Έτσι εύχεσαι να είναι λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων.lonelyrider έγραψε: ↑09 Ιαν 2024, 19:37Δεν υπαρχει πλην της γης πουθενα αλλου ζωη στο συμπαν.
Δεν υπαρχει πλανητης σαν τη γη στο συμπαν.

Έτσι εύχεσαι να είναι λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων.lonelyrider έγραψε: ↑09 Ιαν 2024, 19:37Δεν υπαρχει πλην της γης πουθενα αλλου ζωη στο συμπαν.
Δεν ευχομαι να ειναι ετσι.Jimmy81 έγραψε: ↑09 Ιαν 2024, 19:52Έτσι εύχεσαι να είναι λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων.lonelyrider έγραψε: ↑09 Ιαν 2024, 19:37Δεν υπαρχει πλην της γης πουθενα αλλου ζωη στο συμπαν.
Δεν παίζει κάτι τέτοιο.lonelyrider έγραψε: ↑09 Ιαν 2024, 19:37Δεν υπαρχει πλην της γης πουθενα αλλου ζωη στο συμπαν.
Εδώ δεν είμαστε σίγουροι για το αν υπάρχει ζωή στον γαλαξία μας, φαντάσου σε 2 τρισεκατομμύρια γαλαξίες που υπάρχουν μόνο στο παρατηρήσιμο σύμπαν.lonelyrider έγραψε: ↑09 Ιαν 2024, 19:37Δεν υπαρχει πλην της γης πουθενα αλλου ζωη στο συμπαν.
εγώ έχω έρθει σε επαφή με μορφή ζωής σε άλλη διάσταση, είδα ένα ον σαν ήλιο και άλλα όντα σαν φωτάκια να ενώνονται με αυτόν...lonelyrider έγραψε: ↑09 Ιαν 2024, 19:37Δεν υπαρχει πλην της γης πουθενα αλλου ζωη στο συμπαν.
Εγώ θα το παω ακομα παραπερα.Hunkar Begendi έγραψε: ↑09 Ιαν 2024, 21:58Εδώ δεν είμαστε σίγουροι για το αν υπάρχει ζωή στον γαλαξία μας, φαντάσου σε 2 τρισεκατομμύρια γαλαξίες που υπάρχουν μόνο στο παρατηρήσιμο σύμπαν.lonelyrider έγραψε: ↑09 Ιαν 2024, 19:37Δεν υπαρχει πλην της γης πουθενα αλλου ζωη στο συμπαν.
Να τα προσεχεις αυτα. Αυτες οι εμπειριες ειναι πλανη. Ειτε του μυαλου ειτε κατι αλλο.tanipteros έγραψε: ↑09 Ιαν 2024, 22:06εγώ έχω έρθει σε επαφή με μορφή ζωής σε άλλη διάσταση, είδα ένα ον σαν ήλιο και άλλα όντα σαν φωτάκια να ενώνονται με αυτόν...lonelyrider έγραψε: ↑09 Ιαν 2024, 19:37Δεν υπαρχει πλην της γης πουθενα αλλου ζωη στο συμπαν.
επίσης ένα άλλο ον κάλυψε το οπτικό μου πεδίο και μου μίλησε σε ανθρώπινη γλώσσα στα νεοΕλληνικά...και μου είπε ότι τον ήλιο που βλέπω τον λεν ΙΕΥΣ...
ναι μόνο σε ορισμένους είναι θαύματα σε άλλους πλάνη...το ξέρω και προσέχω σε ευχαριστώ για την παρατήρησηlonelyrider έγραψε: ↑09 Ιαν 2024, 22:17Να τα προσεχεις αυτα. Αυτες οι εμπειριες ειναι πλανη. Ειτε του μυαλου ειτε κατι αλλο.tanipteros έγραψε: ↑09 Ιαν 2024, 22:06εγώ έχω έρθει σε επαφή με μορφή ζωής σε άλλη διάσταση, είδα ένα ον σαν ήλιο και άλλα όντα σαν φωτάκια να ενώνονται με αυτόν...lonelyrider έγραψε: ↑09 Ιαν 2024, 19:37Δεν υπαρχει πλην της γης πουθενα αλλου ζωη στο συμπαν.
επίσης ένα άλλο ον κάλυψε το οπτικό μου πεδίο και μου μίλησε σε ανθρώπινη γλώσσα στα νεοΕλληνικά...και μου είπε ότι τον ήλιο που βλέπω τον λεν ΙΕΥΣ...
