Πώς πιάνεις έναν κλέφτη...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Πώς πιάνεις έναν κλέφτη...
Προχθές, τύπος με γαλάζιο μπουφάν έρχεται και κλέβει 3 μπαταρίες Toshiba τύπου C. Εξυπηρετούσα κάποιον σε άλλην πλευρά και δεν πρόλαβα να δω τι έκανε, όμως υποψιάστηκα ότι μπορεί να έκλεψε κάτι και είδα τις κάμερες:
Σήμερα ξαναήρθε. Έχω ειδοποιήσει τα παιδιά και τους έχω δείξει το βίντεο. Έλειπα όταν επέστρεψε αλλά ήταν οι άλλοι τρεις στο μαγαζί ταυτόχρονα.
Πάει να πάρει μπαταρίες και λέει "δεν έχει άλλες τέτοιες;". Του λένε "Όχι. Και ξέρεις γιατί δεν έχει; Γιατί τις έκλεψες εσύ προχθές." Μένει κόκαλο ο τύπος. Του λένε υπάρχει βίντεο και το έχουμε δώσει στην αστυνομία. Σηκώνεται όρθιος και λέει "αν τα πληρώσω;"
Τελικά τα πλήρωσε όλα, πήρε μια ακόμη μπαταρία και μετά ρώτησε αν θα φέρουμε κι άλλες και αν θα έχει πρόβλημα με την αστυνομία.
Σήμερα ξαναήρθε. Έχω ειδοποιήσει τα παιδιά και τους έχω δείξει το βίντεο. Έλειπα όταν επέστρεψε αλλά ήταν οι άλλοι τρεις στο μαγαζί ταυτόχρονα.
Πάει να πάρει μπαταρίες και λέει "δεν έχει άλλες τέτοιες;". Του λένε "Όχι. Και ξέρεις γιατί δεν έχει; Γιατί τις έκλεψες εσύ προχθές." Μένει κόκαλο ο τύπος. Του λένε υπάρχει βίντεο και το έχουμε δώσει στην αστυνομία. Σηκώνεται όρθιος και λέει "αν τα πληρώσω;"
Τελικά τα πλήρωσε όλα, πήρε μια ακόμη μπαταρία και μετά ρώτησε αν θα φέρουμε κι άλλες και αν θα έχει πρόβλημα με την αστυνομία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Re: Πώς πιάνεις έναν κλέφτη...
Γιαυτό πήρε ακόμη μια μπαταρία; Για να μην καλέσεις την αστυνομία;
Φαίνονται τα πρόσωπα αρκετών ατόμων. Μήπως είναι παράνομο αυτό;
-
Είσαι τυχερός που πέσατε σε ηλίθιο κλεπτομανή προϊόντων χαμηλής αξίας. Μπορώ να σου πω πολλές διαφορετικές εκδοχές το πώς μπορεί να εξελιχθεί η ίδια περίπτωση.
Το από φόβο βγάζει μαχαίρι και ξαπλώνει κάποιον για πέντε μπαταρίες, έως να το αρνηθεί και να σας πάει στα δικαστήρια και να δικαιωθεί...
Το από φόβο βγάζει μαχαίρι και ξαπλώνει κάποιον για πέντε μπαταρίες, έως να το αρνηθεί και να σας πάει στα δικαστήρια και να δικαιωθεί...
