Στοχοποίηση επιχειρηματία.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Re: Στοχοποίηση επιχειρηματία.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος » 30 Δεκ 2023, 19:23

GoBzi έγραψε:
30 Δεκ 2023, 19:09
Πτολεμαίος έγραψε:
30 Δεκ 2023, 19:01
Όπου βλέπετε υπαλλήλους (σαν εργοδότες) με τατουάζ και τζιβες να τους λέτε 'θα σας ειδοποιήσουμε"
Όπου βλέπετε τέτοιους σαν συνάδελφοι, μείνετε μακριά. Ασταθείς άνθρωποι που δεν ξέρουν τι στο διαολο θέλουν στη ζωή τους εκτός από το να δείχνονται βεβαίως.
Δεν έχω γνωρίσει έναν σοβαρό άνθρωπο με ραστα και τατουάζ.
Ούτε έναν.
Επίσης γυναίκες με επιτηδες τρύπια καλτσόν ούτε στα 100 μέτρα μακριά μου δεν θέλω να την βλέπω.

Μιλάμε για ξερατα.
Γενικά όταν ακούς ράστα στο μυαλό σου έρχεται ο κλασικός βίγκαν φοιτητής της φιλοσοφικής που είναι μέλος στην ΚΝΕ και σε 5-6 συλλογικότητες και συνήθως τον πετυχαίνεις σε παγκάκι με κουτάκι Άμστελ να λέει για την μάνα Γη που καταστρέφει ο καπιταλισμός. Συνήθως τον αναγνωρίζεις με κλειστά μάτια λόγο της μυρωδιάς μπάφου σε συνδιασμό με κατουρλήλα.
Τι θέλω να πω.
Εσύ μπορείς να πάρεις στα σοβαρά έναν τύπο που έχει κάνει κρίκους (ή δεν ξέρω πως διαολο λέγονται) τους λωβούς των αυτιών και βλέπεις 2 σκυλίσια αυτιά με 1 τρύπα ίσα με διευρω στο καθένα;

Γιατί εγώ δεν μπορώ.
Και στα παπαρια μου αν θεωρούμαι ή αν είμαι μισαλλοδοξος.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 30 Δεκ 2023, 19:29

vag_el έγραψε:
30 Δεκ 2023, 19:18
GoBzi έγραψε:
Πτολεμαίος έγραψε:
Όπου βλέπετε υπαλλήλους (σαν εργοδότες) με τατουάζ και τζιβες να τους λέτε 'θα σας ειδοποιήσουμε"
Όπου βλέπετε τέτοιους σαν συνάδελφοι, μείνετε μακριά. Ασταθείς άνθρωποι που δεν ξέρουν τι στο διαολο θέλουν στη ζωή τους εκτός από το να δείχνονται βεβαίως.
Ούτε έναν.

Επίσης γυναίκες με επιτηδες τρύπια καλτσόν ούτε στα 100 μέτρα μακριά μου δεν θέλω να την βλέπω.

Μιλάμε για ξερατα.
Γενικά όταν ακούς ράστα στο μυαλό σου έρχεται ο κλασικός βίγκαν φοιτητής της φιλοσοφικής που είναι μέλος στην ΚΝΕ και σε 5-6 συλλογικότητες και συνήθως τον πετυχαίνεις σε παγκάκι με κουτάκι Άμστελ να λέει για την μάνα Γη που καταστρέφει ο καπιταλισμός. Συνήθως τον αναγνωρίζεις με κλειστά μάτια λόγο της μυρωδιάς μπάφου σε συνδιασμό με κατουρλήλα.
Αντι μήν έχοντας τι να κάνετε όλη μέρα να καθεστε να κατηγοριοποιείτε τους ανθρώπους ,βρείτε μια ευγενική δραστηριότητα.Λίγο γκολφ ,λίγο μποουλινγκ ,έστω σκι στο βουνό.
Και για να λέμε και την αλήθεια αυτά είναι τα παιδιά μας που φέραμε σ΄αυτόν τον κόσμο μή προνοώντας το οτιδήποτε γι αυτά.Δεχτείτε το ότι αντι να κάθονται να μας βρίζουν για την αχρηστία μας ,απλώς πίνουν μια μπίρα σ΄ενα παγκάκι .Οπως όλοι οι απλοί άνθρωποι που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.
Και μή μου πείτε ότι τα βάζουμε με τον καλό Καπιταλισμό γιατί δεν τον έφερα εγώ.Απλώς σήμερα είναι Σάββατο για κάποιους νεόπλουτους πολίτες ,καθούμενοι δίπλα στο τζάκι και πίνοντας το 15 χρονων ουίσκυ τους διαβάζοντας Economist.
Δηλαδή, τί ακριβώς πρέπει να προνοεί κάποιος για τα παιδιά που φέρνει στον κόσμο; Να τα εξασφαλίζει δια βίου;

