Ο Εμπεδοκλης φαινεται του εριξε κανα ξεγυρισμενο κ τον βαφτισε.
Ταιριαστο ακουγεται, so why not?
Εγενετω η δουλη του Κυριου Αγγελικη, λοιπον! λολ.....
Ο Εμπεδοκλης φαινεται του εριξε κανα ξεγυρισμενο κ τον βαφτισε.
Τους εκαναν καρπετ μπομπινγκ επι 10 συναπτα ετη. Πηραν το κολαι.
Και η Υεμενη αναγνωρισμενη ειναι.
μπα, θα απαντησω.Pollaplasiastis έγραψε: ↑17 Ιαν 2024, 10:43τελικα διαφωτισε με, εσυ, ω τεραστιε Ελληνα, που μας γ@μησε η ανατολη κ που μας βοηθησε εκει που μονοι μας δεν μπορουσαμε η δυση.
(ρητορικη ερωτηση-μην απαντησεις)
οι γιατροι, ξερουν. διδασκονται κανονικα στην υλη, ποιος ηταν ο ιπποκρατης, και τον ορκο του. πως νιωθουν, δεν ξερω.Pollaplasiastis έγραψε: ↑17 Ιαν 2024, 10:55Πολυ βιαζεσαι. Οχι φιλε δεν γνωριζουν, στο τονιζω, κ επιμενεις.....
Ολοι αυτοι που σπουδαζουν οτιδηποτε αλλο εκτος φιλολογια δεν σκαμπαζουν καθολου τι εχει ελληνικη ριζα κ τι οχι.
Δεν μιλανε ελληνικα.
Δεν γινεται να το ξερουν.
Ακομα κ αν ακουσουν οτι το "arthritis" ειναι ελληνικο, δεν γνωριζουν την αμεσως επομενη ελληνικη λεξη που θα βρουν, π.χ. hematoglobin.
Κ μια κ εχω κανει στα σχολεια τους, ειλικρινα τους δικαιολογω, γιατι στα σοβαρα σχολεια θελει πολυ διαβασμα να προχωρησεις κ το τελευταιο που χρειαζεσαι ειναι καποιον ηλιθιο να σου ζηταει να πεις ποιες λεξεις εχουν ελληνικη ριζα.
Για τους ξενους που μιλανε αλλη γλωσσα η δικια μας ειναι αλαμπουρνεζικα κ δεν εχουν την παραμικρη ιδεα ποσες απ τις λεξεις που προφερουν προερχονται απ την δικια μας and they couldn't care less!!!
Φιλε εχω βαλει τα χρονια μου στα σχολεια τους κ εχω κανει μπολικα μαθηματα βιολογιας, φυσιολογιας κ νευρολογιας. Δεν καταλαβαινουν ποιες λεξεις ειναι ΛΑΤΙΝΙΚΕΣ, ποιες ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ κ ποιες ειναι απο αλλη γλωσσα. Τιποτα.
Οσοι σπουδαζουν ιατρικη, φυσικη, χημεια, μαθηματικα, βιολογια κ οτι αλλο εχει ελληνικη ορολογια ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ποτε μιλανε ελληνικα !!!
Τωρα αν εσυ αρνησε να δεχτεις την πραγματικοτητα κ θες να νομιζεις οτι τα αγγλακια κ τα αμερικανακια μιλαν ελληνικα, το γνωριζουν κ νοιωθουν "καπως" για αυτο, be my guest !! It's your brain, your life.
μια και το φερε η κουβέντα εκείνον τον καθηγητή που δεν υπάρχει σε ποιο μάθημα τον είχες?Pollaplasiastis έγραψε: ↑17 Ιαν 2024, 10:55Φιλε εχω βαλει τα χρονια μου στα σχολεια τους κ εχω κανει μπολικα μαθηματα βιολογιας, φυσιολογιας κ νευρολογιας.
Όχι οι Χούθι ως κυβέρνηση της Υεμένης.
πατησιωτης έγραψε: ↑17 Ιαν 2024, 13:10Για να βγει απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ πρέπει κανένα από τα 5 μόνιμα μέλη του να μην βάλει βέτο.Επομένως η απόφαση αυτή που καταγγέλλει τους Χούθι και αναγνωρίζει άλλη κυβέρνηση ως νόμιμη βγήκε χωρίς να βάλει κανείς βέτο,ούτε η Ρωσία ή η Κίνα.
Oι Χούθι φαίνεται ότι είναι κατασκεύασμα του Ιράν στα πλαίσια της ρήξης σιιτών και σουνιτών αλλά δεν αναγνωρίζονται από τον ΟΗΕ.
