Αναμενόμενη και η απούσα παρουσία των πιαριστών, που ένεκα ευαισθησίας (τί άλλο;) θα κόψουν λάσπη.

Αυτό εννοούσα.
Εγώ όχι.
Να την και η αλαζονεία πάλι και η νίκη στο μυαλό της. Εγώ τους νικάω όλους, είστε πολύ μικροί για να με φτάσετε.
Πιο ανοιχτή κόντρα δεν γίνεται, καλή μου. Έχεις ξεσκιστεί στους χαρακτηρισμούς και τις προσβολές. Το αποτέλεσμα είναι να φαίνεσαι όλο και πιο γελοία στα μάτια όλων, με τις μικρότητές σου.
Αντιγράφω κι εγώ τη δική μου απάντηση.hellegennes έγραψε: ↑27 Ιαν 2024, 00:53Επειδή το ζητάς διακαώς, το αντιγράφω κι εδώ, μην λες ότι άφησα αναπάντηση την πρόσκλησή σου.
Κατά τα άλλα, μια χαρά απαντήσατε στην πρόσκληση.Προς το παρόν, εσείς ξενυχτάτε με τις ίδιες και τις ίδιες αναλύσεις, που έχουν γράψει και άλλοι.
Επ' ευκαιρία, θύμισε μου, πόσες φορές ασχολήθηκα τόσο διεξοδικά με κάθε έναν από την εμμονική κατηγορία σας, όσο εσείς με μένα;
Είναι κρίμα να σε αφήσω ατάιστη. Είμαι πονόψυχος. Αφού είσαι δυστυχισμένη όταν αισθάνεσαι ότι δεν έχεις βγει από πάνω. Από την στιγμή που στο μυαλό σου "νικάς", είναι μια μορφής θεραπεία.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Ιαν 2024, 11:33Αντιγράφω κι εγώ τη δική μου απάντηση.hellegennes έγραψε: ↑27 Ιαν 2024, 00:53Επειδή το ζητάς διακαώς, το αντιγράφω κι εδώ, μην λες ότι άφησα αναπάντηση την πρόσκλησή σου.Κατά τα άλλα, μια χαρά απαντήσατε στην πρόσκληση.Προς το παρόν, εσείς ξενυχτάτε με τις ίδιες και τις ίδιες αναλύσεις, που έχουν γράψει και άλλοι.
Επ' ευκαιρία, θύμισε μου, πόσες φορές ασχολήθηκα τόσο διεξοδικά με κάθε έναν από την εμμονική κατηγορία σας, όσο εσείς με μένα;
Ζουδάκια.
Ρε Μητσε, μην ασχολείσαι. Δεν αξίζει.
Αισθάνομαι γενναιόδωρος αυτές τις μέρες, η δουλειά μου πάει καλά. Οπότε προσφέρω δωρεάν ψυχοθεραπεία. Μπορεί να είναι ανάγωγη, κακομαθημένη και εγωπαθής, αλλά όλα αυτά πιθανολογώ πως είναι άμυνα για να ξεφύγει από μια αδιέξοδη καθημερινότητα.
Κι εγώ αισθανόμουν γενναιόδωρη, αλλά ''βαράς'' σε τοίχο να ξες. Στα παπάρια σου,το όποιο θέμα της. Μην ασχολείσαι. Η αδιαφορία την ''τελειωνει''. Μην είστε μαλάκες δηλαδή.hellegennes έγραψε: ↑27 Ιαν 2024, 14:56Αισθάνομαι γενναιόδωρος αυτές τις μέρες, η δουλειά μου πάει καλά. Οπότε προσφέρω δωρεάν ψυχοθεραπεία. Μπορεί να είναι ανάγωγη, κακομαθημένη και εγωπαθής, αλλά όλα αυτά πιθανολογώ πως είναι άμυνα για να ξεφύγει από μια αδιέξοδη καθημερινότητα.