Και βάσει ποιας λογικής μπορεί να βρίζει για αχρηστία ο κάθε τυπάκος αυτούς που δουλεύουν, ακόμη και για χαμηλούς μισθούς; Δεν κάθονται μόνον ανήλικα ή φοιτητές στα παγκάκια. Κάθονται και τύποι που απλώς δεν θέλουν να δουλέψουν, δεν είναι άστεγοι και αν βρεθεί και κάποιος να τους πληρώνει τις μπύρες, ρίχνουν κι ένα βρισίδι επειδή δεν μπορούνε να πίνουν μπουκάλες ουίσκυ και μια χαρά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 30 Δεκ 2023, 19:33

GoBzi έγραψε:
Πτολεμαίος έγραψε:
Ούτε έναν.

Μιλάμε για ξερατα.
Αυτό συμβαίνει περισσότερο στην Ελλάδα, τύπε. Στο εξωτερικό τα dreadlocks δεν σημαίνουν πάντα μια τέτοια κοινωνικο-πολιτική άποψη.

Μπορεί να είναι ένας surfer που απλά γουστάρει να σερφάρει και να περνάει χαλαρά την ζωή του, κάποιος που να ανήκει σε μια άλλη μουσική υποκουλτούρα, πέραν της ρέγκε και των συναφών ειδών. Το καταλαβαίνεις κυρίως και από την όλη εικόνα και το ύφος που αποπνέει ο καθένας.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot » 30 Δεκ 2023, 19:34

Πτολεμαίος έγραψε:
30 Δεκ 2023, 19:23
GoBzi έγραψε:
Πτολεμαίος έγραψε:
Ούτε έναν.

Μιλάμε για ξερατα.
Τι θέλω να πω.
Εσύ μπορείς να πάρεις στα σοβαρά έναν τύπο που έχει κάνει κρίκους (ή δεν ξέρω πως διαολο λέγονται) τους λωβούς των αυτιών και βλέπεις 2 σκυλίσια αυτιά με 1 τρύπα ίσα με διευρω στο καθένα;

Γιατί εγώ δεν μπορώ.
Και στα παπαρια μου αν θεωρούμαι ή αν είμαι μισαλλοδοξος.
Το τρύπημα αυτιών ήταν χαρακτηριστικό των ανθρώπων των μεσοαμερικανικών πολιτισμών (Αζτέκοι, Μάγιας, Ίνκας κλπ.)..
Στη σημερινή εποχή, είναι χαρακτηριστικό των νέων ανδρών να αφήνουν μούσι.. Αυτό μερικές δεκαετίες πιο πριν θα θεωρούνταν ένδειξη ότι το άτομο έχει αριστερές αντιλήψεις..
Η διάκριση των ατόμων με βάση χαρακτηριστικά στην εξωτερική τους εμφάνιση είναι η επιτομή της διάκρισης..

