Στo JFK σπουδαζουν κυριως γονοι οποτε καλα παειΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑05 Ιαν 2024, 19:05ελ γόνος πολιτικός που δραστηριοποιήθηκε στην ελ αυτοδιοίκηση θα μεταλαμπαδεύσει εμπειρία στους φοιτητές του χάρβαρντ
πχ πως να ξοδέψετε μερικά εκατομμύρια των φορολογουμένων για αποτυχημένα έργα που δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ
μένει να δούμε τον τσίπρα να διδάξει διαπραγμάτευσεις σε τμήμα διεθνών σχέσεων
Ο Κώστας Μπακογιάννης μετακομίζει προσωρινά στην Αμερική για να διδαξει στο.....Harvard !!!!
Re: Ο Κώστας Μπακογιάννης μετακομίζει προσωρινά στην Αμερική για να διδαξει στο.....Harvard !!!!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- taxalata xalasa
Re: Ο Κώστας Μπακογιάννης μετακομίζει προσωρινά στην Αμερική για να διδαξει στο.....Harvard !!!!
ποιος είδε την τιμητική πρόσκληση;
Πιθανολογώ πως δεν θα δέχτει ο λούστρος και θα θυσιάσει το χαρβαρντικό μέλλον του ώστε να αξιοποιηθεί εντός των συνόρων...
Πιθανολογώ πως δεν θα δέχτει ο λούστρος και θα θυσιάσει το χαρβαρντικό μέλλον του ώστε να αξιοποιηθεί εντός των συνόρων...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος taxalata xalasa την 05 Ιαν 2024, 20:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Στις μασονικές στοές με πρόσκληση πας
- taxalata xalasa
Κι εγώ δέχτηκα πρόσκληση από το Harvard University αλλά έκανα την θυσία να μην πάω για να μην εγκαταλέιψω το phorum...
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Frappezitis έγραψε: ↑05 Ιαν 2024, 18:32Aμα διδασκουν Μπακογιαννηδες στα Harvard φανταζεστε το επιπεδο διδασκαλιας στα ιδιωτικα πανεπιστημια που θελουν να ανοιξουν στην Ελλαδα οι "αριστοι"

"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Δεν ξέρω γενικά για το Χάρβαρντ, αλλά το συγκεκριμένο τμήμα φαίνεται να είναι κάτι σαν κλαμπ-στοά που πάνε οι διάδοχοι για να γνωρίσουν τους πρίγκηπες.taxalata xalasa έγραψε: ↑05 Ιαν 2024, 20:19Κι εγώ δέχτηκα πρόσκληση από το Harvard University αλλά έκανα την θυσία να μην πάω για να μην εγκαταλέιψω το phorum...
το θετικό είναι ότι με το στραγάλι του μπακογιάννη κλείνει οριστικά το κεφάλαιο μπρέιν ντρέιν
- taxalata xalasa
συνωμοσιολογίες...nyxtovios έγραψε: ↑05 Ιαν 2024, 20:23Δεν ξέρω γενικά για το Χάρβαρντ, αλλά το συγκεκριμένο τμήμα φαίνεται να είναι κάτι σαν κλαμπ-στοά που πάνε οι διάδοχοι για να γνωρίσουν τους πρίγκηπες.taxalata xalasa έγραψε: ↑05 Ιαν 2024, 20:19Κι εγώ δέχτηκα πρόσκληση από το Harvard University αλλά έκανα την θυσία να μην πάω για να μην εγκαταλέιψω το phorum...
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Μην έχεις την αυταπάτη ότι το μέσο αμερικανακι έχει μεγαλύτερο δείκτη νοημοσύνης
από το ζαβο όμοιος στον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Αφού δεν τον θέλατε για δήμαρχο κάτι έπρεπε να κάνει και αυτός.Κάπου παλιότερα μετά τις εκλογές υπήρχε το νήμα τι θα κάνει ο Μπακογιάννης.Τώρα μάθατε. 

-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δεν έχω γνωρίσει αρκετούς για να ξέρω και σίγουρα δεν νομίζω το συγκεκριμένο τμήμα να είναι αντιπροσωπευτικό για όλη τη χώρα.
Οι Ελληνιαρηδες πάντως μας εξέπληξαν ευχάριστα όταν στείλανε στα σπίτια του το γόνο
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ναι, είναι ζαβα τα αμερικανακια και οι ελληναραδες αητοι.
Εμείς το εκλέξαμε το ζαβο που δεν ήξερε να κάνει μια πρόταση στο γυμνάσιο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Σωστά παράλειψη μου που δεν το ανέφερα πάω πάσο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑05 Ιαν 2024, 20:41
Ναι, είναι ζαβα τα αμερικανακια και οι ελληναραδες αητοι.
Εμείς το εκλέξαμε το ζαβο που δεν ήξερε να κάνει μια πρόταση στο γυμνάσιο.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Κι εμείς οι ελληνιάρηδες είμαστε γτπκ αλλά από την άλλη το αυτιστικό καθυστερημένοnyxtovios έγραψε: ↑05 Ιαν 2024, 20:39Δεν έχω γνωρίσει αρκετούς για να ξέρω και σίγουρα δεν νομίζω το συγκεκριμένο τμήμα να είναι αντιπροσωπευτικό για όλη τη χώρα.
Οι Ελληνιαρηδες πάντως μας εξέπληξαν ευχάριστα όταν στείλανε στα σπίτια του το γόνο
η Γκρέτα Τουρενμπεργκ έχει γίνει δεκτή σε αρκετά πανεπιστήμια προκειμένου να δώσει
διαλέξεις για το περιβάλλον κι αν κάθονται να την ακούσουν με προσοχή και πανεπιστημιακοί
το χάνουμε το παιχνίδι τυπε μου μυστήριε.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θύμα Ρώσων φαρσέρ έπεσε ο δήμαρχος Αθηναίων ΝΔ Κώστας Μπακογιάννης
από Frappezitis » 04 Ιουν 2023, 06:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 343 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
04 Ιουν 2023, 08:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Tα drones που εμφανίστηκαν στην Αμερική τώρα και στην Ευρώπη
από Αρίστος » 13 Δεκ 2024, 19:01 » σε Εναλλακτικές επιστήμες - 37 Απαντήσεις
- 1846 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
20 Δεκ 2024, 20:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιά ήταν η κατεύθυνση που ήθελε να δώσει στην Ελλάδα ο Κώστας Σημίτης ;
από έργο_μακέτο » 01 Ιαν 2024, 17:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 61 Απαντήσεις
- 2435 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
06 Ιαν 2024, 09:32
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 259 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
03 Ιαν 2025, 19:17