Λοιπόν αυτό που περιγράφεις εξηγεί γιατί πρέπει να μένουμε μακριά από διαζευγμένους. Τους τα έσπασε η άλλη χρόνια και χρόνια και καθόταν και τα τρώγανε και όταν επιτέλους αποφάσισαν να σηκωθούν να φύγουν βγάζουν τα απωθημένα τους στην επόμενη η οποία πρέπει να μην είναι άνθρωπος βασικά γιατί "αυτό το έκανε η πρώην μου".ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 15:35
Στα πλαίσια του γάμου είχα επιτρέψει να χειραγωγούμαι, να άγομαι και να φέρομαι. Πλέον δεν το ανέχομαι. Έχασα τεράστιες ψυχικές δυνάμεις εξαιτίας αυτής της κατάστασης. Κάτι πήγε να μου πει περί ενδιαφέροντος, ότι ξέρεις δεν ενδιαφέρεσαι για μένα και γι' αυτό εξαφανίστηκες μετά την Κυριακή εκείνη, αλλά της το έκοψα. Ενδιαφέρομαι τόσο όσο να μην καταστρέφω τον εαυτό μου. Αν είναι να παίζω κάθε φορά με κάθε μια το παιχνιδάκι αυτό, τότε θα καταλήξω στον νευρολόγο! Αν εσύ ενδιαφέρεσαι, δεν θέλω μούτρα, νευράκια, υπονοούμενα και τα παρόμοια.
Γκρίνια των γυναικών
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Μετανάστρια
- Phorum.gr user: Μετανάστρια
Re: Γκρίνια των γυναικών
Νομίζεις ότι το αφεντικό σου σ'αγαπάει;
Ψιλοάσχετο, αλλά με την ευρύτερη έννοια ταιριάζει στην συζήτηση μας και σχετίζεται με την αναφορά σου στα της Ελλάδας. Ο πρώτος ξάδερφος μου, κατά 9 χρόνια μικρότερος, πήγε πριν κάποια χρόνια Νέα Υόρκη για μεταπτυχιακό. Όταν τον συνάντησα ξανά στην Ελλάδα μερικούς μήνες μετά για τις πρώτες του διακοπές, τον ρώτησα πως είναι εκεί τα πράγματα. Μου είπε διάφορα και όπως ήταν λογικό τον ρώτησα και για τις γυναίκες. Μου λέει, ακριβώς το αντίθετο από ότι στην Ελλάδα. Δηλαδή, ρωτάω. Δηλαδή, μου λέει, πας στο μπαρ ή στο κλαμπ και έρχονται από μόνες τους, αν τους αρέσεις. Δεν έχουν πρόβλημα.

Δεν ξαναρώτησα τίποτε άλλο από ντροπή.

«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Πάνας έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 15:57Ποτέ δεν είσαι σίγουρος αν δεν δοκιμάσεις.
Επειδή μου έγραψες ότι «μετά τον χωρισμό» σου καταλαβαίνω ότι χρεώνεις πράγματα σε γυναίκες που μπορεί να μην το αξίζουν, το έκανα και εγώ όταν είχα χωρίσει πρόσφατα.
Μου πήρε αρκετό καιρό για να καταλάβω ότι όλες δεν είναι το ίδιο και δεν αξίζουν το τσουβάλιασμα.
Βέβαια μπορείς να κάνεις ό,τι θες μέχρι να πάρεις και εσύ το μάθημά σου.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μείνε μακρυά από διαζευγμένους. Ψάξε αγνούς νέους που είναι αθώοι και εύκολα χειραγωγήσιμοι. Δικαίωμα σου.Μετανάστρια έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 16:02Λοιπόν αυτό που περιγράφεις εξηγεί γιατί πρέπει να μένουμε μακριά από διαζευγμένους. Τους τα έσπασε η άλλη χρόνια και χρόνια και καθόταν και τα τρώγανε και όταν επιτέλους αποφάσισαν να σηκωθούν να φύγουν βγάζουν τα απωθημένα τους στην επόμενη η οποία πρέπει να μην είναι άνθρωπος βασικά γιατί "αυτό το έκανε η πρώην μου".ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 15:35
Στα πλαίσια του γάμου είχα επιτρέψει να χειραγωγούμαι, να άγομαι και να φέρομαι. Πλέον δεν το ανέχομαι. Έχασα τεράστιες ψυχικές δυνάμεις εξαιτίας αυτής της κατάστασης. Κάτι πήγε να μου πει περί ενδιαφέροντος, ότι ξέρεις δεν ενδιαφέρεσαι για μένα και γι' αυτό εξαφανίστηκες μετά την Κυριακή εκείνη, αλλά της το έκοψα. Ενδιαφέρομαι τόσο όσο να μην καταστρέφω τον εαυτό μου. Αν είναι να παίζω κάθε φορά με κάθε μια το παιχνιδάκι αυτό, τότε θα καταλήξω στον νευρολόγο! Αν εσύ ενδιαφέρεσαι, δεν θέλω μούτρα, νευράκια, υπονοούμενα και τα παρόμοια.
