Ήταν τελικά σωστό να υπάρξει ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Ήταν τελικά σωστό να υπάρξει ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα ;
Το 1989 άνοιξαν οι πρώτοι ιδιωτικοί σταθμοί στην Ελλάδα, και αυτό παρουσιάστηκε ως κάτι το ρηξικέλευθο που θα σπάσει το κρατικό μονοπώλιο της ΕΡΤ. Σας θυμίζει κάτι;
35 χρόνια μετά, οι μεγάλοι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν γίνει παντοδύναμοι και συνεργάζονται με τους πολιτικούς και τους ολιγάρχες της χώρας στη διάλυση της κοινωνίας. Μπουκώσανε τον κόσμο με τηλεσκουπίδια, σαν το Big Brother την εποχή των παχαίων αγελάδων. Την εποχή των μνημονίων έπαιξαν βασικό ρόλο στην τρομοκράτηση του κόσμου. Σήμερα, είναι ότι πιο σάπιο υπάρχει και παραμένει παντοδύναμο αυτό το απόστημα γιατί όποια κυβέρνησει τολμήσει να το οριοθετήσει έρχεται αντιμέτωπη με το κύκλωμα των καναλαρχών και των εκβιαστών ΑΡΔ (Χατζηνικολάου, Εισαγγελάτος κλπ). Επίσης η ΕΡΤ αντί να αποτελέσει φωτείνο παράδειγμα όπως κάποτε έχει αρχίσει και κάνει το πρόγραμμά της και την αισθητική της όπως αυτή των ιδιωτικών καναλιών (ant1, mega κλπ).
Τελικά ήταν σωστή πρωτοβουλία η "απελευθέρωση της τηλεόρασης" ;
35 χρόνια μετά, οι μεγάλοι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν γίνει παντοδύναμοι και συνεργάζονται με τους πολιτικούς και τους ολιγάρχες της χώρας στη διάλυση της κοινωνίας. Μπουκώσανε τον κόσμο με τηλεσκουπίδια, σαν το Big Brother την εποχή των παχαίων αγελάδων. Την εποχή των μνημονίων έπαιξαν βασικό ρόλο στην τρομοκράτηση του κόσμου. Σήμερα, είναι ότι πιο σάπιο υπάρχει και παραμένει παντοδύναμο αυτό το απόστημα γιατί όποια κυβέρνησει τολμήσει να το οριοθετήσει έρχεται αντιμέτωπη με το κύκλωμα των καναλαρχών και των εκβιαστών ΑΡΔ (Χατζηνικολάου, Εισαγγελάτος κλπ). Επίσης η ΕΡΤ αντί να αποτελέσει φωτείνο παράδειγμα όπως κάποτε έχει αρχίσει και κάνει το πρόγραμμά της και την αισθητική της όπως αυτή των ιδιωτικών καναλιών (ant1, mega κλπ).
Τελικά ήταν σωστή πρωτοβουλία η "απελευθέρωση της τηλεόρασης" ;
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Λίνο Βεντούρα
Re: Ήταν τελικά σωστό να υπάρξει ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα ;
Δεν υπάρχει και πολλή ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα. Υπάρχει ένα τραστ από 4-5 τοπικά πειρατικά κανάλια στην Αθήνα που με διάφορες μαφιόζικες μεθόδους μπαστακωθηκαν στις συχνότητες πανελληνίως.
ο Σαββίδης έχει μόνο το όπεν;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Λίνο Βεντούρα
Είναι σα να ρωτάς σε Ισλαμικό κράτος αν ήταν σωστή η ενσωμάτωση του Ισλαμισμού στο σύνταγμα της χώρας. Φυσικά και ήταν λάθος, φυσικά και ήταν αναπόφευκτη. Όπως ήταν λάθος και η ενίσχυση της τοπικής αυτοδιοίκησης. Το αποτέλεσμα και στις δύο περιπτώσεις ήταν πολύ περισσότερα λαμόγια να τρώνε κρατικά λεφτά χωρίς να παράγεται καλύτερο/περισσότερο έργο. Αν η τηλεόραση ήταν μόνο κρατική, θα είχαμε πάνω-κάτω την ίδια χάλια ποιότητα τηλεόρασης που έχουμε και σήμερα αλλά το κράτος θα είχε ξοδέψει πολύ λιγότερα χρήματα.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Σα να μου λες πως 5εκ ανθρωποι είναι Αθηναίοι

Υπομονή. Θα φτιαχτεί.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑09 Φεβ 2024, 16:32Δεν υπάρχει και πολλή ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα. Υπάρχει ένα τραστ από 4-5 τοπικά πειρατικά κανάλια στην Αθήνα που με διάφορες μαφιόζικες μεθόδους μπαστακωθηκαν στις συχνότητες πανελληνίως.
Τουσέ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Λίνο Βεντούρα
- taxalata xalasa
όποιος παρακολουθεί τηλεόραση είτε κρατική είτε idiotική είναι ήδη φυτό και δεν το ξέρει...
sorry!
sorry!
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- taxalata xalasa
κάποτε ήμουν κι εγώ φυτό μπροστά στην τηλεόραση,
αλλά αποφύτησα και σώθηκα...

μπορείς κι εσύ να αποφυτήσεις... κάντο...

- Λίνο Βεντούρα
«Κάντο» σημαίνει τραγούδι. Πρέπει επιτέλους να μάθεις λίγα ελληνικά.taxalata xalasa έγραψε: ↑09 Φεβ 2024, 17:35κάποτε ήμουν κι εγώ φυτό μπροστά στην τηλεόραση,
ΣυμφωνούμεΛίνο Βεντούρα έγραψε: ↑09 Φεβ 2024, 17:31Ό, τι να ‘ναι
Ότι η ιδιωτική τηλεόραση θα γινόταν καρτέλ όργανο των ολιγαρχων ήταν νομοτελεια στα πλαίσια του καπιταλισμού.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- taxalata xalasa
λίγα όπως έμαθες εσύ;Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑09 Φεβ 2024, 17:51«Κάντο» σημαίνει τραγούδι. Πρέπει επιτέλους να μάθεις λίγα ελληνικά.taxalata xalasa έγραψε: ↑09 Φεβ 2024, 17:35κάποτε ήμουν κι εγώ φυτό μπροστά στην τηλεόραση,
και για πε μας εσύ ο λιγομαθης... το κάντο προφέρεται can'to ή cado ή cando;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπορεί στην Ελλάδα να υπάρξει κάτι αντίστοιχο με το Ρεπουμπλικάνοι/Δημοκρατικοι;
από Γκιώνης » 18 Σεπ 2023, 17:58 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 538 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γκιώνης
18 Σεπ 2023, 23:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αν η καυσιμη υλη ηταν τελικα στην επιβατικη ποιο θα ειναι το νεο αφηγημα ;
από SeaHawk » 14 Φεβ 2025, 11:17 » σε Εσωτερική Πολιτική - 92 Απαντήσεις
- 1408 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
15 Φεβ 2025, 15:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θα ηταν σωστό να αφαιρεθεί η επιμέλεια;
από enaon » 15 Δεκ 2024, 13:28 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 188 Προβολές
-