Εμβολιο εξαφανισε το καρκινο τραχηλου της μητρας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Εμβολιο εξαφανισε το καρκινο τραχηλου της μητρας
Ο καρκίνος δεν είναι μεταδοτικός οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Όποια δεν θέλει ας μην το κάνει,δεν πρόκειται να βλάψει κανέναν άλλο.
Αυτό είναι το πχώρουμ. αυτό ακριβώς. Σε απάντηση ποστ ενος επιστήμονα γιατρού.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
hpv ειναι τα κονδυλωματα?πατησιωτης έγραψε: ↑23 Ιαν 2024, 20:45Ο καρκίνος δεν είναι μεταδοτικός οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Όποια δεν θέλει ας μην το κάνει,δεν πρόκειται να βλάψει κανέναν άλλο.
Tί επιστήμονας ρε? Είδες τί γράφει το άρθρο που έβαλε και τί λέει αυτός?
Για να "εξαφανίσεις" κάτι, πρέπει να υπάρχει.πατησιωτης έγραψε: ↑23 Ιαν 2024, 20:45Ο καρκίνος δεν είναι μεταδοτικός οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Όποια δεν θέλει ας μην το κάνει,δεν πρόκειται να βλάψει κανέναν άλλο.
Το άρθρο λέει απλά οτι γυναίκες που εμβολιάστηκαν δε παρουσίασαν τη πάθηση.
Αν το είχα ποστάρει εγώ θα γαβγίζατε όλοι μαζί, τώρα που το πόσταρε δικός σας, όλα καλά.
hellegennes.
- hellegennes
Fixed.
Όσον αφορά το θέμα, αφενός κανείς αληθινός γιατρός και αληθινός επιστήμονας δεν ισχυρίζεται ότι το εμβόλιο εξαφανίζει τον καρκίνο, αλλά ότι κάνει σπάνια την ανάπτυξή του και φυσικά είναι λογικό να συμβαίνει αυτό γιατί γι' αυτό φτιάχτηκε το εμβόλιο. Αυτόν τον καρκίνο τον προκαλεί αποκλειστικά ο HPV. Έτσι όπως το έγραψε ο ψευδοεπιστήμονας του φόρουμ είναι σαν να μιλάει για κάτι παράπλευρο.
Από εκεί και ύστερα, αυτή η είδηση ξεκάθαρα γράφτηκε για να δώσει κύρος στα σχεδόν τελείως άχρηστα εμβόλια του κορωνοϊού, με την εσφαλμένη λογική ότι αφού ένα άλλο εμβόλιο είναι αποδοτικό τότε και αυτά θα πρέπει να είναι αποδοτικά. Δεν υπάρχουν αρνητές εμβολίων στο φόρουμ. Όλοι υποστηρίζουν τα φυσιολογικά εμβόλια με χρόνια μελετών και δοκιμών πίσω τους, που στ' αλήθεια έχουμε δεδομένα ότι είναι αποτελεσματικά και προστατεύουν ενάντια σε αληθινά επικίνδυνες ασθένειες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ενώ από τη μετάδοση του COVID ας πούμε, μας προστάτευαν τα εμβόλια.πατησιωτης έγραψε: ↑23 Ιαν 2024, 20:45Ο καρκίνος δεν είναι μεταδοτικός οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Όποια δεν θέλει ας μην το κάνει,δεν πρόκειται να βλάψει κανέναν άλλο.

In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- hellegennes
Το ακριβώς αντίθετο έκαναν τα εμβόλια για την Covid. Αύξησαν πολύ γρήγορα και σε τεράστιο βαθμό την μετάδοση. Τα κύρια κύματα του κορωνοϊού ήρθαν μετά τα εμβόλια.Scouser έγραψε: ↑23 Ιαν 2024, 21:12Ενώ από τη μετάδοση του COVID ας πούμε, μας προστάτευαν τα εμβόλια.πατησιωτης έγραψε: ↑23 Ιαν 2024, 20:45Ο καρκίνος δεν είναι μεταδοτικός οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Όποια δεν θέλει ας μην το κάνει,δεν πρόκειται να βλάψει κανέναν άλλο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εδώ έβγαλαν σε αναστολή ανεμβολιαστους γιατρούς που προθυμοποιουνταν να κάνουν με δικά τους έξοδα κάθε μέρα τεστ, ενώ οι εμβολιασμενοι συνάδελφοί τους κυκλοφορούσαν χωρίς κανένα τεστ και μετέδιδαν ανεξέλεγκτα μέσα στα νοσοκομεία. Θα έρθει η μέρα που όλο αυτό το ξεφτυλικι θα πάρει στην Ιστορία την ίδια θέση που έχει σήμερα η "θεραπεία" της αφαιμαξης με βδέλλες. Εμείς μπορεί να μη ζούμε τότε, αλλά θα έρθει.hellegennes έγραψε: ↑23 Ιαν 2024, 21:16Το ακριβώς αντίθετο έκαναν τα εμβόλια για την Covid. Αύξησαν πολύ γρήγορα και σε τεράστιο βαθμό την μετάδοση. Τα κύρια κύματα του κορωνοϊού ήρθαν μετά τα εμβόλια.Scouser έγραψε: ↑23 Ιαν 2024, 21:12Ενώ από τη μετάδοση του COVID ας πούμε, μας προστάτευαν τα εμβόλια.πατησιωτης έγραψε: ↑23 Ιαν 2024, 20:45Ο καρκίνος δεν είναι μεταδοτικός οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Όποια δεν θέλει ας μην το κάνει,δεν πρόκειται να βλάψει κανέναν άλλο.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δηλαδή τα σκίτσα που δείχνουν μελλοθάνατους όσους περιμένουν να εμβολιασθούν δημοσιεύθηκαν από μη αρνητή;
- hellegennes
Τα σκίτσα διακωμωδούν την κατάσταση με τον κορωνοϊό, που στην αρχή ήταν 2 δόσεις, μετά έγινε τρίτη αλλά δεν ήθελαν να την πουν τρίτη, την είπαν μπούστερ για να δείξουν ότι τάχα μου ήταν ενισχυτική και οι πρώτες ακόμη είχαν δράση, μετά εγκατέλειψαν το σχήμα και πήγαμε σε τέταρτη, μετά σε πέμπτη κτλ κτλ κτλ.πατησιωτης έγραψε: ↑23 Ιαν 2024, 21:30Δηλαδή τα σκίτσα που δείχνουν μελλοθάνατους όσους περιμένουν να εμβολιασθούν δημοσιεύθηκαν από μη αρνητή;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Σε ασθενή στη Θεσσαλονίκη το πρώτο πειραματικό εμβόλιο για τον καρκίνο του πνεύμονα
από Ίακχος » 27 Ιουν 2024, 21:44 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 4 Απαντήσεις
- 371 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
27 Ιουν 2024, 21:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση LGBTQI+ - Πραγματικότητα οι μεταμοσχεύσεις μήτρας - Θα μπορέσουν να γίνουν σε τρανς γυναίκες;
από O I » 18 Νοέμ 2023, 00:23 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 16 Απαντήσεις
- 807 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από O I
25 Ιαν 2024, 17:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στο εδώλιο πρώην εισαγγελέας που εξαφάνισε πάνω από 1.000 δικογραφίες..!!
από Parrot » 19 Μαρ 2024, 11:11 » σε Εγκληματικότητα - 8 Απαντήσεις
- 2264 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
25 Απρ 2024, 18:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Κιρ Στάρμερ «εξαφάνισε» το πορτρέτο της Μάργκαρετ Θάτσερ από την Ντάουνινγκ Στριτ
από ΓΑΛΗ » 03 Σεπ 2024, 12:32 » σε Διεθνής πολιτική - 27 Απαντήσεις
- 647 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
24 Νοέμ 2024, 12:17
-