Λιανικά τα κάνουν οι Βουδδιστές που μετράν 200+ μέρη, εμένα μου αρέσει όσο πιο απλό τόσο καλύτεροksk έγραψε: ↑13 Νοέμ 2022, 15:18tanipteros έγραψε: ↑12 Νοέμ 2022, 22:05SpoilerShowΕγώ τον είδα απλά δεν έχω κατασταλάξει αν ήταν μια μεγάλη συνάθροιση ψυχών ή ένα Ον στο οποίο ενώνονται ψυχέςΤα μέρη της ψυχής πολύ χονδρικά είναι αυτά που λέει ο Πλάτων και οι μύστες.Η τριμερή σύνθεση αφορά σε όσους την υποστηρίζουν - λένε- την ανθρώπινη Ψυχή...
Οι Βουδδιστές λένε ότι υπάρχουν εκατοντάδες μέρη.
Εγώ το βλέπω απλά σαν μια προσπάθεια να περιγραφεί ο νους και να ομαδοποιηθούν οι σκέψεις του νουΔεν είχαν ποδια ούτε γεν, όργανα ήταν σαν καπνός το κάτω μέρος αλλά χρωματιστός σαν αύραΣτο κάτω μέρος πως ήταν;Όπως λένε και τα Χαλδαϊκά Λόγια "Το Παν πληρούται από πνεύματα"Γω πάντως έχω ενωθεί με βουνά με νερό με άστρα , φωτάκια δεν έχω δει...
Υ.Γ Ως ανασύνθεση των στοιχείων βεβαίως βεβαίως
Α ρε Γοργία με την ΡΟΗ σου.
Υπάρχουν και άλλα πεδία εκτός του γήινου.Λιανικά ποια είναι;Τα μέρη της ψυχής πολύ χονδρικά είναι αυτά που λέει ο Πλάτων και οι μύστες.Τζίνι;Δεν είχαν ποδια ούτε γεν, όργανα ήταν σαν καπνός το κάτω μέρος αλλά χρωματιστός σαν αύρα
Ναι σαν Τζίνι ήταν...μπορείς να το πεις και έτσι...