Απο ταμπέλες άλλο τίποτα...Δημοκράτης έγραψε: ↑23 Ιαν 2024, 11:15ο μπαίος είναι μαφιόζος και απαντά αναλόγωςGolden Age έγραψε: ↑22 Ιαν 2024, 21:02Γιατί δεν δείχνουν τί ειπώθηκε προηγουμένως απο τον δημοτικό σύμβουλο;
Ο Μπέος είναι λαϊκός άνθρωπος και απαντά αυθόρμητα.
Μπέος σε δημοτικό σύμβουλο: "Εσύ σίγουρα θα φας ξύλο μέχρι να τελειώσει η θητεία"
- Golden Age
Re: Μπέος σε δημοτικό σύμβουλο: "Εσύ σίγουρα θα φας ξύλο μέχρι να τελειώσει η θητεία"
- NoMoreLice
Re: Μπέος σε δημοτικό σύμβουλο: "Εσύ σίγουρα θα φας ξύλο μέχρι να τελειώσει η θητεία"
Κρίμα πού εχει καταργηθεί η θανατική ποινή. Η κοινωνία μας θα ήταν καλύτερη με κάτι τέτοια καθάρματα στο εκτελεστικό απόσπασμα. Ή τουλάχιστον ας επιτρεπόταν η αυτοδικία. Μου έκανες εσύ ολιγόωρη κατάληψη γραφείου; Ε θα σου κάνω κι εγώ να δεις τη γλύκα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑22 Ιαν 2024, 21:31Τρομερό έγκλημα.παλι καλά που ο ασπιλος καθαρος μπεος θα σώσει τον Βόλο.Ερμής έγραψε: ↑22 Ιαν 2024, 21:06Και λίγα του είπε.
Πρόκειται για γνωστό κατακάθι του Βόλου με καταδίκες
https://magnesianews.gr/volos/se-15-min ... mnios.html
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

- Otto Weininger
Καλά του είπε του συγκεκριμένου.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Άχου τα, έπαθαν πολιτισμικό σοκ τα δημοτικά σύμβουλα. 

Η ελπίδα είναι παγίδα.
άλλη μια καθαρή άποψη από τη γαλή
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Μαφιόζους ψήφισε το ελληνικό κοινό, ανάλογα καφριλίκια θα λάβει. Αυτοί είναι.
η άποψη σου για τον μπέο είναι ότι προκαλεί πολιτισμικό σοκ στα δημοτικα συμβούλια.οκ.κάτι άλλο?πρέπει να χάσει κιλά ξερωγώ?
Η άποψη μου είναι ότι έχω βαρεθεί μέχρι αηδίας τα χαδάκια στις κραυγές/εξάρσεις/αυθεντικότητες των οργιζμένων παιδγιώνε στους δρόμους και τις δημοτικές ή άλλες συνελεύσεις και το πολιτιζμικό σοκ που δέχεται η κενωνία μόνον από τους χαρακτηρισμούς που αποδίδει ο Μπέος.
Ισχύει και για τα πχορουμικά δρώμενα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
ναι ρε γαμώτο. Μην έχει πάει φυλακή ο άλλος , μην έχει εμπλακεί με ένα σκασμό σκάνδαλα, αμέσως να τον βγάλουν μαφιόζοGolden Age έγραψε: ↑23 Ιαν 2024, 11:17Απο ταμπέλες άλλο τίποτα...Δημοκράτης έγραψε: ↑23 Ιαν 2024, 11:15ο μπαίος είναι μαφιόζος και απαντά αναλόγωςGolden Age έγραψε: ↑22 Ιαν 2024, 21:02Γιατί δεν δείχνουν τί ειπώθηκε προηγουμένως απο τον δημοτικό σύμβουλο;
αν είναι δυνατόν
μιλάμε για μια ελεεινή λινάτσα που είναι δήμαρχος,που κολλάει η βαρεμάρα σου και τα οργιζμενα παιδγια?γουστάρεις που είναι δήμαρχος αυτό το πράμα?ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Ιαν 2024, 12:49Η άποψη μου είναι ότι έχω βαρεθεί μέχρι αηδίας τα χαδάκια στις κραυγές/εξάρσεις/αυθεντικότητες των οργιζμένων παιδγιώνε στους δρόμους και τις δημοτικές ή άλλες συνελεύσεις και το πολιτιζμικό σοκ που δέχεται η κενωνία μόνον από τους χαρακτηρισμούς που αποδίδει ο Μπέος.
