Δεν θεωρώ ότι θα έπρεπε να τίθεται θέμα απόλυσης επειδή δεν αρέσουν τα μαλλιά στον εργοδότη ή στους πελάτες. Είναι δυνατόν να δεις κάτι στη βιτρίνα να σ αρέσει, να μπεις να ψωνίσεις και να φύγεις επειδή η πωλήτρια έχει ράστα μαλλια και με αυτότο σκεπτικό να σε απολύσει η εργοδότρια; ότι είσαι βρώμικη; και να θεωρείται και νορμάλ; όντως τώρα;και θέλουμε να λεγόμαστε ευρωπαϊκή χώρα;ST48410 έγραψε: ↑31 Δεκ 2023, 16:17Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, δεν ξέρουμε αν η απολυμένη είναι βρωμιάρα, καθαρή ή κάτι ενδιάμεσο.
Και στην πραγματικότητα δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία. Σημασία έχει αν οι πελάτες του συγκεκριμένου καταστήματος, κατά την εκτίμηση της ιδιοκτήτριας (δεν υπάρχει ασφαλής τρόπος να ξέρεις τι ισχύει στην πράξη), απωθούνται ή όχι από την εμφάνιση της υπαλλήλου. Αυτό θα είναι το κριτήριο. Πως θέλει το μαγαζί του και το προσωπικό του ο ιδιοκτήτης και πως φαντάζεται ότι πρέπει να είναι αυτά για να προσελκύσει το κοινό που επιθυμεί. Σε κατάστημα με νεανικό κοινό και μοντέρνα ρούχα μια χαρά θα μπορούσε να δουλέψει η κοπέλα με τα ράστα. Σε κάποια άλλα θα φάει πόρτα μόλις τη δουν ανεξαρτήτως του αν είναι καθαρή ή όχι.
Συμφωνώ με αυτούς που λένε πως τέτοια ζητήματα καλό είναι να συμφωνούνται και να διευκρινίζονται πριν την πρόσληψη. Ωστόσο ο Isildur έχει δίκιο. Εκτός αν πρόκειται για κάποια βιομηχανία τροφίμων ή κάποιο φαρμακευτικό εργαστήριο ή κάτι παρόμοιο, κανείς δεν πρόκειται σε κατάστημα ρούχων να έχει σύμβαση με τόσο εξειδικευμένους όρους που να αφορούν την κόμμωση των υπαλλήλων. Θα έχει κάτι γενικό για την εμφάνισή τους και θα προκύπτουν τέτοια θέματα, κάθε φορά που ο υπάλληλος αποφασίζει να δοκιμάσει κάτι.
Τα περί ρατσισμού μου φαίνονται τελείως αστεία. Η ιδιοκτήτρια μπορεί να είναι ρατσίστρια ή όχι αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με το αν υποδέχεται υπάλληλο με ράστα. Έγραψε ο Dwarven αν θυμάμαι καλά, ότι αυτό το χτένισμα είναι χαρακτηριστικό των έγχρωμων και ως εκ τούτου υποβόσκει ρατσισμός στην απόφαση για απόλυση. Δεν συμφωνώ. Είναι σα να έχω σουβλατζίδικο και επειδή δεν σερβίρω ρύζι να μου λέτε ότι το κάνω επειδή είμαι ρατσιστής με τους Κινέζους. Είναι άσχετα πράγματα αυτά. Η ιδιοκτήτρια δεν μοιάζει ότι θα ανεχόταν τα ράστα αν τα έκανε λευκή υπάλληλός της.
Κάποια πράγματα λειτουργούν ως σύμβολα, είτε θέλουμε, είτε όχι. Άμεσα. Φέραν στο super market της περιοχής υπάλληλο στα τυριά που είναι γεμάτος τατουάζ. Θύμιζε μεξικανό βαρυποινίτη από αμερικάνικη ταινία. Κοντοστάθηκα και είπα "σαχλαμάρες, ξεκόλλα, αυτός μπορεί να είναι καθαρότερος από τους άλλους". Ωστόσο δεν θα το πουν όλοι οι πελάτες αυτό και κάποιοι δεν θα αγοράσουν. Το σύμβολο είναι εκεί, έχει λειτουργήσει και μπορεί να μην κάνεις το επόμενο βήμα να ξεπεράσεις τις προκαταλήψεις σου. Μπορεί αν είχα υγειονομικό κατάστημα να μην τον έπαιρνα για υπάλληλο για αυτό κυρίως τον λόγο.
