Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
nemo
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από nemo » 30 Δεκ 2023, 18:04
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑30 Δεκ 2023, 17:45
Sid Vicious έγραψε: ↑30 Δεκ 2023, 17:16
Και φαντάσου στο τέλος ο νάνος να ερωτευτει και να παντρευτει καμια γιαπωνεζα

Γιατί όχι; Αφού δεν είμαι ρατσιστής.
σταματα τις περιαυτολογιες !γιατι αμα σου δοκω μια αραπινα που λουζεται με κατουρα αγελαδας
θα μας πεις οτι εισαι ρατσιστης και δεν την παιρνεις
-
Dwarven Blacksmith
από Dwarven Blacksmith » 30 Δεκ 2023, 18:10
nemo έγραψε: ↑30 Δεκ 2023, 18:04
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑30 Δεκ 2023, 17:45
Sid Vicious έγραψε: ↑30 Δεκ 2023, 17:16
Και φαντάσου στο τέλος ο νάνος να ερωτευτει και να παντρευτει καμια γιαπωνεζα

Γιατί όχι; Αφού δεν είμαι ρατσιστής.
σταματα τις περιαυτολογιες !γιατι αμα σου δοκω μια αραπινα που λουζεται με κατουρα αγελαδας
Ενώ γενικά ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ για κάτουρο αγελάδας.

Vladimir, STOP!

-
OANNHSEA
από OANNHSEA » 30 Δεκ 2023, 18:29
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑30 Δεκ 2023, 18:10
nemo έγραψε: ↑30 Δεκ 2023, 18:04
Ενώ γενικά ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ για κάτουρο αγελάδας.
ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!! ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
-
Εμπεδοκλής
από Εμπεδοκλής » 30 Δεκ 2023, 18:36
Δεν ξέρω ποιο μαγαζί είναι αλλά βλέποντας το ντύσιμο της ιδιοκτήτριας, της άλλης λευκής εργαζομένου, τα ρούχα και την τοποθέτηση τους δεν είναι και κανένα σοβαρό μαγαζί.
Είναι αυτά που αγοράζουν με το κιλό και πουλάνε με το τεμάχιο.
Θα πήρε μέσω κανενός προγράμματος ένταξης μεταναστών κανένα επίδομα να προσλάβει αλλοδαπή και όταν θα έληξε το χρονικό όριο θα την έστειλε με αστείες δικαιολογίες.
Για Ελ και μάλιστα θηλυκό επιχειρηματία μιλάμε. Τώρα και η αραπίνα ξενέρωσε λίγο και σαν τους γυφταίους πήγε για φασαρία.
Γενικά, από τέτοια μαγαζιά μακρυά. Γιατί θα φανεί πουθενά ο κώλος σας και θα γίνετε ρεζίλι...
-
Cecily Anne
από Cecily Anne » 30 Δεκ 2023, 18:44
Εμπεδοκλής έγραψε: ↑30 Δεκ 2023, 18:36
Δεν ξέρω ποιο μαγαζί είναι αλλά βλέποντας το ντύσιμο της ιδιοκτήτριας, της άλλης λευκής εργαζομένου, τα ρούχα και την τοποθέτηση τους δεν είναι και κανένα σοβαρό μαγαζί.
Θα πήρε μέσω κανενός προγράμματος ένταξης μεταναστών κανένα επίδομα να προσλάβει αλλοδαπή και όταν θα έληξε το χρονικό όριο θα την έστειλε με αστείες δικαιολογίες.