Χάθηκε να την ορίσουν Σάββατο, Παρασκευή, Πέμπτη, να βγούμε για κανένα ποτό να κάνουμε καμιά γνωριμία;don't speak έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 15:57Παιδιά είναι single's Day today και εσείς γκρινιάζετε
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Singles%27_Day
the end
Όλοι οι άντρες είναι το ίδιο;Αγις έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 16:04Πάνας έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 15:57Ποτέ δεν είσαι σίγουρος αν δεν δοκιμάσεις.
Επειδή μου έγραψες ότι «μετά τον χωρισμό» σου καταλαβαίνω ότι χρεώνεις πράγματα σε γυναίκες που μπορεί να μην το αξίζουν, το έκανα και εγώ όταν είχα χωρίσει πρόσφατα.
Μου πήρε αρκετό καιρό για να καταλάβω ότι όλες δεν είναι το ίδιο και δεν αξίζουν το τσουβάλιασμα.
the end
Αψογος .ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 16:05Μείνε μακρυά από διαζευγμένους. Ψάξε αγνούς νέους που είναι αθώοι και εύκολα χειραγωγήσιμοι. Δικαίωμα σου.Μετανάστρια έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 16:02Λοιπόν αυτό που περιγράφεις εξηγεί γιατί πρέπει να μένουμε μακριά από διαζευγμένους. Τους τα έσπασε η άλλη χρόνια και χρόνια και καθόταν και τα τρώγανε και όταν επιτέλους αποφάσισαν να σηκωθούν να φύγουν βγάζουν τα απωθημένα τους στην επόμενη η οποία πρέπει να μην είναι άνθρωπος βασικά γιατί "αυτό το έκανε η πρώην μου".ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 15:35
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Μετανάστρια
- Phorum.gr user: Μετανάστρια
Ιδού το επόμενο date σου.Αγις έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 16:07Αψογος .ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 16:05Μείνε μακρυά από διαζευγμένους. Ψάξε αγνούς νέους που είναι αθώοι και εύκολα χειραγωγήσιμοι. Δικαίωμα σου.Μετανάστρια έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 16:02
Λοιπόν αυτό που περιγράφεις εξηγεί γιατί πρέπει να μένουμε μακριά από διαζευγμένους. Τους τα έσπασε η άλλη χρόνια και χρόνια και καθόταν και τα τρώγανε και όταν επιτέλους αποφάσισαν να σηκωθούν να φύγουν βγάζουν τα απωθημένα τους στην επόμενη η οποία πρέπει να μην είναι άνθρωπος βασικά γιατί "αυτό το έκανε η πρώην μου".
Νομίζεις ότι το αφεντικό σου σ'αγαπάει;
Σε ξεγελά η διαφορετική συμπεριφορά τους σε σχέση με τους αντρες που γνωριζουν.Πάνας έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 16:07Όλοι οι άντρες είναι το ίδιο;Αγις έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 16:04Πάνας έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 15:57
Ποτέ δεν είσαι σίγουρος αν δεν δοκιμάσεις.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Είναι πάντα λέει 11 Νοεμβρίου.Πάνας έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 16:06Χάθηκε να την ορίσουν Σάββατο, Παρασκευή, Πέμπτη, να βγούμε για κανένα ποτό να κάνουμε καμιά γνωριμία;don't speak έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 15:57Παιδιά είναι single's Day today και εσείς γκρινιάζετε
Του χρόνου που θα είναι Δευτέρα, γάματα.