Συμφωνώ και με τον gassim και με άλλους φίλους που έγραψαν ότι είναι υπερβολικό να χάνεις τη δουλειά σου για τέτοιο λόγο. Προσωπικά αν είχα δική μου επιχείρηση, θα έδινα ένα εύλογο χρονικό διάστημα κάποιων εβδομάδων, και θα ζητούσα μετά να επανέλθει με ένα άλλο χτένισμα εξηγώντας ότι εγώ προσωπικά μπορεί να μην έχω θέμα αλλά πιθανολογώ ότι θα έχουν κάποιοι πελάτες. Και πιστεύω πως και ο/η υπάλληλος θα έπρεπε να δείξει από την μεριά της καλή διάθεση, ειδικά αν κατά τα άλλα με θεωρούσε σωστό στις υποχρεώσεις μου απέναντί του.
Στοχοποίηση επιχειρηματία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Fata_Morgana
Re: Στοχοποίηση επιχειρηματία.
- hellegennes
Έχω διαβάσει απίστευτες μαλακίες για τα ράστα σ' αυτό το νήμα.
Δεν έχετε ακούσει ποτέ στην ζωή σας για ξηρό σαμπουάν; Είναι ένα πράγμα που βάζεις στα μαλλιά και ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ, φαίνονται καθαρά και μυρίζουν καθαρά χωρίς να πρέπει να τα λούσεις.
Αυτού του τύπου τα προϊόντα εφευρέθηκαν για χρήση σε διαστημικούς σταθμούς, που λόγω έλλειψης βαρύτητας δεν υπάρχει τρεχούμενο νερό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Στοχοποίηση για τί;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑29 Δεκ 2023, 19:41Ή ας παντρευτεί και το γιο του Σόρος, δεν με απασχολεί να λύσω το βιοποριστικό πρόβλημα της συγκεκριμένης, η οποία μπορεί απλά να κάνει και το κομμάτι της.GoBzi έγραψε: ↑29 Δεκ 2023, 19:34Ε ας πιάσει δουλεία σε ενα μαγαζί για τζιβάτους.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑29 Δεκ 2023, 19:29
Ακριβώς είναι το θέμα, έστω άθελα σου πέτυχες bullseye. Εκκεντρικό μόνο για λευκούς είναι το ράστα. Για μαύρους είναι μέηνστρημ.
Το θέμα είναι ότι το μαλλί των περισσότερων μαύρων έχει άλλη υφή και δεν γίνεται να μην θεωρούνται μεηνστρημ/σικ τα κουρέματα που είναι πιο φυσικά για αυτή την υφή. Οπότε άμα υπάρχει όρεξη για στοχοποίηση, κατά τη γνώμη μου για καλό είναι.
Με ποια λογική ό,τι θεωρείται μέηνστρημ/σικ από τους μαύρους είναι οκ και δεν είναι οκ ό,τι θεωρείται μένστρημ/σικ από τους λευκούς καταστηματάρχες;

Σε μαγαζί ρούχων για μέηνστρημ/σικ λευκούς πήγε να δουλέψει η μαύρη. Και πήγε η μανούλα να ζητήσει εξηγήσεις για την μέηνστρημ λευκή άποψη.