Για Ελ και μάλιστα θηλυκό επιχειρηματία μιλάμε. Τώρα και η αραπίνα ξενέρωσε λίγο και σαν τους γυφταίους πήγε για φασαρία.
Γενικά, από τέτοια μαγαζιά μακρυά. Γιατί θα φανεί πουθενά ο κώλος σας και θα γίνετε ρεζίλι...
Ε ναι γιατί με το που είδες τη μαυρουκα με τα ράστα, το μυαλό σου πηγε ξέρω'γω σε καμία συνηθισμένη μάρκα στην Σκουφά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Εμπεδοκλής
από Εμπεδοκλής » 30 Δεκ 2023, 18:48
Cecily Anne έγραψε: ↑30 Δεκ 2023, 18:44
Εμπεδοκλής έγραψε: ↑30 Δεκ 2023, 18:36
Ε ναι γιατί με το που είδες τη μαυρουκα με τα ράστα, το μυαλό σου πηγε ξέρω'γω σε καμία συνηθισμένη μάρκα στην Σκουφά.
Ξέρω γω. Θίχτηκαν από τη μία ή την άλλη πλευρά και λέω θα είναι κανένα σοβαρό μαγαζί, όχι από αυτά που έτσι και αλλιώς σε ένα χρόνο κλείνουν μόνα τους.
-
Cecily Anne
από Cecily Anne » 30 Δεκ 2023, 18:51
Πάντως πέραν της πλάκας τα ράστα είναι σκέτη μπίχλα. Επισης χάνεις τα μισά μαλλιά από το κρανίο. Βέβαια αυτές έχουν πολύ μαλλι και μόνο με ράστα στρώνει κάπως η αφανα, αλλά η μπίχλα δεν παλεύεται.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
από Πτολεμαίος » 30 Δεκ 2023, 19:01
Όπου βλέπετε υπαλλήλους (σαν εργοδότες) με τατουάζ και τζιβες να τους λέτε 'θα σας ειδοποιήσουμε"
Όπου βλέπετε τέτοιους σαν συνάδελφοι, μείνετε μακριά. Ασταθείς άνθρωποι που δεν ξέρουν τι στο διαολο θέλουν στη ζωή τους εκτός από το να δείχνονται βεβαίως.
Δεν έχω γνωρίσει έναν σοβαρό άνθρωπο με ραστα και τατουάζ.
Ούτε έναν.
Επίσης γυναίκες με επιτηδες τρύπια καλτσόν ούτε στα 100 μέτρα μακριά μου δεν θέλω να την βλέπω.
Μιλάμε για ξερατα.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
-
Ναύτης
από Ναύτης » 30 Δεκ 2023, 19:02
Green Dragon έγραψε: ↑30 Δεκ 2023, 11:45
Ναύτης έγραψε: ↑30 Δεκ 2023, 10:45
Εν τω μεταξύ, το θέμα πήρε διαστάσεις και το αποτέλεσμα θα είναι το εξής: η μεν νεαρά θα βελάξει για να ξαναπροσληφθεί οπουδήποτε, η δε επιχειρηματίας έγινε σελέμπριτι στους κοσμικούς κύκλους της Κηφισιάς και το μαγαζί της θα κάνει πιένες.
Το δεύτερο πόθεν προκύπτει;
Από την κοινή λογική, για την Κηφισιά μιλάμε.
-
Ναύτης
από Ναύτης » 30 Δεκ 2023, 19:04
nemo έγραψε: ↑30 Δεκ 2023, 18:01
Ναύτης έγραψε: ↑29 Δεκ 2023, 19:59
Δεν έχουν δίκιο η απολυμένη και το σόι της. Την προσέλαβε καίτοι είναι έγχρωμη (άρα ρατσισμός δεν παίζει), την απέλυσε επειδή ζέχνει το κεφάλι της.
κατα ποσο ειναι ηθικο να το συζητησουμε ;

