Ποια είναι η ερώτηση; όταν κάποιος έχει να λούσει το μαλλί του για εβδομάδες, εάν θεωρείτε βρωμιάρης;Fata_Morgana έγραψε: ↑31 Δεκ 2023, 15:4050 φορές σε ρώτησα μαρή ΓΑΛΗ. Η τύπισσα εδώ, θεωρείται βρωμύλω;SpoilerShow
[img]https://i.postimg.cc/d14JWzXL/71y7 ... .jpg[/img]
Στοχοποίηση επιχειρηματία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Στοχοποίηση επιχειρηματία.
- Dwarven Blacksmith
Αφού έχουμε το βίντεο όπου δεν αναφέρει κάποια μυρωδιά. Λέει ότι το ΘΕΩΡΕΙ πιο βρώμικο. Άρα ορθά εστιάζουμε.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Δεκ 2023, 15:57Δεν σημαίνει επίσης ότι είναι καθαρό.
Μπορεί να βρωμάει το μαλλί, τα ρούχα, το οτιδήποτε του οποιουδήποτε.
Απλώς εδώ, όλοι εστίασαν στο ότι η τύπισσα ήταν μαύρη και το απέδωσαν σε ρατσιστική συμπεριφορά εναντίον των μαύρων. Μια ζωή η ίδια πονεμένηιστορία, που έχει καταντήσει ανέκδοτο.

- Οργισμένος
Ραστα μαλλι δεν σημαινει βρωμικο μαλλι αρα η δικαιολογια αυτη για απολυση ειναι υποπτη.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Δεκ 2023, 15:57Δεν σημαίνει επίσης ότι είναι καθαρό.
Απλώς εδώ, όλοι εστίασαν στο ότι η τύπισσα ήταν μαύρη και το απέδωσαν σε ρατσιστική συμπεριφορά εναντίον των μαύρων. Μια ζωή η ίδια πονεμένηιστορία, που έχει καταντήσει ανέκδοτο.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Ιδέα δεν έχετε σε τί ακριβώς εστιάζετε.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑31 Δεκ 2023, 16:02Αφού έχουμε το βίντεο όπου δεν αναφέρει κάποια μυρωδιά. Λέει ότι το ΘΕΩΡΕΙ πιο βρώμικο. Άρα ορθά εστιάζουμε.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Δεκ 2023, 15:57Δεν σημαίνει επίσης ότι είναι καθαρό.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Ωραία, πάμε άλλη μια. Η τύπισσα στη φωτό με τα εξτέ θεωρείται καθαρή;GoBzi έγραψε: ↑31 Δεκ 2023, 15:59Ποια είναι η ερώτηση; όταν κάποιος έχει να λούσει το μαλλί του για εβδομάδες, εάν θεωρείτε βρωμιάρης;Fata_Morgana έγραψε: ↑31 Δεκ 2023, 15:4050 φορές σε ρώτησα μαρή ΓΑΛΗ. Η τύπισσα εδώ, θεωρείται βρωμύλω;SpoilerShow
Δεν έχω ιδέα πως δουλεύουν τα εξτέ για αυτό και ρωτάω. Έχω δει κάποια να βγαίνουν, υπάρχουν και μόνιμα; Εάν είναι μόνιμα και δεν τα λούζει για να μην χαλάσουν τότε είναι βρωμιάρα.Fata_Morgana έγραψε: ↑31 Δεκ 2023, 16:05Ωραία, πάμε άλλη μια. Η τύπισσα στη φωτό με τα εξτέ θεωρείται καθαρή;GoBzi έγραψε: ↑31 Δεκ 2023, 15:59Ποια είναι η ερώτηση; όταν κάποιος έχει να λούσει το μαλλί του για εβδομάδες, εάν θεωρείτε βρωμιάρης;Fata_Morgana έγραψε: ↑31 Δεκ 2023, 15:4050 φορές σε ρώτησα μαρή ΓΑΛΗ. Η τύπισσα εδώ, θεωρείται βρωμύλω;SpoilerShow
