Στοχοποίηση επιχειρηματία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Fata_Morgana
Re: Στοχοποίηση επιχειρηματία.
Δηλαδή συγνώμη, ποιο είναι το πρόβλημα με τα μαλλιά ραστα; ένα κατάστημα ρούχων είναι.
- hellegennes
Λάθος κάνεις και στα δύο. Η χρήση βίντεο σε δίκη επιτρέπεται μόνο για απόδειξη αθωότητας, δεν επιτρέπεται για οτιδήποτε άλλο, δεν είναι στοιχείο που μπορεί να κατατεθεί.
Απαγορεύεται να υπάρχει ήχος σε CCTV που βρίσκεται σε δημόσιο χώρο, δεν απαγορεύεται να βιντεοσκοπείς ο ίδιος με ιδιωτικά μέσα κάποιον σε δημόσιο χώρο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αυτό...hellegennes έγραψε: ↑30 Δεκ 2023, 15:30Sure αλλά αυτά γίνονται στην αρχή. Μπορείς να μην προσλάβεις κάποιον λόγω εμφάνισης, δεν χρειάζεται καν να του πεις ότι δεν τον προσλαμβάνεις γι' αυτό.
Πριν την πρόσληψη επίσης μπορείς να μιλήσεις με τον υποψήφιο για ενδεχόμενο dress code και απαγορεύσεις, που καλό είναι να τα έχεις εγγράφως.
Αλλά δεν μπορείς μια μέρα που ξύπνησες στραβά να πεις ότι τον απολύεις γιατί ήρθε στην δουλειά με αθλητικά παπούτσια και θυμήθηκες ξαφνικά ότι δεν το επιτρέπεις.
Αυτό που λέει ο Χέλης...
Κατά την πρόσληψη έχεις εγγράφως τους οποίους κανόνες,ενημερώνεις σχετικά, και αν δε σου κάνει,παίζει το παλιό καλό:"Θα σας ειδοποιήσομε"...
Και φυσικά δεν...ειδοποιάεις

Το να στραβογ@μησες το προηγούμενο βράδυ δεν αποτελεί ποτέ καλό λόγο απόλυσης, επειδή έτσι σου τη βάρεσε...
τι ννοας?
- Καβαλάρης
- Phorum.gr user: Doc McCoy
Ναι, μπορείς να πεις ότι ήταν φάουλ της συγκεκριμένης που δεν ενημέρωσε εκ των προτέρων. Αλλά μην κοροϊδευόμαστε, τέτοιες λεπτομέρειες είναι συνήθως χύμα, αφού δεν καθορίζονται από κάποιον νόμο. Δεν θα τις βρεις στην σύμβαση, ούτε σε κορνίζα στο κατάστημα.hellegennes έγραψε: ↑30 Δεκ 2023, 15:30Πριν την πρόσληψη επίσης μπορείς να μιλήσεις με τον υποψήφιο για ενδεχόμενο dress code και απαγορεύσεις, που καλό είναι να τα έχεις εγγράφως.
Οπότε όταν παίρνουν συνέντευξη τις ξεχνάνε και τις θυμούνται αν προκύψουν αργότερα.
Απλώς δεν αρέσουν στην εν λόγω εργοδότρια.Fata_Morgana έγραψε: ↑30 Δεκ 2023, 15:38Δηλαδή συγνώμη, ποιο είναι το πρόβλημα με τα μαλλιά ραστα; ένα κατάστημα ρούχων είναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Καβαλάρης την 30 Δεκ 2023, 16:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Fata_Morgana
Δηλαδή θα μπει κάποια να ψωνίσει και θα πει ααα αυτή έχει ραστα. Φεύγω. Τι μαλακίες. Και λέει μετά δεν είναι ρατσιστικό. Σαφέστατα και είναι.
- Καβαλάρης
- Phorum.gr user: Doc McCoy
Δεν είναι. Κόφτε το πια με τους ρατσισμούς.
- Dwarven Blacksmith
Μέχρι στιγμής έχουμε εσένα και το Γκόλντεν Έιτζ να μας διαβεβαιώνει ότι (δυστυχώς) δεν είναι ρατσισμός. Ναι, δεν νιώθω πολύ σίγουρος.

- hellegennes
Εντελώς ηλίθια ήταν και θυμήθηκε αφού την προσέλαβε ότι δεν γουστάρει τα ράστα μαλλιά; Δεν είναι και καμμιά λεπτομέρεια που δεν την παρατηρείς.Καβαλάρης έγραψε: ↑30 Δεκ 2023, 16:12Ναι, μπορείς να πεις ότι ήταν φάουλ της συγκεκριμένης που δεν ενημέρωσε εκ των προτέρων. Αλλά μην κοροϊδευόμαστε, τέτοιες λεπτομέρειες είναι συνήθως χύμα, αφού δεν καθορίζονται από κάποιον νόμο. Δεν θα τις βρεις στην σύμβαση, ούτε σε κορνίζα στο κατάστημα.hellegennes έγραψε: ↑30 Δεκ 2023, 15:30Πριν την πρόσληψη επίσης μπορείς να μιλήσεις με τον υποψήφιο για ενδεχόμενο dress code και απαγορεύσεις, που καλό είναι να τα έχεις εγγράφως.