Άβαταρ μέλους
vag_el
Phorum.gr user: vag_el

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vag_el » 30 Δεκ 2023, 19:34

ΓΑΛΗ έγραψε:
30 Δεκ 2023, 19:29
vag_el έγραψε:
GoBzi έγραψε:

Αντι μήν έχοντας τι να κάνετε όλη μέρα να καθεστε να κατηγοριοποιείτε τους ανθρώπους ,βρείτε μια ευγενική δραστηριότητα.Λίγο γκολφ ,λίγο μποουλινγκ ,έστω σκι στο βουνό.
Και για να λέμε και την αλήθεια αυτά είναι τα παιδιά μας που φέραμε σ΄αυτόν τον κόσμο μή προνοώντας το οτιδήποτε γι αυτά.Δεχτείτε το ότι αντι να κάθονται να μας βρίζουν για την αχρηστία μας ,απλώς πίνουν μια μπίρα σ΄ενα παγκάκι .Οπως όλοι οι απλοί άνθρωποι που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.
Και μή μου πείτε ότι τα βάζουμε με τον καλό Καπιταλισμό γιατί δεν τον έφερα εγώ.Απλώς σήμερα είναι Σάββατο για κάποιους νεόπλουτους πολίτες ,καθούμενοι δίπλα στο τζάκι και πίνοντας το 15 χρονων ουίσκυ τους διαβάζοντας Economist.
Δηλαδή, τί ακριβώς πρέπει να προνοεί κάποιος για τα παιδιά που φέρνει στον κόσμο; Να τα εξασφαλίζει δια βίου;

Και βάσει ποιας λογικής μπορεί να βρίζει για αχρηστία ο κάθε τυπάκος αυτούς που δουλεύουν, ακόμη και για χαμηλούς μισθούς; Δεν κάθονται μόνον ανήλικα ή φοιτητές στα παγκάκια. Κάθονται και τύποι που απλώς δεν θέλουν να δουλέψουν, δεν είναι άστεγοι και αν βρεθεί και κάποιος να τους πληρώνει τις μπύρες, ρίχνουν κι ένα βρισίδι επειδή δεν μπορούνε να πίνουν μπουκάλες ουίσκυ και μια χαρά.
Mιας και περιμένεις έτοιμες απαντήσεις ,αντί να καθήσεις να σκεφτεις απο μόνη σου (κοτζάμ γυναικα με παιδιά) ,τι θα χρειαζόντουσαν οι νεες γενιές για να καλοταξιδέψουν σ΄αυτή τη ζωή ,ρωτάς εμένα.
Θα σου πώς όμως
Απο μικρά παιδιά μπορεί κάποιος να τα νουθετήσει και να τους πεί για τα οφέλη της εργασίας και μάλιστα να τα βάλει να εργαστούν ωστε να αποκομίσουν το μέγιστο της αρετής της.Αντι να καθόμαστε τώρα και να λέμε -να κοίτα πως είναι αυτός/η - χωρίς να σκεφτούμε τι προβλήματα έχουν στη ζωή τους .Κρίμα ΓΑΛΗ γιατι σε είχα για σκεπτόμενο άνθρωπο
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός

Κ.Καρυωτάκης

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 30 Δεκ 2023, 19:39

vag_el έγραψε:
30 Δεκ 2023, 19:34
ΓΑΛΗ έγραψε:
vag_el έγραψε:

Mιας και περιμένεις έτοιμες απαντήσεις ,αντί να καθήσεις να σκεφτεις απο μόνη σου (κοτζάμ γυναικα με παιδιά) ,τι θα χρειαζόντουσαν οι νεες γενιές για να καλοταξιδέψουν σ΄αυτή τη ζωή ,ρωτάς εμένα.
Θα σου πώς όμως
Απο μικρά παιδιά μπορεί κάποιος να τα νουθετήσει και να τους πεί για τα οφέλη της εργασίας και μάλιστα να τα βάλει να εργαστούν ωστε να αποκομίσουν το μέγιστο της αρετής της.Αντι να καθόμαστε τώρα και να λέμε -να κοίτα πως είναι αυτός/η - χωρίς να σκεφτούμε τι προβλήματα έχουν στη ζωή τους .Κρίμα ΓΑΛΗ γιατι σε είχα για σκεπτόμενο άνθρωπο
Βαγγέλη, δηλαδή πιστεύεις πως ο φραπεζίτης και ο κάθε ζουρλαμένος εδώ μέσα μιλάει στα παιδιά του για τα οφέλη της εργασίας ή τους μαθαίνει πως τα αφεντικά τον θέλουν δούλο και πρέπει να "πολεμήσει" το σύστημα;