Το πρόβλημα με τον Μπέο είναι πως παραείναι το πρότυπο του Ελληναρά. Μαγκιά, κλανιά και κ*λος φινιστρίνι. Δύο φορές έριξε φάπα και τις δύο με τον που την έριξε χώθηκε πίσω από μπράβους και τσέους. Τόση είναι η μαγκιά δυστυχώς και του Ελληναρά. Οπότε όταν λέει στον άλλον θα φάει ξύλο μάλλον θα εννοεί με την γνωστή τακτική του να σκάει παρέα με δέκα φουσκωτούς για προστασία.
Revolt against the modern world -Julius Evola
Αυτός που ζήτησε από τους ψηφοφόρους όλης της Θεσσαλίας (πλην Βόλου) να ψηφίσουν ξανά Αγοραστό? Δεν τον ξέρω προσωπικά αλλά μόνο από αυτό δείχνει τι νούμερο είναι.Golden Age έγραψε: ↑22 Ιαν 2024, 21:02Γιατί δεν δείχνουν τί ειπώθηκε προηγουμένως απο τον δημοτικό σύμβουλο;
- Υδράργυρος
Αντι να καταδικαστουν οι παρανομουντες, καταδικαστηκε ο διαμαρτυρομενος. Ελλαδα για το μπεοΕρμής έγραψε: ↑22 Ιαν 2024, 21:06Και λίγα του είπε.
Πρόκειται για γνωστό κατακάθι του Βόλου με καταδίκες
https://magnesianews.gr/volos/se-15-min ... mnios.html
Δεν μένω στο Βόλο, οπότε νομίζω ότι αυτό είναι θέμα των δημοτών. Και αν δεν κάνω λάθος, αυτή είναι η τρίτη του θητεία. Οπότε, ρώτα τους Βολιώτες και όχι εμένα. Δεν είμαι τόσο σαλταρισμένη ώστε να θεωρώ ότι η δική μου άποψη για τον Μπέο, είναι πιο σημαντική από την άποψη του κάθε Βολιώτη.nowhere έγραψε: ↑23 Ιαν 2024, 12:58μιλάμε για μια ελεεινή λινάτσα που είναι δήμαρχος,που κολλάει η βαρεμάρα σου και τα οργιζμενα παιδγια?γουστάρεις που είναι δήμαρχος αυτό το πράμα?ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Ιαν 2024, 12:49Η άποψη μου είναι ότι έχω βαρεθεί μέχρι αηδίας τα χαδάκια στις κραυγές/εξάρσεις/αυθεντικότητες των οργιζμένων παιδγιώνε στους δρόμους και τις δημοτικές ή άλλες συνελεύσεις και το πολιτιζμικό σοκ που δέχεται η κενωνία μόνον από τους χαρακτηρισμούς που αποδίδει ο Μπέος.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση μαφιοζιλίκια από δημοτικό σύμβουλο Μπέου
από Ληστοσυμμορίτης » 05 Απρ 2024, 12:22 » σε Εσωτερική Πολιτική - 57 Απαντήσεις
- 1447 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
20 Απρ 2024, 13:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο τραμπούκος Μπεος πλακώνει στον ξύλο πλημμυροπαθή
από Μαδουραίος » 30 Σεπ 2023, 10:50 » σε Εσωτερική Πολιτική - 441 Απαντήσεις
- 10381 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
03 Οκτ 2023, 13:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπαίνετε στην Αθήνα κουιμτσιδου υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο;
από southern » 16 Σεπ 2023, 23:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 53 Απαντήσεις
- 2562 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
19 Σεπ 2023, 10:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στρατιωτική θητεία
από έργο_μακέτο » 03 Σεπ 2023, 11:19 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 225 Απαντήσεις
- 7462 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
05 Σεπ 2023, 22:53
-