Εμείς οι υπόλοιποι καθόλα, εσύ να πας να παίξεις τον αδόλφο στην αυλή.
-
GoBzi
από GoBzi » 30 Δεκ 2023, 19:09
Πτολεμαίος έγραψε: ↑30 Δεκ 2023, 19:01
Όπου βλέπετε υπαλλήλους (σαν εργοδότες) με τατουάζ και τζιβες να τους λέτε 'θα σας ειδοποιήσουμε"
Όπου βλέπετε τέτοιους σαν συνάδελφοι, μείνετε μακριά. Ασταθείς άνθρωποι που δεν ξέρουν τι στο διαολο θέλουν στη ζωή τους εκτός από το να δείχνονται βεβαίως.
Ούτε έναν.
Επίσης γυναίκες με επιτηδες τρύπια καλτσόν ούτε στα 100 μέτρα μακριά μου δεν θέλω να την βλέπω.
Μιλάμε για ξερατα.
Γενικά όταν ακούς ράστα στο μυαλό σου έρχεται ο κλασικός βίγκαν φοιτητής της φιλοσοφικής που είναι μέλος στην ΚΝΕ και σε 5-6 συλλογικότητες και συνήθως τον πετυχαίνεις σε παγκάκι με κουτάκι Άμστελ να λέει για την μάνα Γη που καταστρέφει ο καπιταλισμός. Συνήθως τον αναγνωρίζεις με κλειστά μάτια λόγο της μυρωδιάς μπάφου σε συνδιασμό με κατουρλήλα.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 30 Δεκ 2023, 19:16
Cecily Anne έγραψε: ↑30 Δεκ 2023, 18:51
Πάντως πέραν της πλάκας τα ράστα είναι σκέτη μπίχλα. Επισης χάνεις τα μισά μαλλιά από το κρανίο. Βέβαια αυτές έχουν πολύ μαλλι και μόνο με ράστα στρώνει κάπως η αφανα, αλλά η μπίχλα δεν παλεύεται.
Μπορεί να παίξει και "λούσιμο" αλλά θέλει κανένα τρίωρο. Αυτό που δεν καταλαβαίνω εγώ το πώς δεν τους ενοχλεί το τεντωμένο μαλλί για χ μήνες και δεν τους ενοχλεί ακόμη και στον ύπνο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Cecily Anne
από Cecily Anne » 30 Δεκ 2023, 19:17
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑30 Δεκ 2023, 19:16
Cecily Anne έγραψε: ↑30 Δεκ 2023, 18:51
Μπορεί να παίξει και "λούσιμο" αλλά θέλει κανένα τρίωρο. Αυτό που δεν καταλαβαίνω εγώ το πώς δεν τους ενοχλεί το τεντωμένο μαλλί για χ μήνες και δεν τους ενοχλεί ακόμη και στον ύπνο.
Ε λογικά συνηθίζεται.
-
vag_el
- Phorum.gr user: vag_el
από vag_el » 30 Δεκ 2023, 19:18
GoBzi έγραψε: ↑30 Δεκ 2023, 19:09
Ούτε έναν.
Μιλάμε για ξερατα.
Γενικά όταν ακούς ράστα στο μυαλό σου έρχεται ο κλασικός βίγκαν φοιτητής της φιλοσοφικής που είναι μέλος στην ΚΝΕ και σε 5-6 συλλογικότητες και συνήθως τον πετυχαίνεις σε παγκάκι με κουτάκι Άμστελ να λέει για την μάνα Γη που καταστρέφει ο καπιταλισμός. Συνήθως τον αναγνωρίζεις με κλειστά μάτια λόγο της μυρωδιάς μπάφου σε συνδιασμό με κατουρλήλα.
Αντι μήν έχοντας τι να κάνετε όλη μέρα να καθεστε να κατηγοριοποιείτε τους ανθρώπους ,βρείτε μια ευγενική δραστηριότητα.Λίγο γκολφ ,λίγο μποουλινγκ ,έστω σκι στο βουνό.
Και για να λέμε και την αλήθεια αυτά είναι τα παιδιά μας που φέραμε σ΄αυτόν τον κόσμο μή προνοώντας το οτιδήποτε γι αυτά.Δεχτείτε το ότι αντι να κάθονται να μας βρίζουν για την αχρηστία μας ,απλώς πίνουν μια μπίρα σ΄ενα παγκάκι .Οπως όλοι οι απλοί άνθρωποι που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.
Και μή μου πείτε ότι τα βάζουμε με τον καλό Καπιταλισμό γιατί δεν τον έφερα εγώ.Απλώς σήμερα είναι Σάββατο για κάποιους νεόπλουτους πολίτες ,καθούμενοι δίπλα στο τζάκι και πίνοντας το 15 χρονων ουίσκυ τους διαβάζοντας Economist.
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
-
GoBzi
από GoBzi » 30 Δεκ 2023, 19:23
vag_el έγραψε: ↑30 Δεκ 2023, 19:18
GoBzi έγραψε: ↑30 Δεκ 2023, 19:09
Ούτε έναν.
Μιλάμε για ξερατα.
Αντι μήν έχοντας τι να κάνετε όλη μέρα να καθεστε να κατηγοριοποιείτε τους ανθρώπους ,βρείτε μια ευγενική δραστηριότητα.Λίγο γκολφ ,λίγο μποουλινγκ ,έστω σκι στο βουνό.
Και για να λέμε και την αλήθεια αυτά είναι τα παιδιά μας που φέραμε σ΄αυτόν τον κόσμο μή προνοώντας το οτιδήποτε γι αυτά.Δεχτείτε το ότι αντι να κάθονται να μας βρίζουν για την αχρηστία μας ,απλώς πίνουν μια μπίρα σ΄ενα παγκάκι .Οπως όλοι οι απλοί άνθρωποι που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.
Και μή μου πείτε ότι τα βάζουμε με τον καλό Καπιταλισμό γιατί δεν τον έφερα εγώ.Απλώς σήμερα είναι Σάββατο για κάποιους νεόπλουτους πολίτες ,καθούμενοι δίπλα στο τζάκι και πίνοντας το 15 χρονων ουίσκυ τους διαβάζοντας Economist.
Δεν είπα κάπου ότι είναι κακό, απλά περιεργαψα το τι σκέφτομαι εγώ και πολύ πιθανόν οι περισσότεροι όταν ακούμε ράστα. Αιώνιοι φοιτητές και μετέπειτα άεργοι να μην είναι και ας κάνουν ότι θέλουν με την ζωή τους.
-
-
- 40 Απαντήσεις
- 811 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
16 Οκτ 2024, 13:20
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 529 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Feindflug
08 Ιουν 2023, 07:23
-
-
- 112 Απαντήσεις
- 2457 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
12 Απρ 2025, 18:43
-
-
- 17 Απαντήσεις
- 682 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
06 Ιούλ 2023, 22:44
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.