Ελεύθερος ο 50χρονος για την αυτοδικία κατά του βιαστή τής κόρης του
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
- Space_Passenger
Re: Ελεύθερος ο 50χρονος για την αυτοδικία κατά του βιαστή τής κόρης του
Πεστα χρυσοστομε!!!!! Εμεις ειμαστε πολιτισμενοι - γυρναμε και το αλλο μαγουλο.
- Οργισμένος
Ναι δεν αντιλεγω απλα δειχνω την ιδεατη οψη των πραγματων. Ο δικαστης θελω να πω οτι δεν ειναι κριτης των παντων, βασει στοιχειων και αγορευσεων αποφασιζει για το αν ειναι ενοχος ο κατηγορουμενος κι επειτα ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ οριζει ειδος εγκληματος και ποινη. Νομους αλλαζει ή δημιουργει μονον ο ΠτΔ/ΠΘ/Βουλη (προεδρικα διαταγματα,πραξεις νομοθετικου περιεχομενου, νομοθετηματα κτλ). Επισης οι νομοι στην ελλαδα δεν μπορουν να προσβληθουν απο ΚΑΝΕΝΑ δικαστηριο (νομοι και οχι υπουργικες αποφασεις)Space_Passenger έγραψε: ↑16 Ιαν 2024, 13:16Οργισμένος έγραψε: ↑16 Ιαν 2024, 13:13Ενταξει μεταξυ μας το ξερουμε αυτο. Αλλα το τι εικαζουμε εμεις μικρη σημασια εχει με το τι θα λεχθει στη δικη. Αν αποδειξει ο κατ. οτι πηγαινε πχ για κυνηγι ή συντηρηση του οπλου του και συναντησε τον ανωμαλο για να συζητησει μαζι του το βιασμο ΚΑΙ ο ανωμαλος με αυτα που ειπε τον εφερε στο αμην τοτε δεν ειναι εκπρομελετης και θα φαει 2 χρονια και αλλα 5 με αναστολη ή κατι παρομοιο.
Θεωρω κατα 99% οτι το δικαστηριο θα τον αθωωσει ή καταδικασει με αναστολη χωρις φυλακιση. Γιατι? Διοτι (θα) θελουν να τον πιστεψουν. Και οι δικαστες ανθρωποι ειναι. Οχι ρομποτ. Υπαρχει και προηγουμενο με εναν στη Κρητη που σκοτωσε το βιαστη του γιου του μεσα στο δικαστηριο και εφαγε 2 χρονια.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Συγχωροχάρτι δηλαδή. Και όποιον πάρει ο χάρος.AlienWay έγραψε: ↑16 Ιαν 2024, 13:18Σωφρονισμός δηλαδή.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Ιαν 2024, 13:16Και ας μην ξεχνάμε, ότι πάντα οι νόμοι είναι υπέρ του θύτη. Και είναι σχεδόν κωμική η φάση όταν ο πρώην σειριακός "θύτης" εκπέπτει στην κατηγορία "θύμα". Γιατί αυτό που έχει σημασία είναι η ζωή, αξιοπρέπεια και προσπάθεια ενσωμάτωσης του θύτη, στο κοινωνικό γίγνεσθαι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Οργισμένος
το μονο πΡΑΓΜΑ που παιρνετε στα χερια σας ειναι το 8 ποντων γαριδακι σας, κατω απο το παπλωμα, ξερετε σεις....Kauldron έγραψε: ↑16 Ιαν 2024, 13:20Kαι πολύ καλά κάνει.Space_Passenger έγραψε: ↑16 Ιαν 2024, 12:50Το κρατος δημιουργει "προηγουμενο" με την μη προφυλακιση. (Ασχετα αν εκανε καλα που τον σκοτωσε ή οχι).
Εφόσον η αστυνομία είναι ανεπαρκής (για να το θέσω ήπια), πρέπει εμείς να παίρνουμε το νόμο στα χέρια μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Οργισμένος την 16 Ιαν 2024, 13:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γιατί, τώρα δε μπορεί?
