Ε καπου εχει παραγινει το κακο με τις εισπρακτικες και τους δικηγορους!

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Re: Ε καπου εχει παραγινει το κακο με τις εισπρακτικες και τους δικηγορους!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 22 Ιαν 2024, 14:27

vatraxos έγραψε:
22 Ιαν 2024, 14:24
George_V έγραψε:
22 Ιαν 2024, 14:22
sys3x έγραψε:
22 Ιαν 2024, 14:08
Πως είναι δυνατόν να φαίνεται ακόμη το όνομά σου ή του πατέρα σου στην ΔΕΗ;
Όταν εξόφλησες δεν έληξες και την αντίστοιχη σύνδεση με την ΔΕΗ με το αντίστοιχο όνομά (το δικό σου ή του πατέρα σου);
Oταν εγιναν τα συμβολαια υπηρχε μια οφειλη 1300 ευρω στην ΔΕΗ (φεσι του τελευταιου ενοικιαστη που την κοπανησε)

Ο συμβολαιογραφος μου ζητησε να εχει εξοφληθει το ποσο για να προχωρησει η διαδικασια μεταβιβασαης και πηγα στην ΔΕΗ και εσκασα 1300 ευρω και πηρα αποδειξη εξοφλησης την οποια εδωσα στο δικηγορο και μπηκε στο φάκελο.

Το σπιτι το εδωσα ΚΑΘΑΡΟ απο χρεη στον αγοραστη.

Τωρα αν αυτος ειναι μπαταχτστης και φεσωνει την ΔΕΗ ολιγο με νοιαζει. Ας πανε να τα παρουν απο αυτον. Εμενα τι με μπλεκουν οταν το χρεος εχει δημιουργηθει 2 χρονια μετα την αγοραπωλησια?
Α, τότε δηλαδή ήταν οκ να φεσωθείς 1300€; Δε βλέπεις ότι πρόκειται για το ίδιο ακριβώς πράγμα; Αν είχατε αποσυνδέσει το ρεύμα πριν μπει μέσα ο ενοικιαστής, δε θα πληρώνατε τα 1300€.
Τοτε ειχα την ηθικη υποχρεωση γιατι το σπιτι ανηκε ακομα σε εμας.

Απο τη στιγμη που πουλας ενα οποιοδηποτε πράγμα διακοπτεις καθε εννομη η αλλη σχεση μαζι του.

Δλδ αν πουλησεις ενα αυτοκινητο λες να ειναι φυσιολογικο να σου ζητάει η ασφαλιστικη να πληρωνεις εσυ την ασφάλεια?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Άβαταρ μέλους
George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 22 Ιαν 2024, 14:28

vatraxos έγραψε:
22 Ιαν 2024, 14:25
Υπόψη, η συμβολαιογράφος δε νομίζω ότι ήθελε εξόφληση της ΔΕΗ, εξόφληση του ΤΑΠ ήθελε που έρχεται μαζί με το λογαριασμό της ΔΕΗ. Για τσέκαρέ το.
Οπως και να εχει εγω πληρωσα ολο το χρεος της ΔΕΗ.

Και στο φιναλε αν υπηρχε χρεος δικο μου στη ΔΕΗ δε θα μου το λεγε ο αγοραστης πρωτα?

Σπιτι θα επαιρνε οχι και τα χρεη του πακετο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 22 Ιαν 2024, 14:29

George_V έγραψε:
sys3x έγραψε:
Όταν εξόφλησες δεν έληξες και την αντίστοιχη σύνδεση με την ΔΕΗ με το αντίστοιχο όνομά (το δικό σου ή του πατέρα σου);
Oταν εγιναν τα συμβολαια υπηρχε μια οφειλη 1300 ευρω στην ΔΕΗ (φεσι του τελευταιου ενοικιαστη που την κοπανησε)

Ο συμβολαιογραφος μου ζητησε να εχει εξοφληθει το ποσο για να προχωρησει η διαδικασια μεταβιβασαης και πηγα στην ΔΕΗ και εσκασα 1300 ευρω και πηρα αποδειξη εξοφλησης την οποια εδωσα στο δικηγορο και μπηκε στο φάκελο.

