Αυτό είναι τελείως άλλο θέμα από αυτό που βάζω-μην μπερδεύεσαι. Και μιλώ σοβαράΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑30 Ιαν 2024, 10:56Να μεγαλώνουν συλλογικά μαζι υπό την επιτήρηση ειδικων υπαλλήλων όπως στα κιμπούτς, μια χαρά πήγε το σύστημα από ότι βλέπουμε, το Ισραήλ παραμείνε ακμαίο και δυνατό, δεν είναι μαμακηδες σαν εμάς.
Γιατί μόνο δύο γονείς; Δεν είναι ασφυκτικός περιορισμός;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γιατί μόνο δύο γονείς; Δεν είναι ασφυκτικός περιορισμός;
-
Με πολλές μαμάδες είμαι οκ, πάντα τα πήγαινα καλύτερα με την μαμά μου, τις θείες μου, τις ξαδέρφες, γενικά με γυναίκες. Όσες περισσότερες, τόσο το καλύτερο.Maspoli έγραψε: ↑30 Ιαν 2024, 10:57Αυτό είναι τελείως άλλο θέμα από αυτό που βάζω-μην μπερδεύεσαι. Και μιλώ σοβαράΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑30 Ιαν 2024, 10:56Να μεγαλώνουν συλλογικά μαζι υπό την επιτήρηση ειδικων υπαλλήλων όπως στα κιμπούτς, μια χαρά πήγε το σύστημα από ότι βλέπουμε, το Ισραήλ παραμείνε ακμαίο και δυνατό, δεν είναι μαμακηδες σαν εμάς.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Maspoli Εννοείς μια συλλογική διαπαιδαγωγηση όπως αυτής της Αρχαίας Σπάρτης?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Δεκτό μεν ως άποψη αλλά ως σεξιστική δεν μπορεί να μπει περιορισμός μόνο για πολλαπλές μαμάδες (αν και δεν είσαι τυπικά σωστό γιατί φαίνεται ότι είχες καλή διάκριση μεταξύ μάνας, γιαγιάδων, ξαδελφάδων κτλ)Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑30 Ιαν 2024, 11:00Με πολλές μαμάδες είμαι οκ, πάντα τα πήγαινα καλύτερα με την μαμά μου, τις θείες μου, τις ξαδέρφες, γενικά με γυναίκες. Όσες περισσότερες, τόσο το καλύτερο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maspoli την 30 Ιαν 2024, 11:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Μισανδριστης πες. Μόνο μια φίλη της μάνας μου δεν μπορούσα, ενω ο άνδρας της ήταν ωραίος τύπος. Με όλα τα άλλα θυληκα τα πήγαινα μια χαρά.εδω με την αγαπημένη μου νονά, αλητηριος με πετσινο μπουφάν στην βάπτιση.Maspoli έγραψε: ↑30 Ιαν 2024, 11:01ΣεξιστήςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑30 Ιαν 2024, 11:00Με πολλές μαμάδες είμαι οκ, πάντα τα πήγαινα καλύτερα με την μαμά μου, τις θείες μου, τις ξαδέρφες, γενικά με γυναίκες. Όσες περισσότερες, τόσο το καλύτερο.

Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Ο μισανδριστής συγκαταλέγεται προφανώς στους σεξιστέςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑30 Ιαν 2024, 11:06Μισανδριστης πες.Maspoli έγραψε: ↑30 Ιαν 2024, 11:01ΣεξιστήςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑30 Ιαν 2024, 11:00Με πολλές μαμάδες είμαι οκ, πάντα τα πήγαινα καλύτερα με την μαμά μου, τις θείες μου, τις ξαδέρφες, γενικά με γυναίκες. Όσες περισσότερες, τόσο το καλύτερο.
-
Επίσης, γιατί γάμος μόνο μεταξύ δύο ανθρώπων; Γιατί να μη μπορεί κάποιος να παντρευτεί περισσότερα όντα;
Υποθέτω γιατί δεν μπορούμε (ακόμα;) να έχουμε την έκφραση γνώμης τους.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑30 Ιαν 2024, 11:18Επίσης, γιατί γάμος μόνο μεταξύ δύο ανθρώπων; Γιατί να μη μπορεί κάποιος να παντρευτεί περισσότερα όντα;
Ας μείνουμε όμως στο συγκεκριμένο θέμα του νήματος
ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΜολονότι επί του παρόντος λίγα μόνο κράτη μέλη έχουν ανοίξει τη νομική δυνατότητα πολλαπλών γονιών, αυτό θα συμβεί σίγουρα στο μέλλον. Επομένως, είναι σημαντικό ο κανονισμός, ήδη από την αρχή, να είναι ευέλικτος και να επιτρέπει μη παραδοσιακούς οικογενειακούς σχηματισμούς, μεταξύ άλλων προκειμένου να διασφαλίζεται ότι το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό γονικής ιδιότητας περιλαμβάνει τη δυνατότητα για περισσότερους από δύο γονείς.