- hellegennes
Εξαρτάται τι εννοείς στοχοποίηση. Αν δημοσιεύσεις την φωτογραφία κάποιου ή/και το μαγαζί του και συμπεριλάβεις αρνητικά και επιθετικά σχόλια, όπως "αυτός μου έκανε το Χ, εδώ η φάτσα του και εδώ το μαγαζί του", τότε φυσικά και είναι μηνύσιμο, όχι όμως για την ίδια την δημοσίευση της φωτογραφίας αλλά για την δυσφήμιση και πιθανή παραίνεση σε βία.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Δεκ 2023, 15:51To θέτεις πολύ γενικά.Το να χρησιμοποιείται η φωτογράφιση/βιντεοσκόπηση ενός ιδιωτικού "δημόσιου" χώρου και προσώπων ξεκάθαρα για στοχοποίηση και όχι καλλιτεχνικούς ή τουριστικούς λόγους, τί ακριβώς είναι;
Θεμιτό ή όχι; Γιατί είναι τελείως τρελλό το να θολώνονται οι εικόνες ανθρώπων που συλλήφθηκαν επ' αυτοφώρω για να μη "στιγματιστούν" και να πλασάρονται στο χαλαρό από τον κάθε παπάρα στοιχεία ανθρώπων, που δεν τους έχει απαγγελθεί καν κατηγορία για κάποιο συγκεκριμένο αδίκημα.
Αυτό απλώς συνεχίζει να λειτουργεί στο χαλαρό, επειδή συνεχίζουν να είναι χαδάκια οι ποινές για τον κάθε συκοφάντη.
Και από τις πιο γελοίες και κακομοιρέικες εκφράσεις των σοσιαλμήντια είναι κάτι τσόλια των σοσιαλμήντια που βρέχουν βρακάκια και αρχίζουν την κλάψα για στιγματισμούς όταν εκτίθεται η δική τους φατσούλα και τα δικά τους προσωπικά τους στοιχεία.
Κατά τα άλλα είναι δημόσιες πληροφορίες πού βρίσκεται το μαγαζί μου π.χ., δεν είναι κάποια μυστική πληροφορία που λαμβάνεις αν μπεις σε κάποιο κλαμπ ούτε το μαγαζί μου είναι αόρατο στους μη γνώστες, όπως η πλατφόρμα 9 και 3/4.
Αν πεις "αυτή είναι η Χ, έχει το μαγαζί της εκεί και έχει άψογη εξυπηρέτηση" επιτρέπεται να το δημοσιεύσεις με φωτογραφία και βίντεο στα σόσιαλ χωρίς την συναίνεσή της;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ναι! Βέβαια το δικαστήριο θα εξαντλήσει όλα τα άλλα στοιχεία προτού αναγκαστεί να καταθέσει αυτό το βίντεο, αλλά γενικά ναι.
Ακόμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να οδηγηθεί η αστυνομία σε σύλληψη ατόμου ή και στην προανάκριση με απλή αναφορά ή ακόμα και επίδειξη του βίντεο στον κατηγορούμενο.
Δεν είναι ότι το βίντεο, ακόμη κι αν είναι σε ιδιωτικό χώρο, είναι τελείως άχρηστο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Θα επαναλάβω ότι ράστα μαλλί δεν σημαίνει και καθαρό μαλλί. Παίζει αντίρρηση σ' αυτό;Οργισμένος έγραψε: ↑31 Δεκ 2023, 16:03Ραστα μαλλι δεν σημαινει βρωμικο μαλλι αρα η δικαιολογια αυτη για απολυση ειναι υποπτη.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Δεκ 2023, 15:57Δεν σημαίνει επίσης ότι είναι καθαρό.