Τωρα αν αυτος ειναι μπαταχτστης και φεσωνει την ΔΕΗ ολιγο με νοιαζει. Ας πανε να τα παρουν απο αυτον. Εμενα τι με μπλεκουν οταν το χρεος εχει δημιουργηθει 2 χρονια μετα την αγοραπωλησια?
φίλος δίκιο έχεις αλλά από την στιγμή που δεν άλλαξε το όνομα στην ΔΕΗ έκανες μαλακία, επέτρεψες και κάποιον να πιστολιάσει και να τρέχουν εσένα.
Γ δεή δεν έχει ιδέα για το ποιος έχει το σπίτι, καίει το ρεύμα κτλ, ξέρει ότι βγάζει έναν λογαριασμό στο Χ όνομα και περιμένει λεφτά από τον Χ.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 22 Ιαν 2024, 14:31

Το ρολόι ήταν ποτέ στο δικό σου όνομα ή μόνο στου πατέρα σου; Και επίσης, πότε πέθανε ο πατέρας σου; Πριν ή μετά το 2019; Πριν ή μετά το 2021;

Άβαταρ μέλους
George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 22 Ιαν 2024, 14:32

Δημοκράτης έγραψε:
22 Ιαν 2024, 14:29
George_V έγραψε:
sys3x έγραψε:

φίλος δίκιο έχεις αλλά από την στιγμή που δεν άλλαξε το όνομα στην ΔΕΗ έκανες μαλακία, επέτρεψες και κάποιον να πιστολιάσει και να τρέχουν εσένα.
Γ δεή δεν έχει ιδέα για το ποιος έχει το σπίτι, καίει το ρεύμα κτλ, ξέρει ότι βγάζει έναν λογαριασμό στο Χ όνομα και περιμένει λεφτά από τον Χ.
Κοιτα απο τη στιγμη που θα παρουσιαστουν συμβολαια οτι το σπιτι ανηκει στον Υ και οχι στον Χ απο το 19 ενω το χρεος δημιουργηθηκε το 21 δεν εχει καμια λογικη και νομικη βαση να απαιτει λεφτα απο τον Χ.

Αν δεν το ξερει θα το μαθει και ας παει να τα ζητησει απο Υ. Εγω σπιτι πουλησα και δεν εχω καμια αλλη εννομη η οτιδηποτε σχεση μαζι του.

Άβαταρ μέλους
George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 22 Ιαν 2024, 14:33

foscilis έγραψε:
22 Ιαν 2024, 14:31
Το ρολόι ήταν ποτέ στο δικό σου όνομα ή μόνο στου πατέρα σου; Και επίσης, πότε πέθανε ο πατέρας σου; Πριν ή μετά το 2019; Πριν ή μετά το 2021;
Το ρολοι ηταν στο ονομα του πατέρα μου (καθοτι διαχειριζοταν την περιουσια του ξαδελφου μου χρονια δυναμει γενικου πληρεξουσιου). Πεθανε το 2017 οποτε δυναμει νεου πληρεξουσια η διαχειριση περιηλθε σε μενα.

Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos » 22 Ιαν 2024, 14:34

George_V έγραψε:
vatraxos έγραψε:
22 Ιαν 2024, 14:23
George_V έγραψε:
22 Ιαν 2024, 14:18

Οτι δλδ εχει νοημα τωρα να πουλησω ενα σπιτι και να πληρωνω εγω το ρευμα που καιει ο αλλος.

Το σπιτι εχει πουληθει απο το 19 και με καλουν για χρεος απο το 21.

Δλδ Fuck Logic!
Δεν είναι fuck logic, από πού θα μάθει ο πάροχος τι έκανες εσύ με το ιδιοκτησιακό σου καθεστώς; Εσύ έχεις στο όνομά σου μία διμερή σύμβαση με τον πάροχο και ο πάροχος συνεχίζει να σε τιμολογεί. Αν θες τη γνώμη μου, προσπάθησε να έρθεις σε συνεννόηση με τον τωρινό ιδιοκτήτη μπας και στα πληρώσει και κλείσει το θεμα εκεί.