Ρε δεν πάνε όλοι οι μέηνστρημ της κωλοπετεινίτσας να πλέξουν τις ορθές απόψεις τους ράστα; Με έθνικ εξτέ ή όχι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μα δεν έγινε ξαφνικά μαύρη. Αν η ιδιοκτήτης θεωρούσε ότι υπάρχει τέτοιο θέμα, ή αν είχε η ίδια θέμα με τους μαύρους, δεν θα την είχε προσλάβει εξ αρχής.hellegennes έγραψε: ↑31 Δεκ 2023, 16:23Κι αν η πελατεία του μαγαζιού απωθείται επειδή είναι μαύρη; Το οποίο είναι legit, μπορεί η πελατεία του μαγαζιού να είναι ρατσιστές. Να την απολύσει με την ίδια λογική;
Δεν ξέρω τι σας σοκάρει. Ένα κατάστημα προσλαμβάνει τους υπαλλήλους που θεωρεί ότι είτε θα τραβήξουν πελατεία, είτε δεν θα διώξουν. Σε κατάστημα ρούχων θα μπορούσε πχ να απολυθεί κάποιος 50άρης, 60άρης με κλασσικό στυλ για να προσληφθεί κάποιος νεότερος με πιο μοδάτο στυλ να μπορέσει να προσελκύσει ευκολότερα νεανικό κοινό. Έχω κάνει ένα πέρασμα από τέτοια δουλειά και είχαν προσλάβει άτομο με βασικό κριτήριο του να φέρει συγκεκριμένη πελατεία.
Κι εγώ πχ αν πουλάω αυτοκίνητα, μπορεί να θεωρηθώ καλός υπάλληλος στην αντιπροσωπεία που έχει κυρίως οικογενειακά μοντέλα και ακατάλληλος στο να σπρώξω super cars λόγω ντυσίματος, εμφάνισης, χαρακτήρα, αέρα, εμπειρίας, κλπ. Μπορούμε τώρα να ανοίξουμε αρκετά την συζήτηση και να πούμε αν είναι σκόπιμο σε reception ή pr εταιρίας ή καταστήματος να έχεις μια όμορφη κοπέλα, αλλά νομίζω ότι κατάλαβες το νόημα. Είναι κάτι που συμβαίνει (καλώς ή κακώς) αρκετά συχνά.
Σύ είπας.hellegennes έγραψε: ↑31 Δεκ 2023, 16:31Έχω διαβάσει απίστευτες μαλακίες για τα ράστα σ' αυτό το νήμα.
Δεν έχετε ακούσει ποτέ στην ζωή σας για ξηρό σαμπουάν; Είναι ένα πράγμα που βάζεις στα μαλλιά και ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ, φαίνονται καθαρά και μυρίζουν καθαρά χωρίς να πρέπει να τα λούσεις.
Αυτού του τύπου τα προϊόντα εφευρέθηκαν για χρήση σε διαστημικούς σταθμούς, που λόγω έλλειψης βαρύτητας δεν υπάρχει τρεχούμενο νερό.

Το αν έχει κόψει η ευδαπ το νερό στο σπίτι της κατατρεγμένης μαυρούλας, δεν το ξέρω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Κατόπιν έγιναν εμπορικά προϊόντα που έχουν χρήση και σε τέτοιες περιπτώσεις. Οπότε αυτό με τα βρόμικα ράστα μαλλιά είναι μύθος.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Δεκ 2023, 16:44Σύ είπας.hellegennes έγραψε: ↑31 Δεκ 2023, 16:31Έχω διαβάσει απίστευτες μαλακίες για τα ράστα σ' αυτό το νήμα.
Το αν έχει κόψει η ευδαπ το νερό στο σπίτι της κατατρεγμένης μαυρούλας, δεν το ξέρω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Άλλο ρώτησα εγώ. Έχει δίκιο να μην προσλάβει ή να απολύσει μαύρη με την αιτιολογία ότι οι πελάτες της θα νιώθουν αποστροφή επειδή είναι μαύρη;ST48410 έγραψε: ↑31 Δεκ 2023, 16:44Μα δεν έγινε ξαφνικά μαύρη. Αν η ιδιοκτήτης θεωρούσε ότι υπάρχει τέτοιο θέμα, ή αν είχε η ίδια θέμα με τους μαύρους, δεν θα την είχε προσλάβει εξ αρχής.hellegennes έγραψε: ↑31 Δεκ 2023, 16:23Κι αν η πελατεία του μαγαζιού απωθείται επειδή είναι μαύρη; Το οποίο είναι legit, μπορεί η πελατεία του μαγαζιού να είναι ρατσιστές. Να την απολύσει με την ίδια λογική;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Στην τελική παίδες, με σχετικά που είχα διαβάσει η ιδιοκτήτρια δεν την απέλυσε επειδή έκανε τα μαλλιά της ράστα μετά την πρόσληψη, απλώς της ζήτησε να μην τα χτενίζει έτσι και η κοπελιά δεν δέχτηκε και ξεκίνησε εργατικό αγώνα.