Άβαταρ μέλους
vag_el

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vag_el » 30 Δεκ 2023, 19:49

GoBzi έγραψε:
30 Δεκ 2023, 19:39
vag_el έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Θα σου πώς όμως
Βαγγέλη, δηλαδή πιστεύεις πως ο φραπεζίτης και ο κάθε ζουρλαμένος εδώ μέσα μιλάει στα παιδιά του για τα οφέλη της εργασίας ή τους μαθαίνει πως τα αφεντικά τον θέλουν δούλο και πρέπει να "πολεμήσει" το σύστημα;
Δεν έχει σημασία τι πιστεύω για τον Φραπεζίτη ή για τον οποιονδήποτε άλλον.Η γνώμη και άποψή μου θα είναι άκαιρη και άσκοπη,αφού δεν τους γνωρίζω εκ προοιμίου .Εχει σημασία όμως να καταλάβουμε πως όλες αυτές οι συμφορές που μας έχουν βρεί δεν γίνανε τυχαία.Τα παιδιά πλάθονται και μεγαλώνουν σύμφωνα με τις αρχές της οικογενείας.Σε γενικές γραμμές είμαστε η γενιά της Ντισκοτέκ ,των μπάρ,των κλαμπ,των τσιπουράδικων και τόσα άλλα που μόνον αυτά μείνανε ως εκπαίδευση και κουλτούρα.Τι παιδιά θα βγάλουμε στην κοινωνία ,αν όλη μας η ζωή είναι μια μπαρότσαρκα?

Κ.Καρυωτάκης

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 30 Δεκ 2023, 19:59

vag_el έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
vag_el έγραψε:

Θα σου πώς όμως
Επειδή υποθέτω ότι εσύ δεν έχεις παιδιά, πληροφοριακώς ενημερώνω ότι τα παιδιά "νουθετούνται" αναφορικά με τα οφέλη της εργασίας, ανάλογα με τις παροχές που έχουν από τους γονείς είτε εργάζονται είτε δεν εργάζονται, είτε συνεχίζουν με τριτοβάθμιες σπουδές, είτε όχι.

Τα οφέλη της εργασίας τα ξέρουν από πιτσιρίκια. Και αν το παιδί συνηθίσει στην ιδέα ότι οκ, δεν τρέχει και τίποτα αν δεν δουλέψω κι έχω σίγουρη στέγη, τροφή και χαρτζηλίκι όταν είμαι αραχτός γιατί σιγά μην πάω να δουλέψω οπουδήποτε για έναν ψωρομισθό, γονείς μου είναι στην τελική είναι υποχρέωση τους να με φροντίζουν κλπ κλπ κλπ το πράγμα δεν σώζεται με νουθεσίες.

Εννοώ ότι είναι άλλο ένα παιδί 15 ή 18 και άλλο ένα παιδί 25-30-35 που δεν μπήκε ποτέ στη διαδικασία να σκεφτεί τι προβλήματα δημιουργεί αυτό στους γονείς του. Για κάποιο λόγο ακόμη και εργαζόμενοι νέοι θεωρούν τις παροχές από το πατρικό ως ένα σταθερό δεδομένο και θεωρούν τον δικό ΤΟΥΣ μισθό ως προσωπικό χαρτζηλίκι. Σ' αυτό σαφώς φταίνε και οι γονείς. Ας πρόσεχαν. Αλλά ας πρόσεχαν και τα συγκεκριμένα "παιδιά" στην περίπτωση που βρεθούν στη φάση χωρίς πατρικό, γονείς και λοιπά σιγουράκια. Αυτά γιατί να τα λυπηθώ; Σε τί να τα νοιώσω; Τί τους χρωστάω στην τελική;

Με λίγα λόγια, εκτός από σκεπτόμενο είμαι και εργαζόμενο άτομο εδώ και πολλαααά χρόνια. Και έχω μάθει να πατάω στα δικά μου πόδια από τα 21. Βασικό. Αυτοί που απλώς σκέπτονται, θεωρώντας ότι επιτελούν κοινωνικό ή παραγωγικό έργο, δεν μ' ενδιαφέρουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Η φωνή της Αληθειας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Η φωνή της Αληθειας » 30 Δεκ 2023, 20:04

Να υποθέσω ότι η κοπελιά με τα ράστα πήγε στην συνέντευξη πριν την πρόσληψη περιποιημένη με τα μαλλιά χτενισμένα κανονικά;

Άβαταρ μέλους
vag_el

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vag_el » 30 Δεκ 2023, 20:20

ΓΑΛΗ έγραψε:
30 Δεκ 2023, 19:59
vag_el έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Θα σου πώς όμως
Επειδή υποθέτω ότι εσύ δεν έχεις παιδιά, πληροφοριακώς ενημερώνω ότι τα παιδιά "νουθετούνται" αναφορικά με τα οφέλη της εργασίας, ανάλογα με τις παροχές που έχουν από τους γονείς είτε εργάζονται είτε δεν εργάζονται, είτε συνεχίζουν με τριτοβάθμιες σπουδές, είτε όχι.

Τα οφέλη της εργασίας τα ξέρουν από πιτσιρίκια. Και αν το παιδί συνηθίσει στην ιδέα ότι οκ, δεν τρέχει και τίποτα αν δεν δουλέψω κι έχω σίγουρη στέγη, τροφή και χαρτζηλίκι όταν είμαι αραχτός γιατί σιγά μην πάω να δουλέψω οπουδήποτε για έναν ψωρομισθό, γονείς μου είναι στην τελική είναι υποχρέωση τους να με φροντίζουν κλπ κλπ κλπ το πράγμα δεν σώζεται με νουθεσίες.

Εννοώ ότι είναι άλλο ένα παιδί 15 ή 18 και άλλο ένα παιδί 25-30-35 που δεν μπήκε ποτέ στη διαδικασία να σκεφτεί τι προβλήματα δημιουργεί αυτό στους γονείς του. Για κάποιο λόγο ακόμη και εργαζόμενοι νέοι θεωρούν τις παροχές από το πατρικό ως ένα σταθερό δεδομένο και θεωρούν τον δικό ΤΟΥΣ μισθό ως προσωπικό χαρτζηλίκι. Σ' αυτό σαφώς φταίνε και οι γονείς. Ας πρόσεχαν. Αλλά ας πρόσεχαν και τα συγκεκριμένα "παιδιά" στην περίπτωση που βρεθούν στη φάση χωρίς πατρικό, γονείς και λοιπά σιγουράκια. Αυτά γιατί να τα λυπηθώ; Σε τί να τα νοιώσω; Τί τους χρωστάω στην τελική;

