκρός αστυνομικός από μαχαιριές Νορβηγού σε μπαρ δίπλα σε αστυνομικό τμήμα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Αυτός είναι 44 χρονών; Θέλω να του μιλήσωnyxtovios έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 14:20
wtf άντρας είναι αυτό;
και 44 χρονών κιόλας;
https://www.protothema.gr/greece/articl ... stunomiko/

Αν πουλήσει το μυστικό του θα γίνει εκατομμυριούχος

- Sid Vicious
Έτσι πίστευες;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 14:35Μα αφού ήταν νορβηγος από την Αλγερία, δεν μπορεί.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Sid Vicious
Το Νορβηγό τελευταία φορά τον πέτυχα πριν κανά μήνα σε άλλο μπαρ κάπου 4 με 5 η ώρα, μιλήσαμε και κάνα δεκάλεπτο στα σουηδικα περί σκανδιναβίας και περί μπλακ μέταλ μετά έφυγα για άλλο μπαρ

Τατού, χαλκάς στη μύτη και γυαλιά πιλότου;
Πλάκωσαν και ρομά βίκινγκς στα πάτρια;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εγώ να δεις πόσο ασχολήθηκα με την δικιά σου, μπούμπη. Που θα μου πεις και για "εκεί έξω" κι "εδώ μέσα" κι ότι κάνω και τον καμπόσο.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 14:18Κάνε παρέα με τη μουρλή. Πολύ ασχολήθηκα με την πάρτη σου. Πάρε όμως φτυάρι διότι βλέπεις ότι έξω τα πράγματα έχουν αγριέψει. Οπότε καλύτερα κάνε τον καμπόσο εδώ μέσα γιατί βλέπεις ότι εκεί έξω δε χαρίζουν. Θα σε κλαίνε.Isildur έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 14:16Εμπεδοκλής έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 13:51
Είσαι ηλίθιος παιδάκι μου; Εσύ με κουόταρες. Αυτή είναι η κατάντια σας. Πίνετε και δεν καταλαβαίνετε τί κάνετε και τί γράφετε. Και, έπειτα δίνετε δουλειές στους νεκροθάφτες...
Τέρμα, έχεις κάψει ακόμα και τα ελάχιστα που σού είχαν μείνει, είμαι πλέον σίγουρος γι' αυτό. Μ' αρέσει που κατάλαβες πως δεν κατάλαβα ότι απαντούσες σε μένα...
Τελικά όντως μπορεί να είμαι και ηλίθιος όπως λες. Που φαντάστηκα (για μια ακόμα φορά) ότι έχει νόημα να προσπαθήσω να κάνω διάλογο μαζί σου. Άντε, φτάνει τόσο, καλά; Καλά.

ΟΚ, ξέρω ότι φταίω γιατί σού μίλησα πρώτος και ενώ ξέρω ότι έχεις σφηνωμένη τυρόπιτα και παίζεις την κασέτα πάντα, αλλά θα προσπαθήσω να συγκρατηθώ την επόμενη φορά (δεν παίρνω και όρκο βέβαια γιατί δίνεις πολλά πατήματα, αλλά θα προσπαθήσω).
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
στο δίνω εγώ τζάμπαGreen Dragon έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 14:37Αυτός είναι 44 χρονών; Θέλω να του μιλήσω
Αν πουλήσει το μυστικό του θα γίνει εκατομμυριούχος
λέγεται "δεν έχω άγχος για τίποτα και δεν έχω δουλέψει ούτε λεπτό στη ζωή μου"
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
10 χρόνια εδώ και ακόμα δεν έμαθε τη γλώσσα ο τενεκές;Sid Vicious έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 14:41Το Νορβηγό τελευταία φορά τον πέτυχα πριν κανά μήνα σε άλλο μπαρ κάπου 4 με 5 η ώρα, μιλήσαμε και κάνα δεκάλεπτο στα σουηδικα περί σκανδιναβίας και περί μπλακ μέταλ μετά έφυγα για άλλο μπαρ
Τώρα θα μάθει αλβανικά και γύφτικα.
Δε τα 'λεγε καλά?Sid Vicious έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 14:41Το Νορβηγό τελευταία φορά τον πέτυχα πριν κανά μήνα σε άλλο μπαρ κάπου 4 με 5 η ώρα, μιλήσαμε και κάνα δεκάλεπτο στα σουηδικα περί σκανδιναβίας και περί μπλακ μέταλ μετά έφυγα για άλλο μπαρ

- Sid Vicious
Εγώ μιλάω σουηδικά με τον κόσμο αν δω ότι γνωρίζουνnyxtovios έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 14:5510 χρόνια εδώ και ακόμα δεν έμαθε τη γλώσσα ο τενεκές;Sid Vicious έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 14:41Το Νορβηγό τελευταία φορά τον πέτυχα πριν κανά μήνα σε άλλο μπαρ κάπου 4 με 5 η ώρα, μιλήσαμε και κάνα δεκάλεπτο στα σουηδικα περί σκανδιναβίας και περί μπλακ μέταλ μετά έφυγα για άλλο μπαρ
Τώρα θα μάθει αλβανικά και γύφτικα.
- Sid Vicious
Τόσα μπαρ έχει η πόλη, δεν θα φάω όλη μου την έξοδο σε 2-3 μαγαζιάKauldron έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 14:56Δε τα 'λεγε καλά?Sid Vicious έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 14:41Το Νορβηγό τελευταία φορά τον πέτυχα πριν κανά μήνα σε άλλο μπαρ κάπου 4 με 5 η ώρα, μιλήσαμε και κάνα δεκάλεπτο στα σουηδικα περί σκανδιναβίας και περί μπλακ μέταλ μετά έφυγα για άλλο μπαρ
- Sid Vicious
Το θύμα μόνο φυσιογνωμικά το ήξερα αλλά ακούω γενικά καλές μαρτυρίες ότι ήταν καλό παιδί
Ρε το φουκαρα τον αστυνόμο....Σαν το σκυλί στο αμπέλι πήγε.
Έπινε μόνο πορτοκαλάδαSid Vicious έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 15:00Το θύμα μόνο φυσιογνωμικά το ήξερα αλλά ακούω γενικά καλές μαρτυρίες ότι ήταν καλό παιδί
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Σκότωσε τη γυναίκα του έξω απ' το αστυνομικό τμήμα Αγ. Αναργύρων..!!
από Parrot » 02 Απρ 2024, 00:02 » σε Εγκληματικότητα - 2 Απαντήσεις
- 472 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
02 Απρ 2024, 00:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βασανισμός 17χρονου στο Αστυνομικό Τμήμα Μήλου
από Frappezitis » 19 Νοέμ 2023, 22:00 » σε Εγκληματικότητα - 3 Απαντήσεις
- 423 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
19 Νοέμ 2023, 22:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση «Δαιμόνιος» Έλληνας παίρνει 80 ευρώ για να κρατάει σειρά στο Αστυνομικό Τμήμα
από Frappezitis » 28 Αύγ 2023, 06:45 » σε Κοινωνικά θέματα - 7 Απαντήσεις
- 601 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
28 Αύγ 2023, 21:26
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μαφιόζικο χτύπημα διπλα από το Αστυνομικό Μέγαρο - Γάζωσαν έναν Τούρκο υπήκοο
από Λίνο Βεντούρα » 26 Φεβ 2025, 11:03 » σε Εγκληματικότητα - 2 Απαντήσεις
- 143 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
26 Φεβ 2025, 11:07
-