Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Λογομαχείτε με τον Χέλλη; Καλά να πάθετε.
Εδώ θα αφήσετε τα κόκκαλά σας! Εγώ ούτε που διάβασα την τελευταία απάντησή του σε εμένα, ούτε πρόκειται να ξαναδιαβάσω οτιδήποτε δικό του.
Σε τέτοιες λογομαχίες πάντα κερδίζει το άσπεργκερ, ακόμα και αν σου λέει "να, ο μετεωρίτης πέφτει στα κεφάλια μας" και εμείς λέμε "μα δεν υπάρχει μετεωρίτης, πού τον βλέπεις;"
Για να το λέει, ΥΠΑΡΧΕΙ!
τα μαλλιά μετά από κάποια χρόνια σταματάνε να βρωμάνε και να πιάνουν ζουζούνια.ότι μένει πάνω είναι καθαρό χώμα και γαρμπίλι που μπορείς να το ξεπλύνεις χωρίς υπερβολές κάθε δεκαετία στον νεροχύτη της κουζίνας
Πάντως προς επίρρωση του Ελλλλλληγενη, οι παίκτες του Σαρβαιβορ λένε ότι μετά την 1η βδομάδα παύουν να βρωμάνε. Και αυτοί πλένονται μόνο με αλατόνερο.
Ή έχουν συνηθίσει στην μυρωδιά και τους φαίνεται νορμάλ.
Και κάτι άλλο που δεν έχει γίνει ακόμη αντιληπτό από τους "ειδικούς'' είναι ότι η ράστα με φυσικό αφρικάνικο σγουρό μαλλί, είναι εκ των πραγμάτων αδιάβροχη.
Το ότι μπλέκουν τις μπάρμπι ράστα, με την ανωτέρω κόμμωση είναι άλλο θέμα.
φίλε hellegennes παρατηρείς ένα πάτερν τώρα τελευταία στις κουβέντες που συμμετέχεις;
Όχι. Σε όλες τις συζητήσεις θα συμφωνούν κάποιοι μαζί σου και κάποιοι θα διαφωνούν. Το ίδιο συμβαίνει και με τις δικές σου αναρτήσεις, δεν είναι μαγεία.
Κυριολεκτικά, δε, όσοι έχουν αντίθετη άποψη απ' αυτό που λέω εδώ λένε "γιατί έτσι νομίζω" δεν είναι γιατί έχουν να αντιτάξουν κάτι σοβαρό.
Μάλλον δεν το παρατηρησες.
Let them make the first mistake. We make the last move.
φίλε hellegennes παρατηρείς ένα πάτερν τώρα τελευταία στις κουβέντες που συμμετέχεις;
Τώρα τελευταία; Σοβαρά τώρα;
Λέω τώρα τελευταία γιατί προερχόμαστε από μεγάλη "κόντρα" σε νήμα, του χρέωσα μερικά πράγματα και τώρα βλέπω ότι του χρεώνουν ακριβώς τα ίδια και άλλοι.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Πάντως προς επίρρωση του Ελλλλλληγενη, οι παίκτες του Σαρβαιβορ λένε ότι μετά την 1η βδομάδα παύουν να βρωμάνε. Και αυτοί πλένονται μόνο με αλατόνερο.
Δεν παύουν να βρωμάνε.
Παύουν να την μυρίζουν λόγω συνήθειας.
Εγώ το πρωί που σηκώνομαι από το κρεβάτι δεν μου μυρίζει τίποτα. Όταν πάω τουαλέτα και γυρίζω να το στρώσω, μυρίζει υπναριλα όλο το δωμάτιο.
Όταν χεζεις και βρωμαει, μετά από λίγα λεπτά δεν σου μυρίζει τίποτα.
Αν βγεις από την τουαλέτα και επιστρέψεις σε κάνα λεπτό ζευει ο τόπος.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Ή έχουν συνηθίσει στην μυρωδιά και τους φαίνεται νορμάλ.
Και κάτι άλλο που δεν έχει γίνει ακόμη αντιληπτό από τους "ειδικούς'' είναι ότι η ράστα με φυσικό αφρικάνικο σγουρό μαλλί, είναι εκ των πραγμάτων αδιάβροχη.
Το ότι μπλέκουν τις μπάρμπι ράστα, με την ανωτέρω κόμμωση είναι άλλο θέμα.
οι τζιβες ειναι ινδικη εφευρεσις
πως σκατα τις εκανες ''ραστα'' μονο εσυ
Δεν παύουν να βρωμάνε.
Παύουν να την μυρίζουν λόγω συνήθειας.
Εγώ το πρωί που σηκώνομαι από το κρεβάτι δεν μου μυρίζει τίποτα. Όταν πάω τουαλέτα και γυρίζω να το στρώσω, μυρίζει υπναριλα όλο το δωμάτιο.
Όταν χεζεις και βρωμαει, μετά από λίγα λεπτά δεν σου μυρίζει τίποτα.
Αν βγεις από την τουαλέτα και επιστρέψεις σε κάνα λεπτό ζευει ο τόπος.
Εν συντομια η οσφρηση ειναι ελαστικη αισθηση. Σε ειδοποιει για νεα ερεθισματα, μετα απο λιγο προσαρμοζεται μεχρι παλι να υπαρξει κατι νεο.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.