Όχι ρε γμτω και εγώ πότε θα γνωρίσω καμιά single;don't speak έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 16:10Είναι πάντα λέει 11 Νοεμβρίου.Πάνας έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 16:06Χάθηκε να την ορίσουν Σάββατο, Παρασκευή, Πέμπτη, να βγούμε για κανένα ποτό να κάνουμε καμιά γνωριμία;don't speak έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 15:57Παιδιά είναι single's Day today και εσείς γκρινιάζετε
Του χρόνου που θα είναι Δευτέρα, γάματα.
the end
Η διαφορά μας ξέρεις πια είναι; Ότι εγώ θα βγω και με διαζευγμένη και με διαζευγμένη με παιδιά και με ελεύθερη και με μικρότερη και με μεγαλύτερη και ότι θα την κρίνω με βάση τον χαρακτήρα που θα μου ξεδιπλώσει αργά ή γρήγορα. Εσύ πάλι προφανώς δεν περίμενες την τοποθέτηση μου για να κατασταλάξεις ότι δεν θες να βγαίνεις με διαζευγμένους. Με αφορμή την τοποθέτηση μου, όμως, εξέφρασες την πάγια θέση σου. Δεν είναι κακό, αλλά να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Και όχι, δεν απαίτησα η άλλη να μην είναι άνθρωπος. Ίσα ίσα που απαιτώ να συμπεριφέρεται ως ενήλικας και όχι ως κακομαθημένο κοριτσόπουλο. Νέτα σκέτα!
Από τη γκρίνια γυναικών πήγε η κουβέντα στο dating διαζευγμένων που αξίζει δικο του τόπικ, έχει το ενδιαφέρον του. Δεν είναι λίγο να προσπαθείς να συντονίσεις υποχρεώσεις και να νιώσεις ξανά ελεύθερος και διαθέσιμος.
Από ανθρώπους που τους ήξερα ως ελεύθερους ή ως ζευγάρια χωρίς παιδιά, ξαναβρήκαν για λίγο τον παλιό παλιό τους εαυτό, αλλά αν τον είχαν χάσει δεν τους έφταιγε τόσο ο σύντροφος, όσο θα τολμήσω να πω ότι ζούσαν τον υποτιθέμενο ελεύθερο χρόνο τους σε ένα σπίτι γεμάτο παιδιά και βαρετές υποχρεώσεις. Μόλις η γυναίκα ή και ο άντρας βρέθηκαν έστω και 2 μέρες την εβδομάδα να νιώσουν ήρεμοι και αυτόνομοι, είδα άλλους ανθρώπους, ακόμα και πριν αποκτήσουν γκόμενο ή χόμπι ή προλάβουν να φτιάξουν αλλιώς τη ζωή τους. Αυτό τους έλειπε περισσότερο τελικά. Τουλάχιστον το λέω από τη σκοπιά των γυναικών που βλέπω περισσότερο. Τα παιδιά έρχονται και με υποχρεώσεις, που όσο περνάνε τα χρόνια γίνονται και πιο βαρετές. Τα μωράκια έχουν τον τρόπο τους να σε κάνουν να τρέχεις με χαρά. Θα μου πεις, τι σημαίνει αυτό; Δεν ξέρω... Δύσκολο να βρεις ισορροπίες.
Και όμως, υπάρχουν άτομα που το λέει η καρδιά τους και έχουν ενέργεια να μπουν στη σκηνή του φλερτ και του dating με αξιώσεις, ισορροπώντας και το να βλέπουν τα παιδιά τους παράλληλα. Αλλά όλο αυτό θέλει χρόνο και ενέργεια. Μια ωραία αγκαλιά σου δίνει ενέργεια με τον τρόπο της.
