Υπερβολικά μεγάλη διαφορά ηλικίας στις σεξουαλικές σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Υπερβολικά μεγάλη διαφορά ηλικίας στις σεξουαλικές σχέσεις
Εμφανισιακά δεν βλεπω κάτι το αντιαισθητικό. Ηλικιακά ειναι προφανώς μεγαλη η διαφορά αλλα αφορά ενήλικους, ετσι δεν ειναι;
εχουν αλλαξει οι οικονομικες και κοινωνικες υνθηκες λογω τεχνολογιας (εργασία γυναικων, ευκολια στις δουλειες σπιτιου με τεχνολογια, χαπι). το τσενταρ πεη γκαπ ειναι στις μεγαλυτερες ηλικιες. στη δυση μεχρι τα 30 πλεον οι γυναικες λενε βγαζουν πιο πολλα (δεν παιρνω ορκο αλλα μου το ακουω συχνα)Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑08 Φεβ 2024, 16:39Μα τι εννοείς ωθούν την κοινωνία κλπ...
Στο παρελθόν αυτές οι διαφορές ήταν αν όχι ο κανόνας, τουλάχιστον ένα μεγάλο ποσοστό των σχέσεων.
Σήμερα αποτελούν εξαιρέσεις.
Οι άνδρες παρέμεναν στην δεξαμενή με τους πιθανούς γαμπρούς και στα 30 και τα 40, ενίοτε και στα 50. Ειδικά αν ήταν ευκατάστατοι.
Αντίθετα οι γυναίκες έμπαιναν στο ράφι μετά τα 25 , το πολύ 30.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
Ο άντρας είναι πιο έμπειρος λόγω ηλικίας και το ανήθικο εδώ είναι ότι χρησιμοποιεί την εμπειρία του αλλά και την περιουσία του για να εκμεταλλευτεί μια νέα γυναίκα..AOC έγραψε: ↑08 Φεβ 2024, 16:12Τι πάει να πει εκμεταλλεύεται ; Τι είναι οι γυναίκες, όντα χωρίς νουμοσυνη και ελεύθερη βούληση ; Ισα ίσα πολλές φορές συμβαίνει το αντίθετο, είμαι τριάντα τα ειχα με εικοσάχρονη και μου τρώγε όλα τα λεφτά.Parrot έγραψε: ↑08 Φεβ 2024, 16:03Το θεωρείς σωστό ένας μεγάλος σε ηλικία άνδρας να εκμεταλλεύεται μια τόσο νέα γυναίκα..;;AOC έγραψε: ↑08 Φεβ 2024, 15:53Βασικα εκεί στην Αμερική κάνουν πολεμο στους λευκούς ετερόφυλους. Η σεξουαλικη απελευθέρωση με δωδεκάχρονα παιδια να κάνουν αλλαγή φύλου στα σχολεία είναι οκ αλλά αν 40αρης πηδήξει 20αχρονη πλέον είναι problematic.
Φεμινιστικές μαλακιες από μεγαλύτερες που δεν βρίσκουν πλέον σεξουαλικούς συντρόφους. Δεν λέω να γίνουμε σαν τον Επσταιν αλλά η αλήθεια πρέπει να λέγεται προωθουν ανοιχτά πλέον την ιδέα ότι μια διαφορά είκοσι ετών μεταξύ ενηλίκων ισούται με παιδοφιλία.
το βασικο ειναι το εξης:
1. πατριαρχια κακια - τσενταρ πεη γκαπ
2. κοριτσι-αφεντικο, εσύ τραβα βασίλισσα, δεν χρειαζομαι αντρα, εγινα ο τσεο που ο πατερας μου ηθελε να παντρευτω
3. που ειναι ολοι οι καλοι αντρες; γιατι δε βρισκω αντρα να βγαζει πιο πολλα απο μενα;
4. αν βγαζει πιο πολλά απο μενα δες (1.)
