Ναι, έτσι λέει ο νόμος. Δύναται ειααγγελέας να κάνει αποδεκτό βίντεο ως μέσο σε κακουργηματικές πράξεις, εφόσον είναι το μοναδικό αποδεικτικό στοιχείο και εφόσον συντρέχουν διάφορες ουσιώδεις συμπτώσεις που έχουν να κάνουν πρωτίστως με την βεβαιότητα της ταυτοποίησης.Otto Weininger έγραψε: ↑31 Δεκ 2023, 01:19δηλαδή θα σε καταγράψει η κάμερα μέσα στο φαρμακείο μου να με μαχαιρώνεις πχ και δε θα γίνει αποδεκτό ως στοιχείο ενοχής. Οκ.hellegennes έγραψε: ↑30 Δεκ 2023, 23:07
Όχι, θεωρείται μη αποδεκτό στοιχείο κατάθεσης. Δεν λαμβάνεται υπόψη. Επιτρέπεται η κατάθεση βίντεο μόνο αν αφορά απόδειξη αθωότητας.
Στοχοποίηση επιχειρηματία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Στοχοποίηση επιχειρηματία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Σε περίπτωση κλοπής του πατινιού του γιου μου σε κατάστημα, χρησιμοποίησα το επιχείρημα "αν δεν μου βρείτε το πατίνι, έχετε κάμερες και θα πω στην αστυνομία να τις επικαλεστεί". Σε ένα λεπτό βρέθηκε το κλαπέν.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Για το πόσο σημαντικό είναι να υπήρχαν προσυμφωνημένα, το λέω κι εγώ, αν πρόσεξες. Αναλυτική περιγραφή όμως δύσκολο να υπάρχει σε τέτοιες περιπτώσεις, μην το τραβάμε κι απ' τα μαλλιά λέγοντας ό,τι να 'ναι από τον καναπέ μας. Ένα "ευπρεπώς ενδεδυμένοι" και "να μην ζέχνουν" φτάνει, σιγά μην κάτσει να προβλέψει ο άλλος όλες τις περιπτώσεις και υποπεριπτώσεις και να συντάξει κανένα συμβόλαιο-τόμο εγκυκπλοπαίδειας.Οργισμένος έγραψε: ↑31 Δεκ 2023, 00:31Ta πραγματα ειναι απλα. ΑΝ αναφερεται σε ορο το εργασιακου συμβολαιου ντρεσκοουντ και ευπρεπης εμφανιση κτλ τοτε εχει ενα καποιο ποηντ η εργοδοτρια που και παλι ειναι συζητησιμο. Αν δεν υπαρχει τετοιος ορος στο συμβολαιο τοτε ειναι φαουλ η εργοδοτρια και η εργαζομενη οφειλει με κρατικα εξοδα να τη συρει στα δικαστηρια. Δεν ειναι ρατσισμος η απαιτηση κυριλε εμφανισης εν ωρα εργασιας αλλα σιγουρα ειναι ενα θεμα που κατεμε ειναι καραγκιοζιλικι και υποκρισια.Isildur έγραψε: ↑29 Δεκ 2023, 19:28Κοίτα, σε εμπορικό κατάστημα κι αν δεν υπήρχε κάποιο dress code που να αποδέχτηκε η εργαζόμενη πριν πιάσει δουλειά, είναι μαλακία της εργοδότριας που το έκανε θέμα και την απέλυσε. Πιο πολύ επειδή κάτι τέτοια τροφοδοτούν αυτού του είδους αντιδράσεις, παρά για κάτι άλλο. Σε τελική ανάλυση, δικό της το μαχαίρι δικό της και το καρπούζι. Αποζημιώνει και απολύει, δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να το δικαιολογήσει κιόλας, θα μπορούσε να την απολύσει επειδή... έτσι, χωρίς καν λόγο.Otto Weininger έγραψε: ↑29 Δεκ 2023, 19:05Η εν λόγω επιχειρηματίας, προσέλαβε μια υπάλληλο. Έτυχε να είναι μαύρη. Όταν έκανε τα μαλλιά της ραστα προφανώς της είπε να τα αλλάξει γιατί δεν ταιριάζει με το ύφος του μαγαζιού.