Και επειδή ΔΕΝ παίζει, κράτησε τα "άρα" και τις "υποψίες" για το δικό σου πολιτισμικό μπακγκράουντ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Δε βγαίνουν φυσικά. Είναι με κόλλα και κρατάνε κάποιο διάστημα. Μπορεί να λουστεί (οπως αντίστοιχα μπορεί να λουστεί και το ράστα μαλλί ως ένα σημείο και συντηρητικά μετά με διαφορα προϊόντα).Θα την απέλυε ποτέ η εργοδότης της επειδή έχει εξτέ με πρόφαση ότι είναι βρώμικη; τίμια απάντηση ε.GoBzi έγραψε: ↑31 Δεκ 2023, 16:07Δεν έχω ιδέα πως δουλεύουν τα εξτέ για αυτό και ρωτάω. Έχω δει κάποια να βγαίνουν, υπάρχουν και μόνιμα; Εάν είναι μόνιμα και δεν τα λούζει για να μην χαλάσουν τότε είναι βρωμιάρα.Fata_Morgana έγραψε: ↑31 Δεκ 2023, 16:05Ωραία, πάμε άλλη μια. Η τύπισσα στη φωτό με τα εξτέ θεωρείται καθαρή;
Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, δεν ξέρουμε αν η απολυμένη είναι βρωμιάρα, καθαρή ή κάτι ενδιάμεσο.
Και στην πραγματικότητα δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία. Σημασία έχει αν οι πελάτες του συγκεκριμένου καταστήματος, κατά την εκτίμηση της ιδιοκτήτριας (δεν υπάρχει ασφαλής τρόπος να ξέρεις τι ισχύει στην πράξη), απωθούνται ή όχι από την εμφάνιση της υπαλλήλου. Αυτό θα είναι το κριτήριο. Πως θέλει το μαγαζί του και το προσωπικό του ο ιδιοκτήτης και πως φαντάζεται ότι πρέπει να είναι αυτά για να προσελκύσει το κοινό που επιθυμεί. Σε κατάστημα με νεανικό κοινό και μοντέρνα ρούχα μια χαρά θα μπορούσε να δουλέψει η κοπέλα με τα ράστα. Σε κάποια άλλα θα φάει πόρτα μόλις τη δουν ανεξαρτήτως του αν είναι καθαρή ή όχι.
Συμφωνώ με αυτούς που λένε πως τέτοια ζητήματα καλό είναι να συμφωνούνται και να διευκρινίζονται πριν την πρόσληψη. Ωστόσο ο Isildur έχει δίκιο. Εκτός αν πρόκειται για κάποια βιομηχανία τροφίμων ή κάποιο φαρμακευτικό εργαστήριο ή κάτι παρόμοιο, κανείς δεν πρόκειται σε κατάστημα ρούχων να έχει σύμβαση με τόσο εξειδικευμένους όρους που να αφορούν την κόμμωση των υπαλλήλων. Θα έχει κάτι γενικό για την εμφάνισή τους και θα προκύπτουν τέτοια θέματα, κάθε φορά που ο υπάλληλος αποφασίζει να δοκιμάσει κάτι.
Τα περί ρατσισμού μου φαίνονται τελείως αστεία. Η ιδιοκτήτρια μπορεί να είναι ρατσίστρια ή όχι αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με το αν υποδέχεται υπάλληλο με ράστα. Έγραψε ο Dwarven αν θυμάμαι καλά, ότι αυτό το χτένισμα είναι χαρακτηριστικό των έγχρωμων και ως εκ τούτου υποβόσκει ρατσισμός στην απόφαση για απόλυση. Δεν συμφωνώ. Είναι σα να έχω σουβλατζίδικο και επειδή δεν σερβίρω ρύζι να μου λέτε ότι το κάνω επειδή είμαι ρατσιστής με τους Κινέζους. Είναι άσχετα πράγματα αυτά. Η ιδιοκτήτρια δεν μοιάζει ότι θα ανεχόταν τα ράστα αν τα έκανε λευκή υπάλληλός της.
