Τι θα πει ''αν κάναμε κάποιους''; Γι αυτό λέω ότι πρέπει να ανοίξετε τα μυαλά σας και να διαβάσετε τη βουλγαρική ιστορία. Έτσι ευκολότερα θα καταλάβετε την δική σας. Ο εθνοκεντρισμός βλάπτει και σας εμποδίζει να αποκτήσετε καλύτερη κατανόηση των γεγονότων.
Νταρνάκας έγραψε: ↑10 Νοέμ 2018, 00:39
Θρήσκευμα, δόγμα.
Μάλιστα. Πρέπει να ρωτήσω αν και μιλάω τα ελληνικά σαν Έλληνας. Δυστυχώς στα ελληνικά δεν μπορώ να φτάσω την γνώση μου που έχω στα αγγλικά. Θα δούμε τι θα γίνει με τον εσπανιόλ
Λοιπόν κομπανιέρος, νέα είδηση από σήμερα - Έχουμε στείλει 30 σελίδες με παρατηρήσεις που αφορούν
τα ψέματα/ τη διαφορετική άποψη για την ιστορία στα σχολικά βιβλία στη Βόρεια Μακεντόνια.
http://www.focus-news.net/news/2018/11/ ... ezhki.html
Να σας πω δεν είμαι τόσο αισιόδοξος για αυτήν τη μικτή επιτροπή. Όπως φαίνεται κι οι Βόρειοι Μακεντόνες έχουν παριτηρήσεις για τα δικά μας βιβλία

. Εδώ υπάρχουν απόψεις ότι η επιτροπή θα προδώσει τον βουλγαρισμό! (!!!!!!) (κυρίως από μέλη του προδοτικού κόμματος) Πάντως θα τους δώσω μια ευκαιρία. Όπως είπε ο πρόεδρος της βουλγαρικής πλευράς, αυτή δεν είναι διπλωματική επιτροπή στην οποία πρέπει να φτάσουμε σε συμφωνία. Είναι ιστορική επιτροπή και πρέπει να διαπιστώσουμε τι έγινε στην πραγματικότητα. Κι όλοι ξέρουμε ότι στην πραγματικότητα οι Βούλγαροι είχαν δίκιο!
Μεταξύ άλλων λέω να καλέσουμε και άλλους ιστορικούς από την Ελλάδα, Σερβία, Ρουμανία, βέβαια από τους φίλους μας στην Τουρκία, ίσως Αλβανία κτλ. κια να φτιάξουμε ένα battle royal.
Αυτά, εγώ πάω να βλέπω Χερόνα - Λεγκανές. Δυστυχώς δεν κατάφερα να πείσω τους cable operator μου να μου βάλει ισπανική τηλεόραση. Ή ελληνική. Αλλά τουλάχιστον έχω τα ματς από τη ''Λα Λίγκα'' με έκπτωση. Είναι κάτι.