Σε γενικές γραμμές όμως, μίλα με δικηγόρο να σου πει τις επιλογές σου.
Πριν λιγο μιλουσα με τον δικηγορο που τυγχανει και φιλος μου.

Η απαντηση του ηταν "θα σου κλασουν μια μαντρα. Το πολυ πολυ να σου στειλουν εξωδικο για να σε τρομαξουν. Δικαστηριο σιγα μην πανε. Αλλα και να πανε εχουμε ολα τα χαρτια στο φάκελο για να τους ξεφτιλισουμε".
Ok, αυτός ξέρει καλύτερα. Για τι ποσό μιλάμε;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 22 Ιαν 2024, 14:35

Λογικα θα τη γλιτώσεις επειδή το ρολόι ήταν σε όνομα θανόντα

Άβαταρ μέλους
George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 22 Ιαν 2024, 14:37

vatraxos έγραψε:
22 Ιαν 2024, 14:34
George_V έγραψε:
vatraxos έγραψε:
22 Ιαν 2024, 14:23

Δεν είναι fuck logic, από πού θα μάθει ο πάροχος τι έκανες εσύ με το ιδιοκτησιακό σου καθεστώς; Εσύ έχεις στο όνομά σου μία διμερή σύμβαση με τον πάροχο και ο πάροχος συνεχίζει να σε τιμολογεί. Αν θες τη γνώμη μου, προσπάθησε να έρθεις σε συνεννόηση με τον τωρινό ιδιοκτήτη μπας και στα πληρώσει και κλείσει το θεμα εκεί.

Σε γενικές γραμμές όμως, μίλα με δικηγόρο να σου πει τις επιλογές σου.
Πριν λιγο μιλουσα με τον δικηγορο που τυγχανει και φιλος μου.

Η απαντηση του ηταν "θα σου κλασουν μια μαντρα. Το πολυ πολυ να σου στειλουν εξωδικο για να σε τρομαξουν. Δικαστηριο σιγα μην πανε. Αλλα και να πανε εχουμε ολα τα χαρτια στο φάκελο για να τους ξεφτιλισουμε".
Ok, αυτός ξέρει καλύτερα. Για τι ποσό μιλάμε;
Δεν ξερω δεν μου ειπαν. Το μονο που μου ειπαν οτι το χρεος δημιουργηθηκε πριν 1051 μερες.

Ο αγοραστης ηταν ενας κινεζος (ο οποιος προφανως πηρε το ακινητο για βιζα) και απο οτι μαθαινω ειναι εξαφανισμενος απο το 2020 και το σπιτι εκτοτε κλειστο

(Το ξερω γιατι ειμαι φιλος με τον μαγαζατορα απο κατω ο οποιος ηταν και μεχρι προσφατα διαχειριστης στην πολυκατοικια αυτη)

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 22 Ιαν 2024, 14:38

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς συνδέεται με εσένα από την οπτική γωνία της ΔΕΗ. Ωραία ανέλαβες εσύ το πληρεξούσιο και είσαι και κληρονόμος του πατέρα σου (μαζί με άλλους) αλλά η ΔΕΗ δεν τα ξέρει όλα αυτά. Η ΔΕΗ σίγουρα έμαθε κάποια στιγμή λίγο μετά το 2017 (το πολύ κανα εξάμηνο αργότερα) ότι το ΑΦΜ αυτού του λογαριασμού είναι ακυρωμένο λόγω θανάτου και θεωρητικά το έγραψε στον λογαριασμό ζητώντας να κοπεί το ρολόι ή να αλλάξει το όνομα. Έτσι κάνουν, δε μπορεί να χρεώνει 4 χρόνια μετά ένα ακυρωμένο ΑΦΜ.

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 22 Ιαν 2024, 14:40

George_V έγραψε:
22 Ιαν 2024, 14:32
Δημοκράτης έγραψε:
22 Ιαν 2024, 14:29
George_V έγραψε:

Κοιτα απο τη στιγμη που θα παρουσιαστουν συμβολαια οτι το σπιτι ανηκει στον Υ και οχι στον Χ απο το 19 ενω το χρεος δημιουργηθηκε το 21 δεν εχει καμια λογικη και νομικη βαση να απαιτει λεφτα απο τον Χ.