Κάποια πράγματα λειτουργούν ως σύμβολα, είτε θέλουμε, είτε όχι. Άμεσα. Φέραν στο super market της περιοχής υπάλληλο στα τυριά που είναι γεμάτος τατουάζ. Θύμιζε μεξικανό βαρυποινίτη από αμερικάνικη ταινία. Κοντοστάθηκα και είπα "σαχλαμάρες, ξεκόλλα, αυτός μπορεί να είναι καθαρότερος από τους άλλους". Ωστόσο δεν θα το πουν όλοι οι πελάτες αυτό και κάποιοι δεν θα αγοράσουν. Το σύμβολο είναι εκεί, έχει λειτουργήσει και μπορεί να μην κάνεις το επόμενο βήμα να ξεπεράσεις τις προκαταλήψεις σου. Μπορεί αν είχα υγειονομικό κατάστημα να μην τον έπαιρνα για υπάλληλο για αυτό κυρίως τον λόγο.
Συμφωνώ και με τον gassim και με άλλους φίλους που έγραψαν ότι είναι υπερβολικό να χάνεις τη δουλειά σου για τέτοιο λόγο. Προσωπικά αν είχα δική μου επιχείρηση, θα έδινα ένα εύλογο χρονικό διάστημα κάποιων εβδομάδων, και θα ζητούσα μετά να επανέλθει με ένα άλλο χτένισμα εξηγώντας ότι εγώ προσωπικά μπορεί να μην έχω θέμα αλλά πιθανολογώ ότι θα έχουν κάποιοι πελάτες. Και πιστεύω πως και ο/η υπάλληλος θα έπρεπε να δείξει από την μεριά της καλή διάθεση, ειδικά αν κατά τα άλλα με θεωρούσε σωστό στις υποχρεώσεις μου απέναντί του.
Δεν ξέρω τι θα έκανε ο καθένας. Εαν έζεχνε σε πόστο που έχεις επαφή με πελάτες εγώ θα την έδιωχνα.Fata_Morgana έγραψε: ↑31 Δεκ 2023, 16:16Δε βγαίνουν φυσικά. Είναι με κόλλα και κρατάνε κάποιο διάστημα. Μπορεί να λουστεί (οπως αντίστοιχα μπορεί να λουστεί και το ράστα μαλλί ως ένα σημείο και συντηρητικά μετά με διαφορα προϊόντα).Θα την απέλυε ποτέ η εργοδότης της επειδή έχει εξτέ με πρόφαση ότι είναι βρώμικη; τίμια απάντηση ε.GoBzi έγραψε: ↑31 Δεκ 2023, 16:07Δεν έχω ιδέα πως δουλεύουν τα εξτέ για αυτό και ρωτάω. Έχω δει κάποια να βγαίνουν, υπάρχουν και μόνιμα; Εάν είναι μόνιμα και δεν τα λούζει για να μην χαλάσουν τότε είναι βρωμιάρα.Fata_Morgana έγραψε: ↑31 Δεκ 2023, 16:05
Ωραία, πάμε άλλη μια. Η τύπισσα στη φωτό με τα εξτέ θεωρείται καθαρή;

- hellegennes
Κι αν η πελατεία του μαγαζιού απωθείται επειδή είναι μαύρη; Το οποίο είναι legit, μπορεί η πελατεία του μαγαζιού να είναι ρατσιστές. Να την απολύσει με την ίδια λογική;ST48410 έγραψε: ↑31 Δεκ 2023, 16:17Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, δεν ξέρουμε αν η απολυμένη είναι βρωμιάρα, καθαρή ή κάτι ενδιάμεσο.