1. πατριαρχια κακια - τσενταρ πεη γκαπ
2. κοριτσι-αφεντικο, εσύ τραβα βασίλισσα, δεν χρειαζομαι αντρα, εγινα ο τσεο που ο πατερας μου ηθελε να παντρευτω
3. που ειναι ολοι οι καλοι αντρες; γιατι δε βρισκω αντρα να βγαζει πιο πολλα απο μενα;
4. αν βγαζει πιο πολλά απο μενα δες (1.)
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
γερό σίμπινγκ από τον πίθηκαParrot έγραψε: ↑08 Φεβ 2024, 16:47Ο άντρας είναι πιο έμπειρος λόγω ηλικίας και το ανήθικο εδώ είναι ότι χρησιμοποιεί την εμπειρία του αλλά και την περιουσία του για να εκμεταλλευτεί μια νέα γυναίκα..
O OP είναι ένας τύπος που έκανε εναμίσο σεξ κι αυτό με βαριά καρδιά, αλλά έχει θέμα την διαφορά ηλικίας
Ώρα για τα απογευματινά μου ΔΑτουρα Στραμωνιουμ
Ώρα για τα απογευματινά μου ΔΑτουρα Στραμωνιουμ
βρε για το σεξουαλικο τομεα μιλαμε ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- taxalata xalasa
εσένα τι σε νοιάζει αφού δεν γαμάς καμμιά...;Parrot έγραψε: ↑08 Φεβ 2024, 16:03Το θεωρείς σωστό ένας μεγάλος σε ηλικία άνδρας να εκμεταλλεύεται μια τόσο νέα γυναίκα..;;AOC έγραψε: ↑08 Φεβ 2024, 15:53Βασικα εκεί στην Αμερική κάνουν πολεμο στους λευκούς ετερόφυλους. Η σεξουαλικη απελευθέρωση με δωδεκάχρονα παιδια να κάνουν αλλαγή φύλου στα σχολεία είναι οκ αλλά αν 40αρης πηδήξει 20αχρονη πλέον είναι problematic.
Φεμινιστικές μαλακιες από μεγαλύτερες που δεν βρίσκουν πλέον σεξουαλικούς συντρόφους. Δεν λέω να γίνουμε σαν τον Επσταιν αλλά η αλήθεια πρέπει να λέγεται προωθουν ανοιχτά πλέον την ιδέα ότι μια διαφορά είκοσι ετών μεταξύ ενηλίκων ισούται με παιδοφιλία.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Είναι βαριά, βαριά
Του πίθηκα η καρδιά
Είναι βαριά, βαριά
1. Δεν ενδιαφέρονται όλες οι γυναίκες το ίδιο για το σεξ. Υπάρχουν και ανοργασμικές ή άλλες που απλά δεν θεωρούν τον οργασμό κάτι το ιδιαίτερο.
2. Το ότι μια 25άρα είναι με έναν 30ρη δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι θα κάνει συχνότερα σεξ μ'αυτόν απ΄ότι με έναν 50άρη.
3. Το συχνότερα δεν σημαίνει απαραίτητα και καλύτερα.
4. Δεν απαγορεύει κανείς στην 25άρα να έχει ΚΑΙ τον 60άρη ΚΑΙ τον 20άρη. Γούστα είναι αυτά.
2. Το ότι μια 25άρα είναι με έναν 30ρη δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι θα κάνει συχνότερα σεξ μ'αυτόν απ΄ότι με έναν 50άρη.
3. Το συχνότερα δεν σημαίνει απαραίτητα και καλύτερα.
4. Δεν απαγορεύει κανείς στην 25άρα να έχει ΚΑΙ τον 60άρη ΚΑΙ τον 20άρη. Γούστα είναι αυτά.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Έχουν θέματα και οι δύο. Το μεγαλύτερο σε ηλικία άτομο αρνείται να συνειδητοποιήσει πως δεν είναι 20 χρονών και το μικρότερο ή έχει daddy issues (mommy issues αν είναι άντρας) ή έχει κακοποιηθεί σεξουαλικώς.
Συνήθως το πρώτο συμβαίνει.
