Άστον να απειλήσει λίγο να τρομάξει χρήστες. Έχει να προστατέψει μία σάπια παράταξη, τι να κάνει;exiledd έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 17:06Νομίζω ότι πρόκειται περί παρεξήγησηςtalaipwros έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 16:52ok παιδες, ειναι προφανες οτι δεν γνωριζετε την νομοθεσια περι εξυβρισης οποτε ειναι ευχης εργο το οτι το νεο πχορουμ βγαινει ακομα χαμηλα σε αναζητησεις
Δεν υπονοεί κάτι για σένα σε σχέση με την κατηγορία του Γεωργιάδη...
Απλά λέει πως δε γουστάρει να πάει τα παιδιά του σε Νεοδημοκράτες γιατρούς...δικαίωμά του νομίζω.
Κι εσύ έχεις δικαίωμα να μην αφήσεις τα παιδιά σου σε Συριζαίες...νταντάδες...
Έτσι το εξέλαβα εγώ...
Α και που είσαι;
Το να κάνεις aggregation μια είδηση δε συνεπάγεται ποινικές ευθύνες,ούτε συκοφάντηση...
Edit:Με πρόλαβε ο Άρης...
Για εμπλοκή σε κύκλωμα παιδεραστίας κατηγορείται ο νεοδημοκράτης Νίκος Γεωργιάδης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Για εμπλοκή σε κύκλωμα παιδεραστίας κατηγορείται ο νεοδημοκράτης Νίκος Γεωργιάδης
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Re: Για εμπλοκή σε κύκλωμα παιδεραστίας κατηγορείται ο νεοδημοκράτης Νίκος Γεωργιάδης
Όχι. Όλα τα έκανε ο Βαξεβάνης με τον Άρη.Μετανάστρια έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 17:09Μήπως μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες διότι πρώτη φορά το ακούω το θέμα. Πως έληξε εκεί; Όταν αναφέρεσςι σε "υποτιθέμενους μάρτυρες" τι εννοείς; Δεν είναι υπαρκτά πρόσωπα; Σε ποιούς έστειλε κλήσεις το ελληνικό δικαστήριο; Γιατί γίνεται δίκη στην Ελλάδα; Εμφανίστηκε ο ενδιαφερόμενος στις Μολδαβικές αρχές και του είπαν δεν τρέχει τίποτα πήγαινε σπίτι σου; Και η ελληνική δικαιοσύνη από που και ως που επιλήφθηκε της υπόθεσης; Έγινε καταγγελία; Από ποιόν; Δεν ρώτησε προηγουμένως τις Μολδαβικές αρχές τι παίζει;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 17:04
Μια υποθεση που ελαβε χωρα στην Μολδαβια,εχει ληξει εκει και οι υποτιθεμενοι μαρτυρες ειναι Μολδαβοι;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Δε νομίζω να είναι η κατηγορία παιδεραστία. Δεν πηδούσε 8χρονα. Μάλλον για εκπόρνευση ανηλίκου θα πάει. Από ότι κατάλαβα πλήρωνε 15χρονα για να τα πηδάει.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Αυτό που λές δεν στέκει.Ακόμα και σε καθαρά κακόβουλα δημοσιεύματα,η απλή αναπαραγωγή δεν συνεπάγεται διώξεις.talaipwros έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 17:07εννοειται πως συνεπεγαται και ποινικες ευθυνες αναλογως το contextexiledd έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 17:06Νομίζω ότι πρόκειται περί παρεξήγησηςtalaipwros έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 16:52ok παιδες, ειναι προφανες οτι δεν γνωριζετε την νομοθεσια περι εξυβρισης οποτε ειναι ευχης εργο το οτι το νεο πχορουμ βγαινει ακομα χαμηλα σε αναζητησεις
Δεν υπονοεί κάτι για σένα σε σχέση με την κατηγορία του Γεωργιάδη...
Απλά λέει πως δε γουστάρει να πάει τα παιδιά του σε Νεοδημοκράτες γιατρούς...δικαίωμά του νομίζω.
Κι εσύ έχεις δικαίωμα να μην αφήσεις τα παιδιά σου σε Συριζαίες...νταντάδες...
Έτσι το εξέλαβα εγώ...
Α και που είσαι;
Το να κάνεις aggregation μια είδηση δε συνεπάγεται ποινικές ευθύνες,ούτε συκοφάντηση...
Edit:Με πρόλαβε ο Άρης...
Αρκεί να πείς ότι"Σύμφωνα με το vothroblog.gr ο exiledd βιάζει βρέφη".
Εγώ θα λινηθώ δικαστικά μόνο προς το εν λόγω μπλογκ,όχι σε εσένα που κάνεις την αναμετάδοση...
-
Επίσης η είδηση είναι από το 2017. Αν υπάρχει κάτι άλλο για την υπόθεση έχει καλώς. Αλλιώς δε βλέπω νόημα να το συζητάμε. Όταν βγει η απόφαση. Μέχρι τότε είναι αθώος.
Αν δεις το νήμα από την αρχή έχουν αναφερθεί πολλές πηγές. Είναι μια πολύ βρόμικη υπόθεση κι όταν βρεις χρόνο καλό είναι να τη μελετήσεις.Μετανάστρια έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 17:09Μήπως μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες διότι πρώτη φορά το ακούω το θέμα. Πως έληξε εκεί; Όταν αναφέρεσςι σε "υποτιθέμενους μάρτυρες" τι εννοείς; Δεν είναι υπαρκτά πρόσωπα; Σε ποιούς έστειλε κλήσεις το ελληνικό δικαστήριο; Γιατί γίνεται δίκη στην Ελλάδα; Εμφανίστηκε ο ενδιαφερόμενος στις Μολδαβικές αρχές και του είπαν δεν τρέχει τίποτα πήγαινε σπίτι σου; Και η ελληνική δικαιοσύνη από που και ως που επιλήφθηκε της υπόθεσης; Έγινε καταγγελία; Από ποιόν; Δεν ρώτησε προηγουμένως τις Μολδαβικές αρχές τι παίζει;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 17:04
Μια υποθεση που ελαβε χωρα στην Μολδαβια,εχει ληξει εκει και οι υποτιθεμενοι μαρτυρες ειναι Μολδαβοι;
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Κανείς δεν υποστήριξε ότι είναι ένοχος. Ότι κατηγορείται λέμε.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 17:18Επίσης η είδηση είναι από το 2017. Αν υπάρχει κάτι άλλο για την υπόθεση έχει καλώς. Αλλιώς δε βλέπω νόημα να το συζητάμε. Όταν βγει η απόφαση. Μέχρι τότε είναι αθώος.
Ώπα μισό.Cecily Anne έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 17:17Έγραψες "Εγώ πάντως δε θα εμπιστευόμουν να εξετάσει το παιδί μου ιατρός που υποστηρίζει τη νδ.". Για εμένα είναι καραμηνύσιμο, το δήλωσα δημόσια, το κλείδωσα και ξεμπέρδεψα. Το ίδιο και για το "άρθρο". Από εκεί και πέρα σας δόθηκε το δικαίωμα να συνεχίσετε, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί κολλάτε στο "προσωρινό κλείδωμα" που έκανα, ώστε να το δει η διαχείριση και ο υπόλοιπος συντονισμός. Η προσωπική μου άποψη είναι αυτή και μόνο.Γάταρος έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 17:05Έγραψα ότι δε θέλω τα παιδιά μου να έρχονται σε επαφή με νεοδημοκράτες. Αυτό είναι δικαίωμά μου όπως είναι δικαίωμα του οποιουδήποτε να μη θέλει να έρχονται τα παιδιά του σε επαφή π.χ. με Χρυσαυγίτες. Παρέα με το ζόρι θα κάνουμε; Ο νεοδημοκράτης Νίκος Γεωργιάδης είναι κατηγορούμενος για παιδεραστία. Δεν έγραψα κανένα ψέμα για να μπορέσει κάποιος να μου κάνει μήνυση που να στοιχειοθετείται.Cecily Anne έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 16:58Έκανες ένα σχολιο με υπονοουμενο παιδεραστίας ιατρών της ΝΔ τάχα μου ότι δεν τους εμπιστεύεσαι και ένα σχόλιο για παιδεραστή με πηγή το χοτντοκ. Εμένα κρίθηκαν και τα 2 μηνύσιμα και δεν αλλάζω γνώμη. Δεν πας να λες ό,τι θες.
Είναι μηνύσιμο να πω εγώ πχ πως δε θα πήγαινα το παιδί μου σε Χρυσαυγήτες γιατρους;

Γιατί αυτό λες.
Εδω δεν έχει"Σύμφωνα με την προσωπική μου άποψη".
Ή είναι μηνύσιμο ή δεν είναι...
Ποιο πολύ αρχίζει να μου φαίνεται πως "Δε γουστάρω μαλακίες για την ΝΔ" η όλη φάση...
Αλλά μπορεί να κάνω και λάθος,δεν ξέρω...
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Στο Τσισιναου της Μολδαβιας κυνηγουσαν εκα κυκλωμα παιδεραστων/παιδοφιλων
Καποια στιγμη το κυκλωμα εσπασε στα δυο και στο ενα παρακλαδι αρχηγος ηταν ο Μισα πρωην εκδιδομενος
Οταν τον επιασαν,το 2011,αυτος ισχυριστηκε οτι ηταν θυμα ως ανηλικος και πως ειχε ερωτικες επαφες με ξενους κατονομαζοντας τον Γεωργιαδη
Ισχυριστηκε οτι πηγε στο δωματιο του Γεωργιαδη για να του κανει μασαζ επιπληρωμη και πως αυτος τον εκμεταλλευτηκε σεξουαλικα οταν ηταν 16 χρονων δηλαδη ενηλικος
Αν θυμαμαι καλα ειχε γινει και λογος για καποιο βιντεο
Την υποθεση ειχαν ανακινησει δυο δημοσιογραφοι οι οποιοι νοικιασαν δυο χρονους απο τον Μισα
Ο Γεωργιαδης συνεληφθη και αφεθηκε ελευθερος λογο διπλωματικης ασυλιας λενε τα ρεπορταζ της εποχης,ηταν απεσταλμενος της ΕΕ στην Μολδαβια.
O δε Μισα κατεληξε στην φυλακη
Η υποθεση δεν κατεληξε ποτε σε καταδικη Γεωργιαδη ενω για το ιδιο κυκλωμα καταδικαστηκε πχ Ιταλος και αλλοι
Ο Βαξεβανης ανακινησε την υποθεση παρουσιαζοντας ολα αυτα τα στοιχεια ως αποκαλυψεις με την σιωπηρη παραδοχη οτι οι παιδεραστες αν εχουν διπλωματικη ασυλια μπορουν ανενοχλητοι να πηδανε παιδακια,οτι η ΕΕ και η Μολδαβικη δικαιοσυνη ανεχονται τους παιδεραστες .Μιλαμε για τεραστιες γελοιοτητες
Ενω λοιπον δεν εχει βγει τιποτα ουτε απο τις Μολδαβικες αρχες ουτε απο τοην Ιντερπολ τοσα χρονια ο Βαξεβανης παρουσιασε τον Γεωργιαδη ως παιδεραστη,εβγαζε συνεχως δημοπσιευματα χωρις να προσθεσει κατι στην υποθεση
Αναμασουσε τα Μολδαβικα δημοσιευματα του 2011 με αυρα δικων του αποκαλυψεων
Η υποθεση παει σε συνεχεις αναβολες γιατι δεν εμφανιζονται μαρτυρες κατηγοριας
Αλλα και γι αυτο ο Βαξεβανης εχει την συνταγη
Κατηγορει τις Ελληνικες αρχες οτι δεν πληρωνουν τα εξοδα στους μαρτυρες και γι αυτο αυτοι δεν ερχονται
Με αυτα και μαυτα εχει στο κλαρι τονΓεωργιαδη επι τρια χρονια για να πληξει τον Μητσοτακη τον οποιο αναφερει σε ολα του τα "ρεπορταζ" για τον Γεωργιαδη
Καποια στιγμη το κυκλωμα εσπασε στα δυο και στο ενα παρακλαδι αρχηγος ηταν ο Μισα πρωην εκδιδομενος
Οταν τον επιασαν,το 2011,αυτος ισχυριστηκε οτι ηταν θυμα ως ανηλικος και πως ειχε ερωτικες επαφες με ξενους κατονομαζοντας τον Γεωργιαδη
Ισχυριστηκε οτι πηγε στο δωματιο του Γεωργιαδη για να του κανει μασαζ επιπληρωμη και πως αυτος τον εκμεταλλευτηκε σεξουαλικα οταν ηταν 16 χρονων δηλαδη ενηλικος
Την υποθεση ειχαν ανακινησει δυο δημοσιογραφοι οι οποιοι νοικιασαν δυο χρονους απο τον Μισα
Ο Γεωργιαδης συνεληφθη και αφεθηκε ελευθερος λογο διπλωματικης ασυλιας λενε τα ρεπορταζ της εποχης,ηταν απεσταλμενος της ΕΕ στην Μολδαβια.
Η υποθεση δεν κατεληξε ποτε σε καταδικη Γεωργιαδη ενω για το ιδιο κυκλωμα καταδικαστηκε πχ Ιταλος και αλλοι
Ο Βαξεβανης ανακινησε την υποθεση παρουσιαζοντας ολα αυτα τα στοιχεια ως αποκαλυψεις με την σιωπηρη παραδοχη οτι οι παιδεραστες αν εχουν διπλωματικη ασυλια μπορουν ανενοχλητοι να πηδανε παιδακια,οτι η ΕΕ και η Μολδαβικη δικαιοσυνη ανεχονται τους παιδεραστες .Μιλαμε για τεραστιες γελοιοτητες
Ενω λοιπον δεν εχει βγει τιποτα ουτε απο τις Μολδαβικες αρχες ουτε απο τοην Ιντερπολ τοσα χρονια ο Βαξεβανης παρουσιασε τον Γεωργιαδη ως παιδεραστη,εβγαζε συνεχως δημοπσιευματα χωρις να προσθεσει κατι στην υποθεση
Κατηγορει τις Ελληνικες αρχες οτι δεν πληρωνουν τα εξοδα στους μαρτυρες και γι αυτο αυτοι δεν ερχονται
Με αυτα και μαυτα εχει στο κλαρι τονΓεωργιαδη επι τρια χρονια για να πληξει τον Μητσοτακη τον οποιο αναφερει σε ολα του τα "ρεπορταζ" για τον Γεωργιαδη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 11 Νοέμ 2018, 17:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ επειδή λέτε ότι ο Γεωργιάδης είναι πολύ εύθικτος και ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά, ενώ συγχρόνως γράφεις ότι ο Βαξεβάνης ανακινεί συνεχώς το συγκεκριμένο ζήτημα, θα ήθελα να σε ρωτήσω, ο Γεωργιάδης έχει τολμήσει να κάνει μήνυση στον Βαξεβάνη;
-
16 χρόνων είσαι ανήλικος όταν μιλάμε για πορνεία. Κατά τα λοιπά, να ασχοληθούμε με την υπόθεση όταν τελεσιδικησει. Όλα τα υπόλοιπα πέρα από αυτό είναι πολιτική σπέκουλα.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 17:34Στο Τσισιναου της Μολδαβιας κυνηγουσαν εκα κυκλωμα παιδεραστων/παιδοφιλων
Με δεδομένο ότι τα περισσότερα θύματα βιασμού, ακόμα κι αν είναι ενήλικες γυναίκες, δεν καταγγέλλουν τον βιασμό τους, αναρωτιέμαι πόσα παιδάκια έπεσαν θύματα αυτού του κυκλώματος παιδεραστίας που έδρασε στη Μολδαβία.
Γιατί δεν πληρώνει ο Γεωργιαδης τα εισιτήρια για να καταπεσει η κατηγορία αν ισχυρίζεται ότι είναι αθώος;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Πάντως, οι πλέον επαχθείς περιπτώσεις βιασμών από νεοδημοκράτες είναι αυτές που εξελίσσονται στην ελλάδα, και μάλιστα δημοσία θέα 

SpoilerShow
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Νίκος Γεωργιάδης: Απαλλάχθηκε λόγω παραγραφής για την ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων
από Eθνικοκοινωνιστης » 26 Οκτ 2023, 19:19 » σε Εσωτερική Πολιτική - 34 Απαντήσεις
- 1256 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
26 Οκτ 2023, 21:21
-
-
- 8 Απαντήσεις
- 253 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
20 Μαρ 2025, 18:50
-
- 108 Απαντήσεις
- 2327 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
14 Φεβ 2024, 23:00
-
-
Νέα δημοσίευση Ενας ΝεοΔημοκράτης, υπάρχει ?
από Esperos » 23 Μάιος 2024, 18:47 » σε Εσωτερική Πολιτική - 120 Απαντήσεις
- 3560 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
09 Απρ 2025, 19:49
-