Και στην πραγματικότητα δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία. Σημασία έχει αν οι πελάτες του συγκεκριμένου καταστήματος, κατά την εκτίμηση της ιδιοκτήτριας (δεν υπάρχει ασφαλής τρόπος να ξέρεις τι ισχύει στην πράξη), απωθούνται ή όχι από την εμφάνιση της υπαλλήλου. Αυτό θα είναι το κριτήριο. Πως θέλει το μαγαζί του και το προσωπικό του ο ιδιοκτήτης και πως φαντάζεται ότι πρέπει να είναι αυτά για να προσελκύσει το κοινό που επιθυμεί. Σε κατάστημα με νεανικό κοινό και μοντέρνα ρούχα μια χαρά θα μπορούσε να δουλέψει η κοπέλα με τα ράστα. Σε κάποια άλλα θα φάει πόρτα μόλις τη δουν ανεξαρτήτως του αν είναι καθαρή ή όχι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σαφώς και δεν βγαίνουν τα εξτέ γιατί είναι ανακατεμένα με τα φυσικά μαλλιά. Και θα επαναλάβω ότι ακόμη και το φέικ λούσιμο για τις ράστα κομμώσεις θέλει ώρες για να γίνει σωστά. Ε, όποιος θεωρεί λογικό ότι τις ώρες και το κόστος προϊόντων που ξοδεύει μία τύπισσα, που θέλει να το παίξει χάι σελέμπριτυ, μοντέλο, γιουτιουμπίστα κλπ (γιατί αυτό είναι η δουλειά της) για να διατηρήσει τη ράστα, είναι το ίδιο για μια κοπελιά που δουλεύει περισσότερες ώρες καθημερινώς για να βγάλει το βασικό, τί να πω; Αν δουλεύει για να βγάζει τα έξοδα του έθνικ στοιχείου που την εκφράζει ως επαγγελματία, μπορεί να βγάλει περισσότερα σε κάποιο πιο συμβατό πολιτισμικά περιβάλλον. Αδικείται ως πωλήτρια σε μικροαστικό μαγαζί κυρπαντελήδων.GoBzi έγραψε: ↑31 Δεκ 2023, 16:07Δεν έχω ιδέα πως δουλεύουν τα εξτέ για αυτό και ρωτάω. Έχω δει κάποια να βγαίνουν, υπάρχουν και μόνιμα; Εάν είναι μόνιμα και δεν τα λούζει για να μην χαλάσουν τότε είναι βρωμιάρα.Fata_Morgana έγραψε: ↑31 Δεκ 2023, 16:05Ωραία, πάμε άλλη μια. Η τύπισσα στη φωτό με τα εξτέ θεωρείται καθαρή;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
την απέλυσε γιατί ήταν μαλακισμένη.κάνει για λόγος?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στοχοποίηση εργαζομενου απο την ΑΡΔ Μπαγια Αντωνοπουλου.
από Μαδουραίος » 15 Οκτ 2024, 10:27 » σε Κοινωνικά θέματα - 40 Απαντήσεις
- 811 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
16 Οκτ 2024, 13:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μητσοτάκης στο τικ τοκ με νεαρό επιχειρηματία
από Kauldron » 07 Ιουν 2023, 23:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 7 Απαντήσεις
- 529 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Feindflug
08 Ιουν 2023, 07:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στοχοποίηση του δημοσιογράφου Χρήστου Αβραμίδη από κυβερνητικό εκπρόσωπο
από Ληστοσυμμορίτης » 20 Φεβ 2025, 18:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 112 Απαντήσεις
- 2457 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
12 Απρ 2025, 18:43
-
-
-
Νέα δημοσίευση Άγριος ξυλοδαρμός εργαζομένου από επιχειρηματία .ΠΟΥ ;;; ............ στη Ρόδο
από Frappezitis » 04 Ιούλ 2023, 06:09 » σε Κοινωνικά θέματα - 17 Απαντήσεις
- 682 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
06 Ιούλ 2023, 22:44
-