Δεν πειράζει, δικέ μου. Δεν μπορούμε να ακούμε όλοι δημοκρατικό πανκ και δεινόσαυρους.Πλέριος έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 04:20τιποτα απο ολα αυτα δεν παιζει η ναζιστικη μπαντα του username σουFeindflug έγραψε: ↑27 Δεκ 2023, 22:32Εγώ προσωπικά, δικέ μου, την βρίσκω με ήχους από cd που κολλάνε, μασημένες κασσέτες, κολλημένα πιστόνια, μυδραλιοβόλα, χαλασμένα σασμάν, πόρτες που τρίζουν, κλειδιά που πέφτουν, κραυγές αγωνίας στο ημίφως ή μη, ψιθύρους απελπισίας, μουρμουρητά προσευχών σε ξεχασμένους θεούς, βουητά μηχανών, τριγμούς από άξονες και βρύσες που στάζουν εμμονικά.
Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Καρράς
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Καρράς
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
οι ναζιστες ειναι μπαντα εικοσαετιαςFeindflug έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 09:49Δεν πειράζει, δικέ μου. Δεν μπορούμε να ακούμε όλοι δημοκρατικό πανκ και δεινόσαυρους.Πλέριος έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 04:20τιποτα απο ολα αυτα δεν παιζει η ναζιστικη μπαντα του username σουFeindflug έγραψε: ↑27 Δεκ 2023, 22:32
Εγώ προσωπικά, δικέ μου, την βρίσκω με ήχους από cd που κολλάνε, μασημένες κασσέτες, κολλημένα πιστόνια, μυδραλιοβόλα, χαλασμένα σασμάν, πόρτες που τρίζουν, κλειδιά που πέφτουν, κραυγές αγωνίας στο ημίφως ή μη, ψιθύρους απελπισίας, μουρμουρητά προσευχών σε ξεχασμένους θεούς, βουητά μηχανών, τριγμούς από άξονες και βρύσες που στάζουν εμμονικά.
Το μασουλάνε το πετσάκι δηλαδή...vantono έγραψε: ↑27 Δεκ 2023, 19:41Εμπειρίες που μου διηγούνται γυναίκες ειναι αυτές, πύτε μου. Εγώ μονο για τίμιο πεντικιουράκι ειχα πάει μια φορά και εμεινα ευχαριστημένος. Θέλω να παω και στο άλλο το κολπάκι κάποτε, με τις αθερίνες/μαριδάκια τι ειν'αυτα, που σου μασουλάνε τα πετσάκια γυρω-γυρω.Isildur έγραψε: ↑27 Δεκ 2023, 19:32Έχει σφηνώσει η πόρτα της ντουλάπας τελικά ρε συ;vantono έγραψε: ↑27 Δεκ 2023, 18:27
Ξεπλυματίες γκόμενους, στη συντριπτική τους πλειονότητα. Και παρότι τους ζηλεύουν και θελουν συνεχώς να τους "ελέγχουν", ειναι τοσο ανίκανες ακομα και σε αυτο, που οι τυποι καταφέρνουν και τις χιλιοκερατώνουν.
Μετά, σου μιλανε για μαλακομαγνήτες όσο περιμενεις το ημιμόνιμο ακρυλικό να στεγνώσει.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Καλό ταξίδι Μπιλάρα. Ωραίος.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άρα επιβεβαιώνεις τί δεινοσαυρικούς δεινόσαυρους ακούς, τύπε.
Αναζήτηση πολιτικών φρονημάτων των καλλιτεχνών που γουστάρεις, δεν θα κάνω. Προφανώς και δεν θα σου αρέσει όμως το αποτέλεσμα.
Όπως και να 'χει, δεν θέλω να συνεχίσω τις ειρωνίες σε ένα νήμα για έναν προσφάτως νεκρό.
Dein Herz, meine Gier
ειναι οντως δεινοσαυροι οι Γιο Λα Τενγκο με το καλυτερο αλμπουμ της χρονιαςFeindflug έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 16:17Άρα επιβεβαιώνεις τί δεινοσαυρικούς δεινόσαυρους ακούς, τύπε.