Με λίγα λόγια, εκτός από σκεπτόμενο είμαι και εργαζόμενο άτομο εδώ και πολλαααά χρόνια. Και έχω μάθει να πατάω στα δικά μου πόδια από τα 21. Βασικό.
Το γυρνάς σ΄εμένα.Εντάξει θα μιλήσω για μένα.
Υποθέτεις ,όπως τις περισσότερες φορές και γενικολογείς σε ότι πάρει το αυτί ή το μάτι σου.
Δεν ξέρω κατα πόσο είναι σωστό αυτό.
Το θέμα μα ς τωρα.Σπουδάζω απο 10 χρονών .Στα 20 μου και ενώ θα έπαιρνα το πτυχίο μου ξεκίνησα να εργάζομαι σε διαφορετική απο τη σχολή μου εργασία μόνο και μόνο για να μην ''τραβάω'' χαρτζηλίκια απο τον πατέρα μου.Παρ΄όλο που δεν το είχαμε ανάγκη ως οικογένεια,ήμασταν αρκετά ευκατάστατοι .Ηταν λόγοι ηθικής και παιδείας.Αργότερα εργάστηκα και σε μαγαζί με παπούτσια -ρουχα κτλ.Αυτά για μένα δεν γράφω άλλα ,το νήμα δεν μιλα για εμένα αλλά απλώς τα ανέφερα ως προς τον τρόπο σκέψχης για την εργασία.

Κοίταξε ,είναι μεγάλο το ζήτημα και έχει σαθρό έδαφος η συζήτηση αυτή,γιατι μπαίνει στην μέση η Νομική λύση του προβλήματος,καθώς και η λειτουργική.
Αμα δεν θέλεις ή βαριέσαι πιο απλά να νιώσεις κάτι μια συμπόνοια παρα έλκεσαι απο τις μεγάλες ποσότητες αδρεναλίνης που σου προσφέρει η υπαρξή σου ,να μη στο χαλάσω.
Για μένα τρώγωντας έρχεται η όρεξη.Είναι σημαντιικό να ΘΕΛΕΙΣ ,να ασχοληθείς με τα ευαίσθητα πράγματα και κυρίως ανθρώπους στη ζωή.Εγώ τους λυπάμαι πραγματικά και τους νιώθω ,γιατί δεν βρέθηκε κάποιος /α να τους προειδοποιήσει .Το να βρεθείς ξαφνικά μόνος και ξεκρέμαστος είναι τραγικό ,παρ΄όλο που (έτσι νομίζω) προσπαθούν κάποιοι να το υιοθετήσουν ως οικογενειακή γαλούχηση.Εγώ θεωρώ ότι απλώς βαριούνται και είναι αερόμυαλοι όσοι υιοθετούν τέτοιες πράξεις.?Εγκληματικό για τα παιδιά να έχεις τόσο αδιάφορους γονείς.

Κ.Καρυωτάκης

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 30 Δεκ 2023, 21:19

hellegennes έγραψε:
30 Δεκ 2023, 15:40
Juno έγραψε:
30 Δεκ 2023, 10:11
Σίγουρα απαγορεύεται να υπάρχει ήχος και στο video υπάρχει. Το ψάξαμε γιατί κάτι γριές στην πολυκατοικία ήθελαν να βάλουμε κάμερες.
Υποθέτω πως υπάρχουν περιορισμοί στο να εκθέτεις τον άλλον, δείχνοντάς τον.
Λάθος κάνεις και στα δύο. Η χρήση βίντεο σε δίκη επιτρέπεται μόνο για απόδειξη αθωότητας, δεν επιτρέπεται για οτιδήποτε άλλο, δεν είναι στοιχείο που μπορεί να κατατεθεί.
Όχι για απόδειξη ενοχής; Δεν ξέρω, ρωτώ.
Στην περίπτωση που γνωρίζω και έχει πάει δικαστικώς, όντως αυτός που ηχογράφησε καίει την άλλη και αυτό μου είχε μείνει, αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι, ταυτοχρόνως αθωώνει τον ίδιο οπότε τώρα δεν είμαι σίγουρη αν μπορείς να κάνεις χρήση μόνον για να αποδείξεις ενοχή.

