Το θέμα είναι ότι δεν πρέπει να μένει κανείς απροειδοποίητος. Με το να λένε μερικά πράγματα βοηθάνε.
Έλληνας νοσηλευτής στην Ιρλανδία: «Έχω μισθό 3.500€ τον μήνα»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
- Phorum.gr user: Citroenakias
Re: Έλληνας νοσηλευτής στην Ιρλανδία: «Έχω μισθό 3.500€ τον μήνα»
Πόσα σκάει το μήνα για ενοίκιο;
Ζμπουτσα μας. Εδώ έχουμε δελτίο τροφίμων για να πάρεις perlenbacher από τα lidl, να καβαλήσεις το παπάκι να βάλεις 5 ευρώ βενζίνα με το δελτίο καυσίμων και να πας να αράξεις παγκάκι και να απολαύσεις τον ήλιο. Αν είσαι και έως 29 τσιμπάς αραιά και που και μερικά gb δώρο για να μαλακιστεις στο τικ τοκ και είσαι αρχοντας. Τι να πας να κανείς Ιρλανδία;
Δεν είπε αλλά έδειξε κάρτα.
Εγώ βρήκα με μια πρόχειρη αναζήτηση στο google 92τμ. με δυο δωμάτια στα 850 ευρώ..
Να σημειωθεί επίσης ότι 1) Οι τιμές στα βασικά προϊόντα στο σουπερμάρκετ στην Ιρλανδία είναι σχεδόν οι μισές απ' ότι εδώ και ότι 2) Η Ιρλανδία είναι μια χώρα με την χαμηλότερη φορολογία στην Ε.Ε...!!
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Ο γενικός κανόνας να φύγεις είναι να βγάζεις τριπλάσια στην ίδια δουλειά. Αν στην Ελλάδα έβγαζε €1150 μεικτά τότε είναι καλά.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
όντως
με 3,5k δε ζεις στην Ιρλανδία. με 800 ζεις όμως στην Ελλάδα. βλάκας ο τύπος που έφυγε, κορόιδο τον έπιασαν
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
350 ευρώ για υπόγεια γκαρσονιέρα στα πατήσια με μισθό 800 ευρώ. καλύτερα είναι στην Ελλάδα

Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
τιμές βενζίνης στη εε 15 γενάρη 24
ελλάδα - 1,808
ιρλανδία - 1675
https://www.cargopedia.net/europe-fuel-prices
πιο ακριβή η ζωή στην ιρλανδία ρε παιδιά, γι'αυτό δε ζεις με 3,5κ μόνο. ελλάδα 2.0 και μόνο ρε
ελλάδα - 1,808
ιρλανδία - 1675
https://www.cargopedia.net/europe-fuel-prices
πιο ακριβή η ζωή στην ιρλανδία ρε παιδιά, γι'αυτό δε ζεις με 3,5κ μόνο. ελλάδα 2.0 και μόνο ρε
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Tα εθνικά συστήματα υγείας των χωρών της βόρειας, δυτικής και κεντρικής Ευρώπης έχουν κενά, λόγω της γήρανσης του πληθυσμού οπότε οι γιατροί, νοσηλευτές και άλλοι των ιατρικών επαγγελμάτων μπορούν να βρουν εύκολα και με καλό μισθό δουλειά. Πολλές φορές παρέχεται και διαμέρισμα.
- Space_Passenger
Δεν ειπα αυτο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑18 Ιαν 2024, 16:27όντως
με 3,5k δε ζεις στην Ιρλανδία. με 800 ζεις όμως στην Ελλάδα. βλάκας ο τύπος που έφυγε, κορόιδο τον έπιασαν

- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
το θέμα είναι ότι ζειςSpace_Passenger έγραψε: ↑18 Ιαν 2024, 16:48Δεν ειπα αυτο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑18 Ιαν 2024, 16:27όντως
στην Ελλάδα απλά δεν βγαίνει. απλά μαθηματικά. αυτό που σώζει την Ελλάδα είναι ο ισχυρός θεσμός της οικογένειας και υπάρχει αλληλοβοήθεια και οι συντάξεις των γέρων
ειδάλλως οι μισοί νέοι θα ήταν άστεγοι
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
Ποσους βουλευτές εχει το κουμουνιστικο κομμα Ιρλανδιας ξερομε;
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ρε μλκ γιατρέ μη μας τρελαίνεις τώραtalaipwros έγραψε: ↑18 Ιαν 2024, 17:01Ποσους βουλευτές εχει το κουμουνιστικο κομμα Ιρλανδιας ξερομε;
πόσα χρόνια κυβέρνησε το ΚΚΕ στην Ελλάδα και πόσα η νδ με το πασοκ;
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
+1ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑18 Ιαν 2024, 16:53το θέμα είναι ότι ζεις
στην Ελλάδα απλά δεν βγαίνει. απλά μαθηματικά. αυτό που σώζει την Ελλάδα είναι ο ισχυρός θεσμός της οικογένειας και υπάρχει αλληλοβοήθεια και οι συντάξεις των γέρων
ειδάλλως οι μισοί νέοι θα ήταν άστεγοι
-
Το ΚΚΕ (εσωτερικου) κυβερνησε το 2015-2019, αλλα η ισχυς του ειναι ενδεικτική της ποιότητος του πληθυσμού.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑18 Ιαν 2024, 17:05ρε μλκ γιατρέ μη μας τρελαίνεις τώραtalaipwros έγραψε: ↑18 Ιαν 2024, 17:01Ποσους βουλευτές εχει το κουμουνιστικο κομμα Ιρλανδιας ξερομε;
πόσα χρόνια κυβέρνησε το ΚΚΕ στην Ελλάδα και πόσα η νδ με το πασοκ;
Με αυτα τα μυαλα, θα εχεις αυτη τη ζωη, έτσι παει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 247 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
02 Δεκ 2024, 16:06
-
-
Νέα δημοσίευση Απερίγραπτη ρατσιστική συμπεριφορά σε μαύρο παιδί στην Ιρλανδία
από Μαδουραίος » 24 Σεπ 2023, 12:53 » σε Κοινωνικά θέματα - 3 Απαντήσεις
- 322 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
24 Σεπ 2023, 13:12
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 267 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
02 Ιαν 2025, 19:22
-
-
Νέα δημοσίευση Μπραβο στην νεολαια.Οι μισοί σπουδαστες στην σχολη στρατου την κοπάνισαν στον πρωτο μηνα.
από Μαδουραίος » 25 Οκτ 2024, 11:55 » σε Εθνικά Θέματα - 128 Απαντήσεις
- 3417 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
28 Οκτ 2024, 11:08
-