Στοχοποίηση επιχειρηματία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Στοχοποίηση επιχειρηματία.
Καθαρό segregation εις βάρος της Αφροελληνικής κοινότητας..! Αυτού του είδους η κόμμωση είναι φυσική για τους μαύρους..
Ναι και εγώ εχω αρκετό μούσι, αλλά δεν πάω σε πελάτες σαν τον Bin Laden.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑29 Δεκ 2023, 19:41Ή ας παντρευτεί και το γιο του Σόρος, δεν με απασχολεί να λύσω το βιοποριστικό πρόβλημα της συγκεκριμένης, η οποία μπορεί απλά να κάνει και το κομμάτι της.GoBzi έγραψε: ↑29 Δεκ 2023, 19:34Ε ας πιάσει δουλεία σε ενα μαγαζί για τζιβάτους.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑29 Δεκ 2023, 19:29
Ακριβώς είναι το θέμα, έστω άθελα σου πέτυχες bullseye. Εκκεντρικό μόνο για λευκούς είναι το ράστα. Για μαύρους είναι μέηνστρημ.
Το θέμα είναι ότι το μαλλί των περισσότερων μαύρων έχει άλλη υφή και δεν γίνεται να μην θεωρούνται μεηνστρημ/σικ τα κουρέματα που είναι πιο φυσικά για αυτή την υφή. Οπότε άμα υπάρχει όρεξη για στοχοποίηση, κατά τη γνώμη μου για καλό είναι.

Τέσπα, ανούσιο θέμα. Εαν ήμουν η τύπισα θα τους έλεγα φιλάκια και δεν θα ασχολούμουν καν, σιγά που θα πήγαινα με την μαμά μου να ζητήσω τον λόγο.
στην κίνα του νάνου πάνε όπως γουστάρουν στην δουλειά γι αυτό του φαίνεται τρελό
-
- Phorum.gr user: Citroenakias
Καλα κάνουν και την στοχοποιουν. Τέτοιου είδους ρατσισμοι μόνο στο ελλαντα υπάρχουν, να κρίνουν δηλαδή εργαζόμενους από το μαλλί τους. Να ήταν εστιατόριο θα το καταλαβαίνα αλλά εδώ δεν δικαιολογειται η ρουφιάνα
- Dwarven Blacksmith
Καλά εσύ και φακούς για γαλάζια μάτια και βαμμένο ξανθό μαλλί να ζητούσαν όλοι θα το έκανες και θα λυνόταν το πρόβλημα σου. Ε, κάποιοι θέλουν να το λύσουν και για τους υπόλοιπους όμως, δεν είναι όλοι homo thatcherius.GoBzi έγραψε: ↑29 Δεκ 2023, 19:45Ναι και εγώ εχω αρκετό μούσι, αλλά δεν πάω σε πελάτες σαν τον Bin Laden.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑29 Δεκ 2023, 19:41Ή ας παντρευτεί και το γιο του Σόρος, δεν με απασχολεί να λύσω το βιοποριστικό πρόβλημα της συγκεκριμένης, η οποία μπορεί απλά να κάνει και το κομμάτι της.
Το θέμα είναι ότι το μαλλί των περισσότερων μαύρων έχει άλλη υφή και δεν γίνεται να μην θεωρούνται μεηνστρημ/σικ τα κουρέματα που είναι πιο φυσικά για αυτή την υφή. Οπότε άμα υπάρχει όρεξη για στοχοποίηση, κατά τη γνώμη μου για καλό είναι.
Τέσπα, ανούσιο θέμα. Εαν ήμουν η τύπισα θα τους έλεγα φιλάκια και δεν θα ασχολούμουν καν, σιγά που θα πήγαινα με την μαμά μου να ζητήσω τον λόγο.

- Sid Vicious
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Eθνικοκοινωνιστης
ηρθε η ωρα οι νοικοκυραιοι να ερθουν αντιμετωποι με τι συνεπειες του φιλελευθερισμου τους και της θανατωσης των γηγενων συμπατριωτων τους 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 29 Δεκ 2023, 19:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Sid Vicious
Η διάσημη διαφήμιση της αντιρατσιστικής Κίνας

yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
- Dwarven Blacksmith
Η Κίνα δεν είναι κάτι στατικό στο χρόνο ή μονολιθικό όπως δεν είναι και η Ελλάδα ή πιο κοντά στην κλίμακα, όπως δεν είναι όλη η Ευρώπη από τα 1950s μέχρι σήμερα.

Γιατί; Θα σου δώσει λογαριασμό γιατί γούσταρε να απολύσει μια υπάλληλό της; Σού έδωσε όταν την προσέλαβε;Citroenakias έγραψε: ↑29 Δεκ 2023, 19:49Καλα κάνουν και την στοχοποιουν. Τέτοιου είδους ρατσισμοι μόνο στο ελλαντα υπάρχουν, να κρίνουν δηλαδή εργαζόμενους από το μαλλί τους. Να ήταν εστιατόριο θα το καταλαβαίνα αλλά εδώ δεν δικαιολογειται η ρουφιάνα
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Δεν έχουν δίκιο η απολυμένη και το σόι της. Την προσέλαβε καίτοι είναι έγχρωμη (άρα ρατσισμός δεν παίζει), την απέλυσε επειδή ζέχνει το κεφάλι της.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ναύτης την 29 Δεκ 2023, 20:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και στην Βόρειο Κορέα το ίδιο. Είναι τέρμα ελεύθεροι να χρησιμοποιούν οποιοδήποτε από τα 3 κουρέματα που εγκρίνει ο Ουν.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- Dwarven Blacksmith
Καλή φάση, σε 2 σελίδες φτάσαμε στο "όποιος θέλει ράστα να πάει στη ΡωσιαΙρανΚιναΒΚορεοΚούβα". Well phorumed.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στοχοποίηση εργαζομενου απο την ΑΡΔ Μπαγια Αντωνοπουλου.
από Μαδουραίος » 15 Οκτ 2024, 10:27 » σε Κοινωνικά θέματα - 40 Απαντήσεις
- 811 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
16 Οκτ 2024, 13:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μητσοτάκης στο τικ τοκ με νεαρό επιχειρηματία
από Kauldron » 07 Ιουν 2023, 23:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 7 Απαντήσεις
- 523 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Feindflug
08 Ιουν 2023, 07:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στοχοποίηση του δημοσιογράφου Χρήστου Αβραμίδη από κυβερνητικό εκπρόσωπο
από Ληστοσυμμορίτης » 20 Φεβ 2025, 18:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 112 Απαντήσεις
- 2451 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
12 Απρ 2025, 18:43
-
-
-
Νέα δημοσίευση Άγριος ξυλοδαρμός εργαζομένου από επιχειρηματία .ΠΟΥ ;;; ............ στη Ρόδο
από Frappezitis » 04 Ιούλ 2023, 06:09 » σε Κοινωνικά θέματα - 17 Απαντήσεις
- 680 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
06 Ιούλ 2023, 22:44
-