Στην καλύτερη, θα προσληφθεί από κάποια επιχείρηση της περιοχής, που θα θέλει να τονώσει το επικοινωνιακό της προφίλ, σε κάποιο πρωϊνάδικο, ριάλιτυ κλπ
Για παρόμοιο μαγαζί στην ίδια περιοχή, χλωμό το κόβω.
Στην καλύτερη, θα προσληφθεί από κάποια επιχείρηση της περιοχής, που θα θέλει να τονώσει το επικοινωνιακό της προφίλ, σε κάποιο πρωϊνάδικο, ριάλιτυ κλπ
Για παρόμοιο μαγαζί στην ίδια περιοχή, χλωμό το κόβω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν είναι θέμα Ευρωπαϊκής χώρας. Είναι δυνατό να βλέπεις ειδήσεις από το τάδε κανάλι επειδή σου αρέσει ο παρουσιαστής, να βλέπεις την τάδε σειρά επειδή σου αρέσει η ηθοποιός, να πηγαίνεις στο τάδε ξενυχτάδικο επειδή σου αρέσει η εμφάνιση του τραγουδιστή ή της τραγουδίστριας, να πηγαίνεις στο τάδε μπαρ επειδή σου αρέσει η εμφάνιση της μπαρ γούμαν κλπ κλπ κλπ.Fata_Morgana έγραψε: ↑31 Δεκ 2023, 16:30Δεν θεωρώ ότι θα έπρεπε να τίθεται θέμα απόλυσης επειδή δεν αρέσουν τα μαλλιά στον εργοδότη ή στους πελάτες. Είναι δυνατόν να δεις κάτι στη βιτρίνα να σ αρέσει, να μπεις να ψωνίσεις και να φύγεις επειδή η πωλήτρια έχει ράστα μαλλια και με αυτότο σκεπτικό να σε απολύσει η εργοδότρια; ότι είσαι βρώμικη; και να θεωρείται και νορμάλ; όντως τώρα;και θέλουμε να λεγόμαστε ευρωπαϊκή χώρα;
Δεν σου λέω αν αυτό είναι σωστό ή λάθος, ηθικό ή ανήθικο. Αυτό είναι άλλη συζήτηση. Γιατί να μην μπορεί να δουλέψει σε μπαλέτο και η κοπελίτσα είναι είναι κακάσχημη και υπερβολικά υπέρβαρη αφού γουστάρει το χορό τόσο πολύ; Ε, δε θα την πάρουν, ας μην υποκρινόμαστε. Εκεί μας φαίνεται φυσιολογικό και ΟΚ, ενώ αν σε κατάστημα με ρούχα ζητήσουν κάποια πράγματα για την εμφάνιση μας φαίνεται ως αποτέλεσμα Βαλκανική νοοτροπίας;
- Fata_Morgana
Μα είναι αποτέλεσμα βαλκανικής νοοτροπίας. Θα πας σε ευρωπαϊκή χώρα και θα δεις και πωλήτρια με ράστα, και υπέρβαρη να σερβίρει και γκέι να εξυπηρετεί και Ινδό γιατρό σε νοσοκομείο και μαύρο ταμια σε τράπεζα κτλ κτλ. Το ξέρεις ότι έτσι είναι.ST48410 έγραψε: ↑31 Δεκ 2023, 16:52Δεν είναι θέμα Ευρωπαϊκής χώρας. Είναι δυνατό να βλέπεις ειδήσεις από το τάδε κανάλι επειδή σου αρέσει ο παρουσιαστής, να βλέπεις την τάδε σειρά επειδή σου αρέσει η ηθοποιός, να πηγαίνεις στο τάδε ξενυχτάδικο επειδή σου αρέσει η εμφάνιση του τραγουδιστή ή της τραγουδίστριας, να πηγαίνεις στο τάδε μπαρ επειδή σου αρέσει η εμφάνιση της μπαρ γούμαν