Πειρατεία λέγεται αυτό που κάνουν.Κατ αρχήν τα εμπορικά πλοία μπορούν να περνούν από οπουδήποτε και δεν χρειάζονται άδεια για να περάσουν ούτε από τα χωρικά ύδατα μιας χώρας.Μόνο για τα πολεμικά υπάρχουν περιορισμοί και όχι φυσικά για τα πλοία κοντέινερ.Ύστερα τα στενά του Μπαμπ ελ Μαντέμπ είναι πιθανόν να έχουν και κάποιο ειδικό καθεστώς όπως όλα τα στενά του κόσμου που δίνει ακόμη περισσότερα δικαιώματα διέλευσης αν και αυτό δεν το ξέρω.Έπειτα μερικά πλοία που χτυπήθηκαν ήσαν 100 χλμ από τις ακτές.Ακόμη και εάν για λόγους λαθρεμπορίου πρέπει να συλληφθεί ένα πλοίο,οφείλει το λιμενικό της χώρας να ανέβει επάνω και να το οδηγήσει σε λιμάνι.Δεν εξαπολύονται πύραυλοι για να το σταματήσουν.ST48410 έγραψε: ↑17 Ιαν 2024, 13:24πατησιωτης έγραψε: ↑17 Ιαν 2024, 13:10Για να βγει απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ πρέπει κανένα από τα 5 μόνιμα μέλη του να μην βάλει βέτο.Επομένως η απόφαση αυτή που καταγγέλλει τους Χούθι και αναγνωρίζει άλλη κυβέρνηση ως νόμιμη βγήκε χωρίς να βάλει κανείς βέτο,ούτε η Ρωσία ή η Κίνα.
Oι Χούθι φαίνεται ότι είναι κατασκεύασμα του Ιράν στα πλαίσια της ρήξης σιιτών και σουνιτών αλλά δεν αναγνωρίζονται από τον ΟΗΕ.
Έχουμε ανάλογα περιστατικά ρίψης πυραύλου σε εμπορικά σκάφη σε άλλες περιοχές του κόσμου για κάτι παρόμοιο ή είναι ας πούμε πρωτοφανής τακτική; Υπάρχει κάτι νομικά που να τους δίνει το δικαίωμα να το κάνουν στην θάλασσά τους; Έχουν δικαίωμα να διατάξουν πλοία να μην περνούν και εφόσον η διαταγή δεν εισακουστεί να επιχειρούν; Ανεξάρτητα από το αν είναι αναγνωρισμένη κυβέρνηση ή όχι. Πες για χάρη της συζήτησης ότι ήταν.
Αυτά φανταζόμουν κι εγώ. Πύραυλος εναντίον αόπλων μου φαινόταν εξαιρετικά υπερβολικό ακόμα και αν έχουν παραβιάσει κάποια οδηγία.πατησιωτης έγραψε: ↑17 Ιαν 2024, 13:39Πειρατεία λέγεται αυτό που κάνουν.Κατ αρχήν τα εμπορικά πλοία μπορούν να περνούν από οπουδήποτε και δεν χρειάζονται άδεια για να περάσουν ούτε από τα χωρικά ύδατα μιας χώρας.Μόνο για τα πολεμικά υπάρχουν περιορισμοί και όχι φυσικά για τα πλοία κοντέινερ.Ύστερα τα στενά του Μπαμπ ελ Μαντέμπ είναι πιθανόν να έχουν και κάποιο ειδικό καθεστώς όπως όλα τα στενά του κόσμου που δίνει ακόμη περισσότερα δικαιώματα διέλευσης αν και αυτό δεν το ξέρω.Έπειτα μερικά πλοία που χτυπήθηκαν ήσαν 100 χλμ από τις ακτές.Ακόμη και εάν για λόγους λαθρεμπορίου πρέπει να συλληφθεί ένα πλοίο,οφείλει το λιμενικό της χώρας να ανέβει επάνω και να το οδηγήσει σε λιμάνι.Δεν εξαπολύονται πύραυλοι για να το σταματήσουν.
Αν αφαιρέσουμε το ποιος είναι από τη σωστή πλευρά της ιστορίας και κρίνουμε μόνο το γεγονός πάμε να δούμε μερικές επιθέσεις σε εμπορίκα πλοία.ST48410 έγραψε: ↑17 Ιαν 2024, 13:24πατησιωτης έγραψε: ↑17 Ιαν 2024, 13:10Για να βγει απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ πρέπει κανένα από τα 5 μόνιμα μέλη του να μην βάλει βέτο.Επομένως η απόφαση αυτή που καταγγέλλει τους Χούθι και αναγνωρίζει άλλη κυβέρνηση ως νόμιμη βγήκε χωρίς να βάλει κανείς βέτο,ούτε η Ρωσία ή η Κίνα.
Έχουμε ανάλογα περιστατικά ρίψης πυραύλου σε εμπορικά σκάφη σε άλλες περιοχές του κόσμου για κάτι παρόμοιο ή είναι ας πούμε πρωτοφανής τακτική; Υπάρχει κάτι νομικά που να τους δίνει το δικαίωμα να το κάνουν στην θάλασσά τους; Έχουν δικαίωμα να διατάξουν πλοία να μην περνούν και εφόσον η διαταγή δεν εισακουστεί να επιχειρούν; Ανεξάρτητα από το αν είναι αναγνωρισμένη κυβέρνηση ή όχι. Πες για χάρη της συζήτησης ότι ήταν.