Αρνήθηκε και την απέλυσε.
Πήγε λοιπόν με την φαμελιά να παίξουν το χαρτί του ρατσισμού (λες και όταν την προσέλαβε δεν ήταν μαύρη ξέρω γω). Ταυτόχρονα βιντεοσκοπουν (με ήχο μάλιστα) και στοχοποιούν το μαγαζί.
Αριστερά σιχαματα.
Αν βέβαια ήταν υγειονομικού ενδιαφέροντος το κατάστημα, καλό θα ήταν να μπορεί να την(τον) σουτάρει όχι απλά χωρίς αιτιολόγηση, αλλά και χωρίς αποζημίωση.
Μονο με αναλυτικη και περιγραφικη απαιτηση εμφανισης σε ορο του συμβολαιου προσληψης θα μπορουσα να δικαιολογησω την απολυση.
Αν δηλαδή εγώ πάω στη δουλειά μου με σκατά πασσαλειμένα στα μαλλιά, είμαι ΟΚ επειδή δεν το γράφει ξεκάθαρα η όποια σύμβαση έχω υπογράψει; Και δεν είναι τυχαίο αυτό που λέω εδώ, ούτε και όσο υπερβολή φαίνεται με την πρώτη ματιά. Δεν απέχει και πολύ από τα ράστα...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

.
Απόφαση του Αρείου Πάγου για την χρήση βίντεο και φωτό στο δικαστήριο
Πότε μπορεί να λαμβάνεται υπόψη υλικό από κάμερα για την καταδίκη κατηγορουμένου; (ΑΠ 254/2021)
.
Απόφαση του Αρείου Πάγου για την χρήση βίντεο και φωτό στο δικαστήριο
Πότε μπορεί να λαμβάνεται υπόψη υλικό από κάμερα για την καταδίκη κατηγορουμένου; (ΑΠ 254/2021)
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λοξίας την 31 Δεκ 2023, 09:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το κάνουν εταιρείες και πολυεθνικές που έχουν εργασιακό ντρεσκόντ, πουχού αεροπορικές εταιρείες, καζίνο κλπ. Φαντάσου, ας πούμε, να θέλει να πηγαίνει στη δουλειά ένας τραπεζικός υπάλληλος με κοντοπαντέλονο και σαγιονάρες.
Εν προκειμένω, το πράγμα είναι πιο απλό, η τύπισσα έχει ένα μαγαζί ένδυσης οπότε είναι μάλλον αυτονόητο ότι δεν πρέπει να ζέχνουν τα κεφάλια των πωλητριών. Τα περί ρατσισμού είναι για τον Μπέο, μαύρη ήταν η πωλήτρια όταν την προσέλαβε, μαύρη κι όταν την απέλυσε.
ε ρε τι τραβάει η μαύρη
οταν την προσελαβε δεν ηταν ρατσιστρια. μετα εγινε.Fata_Morgana έγραψε: ↑30 Δεκ 2023, 16:14Δηλαδή θα μπει κάποια να ψωνίσει και θα πει ααα αυτή έχει ραστα. Φεύγω. Τι μαλακίες. Και λέει μετά δεν είναι ρατσιστικό. Σαφέστατα και είναι.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Η ισχυρογνωμοσυνη σου είναι παροιμιώδης και σε κάνει να φαίνεσαι γραφικός.hellegennes έγραψε: ↑31 Δεκ 2023, 00:03Σόρι, αλλά αυτό δεν είναι βιντεοσκόπηση, είναι δημοσίευση ατομικών δεδομένων και στοχοποίηση. Δεν δικάστηκε γιατί τον βιντεοσκόπησε χωρίς την άδειά του.
Η δημοσίευση της πινακίδας του αυτοκινήτου είναι δημοσίευση ατομικών δεδομένων και στοχοποίηση, ενώ η δημοσίευση της μούρης του άλλου που μιλά και το σχόλιο ότι είναι ρατσιστής και η επιχείρηση βρίσκεται στο Χ μέρος, δεν είναι. Οk.