κλπ κλπ κλπ.Fata_Morgana έγραψε: ↑31 Δεκ 2023, 16:30Δεν θεωρώ ότι θα έπρεπε να τίθεται θέμα απόλυσης επειδή δεν αρέσουν τα μαλλιά στον εργοδότη ή στους πελάτες. Είναι δυνατόν να δεις κάτι στη βιτρίνα να σ αρέσει, να μπεις να ψωνίσεις και να φύγεις επειδή η πωλήτρια έχει ράστα μαλλια και με αυτότο σκεπτικό να σε απολύσει η εργοδότρια; ότι είσαι βρώμικη; και να θεωρείται και νορμάλ; όντως τώρα;και θέλουμε να λεγόμαστε ευρωπαϊκή χώρα;
Δεν σου λέω αν αυτό είναι σωστό ή λάθος, ηθικό ή ανήθικο. Αυτό είναι άλλη συζήτηση. Γιατί να μην μπορεί να δουλέψει σε μπαλέτο και η κοπελίτσα είναι είναι κακάσχημη και υπερβολικά υπέρβαρη αφού γουστάρει το χορό τόσο πολύ; Ε, δε θα την πάρουν, ας μην υποκρινόμαστε. Εκεί μας φαίνεται φυσιολογικό και ΟΚ, ενώ αν σε κατάστημα με ρούχα ζητήσουν κάποια πράγματα για την εμφάνιση μας φαίνεται ως αποτέλεσμα Βαλκανική νοοτροπίας;
Αν γίνει κάτι τέτοιο θα σου απαντήσω.hellegennes έγραψε: ↑31 Δεκ 2023, 16:49Άλλο ρώτησα εγώ. Έχει δίκιο να μην προσλάβει ή να απολύσει μαύρη με την αιτιολογία ότι οι πελάτες της θα νιώθουν αποστροφή επειδή είναι μαύρη;ST48410 έγραψε: ↑31 Δεκ 2023, 16:44Μα δεν έγινε ξαφνικά μαύρη. Αν η ιδιοκτήτης θεωρούσε ότι υπάρχει τέτοιο θέμα, ή αν είχε η ίδια θέμα με τους μαύρους, δεν θα την είχε προσλάβει εξ αρχής.hellegennes έγραψε: ↑31 Δεκ 2023, 16:23Κι αν η πελατεία του μαγαζιού απωθείται επειδή είναι μαύρη; Το οποίο είναι legit, μπορεί η πελατεία του μαγαζιού να είναι ρατσιστές. Να την απολύσει με την ίδια λογική;
Θεωρητικώς, όλοι οι καταστηματάρχες ξέρουν πάνω κάτω τις τάσεις της πελατείας τους. Και ακριβώς γι' αυτό υπάρχουν μαγαζιά κάθε είδους για διαφορετικά στυλ πελατών.
Η προσωπική μου πάντως άποψη είναι ότι οι πελάτες γενικώς, δεν ενδιαφέρονται τόσο για το χρώμα όσο για το γενικότερο στυλάκι του προσωπικού και της εξυπηρέτησης γενικότερα. Αν είναι συμβατό με το περιβάλλον της επιχείρησης, δεν έχουν κανένα πρόβλημα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όπα ρε κοσμοπολίτισσα. Τη Μοργκάνα περιμέναμε να μας κάνει αντιβαλκανικά σεμινάρια.Fata_Morgana έγραψε: ↑31 Δεκ 2023, 16:58Μα είναι αποτέλεσμα βαλκανικής νοοτροπίας. Θα πας σε ευρωπαϊκή χώρα και θα δεις και πωλήτρια με ράστα, και υπέρβαρη να σερβίρει και γκέι να εξυπηρετεί και Ινδό γιατρό σε νοσοκομείο και μαύρο ταμια σε τράπεζα κτλ κτλ. Το ξέρεις ότι έτσι είναι.