- hellegennes
Το νήμα έχει τίτλο "πώς πιάνεις έναν κλέφτη", όχι "πώς συλλαμβάνεις έναν ληστή". Ξέρεις την διαφορά κλοπής και ληστείας, έτσι;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑09 Ιαν 2024, 22:45Είσαι τυχερός που πέσατε σε ηλίθιο κλεπτομανή προϊόντων χαμηλής αξίας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Είναι παράνομο επειδή είναι CCTV αλλά μόνο αν έχουν αντίρρηση τα πρόσωπα. Η κάμερα είναι τοποθετημένη σε γωνία που να μην φαίνονται χαρακτηριστικά σε capture αλλά φυσικά στο αρχικό βίντεο μπορείς να ζουμάρεις αν χρειαστεί τέτοιο πρόαγμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δηλαδη παιζει να τον πληρωσεις απο πανω αν παρει χαμπαρι το βιντεο.Ο Γιαννοπουλος θα εχει ηδη ξεκινησει τις διαδικασιες για τον εντοπισμο του.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- taxalata xalasa
Εσύ που βόσκαγες κι άφηκες το ταμείο solo;hellegennes έγραψε: ↑09 Ιαν 2024, 22:27Προχθές, τύπος με γαλάζιο μπουφάν έρχεται και κλέβει 3 μπαταρίες Toshiba τύπου C. Εξυπηρετούσα κάποιον σε άλλην πλευρά και δεν πρόλαβα να δω τι έκανε, όμως υποψιάστηκα ότι μπορεί να έκλεψε κάτι και είδα τις κάμερες:
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Συγγνωμη κιολας αλλα αν θυμαμαι καλα υπαρχει νομος του 1997 που υποχρεωνει εσενα και οποιονδηποτε αλλο να εχειhellegennes έγραψε: ↑09 Ιαν 2024, 22:50Είναι παράνομο επειδή είναι CCTV αλλά μόνο αν έχουν αντίρρηση τα πρόσωπα. Η κάμερα είναι τοποθετημένη σε γωνία που να μην φαίνονται χαρακτηριστικά σε capture αλλά φυσικά στο αρχικό βίντεο μπορείς να ζουμάρεις αν χρειαστεί τέτοιο πρόαγμα.
στο χωρο του ταμπελιτσες που αναγραφουν οτι ο χωρος βιντεοσκοπειται απο καμερες CCTV ετσι δεν ειναι;
Μια χαρα του την εφερες παντως.
Τελικά τι τις ήθελε τόσες μπαταρίες;
- hellegennes
Φυσικά. Έχω τρεις ταμπέλες σε τρία διαφορετικά εμφανή σημεία του καταστήματος, μία στην είσοδο, μία κοντά στο ταμείο και μία στο βάθος.plouf έγραψε: ↑09 Ιαν 2024, 23:21Συγγνωμη κιολας αλλα αν θυμαμαι καλα υπαρχει νομος του 1997 που υποχρεωνει εσενα και οποιονδηποτε αλλο να εχειhellegennes έγραψε: ↑09 Ιαν 2024, 22:50Είναι παράνομο επειδή είναι CCTV αλλά μόνο αν έχουν αντίρρηση τα πρόσωπα. Η κάμερα είναι τοποθετημένη σε γωνία που να μην φαίνονται χαρακτηριστικά σε capture αλλά φυσικά στο αρχικό βίντεο μπορείς να ζουμάρεις αν χρειαστεί τέτοιο πρόαγμα.
στο χωρο του ταμπελιτσες που αναγραφουν οτι ο χωρος βιντεοσκοπειται απο καμερες CCTV ετσι δεν ειναι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Το έγραψα ήδη. Δες το κόκκινο.taxalata xalasa έγραψε: ↑09 Ιαν 2024, 23:08Εσύ που βόσκαγες κι άφηκες το ταμείο solo;hellegennes έγραψε: ↑09 Ιαν 2024, 22:27Προχθές, τύπος με γαλάζιο μπουφάν έρχεται και κλέβει 3 μπαταρίες Toshiba τύπου C. Εξυπηρετούσα κάποιον σε άλλην πλευρά και δεν πρόλαβα να δω τι έκανε, όμως υποψιάστηκα ότι μπορεί να έκλεψε κάτι και είδα τις κάμερες:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Είναι παράνομο στην Ελλάδα να δείχνεις σε βίντεο φάτσα ανθρώπου που σε κλέβει;;;
Α χα χα χα χα...