Ο Θεός είναι παντού, άρα παντού υπάρχει ζωή.lonelyrider έγραψε: ↑09 Ιαν 2024, 22:16Εγώ θα το παω ακομα παραπερα.Hunkar Begendi έγραψε: ↑09 Ιαν 2024, 21:58Εδώ δεν είμαστε σίγουροι για το αν υπάρχει ζωή στον γαλαξία μας, φαντάσου σε 2 τρισεκατομμύρια γαλαξίες που υπάρχουν μόνο στο παρατηρήσιμο σύμπαν.lonelyrider έγραψε: ↑09 Ιαν 2024, 19:37Δεν υπαρχει πλην της γης πουθενα αλλου ζωη στο συμπαν.
Ενδεχεται το συμπαν να ειναι απειρο.
Κι ομως πλανητης σα τη γη δεν υπαρχει. Ξερεις ποσοι αναριθμητοι παραμετροι πρεπει να ικανοποιουνται ωστε να υπαρχει πλανητης σα τη γη ωστε να μπορει να φιλοξενει ανθρωπινη ζωη? Και το παω επιστημονικα τωρα οχι θεολογικα.
Καλησπέραtanipteros έγραψε: ↑09 Ιαν 2024, 22:06
εγώ έχω έρθει σε επαφή με μορφή ζωής σε άλλη διάσταση, είδα ένα ον σαν ήλιο και άλλα όντα σαν φωτάκια να ενώνονται με αυτόν...
A planet that exists in a favorable part of the right kind of galaxy, where significant amounts of heavy elements are available and sterilizing radiation sources are located far away.lonelyrider έγραψε: ↑09 Ιαν 2024, 22:16
Εγώ θα το παω ακομα παραπερα.
Ενδεχεται το συμπαν να ειναι απειρο.
Κι ομως πλανητης σα τη γη δεν υπαρχει. Ξερεις ποσοι αναριθμητοι παραμετροι πρεπει να ικανοποιουνται ωστε να υπαρχει πλανητης σα τη γη ωστε να μπορει να φιλοξενει ανθρωπινη ζωη? Και το παω επιστημονικα τωρα οχι θεολογικα.
Πρώτον, για επιστημονικά θέματα θα σε συμβούλευα να ανοίγεις επιστημονικά βιβλία.
αναφέρω την εμπειρία μου σαν επαφή με ζωή σε άλλη διάσταση σε εγκοίμηση...GoBzi έγραψε: ↑09 Ιαν 2024, 23:05Καλησπέραtanipteros έγραψε: ↑09 Ιαν 2024, 22:06
εγώ έχω έρθει σε επαφή με μορφή ζωής σε άλλη διάσταση, είδα ένα ον σαν ήλιο και άλλα όντα σαν φωτάκια να ενώνονται με αυτόν...
Συμφωνώ. Τα περισσότερα εργαστήρια που ασχολούνται με το θέμα κατά κύριο λόγο υπάρχουν για να τρώνε κονδύλια. Ο Δαρβίνος δεν ξέρω καν πως μπλέχτηκε στην ιστορία. Η θεωρία της εξέλιξης δεν μιλάει για το πώς αναπτύχθηκε η ζωή αλλά για το πώς εξελίχθηκε.Καβαλάρης έγραψε: ↑09 Ιαν 2024, 23:15Πρώτον, για επιστημονικά θέματα θα σε συμβούλευα να ανοίγεις επιστημονικά βιβλία.
Δεύτερον, ο τύπος δηλώνει ξεκάθαρα (6:53) ότι στην ερώτηση "πώς ξεπήδησε το πρώτο ζωντανό πλάσμα" η απάντηση είναι "δεν ξέρουμε ακόμα".
Συνεχίζει λέγοντας ότι αφήνει την αυστηρή επιστήμη και μπαίνει σε φιλοσοφικά χωράφια (7:35). Τουτέστιν ετοιμαστείτε για παπαρολογίες.
Κατόπιν παρουσιάζει έναν εντελώς θεωρητικό μηχανισμό για να πας από την χημεία στην βιολογία (8:45). Και λέει ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΥΠΟΘΕΤΙΚΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ.
Τελικά καταλήγει ότι η ζωή είναι... οφθαλμαπάτη (11:00).
Μόνο από δαρβινιστές ακούς τόσες πολλές συμπυκνωμένες μαλακίες.