Όλα αυτά χθες, μετά τα μεσάνυχτα, αρκεί να πεις την τελευταία λέξη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 31 Δεκ 2023, 10:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ναι, τι; γω με τα βατραχοπεδιλα παραμασχαλα παω στη δουλεια πολλες φορες.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
- Fata_Morgana
Όχι. Προσέλαβε μια μαύρη για να μην τη πουν ρατσίστρια. Οταν η μαύρη έβγαλε τη κουλτούρα της μαύρης η λευκή δεν άντεξε. Την απέλυσε.Ασέβαστος έγραψε: ↑31 Δεκ 2023, 10:21οταν την προσελαβε δεν ηταν ρατσιστρια. μετα εγινε.Fata_Morgana έγραψε: ↑30 Δεκ 2023, 16:14Δηλαδή θα μπει κάποια να ψωνίσει και θα πει ααα αυτή έχει ραστα. Φεύγω. Τι μαλακίες. Και λέει μετά δεν είναι ρατσιστικό. Σαφέστατα και είναι.
Τζαμαϊκανή είναι η ρασταφάρι;Fata_Morgana έγραψε: ↑31 Δεκ 2023, 10:23Όχι. Προσέλαβε μια μαύρη για να μην τη πουν ρατσίστρια. Οταν η μαύρη έβγαλε τη κουλτούρα της μαύρης η λευκή δεν άντεξε. Την απέλυσε.Ασέβαστος έγραψε: ↑31 Δεκ 2023, 10:21οταν την προσελαβε δεν ηταν ρατσιστρια. μετα εγινε.Fata_Morgana έγραψε: ↑30 Δεκ 2023, 16:14Δηλαδή θα μπει κάποια να ψωνίσει και θα πει ααα αυτή έχει ραστα. Φεύγω. Τι μαλακίες. Και λέει μετά δεν είναι ρατσιστικό. Σαφέστατα και είναι.
Έλα ρε συ Νάιδα, μην ψάχνεις να βρεις γωνία στο τάληρο, δεν παίζει θέμα ρατσισμού εδώ, θέμα υγιεινής παίζει.
- Fata_Morgana
Εννοείς ότι όσοι έχουν ράστα ειναι βρώμικοι;Ναύτης έγραψε: ↑31 Δεκ 2023, 10:26Τζαμαϊκανή είναι η ρασταφάρι;Fata_Morgana έγραψε: ↑31 Δεκ 2023, 10:23Όχι. Προσέλαβε μια μαύρη για να μην τη πουν ρατσίστρια. Οταν η μαύρη έβγαλε τη κουλτούρα της μαύρης η λευκή δεν άντεξε. Την απέλυσε.
Έλα ρε συ Νάιδα, μην ψάχνεις να βρεις γωνία στο τάληρο, δεν παίζει θέμα ρατσισμού εδώ, θέμα υγιεινής παίζει.
Ναι, αλλά σκέψου να πήγαινες φορώντας κουλούρα και μπρατσάκια, όσο να πεις θα δημιουργείτο μια δικαιολογημένη ανησυχία στους επιβάτες και υποθέτω ότι δεν θα το εκτιμούσε ιδιαιτέρως το αφεντικό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στοχοποίηση εργαζομενου απο την ΑΡΔ Μπαγια Αντωνοπουλου.
από Μαδουραίος » 15 Οκτ 2024, 10:27 » σε Κοινωνικά θέματα - 40 Απαντήσεις
- 811 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
16 Οκτ 2024, 13:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μητσοτάκης στο τικ τοκ με νεαρό επιχειρηματία
από Kauldron » 07 Ιουν 2023, 23:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 7 Απαντήσεις
- 528 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Feindflug
08 Ιουν 2023, 07:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στοχοποίηση του δημοσιογράφου Χρήστου Αβραμίδη από κυβερνητικό εκπρόσωπο
από Ληστοσυμμορίτης » 20 Φεβ 2025, 18:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 112 Απαντήσεις
- 2454 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
12 Απρ 2025, 18:43
-
-
-
Νέα δημοσίευση Άγριος ξυλοδαρμός εργαζομένου από επιχειρηματία .ΠΟΥ ;;; ............ στη Ρόδο
από Frappezitis » 04 Ιούλ 2023, 06:09 » σε Κοινωνικά θέματα - 17 Απαντήσεις
- 680 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
06 Ιούλ 2023, 22:44
-