Από ανθρώπους που τους ήξερα ως ελεύθερους ή ως ζευγάρια χωρίς παιδιά, ξαναβρήκαν για λίγο τον παλιό παλιό τους εαυτό, αλλά αν τον είχαν χάσει δεν τους έφταιγε τόσο ο σύντροφος, όσο θα τολμήσω να πω ότι ζούσαν τον υποτιθέμενο ελεύθερο χρόνο τους σε ένα σπίτι γεμάτο παιδιά και βαρετές υποχρεώσεις. Μόλις η γυναίκα ή και ο άντρας βρέθηκαν έστω και 2 μέρες την εβδομάδα να νιώσουν ήρεμοι και αυτόνομοι, είδα άλλους ανθρώπους, ακόμα και πριν αποκτήσουν γκόμενο ή χόμπι ή προλάβουν να φτιάξουν αλλιώς τη ζωή τους. Αυτό τους έλειπε περισσότερο τελικά. Τουλάχιστον το λέω από τη σκοπιά των γυναικών που βλέπω περισσότερο. Τα παιδιά έρχονται και με υποχρεώσεις, που όσο περνάνε τα χρόνια γίνονται και πιο βαρετές. Τα μωράκια έχουν τον τρόπο τους να σε κάνουν να τρέχεις με χαρά. Θα μου πεις, τι σημαίνει αυτό; Δεν ξέρω... Δύσκολο να βρεις ισορροπίες.
Και όμως, υπάρχουν άτομα που το λέει η καρδιά τους και έχουν ενέργεια να μπουν στη σκηνή του φλερτ και του dating με αξιώσεις, ισορροπώντας και το να βλέπουν τα παιδιά τους παράλληλα. Αλλά όλο αυτό θέλει χρόνο και ενέργεια. Μια ωραία αγκαλιά σου δίνει ενέργεια με τον τρόπο της.
Τους βαζεις δυσκολα - σε Ελληνίδες απευθυνεσαιΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 16:14Η διαφορά μας ξέρεις πια είναι; Ότι εγώ θα βγω και με διαζευγμένη και με διαζευγμένη με παιδιά και με ελεύθερη και με μικρότερη και με μεγαλύτερη και ότι θα την κρίνω με βάση τον χαρακτήρα που θα μου ξεδιπλώσει αργά ή γρήγορα. Εσύ πάλι προφανώς δεν περίμενες την τοποθέτηση μου για να κατασταλάξεις ότι δεν θες να βγαίνεις με διαζευγμένους. Με αφορμή την τοποθέτηση μου, όμως, εξέφρασες την πάγια θέση σου. Δεν είναι κακό, αλλά να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Και όχι, δεν απαίτησα η άλλη να μην είναι άνθρωπος. Ίσα ίσα που απαιτώ να συμπεριφέρεται ως ενήλικας και όχι ως κακομαθημένο κοριτσόπουλο. Νέτα σκέτα!

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ααα και επειδή μιλάμε για Αθήνα και επαρχία, στην επαρχία επειδή είναι άλλοι οι ρυθμοί οι άνθρωποι ψάχνονται διαφορετικά. Φυσικά υπάρχουν παντού και οι γκρίνιες και τα μούτρα και τα ψαξίματα... Αλλά δεν ξέρω, έχω εξιδανικεύσει πες; Έναν κόσμο με πιο αργούς ρυθμούς, που και μόνο το γεγονός ότι μπορείς αν θες να βλέπεις τους φίλους σου κάθε μέρα και να πηγαίνεις το καλοκαίρι στη θάλασσα σε κάνουν να βλέπεις τον κόσμο με άλλα μάτια. Πιο θετικά, μάλλον. Αν δεν έχεις κάποια ουσιαστικά θέματα επαγγελματικά ή άλλα που σε απασχολούν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γκρίνια και απαισιοδοξία από τον Σάκη Μουμτζη
από southern » 10 Ιουν 2024, 16:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 24 Απαντήσεις
- 602 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
10 Ιουν 2024, 18:43
-
-
-
Νέα δημοσίευση Όχι άλλη γκρίνια. Ας μιλήσουμε για τα θετικά της πολιτικής της ΝΔ
από Unique » 07 Ιουν 2023, 13:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 396 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
07 Ιουν 2023, 15:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σαν πολλη γκρινια δεν υπαρχει φετος το καλοκαιρι;
από Portia » 20 Ιούλ 2023, 16:42 » σε Κοινωνικά θέματα - 80 Απαντήσεις
- 2015 Προβολές
-