Η εξομολογηση ενος κατατρεγμενου μεταναστη
Η εξομολογηση ενος κατατρεγμενου μεταναστη
καλως ηρθατε στη δικτατορια των μειονοτητων.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Re: Η εξομολογηση ενος κατατρεγμενου μεταναστη
της Μειονότητας. Σιγά μην έχει πραγματική εξουσια κατι τέτοιοι καφροι.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Σε λίγο καιρό που θα αρχίσουν και οι Γάλλοι τέτοιες συγκεντρώσεις να δω τους προοδευτικούς, τους ψευτοαριστερους και τους κατατρεγμένους που νομίζουν ότι ο Ευρωπαίος θα τους ανέχεται επ' άπειρον.
Αυτό κάποια στιγμή θα εξελιχθεί σε όλα τα πλαίσια. Και από τη στιγμή που ξεκίνησε στο βορρά, κάποια στιγμή θα εξελιχθεί σε τσουνάμι και στο νότο. Και φτου και πάλι από την αρχή.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σίγουρα. Ο Ευρωπαίος έχει ξεχάσει τι θα πει φασισμός και ασχολείται με το πώς θα πάρει κάνα επίδομα και πως θα δείξει στα σόσιαλ ότι είναι χίπης του 21ου αιώνα. Ψηφίζει λαϊκιστές που του λένε αυτό που θέλει να ακούσει και όχι αυτό που πρέπει να γίνει.
Έρχεται πούτσα και εμείς ασχολούμαστε με το εάν θα πρέπει να παντρευτούν οι γκέι.

Ίσως αυτός να είναι και αυτό κομμάτι του όλου έργου που έρχεται...distraction μέχρι να είναι αργά για αναστροφές/ανατροπέςGoBzi έγραψε: ↑11 Ιαν 2024, 12:02Έρχεται πούτσα και εμείς ασχολούμαστε με το εάν θα πρέπει να παντρευτούν οι γκέι.SpoilerShowΣίγουρα. Ο Ευρωπαίος έχει ξεχάσει τι θα πει φασισμός και ασχολείται με το πώς θα πάρει κάνα επίδομα και πως θα δείξει στα σόσιαλ ότι είναι χίπης του 21ου αιώνα. Ψηφίζει λαϊκιστές που του λένε αυτό που θέλει να ακούσει και όχι αυτό που πρέπει να γίνει.
-
- Phorum.gr user: Pollaplasiastis
Truth sounds like hate to those who hate truth-- Proverbs 9:7-8
Bacteria is life on Mars but a heartbeat is not life on Earth...
βρε καλως την καλογραια
-
- Phorum.gr user: Pollaplasiastis
Μα ενα απ τα βασικα που σιχαινονται τον Πουτιν ειναι αυτο-- μας προσγειωνει σε πραγματικα σημαντικα πραγματα, θελουμε δεν θελουμε!!
λολ.
Αλλοιως ολα πηγαιναν κατ ευχην. Βαθυα στον υπνο της αποχαυνωσης το κοπαδι με τα διποδα....
Εβλεπα χτες εναν γκειμερ να αναλυει ενα παιχνιδι κ δεν μπορεσα παρα να αναρωτηθω "τι κανει αυτος εδω σε τετοια ηλικια? τι νοημα εχει ολο αυτο" τι μας νοιαζει?"
Σιγα σιγα θα ερθει στο μυαλο ολων κ οχι μονο παρακολουθωντας βιντεο στα σοσιαλ.
Truth sounds like hate to those who hate truth-- Proverbs 9:7-8
Πάντως αυτό που έχω αντιληφθεί είναι, πως πολλοί μικροί Αδόλφοι ηδονίζονται τη σήμερον ημέρα. Θα μου πεις τώρα, ''γιατί μωρή Πασιφάη, έχεις πρόβλημα με την καύλα του καθενος;''
Όχι, φωτιά να πέσει να με κάψει. Ποιά είμαι εγώ που θα φέρω αντιρρήσεις στα δρώμενα και τις πεποιθήσεις των ούγκανων; Εγέρθουτου λέμε.
Όχι, φωτιά να πέσει να με κάψει. Ποιά είμαι εγώ που θα φέρω αντιρρήσεις στα δρώμενα και τις πεποιθήσεις των ούγκανων; Εγέρθουτου λέμε.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Είναι πολύ βολικός αντίπαλος για την παρακμή ο φασίστας και ειδικά ο ναζιστής
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Καλέ ναι. Τόσο βολικοί και ήσυχοι που νομίζω πως πρέπει να αγιοποιηθούν κιόλας. Στο εικονοστάσι θα τους μνημονεύουμε, μαζί με τον ευγενή αρχηγό τους.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Αυτό.GoBzi έγραψε: ↑11 Ιαν 2024, 12:02Σίγουρα. Ο Ευρωπαίος έχει ξεχάσει τι θα πει φασισμός και ασχολείται με το πώς θα πάρει κάνα επίδομα και πως θα δείξει στα σόσιαλ ότι είναι χίπης του 21ου αιώνα. Ψηφίζει λαϊκιστές που του λένε αυτό που θέλει να ακούσει και όχι αυτό που πρέπει να γίνει.
Έρχεται πούτσα και εμείς ασχολούμαστε με το εάν θα πρέπει να παντρευτούν οι γκέι.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Nα προσθέσω επίσης ότι μια σημαντική συνομοταξία των προχωκάγκουρων είναι και οι χιπονοικυρέοι.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Ιαν 2024, 12:52Αυτό.GoBzi έγραψε: ↑11 Ιαν 2024, 12:02Σίγουρα. Ο Ευρωπαίος έχει ξεχάσει τι θα πει φασισμός και ασχολείται με το πώς θα πάρει κάνα επίδομα και πως θα δείξει στα σόσιαλ ότι είναι χίπης του 21ου αιώνα. Ψηφίζει λαϊκιστές που του λένε αυτό που θέλει να ακούσει και όχι αυτό που πρέπει να γίνει.
Μεγάλες μορφές του πχώρου.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Εξομολόγηση Καραμπαμπισμών (Phorum edition)
από Λεγεών » 20 Μάιος 2023, 20:03 » σε Life style - 105 Απαντήσεις
- 4344 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από άγνωστος γνωστός
23 Μάιος 2023, 10:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σουηδία: Επίθεση Ιρανού μετανάστη με μαχαίρι σε 9χρονο κορίτσι
από Unique » 19 Ιουν 2023, 01:27 » σε Εγκληματικότητα - 1 Απαντήσεις
- 514 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
19 Ιουν 2023, 01:32
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η ελληνική κυβέρνηση σκότωσε Ινδό μετανάστη στη δομή της αμυγδαλεζας
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 26 Ιούλ 2023, 08:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 48 Απαντήσεις
- 2140 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
03 Αύγ 2023, 11:01
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 188 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
19 Ιούλ 2024, 21:16