Ποιός τον εμποδίζει?
Μη κρίνεις τ' αλλότρια εξ' ιδίων, τυπάκο.Οργισμένος έγραψε: ↑16 Ιαν 2024, 13:26το μονο πΡΑΓΜΑ που παιρνεται στα χερια σας ειναι το 8 ποντων γαριδακι σας, κατω απο το παπλωμα, ξερετε σεις....Kauldron έγραψε: ↑16 Ιαν 2024, 13:20Kαι πολύ καλά κάνει.Space_Passenger έγραψε: ↑16 Ιαν 2024, 12:50Το κρατος δημιουργει "προηγουμενο" με την μη προφυλακιση. (Ασχετα αν εκανε καλα που τον σκοτωσε ή οχι).
Εφόσον η αστυνομία είναι ανεπαρκής (για να το θέσω ήπια), πρέπει εμείς να παίρνουμε το νόμο στα χέρια μας.
Εντωμεταξύ, η ίδια η 18χρονη που βιαζόταν από τα 9 λέειέργο_μακέτο έγραψε: ↑16 Ιαν 2024, 13:20Εγώ λέω να αρχίσουμε να εφαρμόζουμε την αυτοδικία (χωρίς στοιχεία και με φόνο εκ προμελέτης) και σε πιο μικρά εγκλήματα. Έχω υποψίες ότι έβαλες φόλα στο σκύλο μου ; Σε πετυχαίνω μόνο σε ένα στενό και σου βγάζω τα μάτια. Νομίζω ότι έκλεψες το μηχανάκι μου ; Στήνω ενέδρα έξω από το πάρκινγκ σου σε σκοτώνω και το παίρνω πίσω. Είσαι ο γαμπρός μου και κάποιος μου είπε ότι δεν συμπεριφέρεσαι καλά στην κόρη μου. Την έκατσες. Αποχαιρέτα κι αυτήν και τον μάταιο τούτο κόσμο.
Μπορεί να φαίνονται ακόμα μακρινά όλα αυτά. Αλλά σε μια κοινωνία που η Δικαιοσύνη δεν λειτουργεί και η αυτοδικία αποκτάει έδαφος αρχίζουν και πλησιάζουν.
https://www.news.gr/ellada/article/3529 ... i-tis.html«Ο πατέρας μου έκλαιγε συνεχώς και κατηγορούσε τον εαυτό του γι’ αυτό που μου συνέβη. Τον λυπήθηκα και του είπα, ότι είναι ο αδερφός της μητριάς μου, της δεύτερης γυναίκας του. Με το που το άκουσε, συγκλονίστηκε. Τότε ήταν, που επέμενε ακόμα περισσότερο να προχωρήσω στην καταγγελία. Του ζήτησα χρόνο να μιλήσω με την ψυχίατρο και φάνηκε να το δέχεται. Ήρθε στο σπίτι η καθηγήτριά μου, που της είχα αναφέρει παλιότερα, τι συνέβαινε, αλλά όχι με λεπτομέρειες, πριν από περίπου ένα χρόνο, που τα είχα αναφέρει και στην αδερφή μου».
Ε γ ώ α δ ε λ φ ή μ ο υ σ ε π ι σ τ ε ύ ω
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Space_Passenger
Τον εμποδιζει η ΦΥΛΑΚΑ (ασχετα ποσο θα κανει μεσα με τους νομους που εχουμε). Αλλα αυτο φοβιζει πολλους. Αν ομως ειναι να πει ξερω γω: Με εβρισε ή με χτυπησε και εν βρασμω τον σκοτωσα και παιζει να γλιτωσει τη φυλακα, τοτε θα το σκεφτει σοβαρα να σε καθαρισει και να πει "εν βρασμω" και να τη βγαλει καθαρη.
-
Συνεχίζω να είμαι καχύποπτος ότι τα χάλασαν για τα ντρόγκια.Space_Passenger έγραψε: ↑16 Ιαν 2024, 13:24Πεστα χρυσοστομε!!!!! Εμεις ειμαστε πολιτισμενοι - γυρναμε και το αλλο μαγουλο.
- Οργισμένος
Ο ΝΟΜΟΣ πρεπει να τηρειται και τελος. ΤΟ τι θα γραφει ο ΝΟΜΟΣ ειναι αλλο θεμα που εχει πληρη συναφεια με το τι ψηφιζετε. Δλδ με ψεκες και βολεψιματιες που ψηφιζετε στο βουλευτικο σωμα μην περιμενετε και θαυματα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
ναι παιδακι μου οτι πεις εσυ, ναι.Kauldron έγραψε: ↑16 Ιαν 2024, 13:27Μη κρίνεις τ' αλλότρια εξ' ιδίων, τυπάκο.Οργισμένος έγραψε: ↑16 Ιαν 2024, 13:26το μονο πΡΑΓΜΑ που παιρνεται στα χερια σας ειναι το 8 ποντων γαριδακι σας, κατω απο το παπλωμα, ξερετε σεις....
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Μα και στη συγκεκριμένη περίπτωση τηρήθηκε ο νόμος. Δεν δραπέτευσε ο αποφυλακισθείς.Οργισμένος έγραψε: ↑16 Ιαν 2024, 13:30Ο ΝΟΜΟΣ πρεπει να τηρειται και τελος. ΤΟ τι θα γραφει ο ΝΟΜΟΣ ειναι αλλο θεμα που εχει πληρη συναφεια με το τι ψηφιζετε. Δλδ με ψεκες και βολεψιματιες που ψηφιζετε στο βουλευτικο σωμα μην περιμενετε και θαυματα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 16 Ιαν 2024, 13:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Space_Passenger έγραψε: ↑16 Ιαν 2024, 13:29Τον εμποδιζει η ΦΥΛΑΚΑ (ασχετα ποσο θα κανει μεσα με τους νομους που εχουμε). Αλλα αυτο φοβιζει πολλους. Αν ομως ειναι να πει ξερω γω: Με εβρισε ή με χτυπησε και εν βρασμω τον σκοτωσα και παιζει να γλιτωσει τη φυλακα, τοτε θα το σκεφτει σοβαρα να σε καθαρισει και να πει "εν βρασμω" και να τη βγαλει καθαρη.

Ποιά φυλάκα βρε? Για να πάει φυλάκα πρέπει και να τον συλλάβει κάποιος. Ποιός θα τον συλλάβει? Ο ευθυνόφοβος μπάτσος?
Και μάθε ορθογραφία, αγράμματε.Οργισμένος έγραψε: ↑16 Ιαν 2024, 13:30ναι παιδακι μου οτι πεις εσυ, ναι.Kauldron έγραψε: ↑16 Ιαν 2024, 13:27Μη κρίνεις τ' αλλότρια εξ' ιδίων, τυπάκο.Οργισμένος έγραψε: ↑16 Ιαν 2024, 13:26
το μονο πΡΑΓΜΑ που παιρνεται στα χερια σας ειναι το 8 ποντων γαριδακι σας, κατω απο το παπλωμα, ξερετε σεις....
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 38 Απαντήσεις
- 2027 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
29 Φεβ 2024, 13:32
-
-
Νέα δημοσίευση Διερχομενος πλακώνει επίδοξο βιαστή και τον παραδίδει στην Αστυνομια
από George_V » 28 Αύγ 2024, 15:23 » σε Κοινωνικά θέματα - 69 Απαντήσεις
- 1868 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
01 Σεπ 2024, 09:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πέθανε ξαφνικά ο κρατούμενος Βασίλης Δημάκης – Πρώην σύζυγος της κόρης της Βόσσου
από Μαδουραίος » 07 Φεβ 2025, 15:35 » σε Εσωτερική Πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 407 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
10 Φεβ 2025, 18:55
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 309 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
07 Οκτ 2024, 11:37