ΝΑΙ ετσι ειναι η καπιταληστικη Ελλαδα .

Να υποθέσω ότι η μπουμπού δεν είχε ιδέα για το πως λειτουργούσε ο ΟΣΕ πριν την τραγωδία;Frappezitis έγραψε: ↑24 Ιαν 2024, 21:29"Ουτε τα λαμπακια δεν λειτουργουσαν.Ηταν καμμενα.Ετσι ειναι η χωρα μου ;" αναρωτιεται η ομιλουσα.
Η μπουμπού έχασε την κόρη της στο μπουρδελο του όσε που ο Καραμανλής έλεγε ότι είναι ασφαλεστατοςΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Ιαν 2024, 21:39Να υποθέσω ότι η μπουμπού δεν είχε ιδέα για το πως λειτουργούσε ο ΟΣΕ πριν την τραγωδία;Frappezitis έγραψε: ↑24 Ιαν 2024, 21:29"Ουτε τα λαμπακια δεν λειτουργουσαν.Ηταν καμμενα.Ετσι ειναι η χωρα μου ;" αναρωτιεται η ομιλουσα.
Οκ, νόμιζα ότι ήταν βουλευτής. Αν ήμουν μάνα νεκρού παιδιού, ειλικρινά δεν ξέρω τι θα έκανα.Frappezitis έγραψε: ↑24 Ιαν 2024, 21:44Η μανα (κ. Καρυστιανου) μιας εκ των δολοφονημενων στα Τεμπη.
Αφιερωστε 15 λεπτα να την ακουσετε.
Μα δεν τον καλύπτουν από συναδελφική αλληλεγγύη...Frappezitis έγραψε: ↑24 Ιαν 2024, 21:29"Ουτε τα λαμπακια δεν λειτουργουσαν.Ηταν καμμενα.Ετσι ειναι η χωρα μου ;" αναρωτιεται η ομιλουσα.
Fipps έγραψε: ↑24 Ιαν 2024, 22:14Frappezitis έγραψε: ↑24 Ιαν 2024, 21:29"Ουτε τα λαμπακια δεν λειτουργουσαν.Ηταν καμμενα.Ετσι ειναι η χωρα μου ;" αναρωτιεται η ομιλουσα.
Τον καλύπτουν γιατί έχουν και οι ίδιοι λερωμένη τη φωλιά τους σε άλλες άσχετες με το δυστύχημα υποθέσεις και δεν θέλουν να δημιουργηθεί "προηγούμενο" που αύριο μεθαύριο μπορεί να στείλει εύκολα, και τους ίδιους στη φυλακή για αυτές...
Δεν καλύπτουν τον Καραμανλή...Τον κωλο τους καλύπτουν!
...
μπουμπού είναι η μάνα της νεκρής ε?ΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Ιαν 2024, 21:39Να υποθέσω ότι η μπουμπού δεν είχε ιδέα για το πως λειτουργούσε ο ΟΣΕ πριν την τραγωδία;Frappezitis έγραψε: ↑24 Ιαν 2024, 21:29"Ουτε τα λαμπακια δεν λειτουργουσαν.Ηταν καμμενα.Ετσι ειναι η χωρα μου ;" αναρωτιεται η ομιλουσα.
Λέει, απευθυνόμενη σε ένα μικρό σώμα του κυνοβουλίου:Frappezitis έγραψε: ↑24 Ιαν 2024, 21:44Η μανα (κ. Καρυστιανου) μιας εκ των δολοφονημενων στα Τεμπη.
Αφιερωστε 15 λεπτα να την ακουσετε.
Χίλια δίκια έχει. Αλλά ακόμα κι αν πει και δυο κουβέντες παραπάνω, είναι δικαιολογημένη μέσα στον πόνο της.