Αναζήτηση πολιτικών φρονημάτων των καλλιτεχνών που γουστάρεις, δεν θα κάνω. Προφανώς και δεν θα σου αρέσει όμως το αποτέλεσμα.
Όπως και να 'χει, δεν θέλω να συνεχίσω τις ειρωνίες σε ένα νήμα για έναν προσφάτως νεκρό.
για κανε το, λατρευω να σβηνω μπαντες απο τον σκληρο μου, Απολιτικ φιλε μου
παιδιά όχι σ αυτό το νήμα
οντως ρε, υπαρχουν τοσα και τοσα νηματα που γαμας
σε αυτο βρηκες?
κριμας
σε αυτο βρηκες?
κριμας
αν μιλάς για μένα θα πω ότι παρόλο που δεν είμαι φίλος μου ήταν συμπαθής φάτσα.θεωρώ ότι εσύ και κάποιοι άλλοι το γαμήσατε με τις υπερβολές και τις απόψεις-λάστιχο
define αποψεις-λαστιχο
ένα καλό παράδειγμα είναι το σεντόνι που έγραψες που περιγράφεις με γλυκιά μελαγχολία ιταλικής ταινίας τους λεβέντες με τα ροζιασμένα χέρια που τα ακουμπάγανε στα μπουζούκια,τα κωλόμπαρα που γνώρισε τον έρωτα η εργατιά,τα σκυλάδικα που σώσαν τον κόσμο που θα πήδαγε από τα μπαλκόνια [!],τον καρά που σιγοτραγουδάει στο υποσυνείδητο των δηθενούμπων που και καλά δεν ακούνε πενιές.αυτό το μνημείο υπερβολής για μια σιχαμένη φάση που έπρεπε να την είχες απέναντι σύμφωνα με αυτά που λες
στο ΦΒ το ηβρα, σιγα μην εσπαζα τα δαχλαμ ωσαν κασπnowhere έγραψε: ↑29 Δεκ 2023, 10:30ένα καλό παράδειγμα είναι το σεντόνι που έγραψες που περιγράφεις με γλυκιά μελαγχολία ιταλικής ταινίας τους λεβέντες με τα ροζιασμένα χέρια που τα ακουμπάγανε στα μπουζούκια,τα κωλόμπαρα που γνώρισε τον έρωτα η εργατιά,τα σκυλάδικα που σώσαν τον κόσμο που θα πήδαγε από τα μπαλκόνια [!],τον καρά που σιγοτραγουδάει στο υποσυνείδητο των δηθενούμπων που και καλά δεν ακούνε πενιές.αυτό το μνημείο υπερβολής για μια σιχαμένη φάση που έπρεπε να την είχες απέναντι σύμφωνα με αυτά που λες
ρε μλκ τον Καρρα τον ηξερα προσωπικα
πεθανε ενας δικος μου, πως αλλιως να στο πω
να το πω αλλιώς.μπορεί να ήταν ο καλύτερος άνθρωπος που πέρασε ποτέ απ αυτό τον πλανήτη.η μητέρα τερέζα δίπλα του μπορεί να ήταν μια σατανική σκύλα.αυτό τι σχέση έχει με τα υπόλοιπα που γράφετε?
αυτο ισχυει και για τον Σωκρατις αραγες.....
Τον Μαλαμας εννοεις; Το ιδιο μαπας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 82 Απαντήσεις
- 5029 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
18 Ιουν 2023, 14:00
-
-
Νέα δημοσίευση Πέθανε ξαφνικά ο κρατούμενος Βασίλης Δημάκης – Πρώην σύζυγος της κόρης της Βόσσου
από Μαδουραίος » 07 Φεβ 2025, 15:35 » σε Εσωτερική Πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 407 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
10 Φεβ 2025, 18:55
-
-
- 52 Απαντήσεις
- 2793 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πρετεντέρης
27 Φεβ 2024, 19:59