Εδώ Αγγλία σε βγάζουν φατσα καρτα στις ειδήσεις αμα λάχει, έστω στις τοπικές αν πρόκειται για μικροκλοπή.
Ακου απαγορεύεται!
Γιατι, για να προστατευτεί η ευπαθής ομάδα των κλεφτρονίων;
Τι πράγμα είναι αυτό πάλι; Ρε δεν έχετε το θεό σας, τόχετε καταλάβει;
Ποιανού λαμπρή ιδέα ήταν αυτή;
Α χα χα χα χα...
Εδώ Αγγλία σε βγάζουν φατσα καρτα στις ειδήσεις αμα λάχει, έστω στις τοπικές αν πρόκειται για μικροκλοπή.
Ακου απαγορεύεται!
Γιατι, για να προστατευτεί η ευπαθής ομάδα των κλεφτρονίων;
Τι πράγμα είναι αυτό πάλι; Ρε δεν έχετε το θεό σας, τόχετε καταλάβει;
Ποιανού λαμπρή ιδέα ήταν αυτή;
Ποτέ μην εμπιστεύεσαι επιστήμονα που φοβάται να πετάξει με αεροπλάνο.
- Otto Weininger
Αν έβγαζε μαχαίρι (δικοπο, 4+ inches) θα ορμουσατε πανω του σαν αφιονισμενοι Απάτσι, κραυγάζοντας πολεμικές ιαχές ή όχι;hellegennes έγραψε: ↑09 Ιαν 2024, 22:48Το νήμα έχει τίτλο "πώς πιάνεις έναν κλέφτη", όχι "πώς συλλαμβάνεις έναν ληστή". Ξέρεις την διαφορά κλοπής και ληστείας, έτσι;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑09 Ιαν 2024, 22:45Είσαι τυχερός που πέσατε σε ηλίθιο κλεπτομανή προϊόντων χαμηλής αξίας.
"Beauty slept and angels wept
For Her immortal soul
In this response, all evil chose
To claim her for their very own"
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Το ξερω το εχω δει και στο ψιλικατζιδικο που παω για τσιγαρα και σε μονοκατοικιες που περναω απ' εξω.hellegennes έγραψε: ↑09 Ιαν 2024, 23:33Φυσικά. Έχω τρεις ταμπέλες σε τρία διαφορετικά εμφανή σημεία του καταστήματος, μία στην είσοδο, μία κοντά στο ταμείο και μία στο βάθος.plouf έγραψε: ↑09 Ιαν 2024, 23:21Συγγνωμη κιολας αλλα αν θυμαμαι καλα υπαρχει νομος του 1997 που υποχρεωνει εσενα και οποιονδηποτε αλλο να εχειhellegennes έγραψε: ↑09 Ιαν 2024, 22:50
Είναι παράνομο επειδή είναι CCTV αλλά μόνο αν έχουν αντίρρηση τα πρόσωπα. Η κάμερα είναι τοποθετημένη σε γωνία που να μην φαίνονται χαρακτηριστικά σε capture αλλά φυσικά στο αρχικό βίντεο μπορείς να ζουμάρεις αν χρειαστεί τέτοιο πρόαγμα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 548 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
24 Νοέμ 2022, 18:50
-
-
Νέα δημοσίευση Στριπτίζ για έναν φίλο.
από Γενιά της Αμαρτίας » 10 Δεκ 2022, 18:43 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 39 Απαντήσεις
- 1722 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από filitsa
19 Δεκ 2022, 20:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Για έναν φίλο ρωτάω ΙΙ
από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 21 Ιουν 2024, 13:00 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 10 Απαντήσεις
- 504 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
24 Ιουν 2024, 01:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πώς να ξεχωρίσεις έναν τουρκόγυφτο.
από Exodus » 04 Δεκ 2023, 01:35 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 2 Απαντήσεις
- 322 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γάταρος
04 Δεκ 2023, 03:57
-