hellegennes έγραψε:
30 Δεκ 2023, 15:40
Απαγορεύεται να υπάρχει ήχος σε CCTV που βρίσκεται σε δημόσιο χώρο, δεν απαγορεύεται να βιντεοσκοπείς ο ίδιος με ιδιωτικά μέσα κάποιον σε δημόσιο χώρο.
Απαγορεύεται να τον τραβάς παρά τη θέληση του ή χωρίς να το γνωρίζει και στη συνέχεια να δείχνεις το video εδώ και εκεί. Είναι ένας λόγος που μαζεύτηκαν τα κ*λ*παιδάκια που έκαναν "κοινωνικό πείραμα" στις στάσεις των λεωφορείων. Καιρό έχουμε να ακούσουμε νέα τους.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 30 Δεκ 2023, 21:25

Πλέριος έγραψε:
30 Δεκ 2023, 12:09
Feindflug έγραψε:
30 Δεκ 2023, 11:48
Πλέριος έγραψε:
30 Δεκ 2023, 11:37

εμενα εννοεις και πλενωμε καθε μερα αμυγδαλογαλο μου

και που εισαι, μη μου την βγαινεις ΓΑΛΗ τωρα, δεν ξερεις και ουτε θα μαθεις τι ειμαι
Είσαι ένας καθαρός, αμεσοδημοκρατικός γρίφος, τύπε

Εικόνα
οχι ρε αμυγδαλε, απλα δεν ειμαι φασιστικ απολιτικ
Άρα προσλαμβάνεις ένα παιδόφιλο τραβέλι για νηπιαγωγό;
Leporello έγραψε:
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.

Άβαταρ μέλους
Πλέριος
Phorum.gr user: aytos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πλέριος » 30 Δεκ 2023, 21:31

Juno έγραψε:
30 Δεκ 2023, 21:25
Πλέριος έγραψε:
30 Δεκ 2023, 12:09
Feindflug έγραψε:
30 Δεκ 2023, 11:48

Είσαι ένας καθαρός, αμεσοδημοκρατικός γρίφος, τύπε

Εικόνα
οχι ρε αμυγδαλε, απλα δεν ειμαι φασιστικ απολιτικ
Άρα προσλαμβάνεις ένα παιδόφιλο τραβέλι για νηπιαγωγό;
δε ξερω πως προκυπτει αυτο μεσα στο μυαλο (?) σου
εγω ξερω οτι δεν ψηφισα ποτε μου κομμα του οποιου ο τσηφις ειχε μπουρδελο

και μαντεψε, εκει γαμουσαν και ανηλικα και τραβελια

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 30 Δεκ 2023, 21:31

vag_el έγραψε:
30 Δεκ 2023, 19:49
GoBzi έγραψε:
30 Δεκ 2023, 19:39
vag_el έγραψε:

Θα σου πώς όμως
Δεν έχει σημασία τι πιστεύω για τον Φραπεζίτη ή για τον οποιονδήποτε άλλον.Η γνώμη και άποψή μου θα είναι άκαιρη και άσκοπη,αφού δεν τους γνωρίζω εκ προοιμίου .Εχει σημασία όμως να καταλάβουμε πως όλες αυτές οι συμφορές που μας έχουν βρεί δεν γίνανε τυχαία.Τα παιδιά πλάθονται και μεγαλώνουν σύμφωνα με τις αρχές της οικογενείας.Σε γενικές γραμμές είμαστε η γενιά της Ντισκοτέκ ,των μπάρ,των κλαμπ,των τσιπουράδικων και τόσα άλλα που μόνον αυτά μείνανε ως εκπαίδευση και κουλτούρα.Τι παιδιά θα βγάλουμε στην κοινωνία ,αν όλη μας η ζωή είναι μια μπαρότσαρκα?
Ποια όλη η ζωή ρε van-gel; Από πού προκύπτει ότι όσοι πήγαιναν και πηγαίνουν σε μπαρ, τσιπουράδικα ήταν/είναι ρεμάλια που απλώς καλοπέρναγαν χωρίς να νοιάζονται για τα παιδιά τους; Τα παιδιά επηρεάζονται πάντα από τις παρέες, τις τάσεις κάθε εποχής κλπ κλπ Και αυτό είναι το φυσικό. Το πόσο θα εξισορροπήσει αυτή τη φυσιολογικότητα η οικογένεια, επιβάλλοντας αμέσως ή εμμέσως κάποιο μέτρο, είναι άλλο θέμα. Ίσχυε στο παρελθόν, ισχύει και τώρα. Ούτως ή άλλως οι περισσότεροι επαναστατημένοι έφηβοι που έκαναν μαλακίες προέρχονται από οικογένειες που ήταν πολύ καταπιεστικές ή πολύ αντιαυταρχικές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 30 Δεκ 2023, 21:36

