Δεν έχει σημασία ποιος είναι αυτός που κάνει την μελέτη, μόνο τι είναι αυτό που λέει. Η συγκεκριμένη είναι μπουρδομελέτη, μπορεί κανείς να το καταλάβει από τους αριθμούς. Το εύρος IQ που δίνει για τις χώρες είναι από 43 ως 107· είναι καταφανώς παπαριά.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑09 Ιαν 2024, 11:261. Η έρευνα είναι ενός legit καμμενου ακροδεξιού που αυτοαποκαλειται "ρατσιστής βασισμένος στην επιστημη": https://en.m.wikipedia.org/wiki/Richard_Lynn
2. Βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε estimates και non standardized tests (τρέχα γύρευε βασικά, anything goes)
3. Αν κ δε φαίνεται αυτονόητο, σε πληθυσμούς και ειδικά χωρίς σωστό standardization και sampling 5-10 μονάδες διαφορά είναι στο margin of error ξέρω γω εύκολα (ένας που σκοραρει 95 σε ένα τεστ μπορεί να σκοράρει 100 σε ένα άλλο ή σε άλλη φάση)
Γενικά τα αποτελέσματα του συγκεκριμένου πάρτε τα with a grain of salt που λένε...
Κάτω από την Μιανμάρ και τη Μογγολία, ο μέσος όρος IQ των Ελλήνων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Κάτω από την Μιανμάρ και τη Μογγολία, ο μέσος όρος IQ των Ελλήνων
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
φοβερο το Link της πηγης(error) 

- EKPLIKTIKOS
Έχει αν υπάρχει bias ή conflict of interesthellegennes έγραψε: ↑09 Ιαν 2024, 14:37Δεν έχει σημασία ποιος είναι αυτός που κάνει την μελέτηEKPLIKTIKOS έγραψε: ↑09 Ιαν 2024, 11:261. Η έρευνα είναι ενός legit καμμενου ακροδεξιού που αυτοαποκαλειται "ρατσιστής βασισμένος στην επιστημη": https://en.m.wikipedia.org/wiki/Richard_Lynn
2. Βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε estimates και non standardized tests (τρέχα γύρευε βασικά, anything goes)
3. Αν κ δε φαίνεται αυτονόητο, σε πληθυσμούς και ειδικά χωρίς σωστό standardization και sampling 5-10 μονάδες διαφορά είναι στο margin of error ξέρω γω εύκολα (ένας που σκοραρει 95 σε ένα τεστ μπορεί να σκοράρει 100 σε ένα άλλο ή σε άλλη φάση)
Γενικά τα αποτελέσματα του συγκεκριμένου πάρτε τα with a grain of salt που λένε...
Όσοι έμειναν και δεν μετανάστευσαν παίρνουν ψυχοφάρμακα που αφαιρούν μονάδες IQ κατευθείαν πόσο μάλλον με μακροχρόνια χρήση.
- hellegennes
Στην δεύτερη περίπτωση ναι, στην πρώτη το bias δεν σημαίνει τίποτα. Όλοι έχουν bias, συνειδητό ή μη. Σημασία έχει αν έχει bias η ίδια η μεθοδολογία.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑09 Ιαν 2024, 15:21Έχει αν υπάρχει bias ή conflict of interesthellegennes έγραψε: ↑09 Ιαν 2024, 14:37Δεν έχει σημασία ποιος είναι αυτός που κάνει την μελέτηEKPLIKTIKOS έγραψε: ↑09 Ιαν 2024, 11:261. Η έρευνα είναι ενός legit καμμενου ακροδεξιού που αυτοαποκαλειται "ρατσιστής βασισμένος στην επιστημη": https://en.m.wikipedia.org/wiki/Richard_Lynn
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Κομμουνι ποιο από τα κράτη με μεγαλο iq έχει αριστερή κυβέρνηση;Frappezitis έγραψε: ↑08 Ιαν 2024, 22:38Απαπαπαπα
Αποκλείεται.
Εμείς είμαστε πανέξυπνος λαός.
Πιάνουμε πουλιά στον αέρα.
Απλά μας κυνηγούν μασόνοι και οι Αντίχριστοι.Κάτω από την Μιανμάρ και τη Μογγολία, ο μέσος όρος IQ των Ελλήνων
Η Ελλάδα βρίσκεται στην 55η θέση και ενδεικτικά βρίσκεται κάτω από την Κύπρο, τη Μιανμάρ, τη Μογγολία και τη Βουλγαρία με μέσο όρο 90.77. Η Ιαπωνία είναι στην πρώτη θέση με 106.49
ΥΓ...δεν χρειαζοταν καποια ερευνα για να το αποδειξει .H δεξια των καπιταληστων ειναι στην κυβερνηση οχι τυχαια.
Γιατί εγώ βλέπω μια άμεση στατιστικη σχέση ανάμεσα στην βλακεια και τα ποσοστά στην αριστερών σε μια χώρα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 267 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
26 Δεκ 2024, 20:08
-