Οπότε όταν παίρνουν συνέντευξη τις ξεχνάνε και τις θυμούνται αν προκύψουν αργότερα.
Κάποιος άλλος λόγος θα υπάρχει από πίσω, δεν βγάζει πολύ νόημα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Fata_Morgana
Άρα χάνει ένας άνθρωπος τη δουλειά του επειδή δεν αρέσουν τα μαλλιά στον εργοδότη. Ε πως δεν είναι ρατσισμός; αν αύριο σου πει ο εργοδότης σου μωρεεε μη μου έρχεσαι τόσο αρσενικά ντυμένος. Βάλε μια φουστίτσα που μ αρέσουν,θα είσαι οκ;Καβαλάρης έγραψε: ↑30 Δεκ 2023, 16:12Ναι, μπορείς να πεις ότι ήταν φάουλ της συγκεκριμένης που δεν ενημέρωσε εκ των προτέρων. Αλλά μην κοροϊδευόμαστε, τέτοιες λεπτομέρειες είναι συνήθως χύμα, αφού δεν καθορίζονται από κάποιον νόμο. Δεν θα τις βρεις στην σύμβαση, ούτε σε κορνίζα στο κατάστημα.hellegennes έγραψε: ↑30 Δεκ 2023, 15:30Πριν την πρόσληψη επίσης μπορείς να μιλήσεις με τον υποψήφιο για ενδεχόμενο dress code και απαγορεύσεις, που καλό είναι να τα έχεις εγγράφως.
Οπότε όταν παίρνουν συνέντευξη τις ξεχνάνε και τις θυμούνται αν προκύψουν αργότερα.Απλώς δεν αρέσουν στην εν λόγω εργοδότρια.Fata_Morgana έγραψε: ↑30 Δεκ 2023, 15:38Δηλαδή συγνώμη, ποιο είναι το πρόβλημα με τα μαλλιά ραστα; ένα κατάστημα ρούχων είναι.
Καλώς τη βγάζουνε στη φόρα. Να αρχίσουν να φοβούνται οι ασύδοτοι κάποια στιγμή.
Αν αύριο πάει ο εργαζόμενος με φουστίτσα επειδή... δικαίωμα, τί γίνεται;Fata_Morgana έγραψε: ↑30 Δεκ 2023, 16:21Άρα χάνει ένας άνθρωπος τη δουλειά του επειδή δεν αρέσουν τα μαλλιά στον εργοδότη. Ε πως δεν είναι ρατσισμός; αν αύριο σου πει ο εργοδότης σου μωρεεε μη μου έρχεσαι τόσο αρσενικά ντυμένος. Βάλε μια φουστίτσα που μ αρέσουν,θα είσαι οκ;Καβαλάρης έγραψε: ↑30 Δεκ 2023, 16:12Ναι, μπορείς να πεις ότι ήταν φάουλ της συγκεκριμένης που δεν ενημέρωσε εκ των προτέρων. Αλλά μην κοροϊδευόμαστε, τέτοιες λεπτομέρειες είναι συνήθως χύμα, αφού δεν καθορίζονται από κάποιον νόμο. Δεν θα τις βρεις στην σύμβαση, ούτε σε κορνίζα στο κατάστημα.hellegennes έγραψε: ↑30 Δεκ 2023, 15:30Πριν την πρόσληψη επίσης μπορείς να μιλήσεις με τον υποψήφιο για ενδεχόμενο dress code και απαγορεύσεις, που καλό είναι να τα έχεις εγγράφως.
Οπότε όταν παίρνουν συνέντευξη τις ξεχνάνε και τις θυμούνται αν προκύψουν αργότερα.Απλώς δεν αρέσουν στην εν λόγω εργοδότρια.Fata_Morgana έγραψε: ↑30 Δεκ 2023, 15:38Δηλαδή συγνώμη, ποιο είναι το πρόβλημα με τα μαλλιά ραστα; ένα κατάστημα ρούχων είναι.
Καλώς τη βγάζουνε στη φόρα. Να αρχίσουν να φοβούνται οι ασύδοτοι κάποια στιγμή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Ό,τι γίνει αν πάει με βατραχοπέδιλα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στοχοποίηση εργαζομενου απο την ΑΡΔ Μπαγια Αντωνοπουλου.
από Μαδουραίος » 15 Οκτ 2024, 10:27 » σε Κοινωνικά θέματα - 40 Απαντήσεις
- 811 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
16 Οκτ 2024, 13:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μητσοτάκης στο τικ τοκ με νεαρό επιχειρηματία
από Kauldron » 07 Ιουν 2023, 23:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 7 Απαντήσεις
- 529 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Feindflug
08 Ιουν 2023, 07:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στοχοποίηση του δημοσιογράφου Χρήστου Αβραμίδη από κυβερνητικό εκπρόσωπο
από Ληστοσυμμορίτης » 20 Φεβ 2025, 18:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 112 Απαντήσεις
- 2457 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
12 Απρ 2025, 18:43
-
-
-
Νέα δημοσίευση Άγριος ξυλοδαρμός εργαζομένου από επιχειρηματία .ΠΟΥ ;;; ............ στη Ρόδο
από Frappezitis » 04 Ιούλ 2023, 06:09 » σε Κοινωνικά θέματα - 17 Απαντήσεις
- 682 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
06 Ιούλ 2023, 22:44
-