της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων προς την Επιτροπή Νομικών Θεμάτων σχετικά με πρόταση κανονισμού του Συμβουλίου για τη διεθνή δικαιοδοσία, το εφαρμοστέο δίκαιο, την αναγνώριση αποφάσεων και την αποδοχή δημόσιων εγγράφων σε θέματα γονικής σχέσης και την καθιέρωση ευρωπαϊκού πιστοποιητικού γονικής σχέσης (COM(2022)0695 – C9-0002/2023 – 2022/0402(CNS))
Συντάκτης γνωμοδότησης: Malin Björk
- Ληστοσυμμορίτης
ευρωπαική γνωμοδότηση
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Σωστά
Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
2019-2024
Επιτροπή Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων
2022/0402(CNS)
Πώς μπορεί να αποδειχθεί επιστημονικά αυτό; Θα μεγαλώσουν παιδιά με 2 γονείς και μετά κλώνοι τους με 3,4,5 γονείς έχοντας όλα τα υπόλοιπα ίδια και με κάποιον τρόπο ποσοτικοποίησης του αποτελέσματος θα διαπιστωθεί ότι η διαφορά είναι αμελητέα;Οργισμένος έγραψε: ↑30 Ιαν 2024, 10:42Εφοσον αποδειχθει επιστημονικα οτι δεν υπαρχει προβλημα τοτε ναι, γιατι οχι.
Ή απλά κάποιος μαλάκας θα γράψει σε ένα πέηπερ "δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα" ντυμένο με φιοριτούρες και επειδή είναι επιστήμονας πάει αποδείχτηκε;
-
είναι η επόμενη φάση της παρακμής. Σε 1-2 χρόνια αφού περάσει η τεκνοθεσία και ο γάμος των πούστηδων μετά θα έχουμε νέο γύρο για τα δικαιώματα των πολυγαμικών
Και ξέρεις ποιο είναι το πιο ωραίο; Με όσα ζούμε τα τελευταία 15 χρόνια θα έχουν 100% δίκιο να ζητάνε τέτοια δικαιώματα. Ποιος είσαι εσύ κύριε που θα με πεις με ποσους και τι φυλα θα παντρευτώ; Αφού αν είμαστε ενήλικοι και συνενούμε δεν πέφτει λόγος σε κανέναν και θέλουμε ίσα δικαιώματα και αμα γουστάρω παντρεύομαι και την 1η ξαδέλφη μου μυκήνες στάιλ
Πάντως πρέπει να δεις πώς κάνουν οι πούστηδες όταν το λέει κάποιος αυτό. ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΔΥΟ ΑΔΕΡΦΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΜΕ ΔΥΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΙΑΧ, ΑΝΩΜΑΛΙΑ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΤΑΜΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΥΓΙΗ ΠΑΙΔΙΑ.Δημοκράτης έγραψε: ↑30 Ιαν 2024, 11:35είναι η επόμενη φάση της παρακμής. Σε 1-2 χρόνια αφού περάσει η τεκνοθεσία και ο γάμος των πούστηδων μετά θα έχουμε νέο γύρο για τα δικαιώματα των πολυγαμικών
Και ξέρεις ποιο είναι το πιο ωραίο; Με όσα ζούμε τα τελευταία 15 χρόνια θα έχουν 100% δίκιο να ζητάνε τέτοια δικαιώματα. Ποιος είσαι εσύ κύριε που θα με πεις με ποσους και τι φυλα θα παντρευτώ; Αφού αν είμαστε ενήλικοι και συνενούμε δεν πέφτει λόγος σε κανέναν και θέλουμε ίσα δικαιώματα και αμα γουστάρω παντρεύομαι και την 1η ξαδέλφη μου μυκήνες στάιλ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μεταρρυθμισεις Biden: Ενισχυση SCOTUS περιορισμος της Προεδρικης εξουσιας
από George_V » 29 Ιούλ 2024, 17:46 » σε Διεθνής πολιτική - 22 Απαντήσεις
- 640 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
30 Ιούλ 2024, 16:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΤΕ ΩΣ ΓΟΝΕΊΣ...
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 19 Ιαν 2024, 15:47 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 42 Απαντήσεις
- 1169 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
22 Ιαν 2024, 09:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σας επηρέασαν πολιτικά οι γονείς σας;
από Scouser » 06 Αύγ 2023, 22:53 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 18 Απαντήσεις
- 1108 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
10 Αύγ 2023, 14:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Παρτε τα παιδια απο τους Ελ γονεις.
από Μαδουραίος » 20 Νοέμ 2024, 05:24 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 222 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
20 Νοέμ 2024, 05:24
-