Ήθελες να είσαι παρθένος στα 37 σου;Parrot έγραψε: ↑13 Απρ 2023, 18:5837..user έγραψε: ↑13 Απρ 2023, 18:56Parrot, θες να μου πεις την ηλικία σου;Parrot έγραψε: ↑13 Απρ 2023, 18:52
Από εκεί ξεκινούν όλα τα κακά όμως.. Μια κοινωνία που είναι σεξοκεντρική αυτά παράγει..
Μπορεί να ακούγομαι ακραίος αλλά φωνάζω για να ακουστώ γιατί εγώ ακόμα μετανιώνω πικρά που δεν μπόρεσα να διαφυλάξω την παρθενία μου..
Αυτή η σατανική δύναμη (της πορνείας και της λαγνείας) είναι πολύ ισχυρή και αν δεν έχεις γερές πνευματικές βάσεις (όπως δεν είχα και εγώ) εύκολα πέφτεις.. Εγώ θα το μετανιώνω μια ζωή αλλά ας πρόσεχα..!

ποιος εκμεταλλευται ποιον;Parrot έγραψε: ↑08 Φεβ 2024, 16:03Το θεωρείς σωστό ένας μεγάλος σε ηλικία άνδρας να εκμεταλλεύεται μια τόσο νέα γυναίκα..;;AOC έγραψε: ↑08 Φεβ 2024, 15:53Βασικα εκεί στην Αμερική κάνουν πολεμο στους λευκούς ετερόφυλους. Η σεξουαλικη απελευθέρωση με δωδεκάχρονα παιδια να κάνουν αλλαγή φύλου στα σχολεία είναι οκ αλλά αν 40αρης πηδήξει 20αχρονη πλέον είναι problematic.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Εξαρτάται ποιάς σχολής είσαι...nostromos έγραψε: ↑08 Φεβ 2024, 16:24για σχεση λεω και εγω ... αλλα αν εισαι 70 και αυτη 40 δεν μπορεις να την κανεις καλα ... οχι για πολυ
Η μία σχολή λέει: όλη δική μου αυτή η καταπληκτική τούρτα!!!
Η άλλη σχολή λέει: ζάχαρο, προβλήματα με το συκώτι, άσε να παίρνω εγώ ένα - δύο κομμάτια και ας είναι δίπλα μου, και ας παίρνει και κάποιος άλλος να μην πάει χαμένη...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
ενταξει αυτα ειναι μερακλιδικα που γραφεις ... ωραιοςOANNHSEA έγραψε: ↑08 Φεβ 2024, 18:59Εξαρτάται ποιάς σχολής είσαι...
Η μία σχολή λέει: όλη δική μου αυτή η καταπληκτική τούρτα!!!
Η άλλη σχολή λέει: ζάχαρο, προβλήματα με το συκώτι, άσε να παίρνω εγώ ένα - δύο κομμάτια και ας είναι δίπλα μου, και ας παίρνει και κάποιος άλλος να μην πάει χαμένη...
.

η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 118 Απαντήσεις
- 5109 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
02 Νοέμ 2023, 13:10
-
-
Νέα δημοσίευση Κριση στις σχεσεις Ινδιας-Καναδα
από Στρακαστρουκας » 20 Σεπ 2023, 04:50 » σε Διεθνής πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 447 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
23 Σεπ 2023, 20:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι συνεπείες θα έχει η νίκη Ιμάμογλου στις ελληνοτουρκικές σχέσεις ;
από έργο_μακέτο » 01 Απρ 2024, 22:44 » σε Εθνικά Θέματα - 4 Απαντήσεις
- 681 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
02 Απρ 2024, 02:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διαφθορα στις σχεσεις Μητσοτακικου κρατους και Ισραηλ? Πεφτω απο τα συννεφα
από Στρακαστρουκας » 17 Νοέμ 2023, 21:04 » σε Εσωτερική Πολιτική - 18 Απαντήσεις
- 637 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
23 Νοέμ 2023, 21:04
-