Ξεπέρασε πρώτα τα αγρινιώτικα σύνδρομα γλυκειά μου και ίσως καταφέρεις κάτι καλύτερο.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ειλικρινά δεν παίζεστε όταν αρχίζετε να πουλάτε προχωσύνη...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Οργισμένος
Κανενα ειδος χτενισματος δεν παραπεμπει σε θεμα καθαριοτητας ρε τριτοκοσμικια. Αρα πως την απολυεις με δικαιολογια το ραστα μαλλι;;;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Δεκ 2023, 16:14Θα επαναλάβω ότι ράστα μαλλί δεν σημαίνει και καθαρό μαλλί. Παίζει αντίρρηση σ' αυτό;Οργισμένος έγραψε: ↑31 Δεκ 2023, 16:03Ραστα μαλλι δεν σημαινει βρωμικο μαλλι αρα η δικαιολογια αυτη για απολυση ειναι υποπτη.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Δεκ 2023, 15:57
Δεν σημαίνει επίσης ότι είναι καθαρό.
Μπορεί να βρωμάει το μαλλί, τα ρούχα, το οτιδήποτε του οποιουδήποτε.
Απλώς εδώ, όλοι εστίασαν στο ότι η τύπισσα ήταν μαύρη και το απέδωσαν σε ρατσιστική συμπεριφορά εναντίον των μαύρων. Μια ζωή η ίδια πονεμένηιστορία, που έχει καταντήσει ανέκδοτο.
Και επειδή ΔΕΝ παίζει, κράτησε τα "άρα" και τις "υποψίες" για το δικό σου πολιτισμικό μπακγκράουντ.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Πολυ καλα στα λεει τριτοκοσμικια, ασε τις προσβολες και συνελθε.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Δεκ 2023, 17:02Όπα ρε κοσμοπολίτισσα. Τη Μοργκάνα περιμέναμε να μας κάνει αντιβαλκανικά σεμινάρια.Fata_Morgana έγραψε: ↑31 Δεκ 2023, 16:58Μα είναι αποτέλεσμα βαλκανικής νοοτροπίας. Θα πας σε ευρωπαϊκή χώρα και θα δεις και πωλήτρια με ράστα, και υπέρβαρη να σερβίρει και γκέι να εξυπηρετεί και Ινδό γιατρό σε νοσοκομείο και μαύρο ταμια σε τράπεζα κτλ κτλ. Το ξέρεις ότι έτσι είναι.
Ξεπέρασε πρώτα τα αγρινιώτικα σύνδρομα γλυκειά μου και ίσως καταφέρεις κάτι καλύτερο.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στοχοποίηση εργαζομενου απο την ΑΡΔ Μπαγια Αντωνοπουλου.
από Μαδουραίος » 15 Οκτ 2024, 10:27 » σε Κοινωνικά θέματα - 40 Απαντήσεις
- 811 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
16 Οκτ 2024, 13:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μητσοτάκης στο τικ τοκ με νεαρό επιχειρηματία
από Kauldron » 07 Ιουν 2023, 23:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 7 Απαντήσεις
- 528 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Feindflug
08 Ιουν 2023, 07:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στοχοποίηση του δημοσιογράφου Χρήστου Αβραμίδη από κυβερνητικό εκπρόσωπο
από Ληστοσυμμορίτης » 20 Φεβ 2025, 18:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 112 Απαντήσεις
- 2454 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
12 Απρ 2025, 18:43
-
-
-
Νέα δημοσίευση Άγριος ξυλοδαρμός εργαζομένου από επιχειρηματία .ΠΟΥ ;;; ............ στη Ρόδο
από Frappezitis » 04 Ιούλ 2023, 06:09 » σε Κοινωνικά θέματα - 17 Απαντήσεις
- 680 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
06 Ιούλ 2023, 22:44
-