Αν δεν το ξερει θα το μαθει και ας παει να τα ζητησει απο Υ. Εγω σπιτι πουλησα και δεν εχω καμια αλλη εννομη η οτιδηποτε σχεση μαζι του.
ναι οκ, στο τέλος δεν νομίζω ότι θα πληρώσεις το ρεύμα. Στο ενδιάμεσο τώρα θα ταλαιπωρηθείς γιατί το 19 δεν πήγες στην ΔΕΗ να κάνεις διακοπή ρεύματος. Εγώ όταν αγόρασα το σπίτι στην Ελλάδα συνεννοήθηκα από τον ιδιοκτήτη να μην κόψει το ρεύμα για 1 βδομάδα ώστε να έχω οταν θα μπω μέσα. Ο τύπος είπε ναι αλλά μέσα στην βδομάδα ή με στέλνεις μέειλ με το νέο σου συμβόλαιο ή δευτέρα πάω και κάνω διακοπή. Είχε δίκιο ο άνθρωπος, γιατί αν εγώ ήμουν μαλάκας τώρα θα έτρεχε όπως τρέχεις εσύ

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 22 Ιαν 2024, 14:40

Από εκεί και πέρα πράγματι από τη στιγμή που δεν έχεις έννομη σχέση με το ακίνητο μετά την πώληση, δεν υπάρχει καμία υποχρεώση για εσένα. ΟΚ καλό θα ήταν να το είχες κόψει από μόνος σου αλλά βασικά είναι υποχρεώση του καινούριου ιδιοκτήτη ή του ενοικιαστή του. Ως έχουν τα πράγματα αυτός έχει εξαπατήσει τη ΔΕΗ (και εσένα βέβαια, αλλά κυρίως τη ΔΕΗ) και αυτόν πρέπει να κυνηγήσουν για το χρέος.

Άβαταρ μέλους
George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 22 Ιαν 2024, 14:42

Πιο πολυ τσαντιστηκα με την τρομοκρατια και το μπουλινγκ παρα με οτιδηποτε αλλο.

Οταν της ειπα οτι εχω συμβολαια και δεν πληρωνω χρεος αλλουνου μου ειπε οτι θα τα πληρωσεις γιατι ετσι!

Μετα με ειρωνευτηκε κιολας και οταν της ειπα καλυτερα να μην πεταμε ειρωνιες μου ειπε οτι θα κανει οτι θελει γιατι δεν πληρωνω.

Εκει τα πηρα στο κρανιο και μου λεει οτι θα στειλει εξωδικο και θα παμε δικαστηριο. Και της ειπα κανε οτι θες χεστηκα και εκλεισα το τηλεφωνο.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 22 Ιαν 2024, 14:45

George_V έγραψε:
22 Ιαν 2024, 14:42
Πιο πολυ τσαντιστηκα με την τρομοκρατια και το μπουλινγκ παρα με οτιδηποτε αλλο.

Οταν της ειπα οτι εχω συμβολαια και δεν πληρωνω χρεος αλλουνου μου ειπε οτι θα τα πληρωσεις γιατι ετσι!

Μετα με ειρωνευτηκε κιολας και οταν της ειπα καλυτερα να μην πεταμε ειρωνιες μου ειπε οτι θα κανει οτι θελει γιατι δεν πληρωνω.

Εκει τα πηρα στο κρανιο και μου λεει οτι θα στειλει εξωδικο και θα παμε δικαστηριο. Και της ειπα κανε οτι θες χεστηκα και εκλεισα το τηλεφωνο.
Καλά εννοείται. Να σε πάνε δικαστικά, δεν έχεις να χάσεις κάτι
Τώρα χρωστάς ένα λογαριασμό και σε πρήζουν όλη μερα και εκεί άφησαν να φτάσει 1300 :smt005:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 22 Ιαν 2024, 14:47, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 22 Ιαν 2024, 14:46

Να κάνω μια ερώτηση; Εσένα πώς σε βρήκε; Αφού όλα ήταν στο όνομα του θανόντος.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών