Εμβολιο εξαφανισε το καρκινο τραχηλου της μητρας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Εμβολιο εξαφανισε το καρκινο τραχηλου της μητρας
δίνει και οδηγίες.αυτά είναι
Πέτυχε στο να σας τσιγκλίσει.hellegennes έγραψε: ↑24 Ιαν 2024, 16:54Αν όταν λες «πέτυχε τον σκοπό του» εννοείς ότι τον ξεφωνίσαμε για ψευδή είδηση, δεν βλέπω πώς είναι κατόρθωμα αυτό.Isildur έγραψε: ↑24 Ιαν 2024, 16:07Βρε, σχεδόν μια χαρά το μετέφερε. Απλά, ακόμα και η υπερβολή στον τίτλο (φαντάζομαι σκόπιμη, για να ιντριγκάρει κάποιους σαν κι εσένα ή τον Χέλη -btw πέτυχε τον σκοπό του), είναι πολύυυυυυ μικρότερο λάθος από αυτά που κάνεις εσύ συνήθως όταν μεταφέρεις ειδήσεις...
Και γιατί του την πέσατε και τον ξεφωνίζετε όλοι μαζί; Αυτός πσυχούλα δεν έχει; Μόνο ο χελώνος είναι κρίμα;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία...
Στη δουλειά έχουμε και ένα μικρό μπουκάλι χλωρίνη που ρίχνουμε στη λεκάνη και φαρμακευτικό, αντισηπτικό σπρέι και ψεκάζουμε τα πάντα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑24 Ιαν 2024, 16:55Που κατουράτε εσείς που δεν χρησιμοποιείτε δημόσιες τουαλέτες, έχετε μπουκάλι μαζί σας;Juno έγραψε: ↑24 Ιαν 2024, 16:48
Παρόμοια ποσοστά θα βρείτε επίσης και σε όσες δεν πηδιόνται με όλη την πυροβολαρχία δεξιά και αριστερά και τηρούν βασικότατους κανόνες υγιεινής (δεν χρησιμοποιούμε δημόσιες τουαλέτες, στο ντουζ δεν σκουπιζόμαστε με την πετσέτα της συναθλήτριας, αυτό το έχω δει μικρή, θα ξεράσω).
Χαρτί, μωρομάντηλα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ δικά μας.
Σε εντελώς δημόσιο χώρο, δεν πάμε.
Αλλά είμαι και τυχερή και τα περισσότερα γραφεία από όπου πέρασα, κυρίως ανδροκρατούνται και η γυναικεία τουαλέτα μένει αποκλειστικά σε εμένα. Αυτό δεν ισχύει στην παρούσα φάση, άρα κάθε φορά έχει τελετουργικό.
- Dwarven Blacksmith
Juno έγραψε: ↑24 Ιαν 2024, 20:31Στη δουλειά έχουμε και ένα μικρό μπουκάλι χλωρίνη που ρίχνουμε στη λεκάνη και φαρμακευτικό, αντισηπτικό σπρέι και ψεκάζουμε τα πάντα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑24 Ιαν 2024, 16:55Που κατουράτε εσείς που δεν χρησιμοποιείτε δημόσιες τουαλέτες, έχετε μπουκάλι μαζί σας;Juno έγραψε: ↑24 Ιαν 2024, 16:48
Παρόμοια ποσοστά θα βρείτε επίσης και σε όσες δεν πηδιόνται με όλη την πυροβολαρχία δεξιά και αριστερά και τηρούν βασικότατους κανόνες υγιεινής (δεν χρησιμοποιούμε δημόσιες τουαλέτες, στο ντουζ δεν σκουπιζόμαστε με την πετσέτα της συναθλήτριας, αυτό το έχω δει μικρή, θα ξεράσω).
Αλλά είμαι και τυχερή και τα περισσότερα γραφεία από όπου πέρασα, κυρίως ανδροκρατούνται και η γυναικεία τουαλέτα μένει αποκλειστικά σε εμένα. Αυτό δεν ισχύει στην παρούσα φάση, άρα κάθε φορά έχει τελετουργικό.
Δημιουργούνται περισσότερα ερωτήματα απ' ότι απαντώνται. Σε τι βοηθάει να είναι δικά σου το χαρτί και τα μωρομάντηλα; Τι εννοείς δεν πάτε σε εντελώς δημόσιο χώρο, όποτε σου έρθει απλά γυρίζεις σπίτι;
There are decades where you fuck around and days where you find out
Δεν ξέρω, δεν έχω ακράτεια ούτε θα πιω ένα λίτρο νερό, αν βγω έξω. Γενικώς προσπαθώ να το αποφεύγω και τα καταφέρνω.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑24 Ιαν 2024, 20:40Juno έγραψε: ↑24 Ιαν 2024, 20:31Στη δουλειά έχουμε και ένα μικρό μπουκάλι χλωρίνη που ρίχνουμε στη λεκάνη και φαρμακευτικό, αντισηπτικό σπρέι και ψεκάζουμε τα πάντα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑24 Ιαν 2024, 16:55
Που κατουράτε εσείς που δεν χρησιμοποιείτε δημόσιες τουαλέτες, έχετε μπουκάλι μαζί σας;
Δημιουργούνται περισσότερα ερωτήματα απ' ότι απαντώνται. Σε τι βοηθάει να είναι δικά σου το χαρτί και τα μωρομάντηλα; Τι εννοείς δεν πάτε σε εντελώς δημόσιο χώρο, όποτε σου έρθει απλά γυρίζεις σπίτι;
Θυμίσου τα αυτά, την επόμενη φορά που θα μου πείς οτι η είδηση δε συμφωνεί με το τίτλο. Και εσύ, και οι άλλοι.Isildur έγραψε: ↑24 Ιαν 2024, 20:22Πέτυχε στο να σας τσιγκλίσει.hellegennes έγραψε: ↑24 Ιαν 2024, 16:54Αν όταν λες «πέτυχε τον σκοπό του» εννοείς ότι τον ξεφωνίσαμε για ψευδή είδηση, δεν βλέπω πώς είναι κατόρθωμα αυτό.Isildur έγραψε: ↑24 Ιαν 2024, 16:07
Βρε, σχεδόν μια χαρά το μετέφερε. Απλά, ακόμα και η υπερβολή στον τίτλο (φαντάζομαι σκόπιμη, για να ιντριγκάρει κάποιους σαν κι εσένα ή τον Χέλη -btw πέτυχε τον σκοπό του), είναι πολύυυυυυ μικρότερο λάθος από αυτά που κάνεις εσύ συνήθως όταν μεταφέρεις ειδήσεις...
Και γιατί του την πέσατε και τον ξεφωνίζετε όλοι μαζί; Αυτός πσυχούλα δεν έχει; Μόνο ο χελώνος είναι κρίμα;
- hellegennes
Δεν είναι δύσκολο να "τσιγκλήσεις" κάποιον όταν ξέρεις ότι έχει αλλεργία στα ψέματα. Περίεργη λέξη χρησιμοποιείς για να περιγράψεις μια αυτονόητη κατάσταση.Isildur έγραψε: ↑24 Ιαν 2024, 20:22Πέτυχε στο να σας τσιγκλίσει.hellegennes έγραψε: ↑24 Ιαν 2024, 16:54Αν όταν λες «πέτυχε τον σκοπό του» εννοείς ότι τον ξεφωνίσαμε για ψευδή είδηση, δεν βλέπω πώς είναι κατόρθωμα αυτό.Isildur έγραψε: ↑24 Ιαν 2024, 16:07
Βρε, σχεδόν μια χαρά το μετέφερε. Απλά, ακόμα και η υπερβολή στον τίτλο (φαντάζομαι σκόπιμη, για να ιντριγκάρει κάποιους σαν κι εσένα ή τον Χέλη -btw πέτυχε τον σκοπό του), είναι πολύυυυυυ μικρότερο λάθος από αυτά που κάνεις εσύ συνήθως όταν μεταφέρεις ειδήσεις...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Εννοείς όσους πίστεψαν τις παπαριές ότι όποιος κάνει το εμβόλιο του κορωνοϊού ενώ έχει ήδη προσβληθεί καταφέρνει και τον "νικάει" ή τις άλλες παπαριές που λέγανε ότι καλυτερεύει διάφορους δείκτες υγείας;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Οργισμένος
Οντως πετυχημενου το νημα του κατα αλλα στεγνου ιατρου.Isildur έγραψε: ↑24 Ιαν 2024, 20:22Πέτυχε στο να σας τσιγκλίσει.hellegennes έγραψε: ↑24 Ιαν 2024, 16:54Αν όταν λες «πέτυχε τον σκοπό του» εννοείς ότι τον ξεφωνίσαμε για ψευδή είδηση, δεν βλέπω πώς είναι κατόρθωμα αυτό.Isildur έγραψε: ↑24 Ιαν 2024, 16:07
Κι αμεσως μολογανε απο μονα τους τα πσεκια...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Aν σε πιάσει κόψιμο στον δρόμο;Juno έγραψε: ↑24 Ιαν 2024, 20:47Δεν ξέρω, δεν έχω ακράτεια ούτε θα πιω ένα λίτρο νερό, αν βγω έξω. Γενικώς προσπαθώ να το αποφεύγω και τα καταφέρνω.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑24 Ιαν 2024, 20:40Juno έγραψε: ↑24 Ιαν 2024, 20:31
Στη δουλειά έχουμε και ένα μικρό μπουκάλι χλωρίνη που ρίχνουμε στη λεκάνη και φαρμακευτικό, αντισηπτικό σπρέι και ψεκάζουμε τα πάντα.
Με είχε πιάσει και ευτυχώς που βρισκόμουν κοντά στο τοπικό ΚΤΕΛ. Περιττό να πω πως η τουαλέτα έμοιαζε με ιμπρεσιονιστικό πίνακα του Σεζάν μετά.
Κλασική περίπτωση νήματος που μας δείχνουν το φεγγάρι κι εμείς κοιτάμε το δάχτυλο.
Χελώνε, πέρασαν τα 5 χρόνια από το 2018 αλλά η ανθρωπότητα δεν καταστράφηκε επειδή χρησιμοποιούμε ορυκτά καύσιμα. Σωστά;
Χελώνε, πέρασαν τα 5 χρόνια από το 2018 αλλά η ανθρωπότητα δεν καταστράφηκε επειδή χρησιμοποιούμε ορυκτά καύσιμα. Σωστά;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
λογικα μια και ο τίτλος του νήματος είναι "εμβόλιο εξαφάνισε τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας" εννοώ όσους κατάλαβαν [και καλά] κάτι άλλοhellegennes έγραψε: ↑24 Ιαν 2024, 22:56Εννοείς όσους πίστεψαν τις παπαριές ότι όποιος κάνει το εμβόλιο του κορωνοϊού ενώ έχει ήδη προσβληθεί καταφέρνει και τον "νικάει" ή τις άλλες παπαριές που λέγανε ότι καλυτερεύει διάφορους δείκτες υγείας;
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Υπάρχει καλύτερη λύση. Κατούρα όρθια.Juno έγραψε: ↑24 Ιαν 2024, 20:47Δεν ξέρω, δεν έχω ακράτεια ούτε θα πιω ένα λίτρο νερό, αν βγω έξω. Γενικώς προσπαθώ να το αποφεύγω και τα καταφέρνω.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑24 Ιαν 2024, 20:40Juno έγραψε: ↑24 Ιαν 2024, 20:31
Στη δουλειά έχουμε και ένα μικρό μπουκάλι χλωρίνη που ρίχνουμε στη λεκάνη και φαρμακευτικό, αντισηπτικό σπρέι και ψεκάζουμε τα πάντα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
Ναι.hellegennes έγραψε: ↑24 Ιαν 2024, 14:18Α, ναι; Εσύ δηλαδή από την φράση «εμβόλιο εξαφάνισε το* καρκίνο τραχήλου της μήτρας» καταλαβαίνεις "το εμβόλιο για τον HPV αποδείχθηκε πολύ αποδοτικό στην αποτροπή νόσησης από HPV, που προκαλεί τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας";stergiosbik έγραψε: ↑24 Ιαν 2024, 12:43Όλοι καταλάβαμε τι εννοούσε ο Ταλ αλλά σαν γνήσιοι Έλληνες πάμε το παιξουμε έξυπνοι για να κάνουμε τον καμπόσο.
* δεν ξέρω από πότε έγινε ο καρκίνος ουδέτερο, αλλά αυτό είναι το λιγότερο στο ποστ του ψευδοεπιστήμονα.
Μόνο αν είσαι ανεγκέφαλος μπορεί να μην το καταλαβαινες..
- hellegennes
Τότε θα μιλάτε την ίδια γλώσσα που δεν είναι ελληνικά, απλά μοιάζουν και οι λέξεις σημαίνουν τελείως διαφορετικά πράγματα, γιατί αυτές οι δυο φράσεις δεν έχουν σχεδόν καμμιά σχέση μεταξύ τους.stergiosbik έγραψε: ↑24 Ιαν 2024, 23:27Ναι.hellegennes έγραψε: ↑24 Ιαν 2024, 14:18Α, ναι; Εσύ δηλαδή από την φράση «εμβόλιο εξαφάνισε το* καρκίνο τραχήλου της μήτρας» καταλαβαίνεις "το εμβόλιο για τον HPV αποδείχθηκε πολύ αποδοτικό στην αποτροπή νόσησης από HPV, που προκαλεί τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας";stergiosbik έγραψε: ↑24 Ιαν 2024, 12:43Όλοι καταλάβαμε τι εννοούσε ο Ταλ αλλά σαν γνήσιοι Έλληνες πάμε το παιξουμε έξυπνοι για να κάνουμε τον καμπόσο.
* δεν ξέρω από πότε έγινε ο καρκίνος ουδέτερο, αλλά αυτό είναι το λιγότερο στο ποστ του ψευδοεπιστήμονα.
Μόνο αν είσαι ανεγκέφαλος μπορεί να μην το καταλαβαινες..
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Σε ασθενή στη Θεσσαλονίκη το πρώτο πειραματικό εμβόλιο για τον καρκίνο του πνεύμονα
από Ίακχος » 27 Ιουν 2024, 21:44 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 4 Απαντήσεις
- 224 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
27 Ιουν 2024, 21:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση LGBTQI+ - Πραγματικότητα οι μεταμοσχεύσεις μήτρας - Θα μπορέσουν να γίνουν σε τρανς γυναίκες;
από O I » 18 Νοέμ 2023, 00:23 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 16 Απαντήσεις
- 608 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από O I
25 Ιαν 2024, 17:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στο εδώλιο πρώην εισαγγελέας που εξαφάνισε πάνω από 1.000 δικογραφίες..!!
από Parrot » 19 Μαρ 2024, 11:11 » σε Εγκληματικότητα - 8 Απαντήσεις
- 2122 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
25 Απρ 2024, 18:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Μακρόν «εξαφάνισε» το πολυτελές ρολόι του, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου
από tanipteros » 25 Μαρ 2023, 18:46 » σε Διεθνής πολιτική - 14 Απαντήσεις
- 525 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
25 Μαρ 2023, 19:08
-