Feindflug έγραψε:
30 Δεκ 2023, 11:30
Άσε, δικιά μου, όλα αυτά που λες ήταν κάποτε στο Τέξας.

Από την χθεσινή μου έξοδο σε πάρτυ μαγαζιού για ένα ιδιαίτερο συγκρότημα, κατάλαβα ότι οι νέοι πλέον ντύνονται απλά και βασικά. Δεν μπορείς να καταλάβεις πλέον ποιος ακούει πανκ, ποιος black metal, ποιος gangsta rap, ποιος Οικονομόπουλο, ποιος βλάχικα... Όλοι το ίδιο πάνω κάτω.
...
Το έχω δει και αναρωτιέμαι, τι φταίει;
Μήπως δεν έχουν λεφτά και φοράνε ό,τι βρουν;
Μήπως οι ινφλουένσερς τους έχουν περάσει με φωτογραφίες, ότι σε μία παρέα ο καθένας πρέπει να έχει διαφορετικό στυλ και έτσι δίνουν ενδιαφέρουσα, συνολική εικόνα;
Ή πάνε παντού, ακόμα και σε άσχετα για αυτούς μέρη, "για την εμπειρία";
Στη Rebound όταν (σπανίως) έμπαινε κανένα σκυλί από το μαγαζί του πλανητάρχη δίπλα, λέγαμε "ήρθε η θυσία, αρχίζουμε την τελετή".

Feindflug έγραψε:
...
Παλιά πήγαινες σε ένα μαγαζί και ήξερες τι φάση είναι ο καθένας από το στυλ. Και ο παράταιρος ξεχώριζε σαν την μύγα μες στο γάλα. Τώρα θα δεις τζιβάτους στην όπερα και φοκοφίκους σε αφιέρωμα slayer.
...
Ειδικά αυτούς δεν τους δέρνουν οι υπόλοιποι; Εγώ έτσι ήξερα ότι γίνεται.

Feindflug έγραψε:
...
Ήμουν και είμαι φαν της σκληρής πόρτας σε όλα τα μαγαζιά. Το κάθε μαγαζί θέλει να έχει το δικό του ύφος, πελατεία και κόσμο. Δεν θα πας με τα καρφιά στο πέτσινο και τις μπότες στο Noah, ούτε με τα σκαρπίνια στο Hellfest. Αυτό έχει προέκταση και σε άλλα καταστήματα. Μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις και αυτά τα "εγώ θέλω να κάνει ο άλλος την δουλειά του και δεν με νοιάζει η εμφάνιση" ισχύουν σε πόστα που δεν έχουν επαφή με κόσμο, και όχι πάντα.
Συμφωνώ 99,5%.
Διαφωνώ με το σκαρπίνι στο Hellfest. Άστον να περπατήσει μερικά χιλιόμετρα ξυπόλυτος για να πάει στο κρεβατάκι του και θα μάθει.

Feindflug έγραψε:
...
Αν η ιδιοκτήτρια πιστεύει ότι η πωλήτρια με αυτήν της την απόφαση, δεν ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία και το πελατολόγιο του καταστήματος, καλά έκανε. Αν η δεύτερη, θεωρεί τον εαυτό της αδικημένο ας κάνει την ανάλογη καταγγελία.
Δεν ξέρει. Στη χώρα της βγάζουν τις ματσέτες για τέτοιον λόγο.
Leporello έγραψε:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών