Οι Houthis της Υεμένης προειδοποιούν τις ΗΠΑ

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Οι Houthis της Υεμένης προειδοποιούν τις ΗΠΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 17 Ιαν 2024, 10:05

Pollaplasiastis έγραψε:
17 Ιαν 2024, 10:00
Ασέβαστος έγραψε:
17 Ιαν 2024, 09:15
Pollaplasiastis έγραψε:
16 Ιαν 2024, 14:10
Τα ελληνικα οποτε θελουν τα ξεχνανε.
ε, ναι, απλως θα εξαφανισουν καθε βιβλιο ιατρικης στον πλανητη, κι εγινε. :102:
Nobody knows or cares if "pangreatitis" is Greek, Arabic, or Swahili.
They simply do NOT give a flyin' f*** my friend.
And if you are under any illusion that they do, wake tha_phak_app fast.
You can be talking any language, using any word of any origin and not know or care of those origins.

Tell me something, you smart Greek man, do the Turks know they speak Greek every day?
Do they care to know?
Have you ever tried to point out to any of them that they basically speak the language of their enemy every day of their lives?

The same way Greek as a language is irrelevant in Turkey right now, it can become irrelevant everywhere, if that is the objective of a government, let's say.
People do not know the origins of the words they use, and honestly, do not give a crap about it.
So they don't need to erase anything.
You need to realise that people DO NOT CARE to know.
it doesnt matter if they care to know, what matters, is that they know.
γιατι μιλαμε αγγλικα;

τεσπα, οποιος εχει σπουδασει ιατρικη, ξερει απο ποια γλωσσα προερχονται οι λεξεις, κιας μην τον νοιαζει. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 17 Ιαν 2024, 10:10

Νομίζω ότι μ' ένα 3ήμερο καρπετμπόμπινγκ θα λυθούν τα προβλήματα της διέλευσης των πλοίων στην περιοχή.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 17 Ιαν 2024, 10:17

Ναύτης έγραψε:
17 Ιαν 2024, 10:10
Νομίζω ότι μ' ένα 3ήμερο καρπετμπόμπινγκ θα λυθούν τα προβλήματα της διέλευσης των πλοίων στην περιοχή.
Οι ίδιοι δεν το φοβούνται ρε συ; Τέτοια άγνοια κινδύνου ή με ποιες πλάτες τελικά; Τι μυαλά κουβαλάνε εκεί κάτω;

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 17 Ιαν 2024, 10:18

Ναύτης έγραψε:
Η Αγγελικούλα απαιτεί γενοκτονίες επειδή δε μπορούν να πάνε τα καράβια ελεύθερα σε ισραηλινά λιμάνια. Για τα Παλαιστινιακά στα αρχίδια της. Φτάνει να μην ξεβολευτεί. Ε ρε βρεγμένη σανίδα που θέλετε. Να ψοφάτε στους δρόμους και να σας μαζεύουν με κάρα για να σας πετάξουν σε μαζικούς τάφους. Ντα τα ζήσετε για να στρώσετε χαρακτήρα. Σκουλίκια.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 17 Ιαν 2024, 10:23

ST48410 έγραψε:
17 Ιαν 2024, 10:17
Ναύτης έγραψε:
Οι ίδιοι δεν το φοβούνται ρε συ; Τέτοια άγνοια κινδύνου ή με ποιες πλάτες τελικά; Τι μυαλά κουβαλάνε εκεί κάτω;
Ο βρεγμένος τη βροχή δεν την φοβάται. Όταν σε βομβαρδίζουν κάθε μέρα. Σε γενοκτονούν επειδή θέλεις να είσαι αφεντικό στην πατρίδα σου δε σε νοιάζει. Από την άλλη, όταν έχεις καλομάθει και το ενδιαφέρον σου είναι αν θα ακριβύνει το αναψυκτικό, θα φτωχύνει κάποιος εφορπλιστής που κάνει μπίζνες με Εβραίους ή Ρώσους, και ποιος θα κερδίσει το survivor, δεν υπάρχει πρόβλημα...

Όταν το σκυλί του Πούτιν μιλούσε για πυρηνικά, όλη σωστή πλευρά της ιστορίας και οι πολίτες τους μιλούσαν για έγκλημα. Αλλά φαίνεται και ο τελευταίος πολίτης δεν έχει κανένα πρόβλημα να εκφράζει δημοσίως πράξεις γενοκτονίας. Δεν είναι οκ να πεις ότι οι Εβραίοι πρέπει να πάνε σε στρατόπεδα συγκέντρωσης αλλά είναι οκ, να πεις οι Υεμένιοι πρέπει να πεθάνουν από βόμβες φωσφώρου. Αυτοί είστε.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 17 Ιαν 2024, 10:27

Εμπεδοκλής έγραψε:
17 Ιαν 2024, 10:18
Ναύτης έγραψε:
Η Αγγελικούλα απαιτεί γενοκτονίες επειδή δε μπορούν να πάνε τα καράβια ελεύθερα σε ισραηλινά λιμάνια. Για τα Παλαιστινιακά στα αρχίδια της. Φτάνει να μην ξεβολευτεί. Ε ρε βρεγμένη σανίδα που θέλετε. Να ψοφάτε στους δρόμους και να σας μαζεύουν με κάρα για να σας πετάξουν σε μαζικούς τάφους. Ντα τα ζήσετε για να στρώσετε χαρακτήρα. Σκουλίκια.
Κατ' αρχάς, ποια είναι η Αγγελικούλα;
Δεύτερον, τι εννοείς γενοκτονίες; Να ξεβρομίσει ο κόσμος από κάτι ανθυποχιμπατζήδες που την έχουν ακούσει πειρατές είναι το ζητούμενο.
Τρίτον, το: "για τα Παλαιστινιακά στα αρχίδια της", τό 'βγαλες από τον πάτο σου.
Τέταρτον, να μην ξεχνάς να παίρνεις τα χάπια σου.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 17 Ιαν 2024, 10:29

ST48410 έγραψε:
17 Ιαν 2024, 10:17
Ναύτης έγραψε:
Δεν κουβαλάνε, αυτό είναι το πρόβλημα.

ΥΓ: Οι πλάτες είναι των μουλάδων του Ιράν. Κυρίως.

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 17 Ιαν 2024, 10:37

Εμπεδοκλής έγραψε:
Να ψοφάτε στους δρόμους και να σας μαζεύουν με κάρα για να σας πετάξουν σε μαζικούς τάφους. Ντα τα ζήσετε για να στρώσετε χαρακτήρα. Σκουλίκια.
Δοκίμασε decaf, απ'ότι φαίνεται η καφεΐνη σε πειράζει. :lol:

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 17 Ιαν 2024, 10:38

Ναύτης έγραψε:
17 Ιαν 2024, 10:27
Εμπεδοκλής έγραψε:
Ναύτης έγραψε:
Κατ' αρχάς, ποια είναι η Αγγελικούλα;
Δεύτερον, τι εννοείς γενοκτονίες; Να ξεβρομίσει ο κόσμος από κάτι ανθυποχιμπατζήδες που την έχουν ακούσει πειρατές είναι το ζητούμενο.
Τρίτον, το: "για τα Παλαιστινιακά στα αρχίδια της", τό 'βγαλες από τον πάτο σου.
Τέταρτον, να μην ξεχνάς να παίρνεις τα χάπια σου.
Τί εννοεις πειρατές; Υπάρχει μία περιοχή εκεί που είναι εθνικά ύδατα της Υεμένης και οι Υεμένιοι έχουν δικαίωμα να ελέγχουν το κάθε πλοίο που περνά από εκεί βάσει διεθνούς δικαίου. Είναι το ίδιο διεθνές δίκαιο που καταπατούν οι ΗΠΑ έχοντας το αεροπλανοφόρο στην υφαλοκρυπίδα της Υεμένης. Είναι το ίδιο διεθνές δίκαιο που καταπάτησαν Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ βομβαρδίζοντας ξένη χώρα χωρίς απόφαση του ΟΗΕ.
Αλλά δε σε είδα Αγγελικούλα μου να απαιτείς κάρπετ μπόμπινγκ των ΗΠΑ.

Για αυτό, πρέπει ν πεινάσεις λιγάκι, να δεις τους γύρω σου να ψοφάνε για να σταματήσεις να είσαι τόσο μάγκας και να ζητάς δημόσια γενοκτονίες...

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 17 Ιαν 2024, 10:38

GoBzi έγραψε:
17 Ιαν 2024, 10:37
Εμπεδοκλής έγραψε:
Να ψοφάτε στους δρόμους και να σας μαζεύουν με κάρα για να σας πετάξουν σε μαζικούς τάφους. Ντα τα ζήσετε για να στρώσετε χαρακτήρα. Σκουλίκια.
Αγγελικούλα νούμερο 2. Σε φτάνουν για το σουπερμάρκετ; Περίμενε, έρχεται.

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 17 Ιαν 2024, 10:41

Εμπεδοκλής έγραψε:
17 Ιαν 2024, 10:38
GoBzi έγραψε:
Εμπεδοκλής έγραψε:
Με φτάνουν ωρέ καρντάσι. Τι περιμένω;

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 17 Ιαν 2024, 10:42

GoBzi έγραψε:
17 Ιαν 2024, 10:41
Εμπεδοκλής έγραψε:
GoBzi έγραψε:

Fuel pass πήρες;

Pollaplasiastis
Phorum.gr user: Pollaplasiastis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pollaplasiastis » 17 Ιαν 2024, 10:43

Ασέβαστος έγραψε:
17 Ιαν 2024, 09:40
λαθος.
μας συμφερει να κερδαει η δυση, γιατι ανηκουμε σε αυτην, και ειναι συμμαχοι μας. χωρις αυτους, μας γαμησε η ανατολη. μονοι μας δεν κανουμε για τιποτα, οπως και σχεδον κανενα αλλο κρατος, ολοι την παλευουν με συμμαχους.
Αυτη ειναι η γνωμη σου φιλε. Καλως.

Εγω νομιζω οτι δεν ανηκουμε πουθενα. Οταν το ναυτικο μας προσπαθησε να κατεβει Κυπρο, ηταν οι Αμερικανοι που τους ειπαν "χτυπατε τους Τουρκους, χτυπατε εμας". Κ γυρισαμε πισω. Ηταν ο πατερας μου εκει.
Κ μετα οι Αγγλοι μας βομβαρδιζαν στο νησι. Ρωτα οποιον θες απ το νησι που ζουσε τοτε.
Ρωτα κ ποσους ειχαν κρεμασει στις πλατειες επι τι ευκαιρια. Αυτοι στους οποιους ανηκωμε.

ΤΟΥΣ συμφερει να κερδαει η Δυση. Γιατι αυτοι ειναι η Δυση φιλε.

Αυτοι κοιταν το σπιτι τους. Το δικο μας ειναι δικια μας ευθυνη κ δεν ανηκει πουθενα, ουτε αυτοι θα το κοιταξουν.

Συμμαχιες πραγματικες δεν υπαρχουν. Μονο ηλιθιοι που πιστευουν σε αυτες.
Οι υπερδυναμεις εκμεταλευονται τους μικροτερους για δικους τους λογους. Εκει τελειωνει η συμμαχια.
Εαν εχεις αμφιβολιες, κοιτα την Κυπρο, ριξε μια ματια στο χαρτη να μου πεις πως λεγονται τα Σκοπια, πες μου τι βλεψεις εχουν οι Αλβανοι, εξηγησε μου τι σημαινει Γαλαζια Πατριδα κ τελικα διαφωτισε με, εσυ, ω τεραστιε Ελληνα, που μας γ@μησε η ανατολη κ που μας βοηθησε εκει που μονοι μας δεν μπορουσαμε η δυση.
(ρητορικη ερωτηση-μην απαντησεις)
Truth sounds like hate to those who hate truth-- Proverbs 9:7-8
Bacteria is life on Mars but a heartbeat is not life on Earth...

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 17 Ιαν 2024, 10:46

Εμπεδοκλής έγραψε:
17 Ιαν 2024, 10:42
GoBzi έγραψε:
Εμπεδοκλής έγραψε:

Fuel pass πήρες;
Καρντάσι μου δεν έχω πάρει κανένα επίδομα/pass/δάνειο ποτέ μου. 9-6 υπάλληλος είμαι και ζω με αυτά που βγάζω. Που θες να καταλήξεις;

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 17 Ιαν 2024, 10:46

GoBzi έγραψε:
17 Ιαν 2024, 10:46
Εμπεδοκλής έγραψε:
17 Ιαν 2024, 10:42
GoBzi έγραψε:

Fuel pass πήρες;
Καρντάσι μου δεν έχω πάρει κανένα επίδομα/pass/δάνειο ποτέ μου. 9-6 υπάλληλος είμαι και ζω με αυτά που βγάζω. Που θες να καταλήξεις;
:e045:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών