Είσαι άθεος δηλαδή;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 20:39Γιατι το περιμενα εγω;
Χριστιανοταλιμπαν με θεωρει ο αλλος

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Είσαι άθεος δηλαδή;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 20:39Γιατι το περιμενα εγω;
Χριστιανοταλιμπαν με θεωρει ο αλλος
Όχι πάντα.Nandros έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 20:41Κάτι δεν κατάλαβες. Στα νήματα που ανοίγει όλοι τραγουδούν πόσο μακάκας είναι, αλλά το λένε με έμμεσο τρόπο!enaon έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 20:26αντικειμενικά τώρα νομίζω, αν ξεχάσεις το θέμα του νήματος, το απομονώσεις, το μοτίβο ειναι οτι ο γγ ανοίγει θέμα πικάντικο και εμέις φροντίζουμε να γίνει πιο καυτό απο τον βεζούβιο. Ένα του νήμα που σε χορό να μην καταλήγουμε να τραγουδάμε πόσο μαλάκες είναι όλοι εκτός απο εμάς, δύσκολα θα βρεις. Είναι εντυπωσιακό νομίζω.
.
Αυτό εννοώ δε το περίμενα να είσαι Χ.Ο. Για κάποιο λόγο σε είχα για άθεο.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 20:45Ειμαι χριστιανος ορθοδοξος
Χριστιανοταλιμπαν δεν ειμαι
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 20:52Οχι ο Nadros
1.Που βαφτιστηκε
2.Που κηδεψε τους γονεις τους με θρησκευτικη ταφη
3.Που εχει κανει θρησκευτικο γαμο
4.Που πηγαινει σε θρησκευτικους γαμους αλλων
5.Που πηγαινει σε βαφτισεις
6.Που πηγαινει σε θρησκευτικες κηδειες αλλων
7.Που συμμετεχει στα γλεντια οταν υπαρχει θρησκευτικη εορτη
8.Που εμπιστευοταν την ζωη του επι χρονια σε καπεταναιους που πιστευαν οτι θα τους σωσει ο Αι Νικολας
Ειναι αθεος
Πιο αθεος ανακηρύσσεσαι αγιος
Οι αργίες πέφτουν σε χριστιανικές γιορτές, δεν είναι οι χριστιανικές γιορτές. Επιπροσθέτως, η λέξη «χριστιανικός» γράφεται με μικρό αρχικό γράμμα.
Δεν τυχαίνει να πέφτουν σε χριστιανικές γιορτές. Ορίστηκαν να είναι τότε λόγω των θρησκευτικών εορτών. Να γιορτάσουν οι χριστιανοί.hellegennes έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 22:53Οι αργίες πέφτουν σε χριστιανικές γιορτές, δεν είναι οι χριστιανικές γιορτές. Επιπροσθέτως, η λέξη «χριστιανικός» γράφεται με μικρό αρχικό γράμμα.
Επειδή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις, οι αργίες δεν είναι για τους χριστιανούς, είναι για τους πολίτες του κράτους. Το τι κάνει κάθε πολίτης στις αργίες είναι δική του δουλειά. Είμαι πολύ βέβαιος ότι δεν πηγαίνεις στην εκκλησία σ' αυτές τις μέρες, όπως δεν πηγαίνει το 99% των χριστιανών.
Όμως δεν έχω πρόβλημα να καταργηθούν οι αργίες στις χριστιανικές γιορτές και να θεσπιστούν άλλες αργίες από το κράτος. Εννοείται πως στις χριστιανικές γιορτές δεν θα υπάρχουν πλέον αργίες, θα είναι κανονικές εργάσιμες. Το τι κάνετε εσείς οι χριστιανοί δεν είναι δουλειά του κράτους.
Φυσικά λες κάτι παράλογο. Το κράτος ορίζει ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις για όλους τους πολίτες.Naida έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 23:15Δεν τυχαίνει να πέφτουν σε χριστιανικές γιορτές. Ορίστηκαν να είναι τότε λόγω των θρησκευτικών εορτών. Να γιορτάσουν οι χριστιανοί.
Κανέναν δεν αφορά το τι κάνει ο καθένας. Ούτε εσάς αν εκτελούμε τα θρησκευτικά μας καθήκοντα ούτε εμάς το πώς επίλεγετε να περάσετε αυτές τις μέρες. Αυτό που είπα είναι ότι ίσως θα έπρεπε οι άθεοι να μην λαμβάνουν μέρος σε όλο αυτό με τις αργίες κτλ εάν δε θέλουν και αφού είναι αντίθετα και στα πιστεύω τους αλλά να τις λαμβάνουν ως άδεια όταν το επιλέξουν. Λέω κάτι παράλογο ;
Μα είπα εγώ να στερήσει κάποιο δικαίωμα από κάποιον πολίτη; Αντιθέτως πρότεινα να είναι πιο δίκαιο.hellegennes έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 23:20Φυσικά λες κάτι παράλογο. Το κράτος ορίζει ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις για όλους τους πολίτες.Naida έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 23:15Δεν τυχαίνει να πέφτουν σε χριστιανικές γιορτές. Ορίστηκαν να είναι τότε λόγω των θρησκευτικών εορτών. Να γιορτάσουν οι χριστιανοί.
Κανέναν δεν αφορά το τι κάνει ο καθένας. Ούτε εσάς αν εκτελούμε τα θρησκευτικά μας καθήκοντα ούτε εμάς το πώς επίλεγετε να περάσετε αυτές τις μέρες. Αυτό που είπα είναι ότι ίσως θα έπρεπε οι άθεοι να μην λαμβάνουν μέρος σε όλο αυτό με τις αργίες κτλ εάν δε θέλουν και αφού είναι αντίθετα και στα πιστεύω τους αλλά να τις λαμβάνουν ως άδεια όταν το επιλέξουν. Λέω κάτι παράλογο ;
Όχι, το πιο δίκαιο θα ήταν να αλλάξουν οι ημερομηνίες των αργιών (για όλους), όχι να ορίζει το κράτος διαφορετικές ημερομηνίες ανάλογα τι δηλώνει ο καθένας. Αυτό είναι διάκριση και απαγορεύεται από το σύνταγμά μας.Naida έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 23:23Μα είπα εγώ να στερήσει κάποιο δικαίωμα από κάποιον πολίτη; Αντιθέτως πρότεινα να είναι πιο δίκαιο.hellegennes έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 23:20Φυσικά λες κάτι παράλογο. Το κράτος ορίζει ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις για όλους τους πολίτες.Naida έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 23:15Δεν τυχαίνει να πέφτουν σε χριστιανικές γιορτές. Ορίστηκαν να είναι τότε λόγω των θρησκευτικών εορτών. Να γιορτάσουν οι χριστιανοί.
Ναι, παραλογίζεσαι.Naida έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 23:15Δεν τυχαίνει να πέφτουν σε χριστιανικές γιορτές. Ορίστηκαν να είναι τότε λόγω των θρησκευτικών εορτών. Να γιορτάσουν οι χριστιανοί.